[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - كاپيتان فولاد خوزستان به تيم فوتبال داماش گيلان پيوست

كاپيتان فولاد خوزستان به تيم فوتبال داماش گيلان پيوست

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

پستتوسط meraj130 » سه شنبه جولاي 19, 2011 11:20 am

[quote:d7a9506f7b="20tak"][quote:d7a9506f7b="meraj130"][quote:d7a9506f7b="20tak"][quote:d7a9506f7b="meraj130"][quote:d7a9506f7b="20tak"]فکر نمیکنید این ترافیک که داره رو نیمکت داماش ایجاد میشه خودش یه نوع حاشیه سازی برای داماش میکنه ؟

به نظر شما آیا مهدوی کیا میتونه نیمکت نشین بشه ؟[/quote:d7a9506f7b]
ایشالا که نمیشه.مهدوی کیا هم نیمکت نشین نمیشه[/quote:d7a9506f7b]

در هر صورت یارگیری نباید باعث بشه که بازیکنان بومی از رسیدن به هدفشون منع بشن، امیدوارم دوباره اتفاقاتی نیفته که هم مردم رشت و هم جوانانی که به این شکل از تیم سرد میشن بعدا حسرت بخورن .

به نظر من با این حجم یارگیری بازی به بازیکنان بومی خیلی کم میرسه و یه جورایی همشون رو سرد میکنه[/quote:d7a9506f7b]
درسته بازیکن های بومی میتونن خیلی موثر باشن.البته اگه ضعف هایی وجود داشته باشه میشه با بازیکن های خوب و غیر بومی اون ضعفارو پر کرد.الانم کنار گذاشتن مسعود اشتباه بود.
ولی من در مجموع به داماش امیدوارم و اطمینان دارم که رتبه تک رقمی میاریم آبای[/quote:d7a9506f7b]

معراج عزیز اگه فاکتورهای موفقیت تیم هایی چون سپاهان و ذوب آهن رو برسی کنی میفهمی که دلیل موفقیت اونا چی بود .

1- استفاده به جا از بازیکنان بومی و غیر بومی در جای مناسب، به شکلی که 40 الی 60 درصد نفرات اصلی این تیم بازیکنان بومی همان شهر بودن

2- استفاده از ظرفیت جوانان در ترکیب اصلی، به عنوان مثال ذوب آهن برای جام حذفی با یک سیستم خاص پا به میدان گذاشت ، و آن استفاده از یک بازیکن کلیدی در هر پست بود و 7 بازیکن دیگر همه از بازیکنان جوان و بومی این تیم بودند.

3-استفاده از مربی بومی درجه یک در ذوب آهن که بسیار موثر بود ، و استفاده از مربی های غیر بومی حرفه ای با سنجیدن شرایط بازیکنان ، همچون امیر قلعه نویی و لوکا بوناچیچ در تیم سپاهان

به نظر می رسه که تعدادی از خریدها اصلا مد نظر مربی تیم نبوده و خود آقای عابدینی این خرید ها رو انجام میده، به نظر من اگه عابدینی میخواد یه تیم بزرگ و موفق درست کنه باید یه مربی هم در حد همون تیم بیاره ، نه اینکه یه مربی متوسط برای یه تیم پرمهره داشته باشه.

اینجوری وزنه بازیکنان اسم و رسم دار بر مربی متوسط قلبه میکنه و این یه جورایی توازن در تیم داماش رو بهم میریزه.[/quote:d7a9506f7b]
به نظر من بهترین مربی برای سال اول داماش همین مهدی دینورزاده بوده که خیلی کم حاشیه هست.ولی برای سال بعد حتما یه مربی بزرگ میاریم .امسال قصدمون فقط اینه که یه رتبه متوسط بیاریم ولی با سرمایه گذاری خیلی عالی از سال بعد دنبال 3 تای اول و سهمیه آسیا هستیم.که این امر با یه مربی بزرگ امکان پذیر میشه.
سال بعد صددر صد بازیکنای به مراتب بهتر از امسالی ها جذب میشن.
بازیکن های خوب کشوری و بومی-مدیریت خوب-مربی بزرگ و خوب=رسیدن به اهداف
نماد کاربر
meraj130
کاندیدا
کاندیدا

تاريخ عضويت: دوشنبه سپتامبر 06, 2010 12:00 am

پستتوسط 20tak » سه شنبه جولاي 19, 2011 11:33 am

دیونورزاده مربی خوبیه ، امیدوارم موفق باشه ، البته برای موفقیت خیلی چیزها مهمه که امیدوارم به این موفقیت دست پیدا کنید. /3/
20tak
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: چهارشنبه ژوئن 22, 2011 12:00 am

پستتوسط onlyrasht » سه شنبه جولاي 19, 2011 12:09 pm

من امیدوارم که بازیکنایه بومیمون اینقدر تو تمرینات خوب باشند که هر بازی فیکس باشند... و بتونن تو بازیها خیلی مثمر ثمر باشند.... به امید موفقیت داماش
شهر باران های نقره ای

سرور تاج و لنگایی /// داماش ما رشتیایی

ابشک سسک فابرگاس
نماد کاربر
onlyrasht
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: سه شنبه نوامبر 23, 2010 12:00 am

پستتوسط MEHRDAD » سه شنبه جولاي 19, 2011 1:40 pm

20tak : در مورد تیم سپاهان فکر نمیکنم این تیم اونچنان بازیکن بومی داشته باشه! البته قبلا داشتند ولی الان که هدفشون فقط قهرمانیه به اون صورت بازیکن بومی ندارند.
اما در مورد تیم شهر خودمون به هیچ وجه دوست ندارم که در آینده یه تیم کاملا غیربومی رو داشته باشیم بلکه حداکثر 50درصد تیم باید غیر بومی باشند چرا که رشت و گیلان استعدادهای زیادی تو فوتبال داره و امیدوارم مسئولین به فکر آینده باشگاه باشند.
تصوير

نماد کاربر
MEHRDAD
مدیر سایت
مدیر سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am

پستتوسط Soheil_Rashti » سه شنبه جولاي 19, 2011 1:47 pm

شما فقط به دروازه و دفاع سپاهان نگاه كنيد. همشون شمالين.
احمدي-تاميني-حسيني-اشجاري و ... حالا پستاي ديگشون به كنار.
خداروشكر ما هنوز بازيكناي بومي زيادي تو تيم داريم و تعدد بازيكنان مخصوصا تو پست هافبك باعث رقابت و بهتر شدن اوضاع براي تيم ميشه.
البته همچنان اميدوارم كه از شمار بازيكناي بومي تو تيم كم نشه!!!
در قلب كوچك من تنها نام بزرگ رشت حك شده است.
نماد کاربر
Soheil_Rashti
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: چهارشنبه ژوئن 15, 2011 12:00 am

پستتوسط nima_beckham » سه شنبه جولاي 19, 2011 1:49 pm

! هیچی نمیشه ! همه چیز آرومه /13/ /13/ :)
[align=center][/align]
نماد کاربر
nima_beckham
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 14, 2010 12:00 am

پستتوسط MAZIYAR » سه شنبه جولاي 19, 2011 1:54 pm

اکثر بازیکنانی رو که ما گرفتیم در پست هایی بود که ضعف داشتیم و بازیکن خوبی رو نداشتیم.
تنها بازیکن بومی که امسال میتونست به ما کمک کنه هادی سهرابی بود که متاسفانه مربی تیم گفت به درد ما نمیخوره و اگر اینجا بمونه بهش بازی نمیرسه.
سپاهان که به جز حاج صفی بازیکن بومی نداره.ذوب آهن هم بدونه خلعتبری نمیتونه بازی کنه.
در ضمن خیلی دوس دارم خلعتبری که یه گیلانی(رامسری)هست در سال اینده به داماش ملحق بشه.فقط عشق است بازیکن بومی
در ضمن مطمئنا امسال افرادی مثل نظیف کار،مختاری،آبشک،چاوشی و مهدوی در ترکیب فیکس بازی میکنند و افرادی هم مثل ابراهیمی با یه مقدار تلاش میتونند مثل قبل خودشون رو ثابت کنند.از افشه هم میتونیم در نیمه دوم وقتی که دفاع حریف خسته شده به عنوان موشک شهرباران استفاده کنیم.
"آبرار اَ خاک میرزا جاجیگایه / همیشه خنجرُ خون روبرایه"

"حواسَ خُب بَنَه می حرفَ بشنو / منو تو یک سریم ، دوشمن سیوایه"
نماد کاربر
MAZIYAR
مدیر انجمن
مدیر انجمن

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 07, 2010 12:00 am

پستتوسط 20tak » سه شنبه جولاي 19, 2011 2:44 pm

دوستان عزیز منظور من از بازیکن بومی فقط بازیکنی نیست که مال همون شهر باشه، بلکه منظورم از بازیکن بومی بازیکنی هستش که محصول آکادمی فوتبال همون تیم باشه، در هر صورت یک بازیکنی که تو یک شهر به مدت چند سالبازی میکنه خیلی راحت تر میتونه واسه اون تیم بدرخشه تا اینکه بازیکنی که فقط میخواد واسه گرفتن پول بیشتر و بازی کردن در سطح اول فوتبالیکی دو سالی به اون شهر میاد، به نظر من باید از بازیکنان با غیرتی که سبب صعود تیم داماش به لیگ شدن بیشتر استفاده میشد ، البته شما دوستان در مورد داماش یه جور دیگه فکر میکنید ، و البته انگیزه بیشتری دارید، ولی من که از بیرون به داماش نگاه میکنم ضعف های زیادی تو تیم میبینم که به امید خدا امشب تو یه بحث با هم مسائل رو برسی میکنیم
20tak
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

پستتوسط MAZIYAR » سه شنبه جولاي 19, 2011 3:02 pm

[quote:188fd93158="20tak"]دوستان عزیز منظور من از بازیکن بومی فقط بازیکنی نیست که مال همون شهر باشه، بلکه منظورم از بازیکن بومی بازیکنی هستش که محصول آکادمی فوتبال همون تیم باشه، در هر صورت یک بازیکنی که تو یک شهر به مدت چند سالبازی میکنه خیلی راحت تر میتونه واسه اون تیم بدرخشه تا اینکه بازیکنی که فقط میخواد واسه گرفتن پول بیشتر و بازی کردن در سطح اول فوتبالیکی دو سالی به اون شهر میاد، به نظر من باید از بازیکنان با غیرتی که سبب صعود تیم داماش به لیگ شدن بیشتر استفاده میشد ، البته شما دوستان در مورد داماش یه جور دیگه فکر میکنید ، و البته انگیزه بیشتری دارید، ولی من که از بیرون به داماش نگاه میکنم ضعف های زیادی تو تیم میبینم که به امید خدا امشب تو یه بحث با هم مسائل رو برسی میکنیم[/quote:188fd93158]
آبای جان از اینکه نظراتت رو میدی و میدونم که از روی خصومت نیست ممنونم.
اینکه ملوانی ها بازیکنانی رو که فقط از تیم های پایه خودشون رشد کردند رو فقط بومی میدونند در سال قبل و دوسال قبل دقیقا صدق کرد.دو سالی که حسین ابراهیمی در ملوان بود همیشه از وی به عنوان یه بازیکن غیربومی نام بردید در حالی که حتی یه مصاحبه حسین داشت و گفت از هواداران ملوان میخواهم که به عنوان یه غریبه با من رفتار نکنید.
ولی اکثر رشتیا بازیکنی رو که باتعصب برای تیمش بازی کنه رو بومی میدونند،بازیکنی مثل محمدمختاری که بچه شهسوار است ولی تعصبی که به رشت داره شاید یه رشتی هم به شهرش نداشته باشه و هواداران و مسئولین تیم هم همیشه از وی به عنوان بازیکنان بومی یاد میکنند و یا حسین ابراهیمی که اهل آستانه اشرفیه هست و از پایه های داماش رشد کرد و یا محمدغلامی که در این سایت بچه ها علاقشون رو بهش نشون دادند و مطمئنا به دید یه بازیکن بومی بهش نگاه میکنیم.
ما امسال سه بازیکن بومیمون رو از دست دادیم.
1-علی نظرمحمدی:در فصل قبل نشون داد که نمیتونه دروازه بان مطمئنی برای ما باشه و وقتی هم روی نیمکت مینشست همیشه یه شیطنت هیی داشت ولی بازیکنی بود که زحمات زیادی رو برای تیم شهرش کشید.در ضمن برای ملوان هم هفت سال بازی کرد و حتی به عنوان کاپیتان این تیم هم شد!
2-مسعود میکائیلی:بازیکنی در که در دو فصل اخیر خیلی برامون زحمت کشید ولی واقعیتی که وجود داشت به عنوان یه بازیکن درجه دوم بود ولی میتونست به عنوان یه ذخیره در تیم جا داشته باشه.
3-هادی سهرابی:بازیکنی که مهمترین قسمت ناراحتی هواداران از نخواستن هادی سهرابی هست.هادی واقعا برای ما خوب بازی میکرد و در تیم ملی امید هم به ناحقی حق خورد و بزرگترین نامردی رو هم فیروزکریمی بهش کرد.وقعا از دست دادن هادی خیلی بد شد.در ضمن هادی هم از چند تیم لیگ برتری پیشنهاد داره که در چند روز اینده معلوم میشه کجا میره.
اما بازیکنانی غیربومی:
بازیکنانی مثل ترکاشوند،مهرزاد رضایی،امیری،محمدصادق،آدمیر،نیلوش،میختاریان و ...
که همه در سطح پایینی بودند و به درد لیگ برتر نمیخوردند.
پس در این بین فقط در حق بازیکنانی مثل میکائیلی و هادی سهرابی خیانت شده است.

نماد کاربر
MAZIYAR
مدیر انجمن
مدیر انجمن

پستتوسط MEHRDAD » سه شنبه جولاي 19, 2011 3:33 pm

در مورد میکائیلی با نظرت مخالفم. مشکل مسعود میکائیلی مشکل فنی نبود بلکه به خاطر مشکلاتی بود که مسعود و مهدی دینورزاده با هم پیدا کرده بودند. در طول مدتی که تیم به اسم داماش تغییر نام پیدا کرد ، مسعود میکائیلی بیشترین بازی رو برای این تیم در طی این 3 سال انجام داد و من فکر میکنم مطمئنا میتونسته توی لیگ برتر حداقل به عنوان بازیکن ذخیره حضور داشته باشه . اما در مورد دو بازیکن دیگه حرفت درسته.
تصوير

نماد کاربر
MEHRDAD
مدیر سایت
مدیر سایت

پستتوسط MAZIYAR » سه شنبه جولاي 19, 2011 3:42 pm

[quote:da3ad5547e="MEHRDAD"]در مورد میکائیلی با نظرت مخالفم. مشکل مسعود میکائیلی مشکل فنی نبود بلکه به خاطر مشکلاتی بود که مسعود و مهدی دینورزاده با هم پیدا کرده بودند. در طول مدتی که تیم به اسم داماش تغییر نام پیدا کرد ، مسعود میکائیلی بیشترین بازی رو برای این تیم در طی این 3 سال انجام داد و من فکر میکنم مطمئنا میتونسته توی لیگ برتر حداقل به عنوان بازیکن ذخیره حضور داشته باشه . اما در مورد دو بازیکن دیگه حرفت درسته.[/quote:da3ad5547e]
مگه من میکائیلی رو چی گفتم؟من هم گفتم فقط به درد ذخیره میخوره.
در این که مسعود با مهدی دینورزاده مشکل داره هیچ شکی نیست .

نماد کاربر
MAZIYAR
مدیر انجمن
مدیر انجمن

پستتوسط 20tak » سه شنبه جولاي 19, 2011 5:08 pm

[quote:db80448990="Aberare_ba_tasob"][quote:db80448990="20tak"]دوستان عزیز منظور من از بازیکن بومی فقط بازیکنی نیست که مال همون شهر باشه، بلکه منظورم از بازیکن بومی بازیکنی هستش که محصول آکادمی فوتبال همون تیم باشه، در هر صورت یک بازیکنی که تو یک شهر به مدت چند سالبازی میکنه خیلی راحت تر میتونه واسه اون تیم بدرخشه تا اینکه بازیکنی که فقط میخواد واسه گرفتن پول بیشتر و بازی کردن در سطح اول فوتبالیکی دو سالی به اون شهر میاد، به نظر من باید از بازیکنان با غیرتی که سبب صعود تیم داماش به لیگ شدن بیشتر استفاده میشد ، البته شما دوستان در مورد داماش یه جور دیگه فکر میکنید ، و البته انگیزه بیشتری دارید، ولی من که از بیرون به داماش نگاه میکنم ضعف های زیادی تو تیم میبینم که به امید خدا امشب تو یه بحث با هم مسائل رو برسی میکنیم[/quote:db80448990]
آبای جان از اینکه نظراتت رو میدی و میدونم که از روی خصومت نیست ممنونم.
اینکه ملوانی ها بازیکنانی رو که فقط از تیم های پایه خودشون رشد کردند رو فقط بومی میدونند در سال قبل و دوسال قبل دقیقا صدق کرد.دو سالی که حسین ابراهیمی در ملوان بود همیشه از وی به عنوان یه بازیکن غیربومی نام بردید در حالی که حتی یه مصاحبه حسین داشت و گفت از هواداران ملوان میخواهم که به عنوان یه غریبه با من رفتار نکنید.
ولی اکثر رشتیا بازیکنی رو که باتعصب برای تیمش بازی کنه رو بومی میدونند،بازیکنی مثل محمدمختاری که بچه شهسوار است ولی تعصبی که به رشت داره شاید یه رشتی هم به شهرش نداشته باشه و هواداران و مسئولین تیم هم همیشه از وی به عنوان بازیکنان بومی یاد میکنند و یا حسین ابراهیمی که اهل آستانه اشرفیه هست و از پایه های داماش رشد کرد و یا محمدغلامی که در این سایت بچه ها علاقشون رو بهش نشون دادند و مطمئنا به دید یه بازیکن بومی بهش نگاه میکنیم.
ما امسال سه بازیکن بومیمون رو از دست دادیم.
1-علی نظرمحمدی:در فصل قبل نشون داد که نمیتونه دروازه بان مطمئنی برای ما باشه و وقتی هم روی نیمکت مینشست همیشه یه شیطنت هیی داشت ولی بازیکنی بود که زحمات زیادی رو برای تیم شهرش کشید.در ضمن برای ملوان هم هفت سال بازی کرد و حتی به عنوان کاپیتان این تیم هم شد!
2-مسعود میکائیلی:بازیکنی در که در دو فصل اخیر خیلی برامون زحمت کشید ولی واقعیتی که وجود داشت به عنوان یه بازیکن درجه دوم بود ولی میتونست به عنوان یه ذخیره در تیم جا داشته باشه.
3-هادی سهرابی:بازیکنی که مهمترین قسمت ناراحتی هواداران از نخواستن هادی سهرابی هست.هادی واقعا برای ما خوب بازی میکرد و در تیم ملی امید هم به ناحقی حق خورد و بزرگترین نامردی رو هم فیروزکریمی بهش کرد.وقعا از دست دادن هادی خیلی بد شد.در ضمن هادی هم از چند تیم لیگ برتری پیشنهاد داره که در چند روز اینده معلوم میشه کجا میره.
اما بازیکنانی غیربومی:
بازیکنانی مثل ترکاشوند،مهرزاد رضایی،امیری،محمدصادق،آدمیر،نیلوش،میختاریان و ...
که همه در سطح پایینی بودند و به درد لیگ برتر نمیخوردند.
پس در این بین فقط در حق بازیکنانی مثل میکائیلی و هادی سهرابی خیانت شده است.[/quote:db80448990]

خدمت داداش عزیزم عرض کنم که با گفته هات در مورد حسین ابراهیمی کاملا مخالفم، هر بازیکنی که به عنوان میهمان در انزلی ظاهر میشه همه با احترام ازش نام میبرند ، ما دو سه تا خارجی داشتیم که هیچ مشکلی نبود،چندتا بازیکن از قبیل اولادی ، مسلمان و دغاقله هم بودن که هیچ وقت ابراز ناراحتی نکردن و حتی از تشویقهای یکدست و کر کننده انزلی چی ها هم خیلی راضی بودن.

در مورد حسین ابراهیمی یکم زیاد بزرگنمایی شد، حسین ابراهیمی در زمان حضورش در ملوان زیاد رو اوج نبود و در ضمن تو دورانی که به ملوان اومد ، ملوان واقعا یه تیم کامل و یکدست بود و باید تلاش زیادی انجام میداد که به ترکیب اصلی تیم برسه، و من فکر نکنم حسین ابراهیمی دوران بدی در ملوان داشت.

در مورد بومی و بومی گرایی هم باید بگم مگه همه بازیکنان ملوان واسه خود انزلی هستن ؟ نه اینطور نیست ، خودتون هم میدونید که خیلی ها از قبیل غلامی و پژمان اصالتا مال انزلی نیستن.اما تعصب شدیدی به ملوان دارند.

مازیار جان من یه سوال ازت دارم :

اگه قرار باشه تیمت تو لیگ یک بازی کنه و تو به عنوان یه بازیکن بدونی که با تلاش های تو و هم تیمی هات تیم به لیگ برتر میاد و بعد شما نمی تونید تو لیگ برتر بازی کنید ، واقعا دلسرد نمی شی ؟

این روال یه روال ناعادلانه هستش، اگه یه زمانی تیم به لیگ یک بره آیا بازیکنان نامی تو این تیم میمونن ؟ نه مطمئا باش نمیمونن

پس این بازیکن بومی باید انگیزه ای واسه بازی کردن داشته باشه، که به داد تیم برسه.

یکی از دلایلی که ما انزلی چی ها به مسئولین اعتراض داریم اینه که ، آقایون این اسکلت اصلی تیم رو حفظ کنید ، ما بازیکنان پول پرست نمیخایم، اگه پولی قراره خرج بشه واسه همین بازیکنان با ارزش تیم خرج بشه که مجبور نباشن به خاطر یه مقدار پول بیشتر به شهر دیگه ای برن ، مازیار جان همیشه اینو به یاد داشته باش که یه رشتی تعصب خیلی بیشتری به داماشداره و یه انزلی چی تعصبت خیلی بیشتری به تیمش داره، بازیکنان غیر بومی فقط واسه پول به تیم ماها میان.
20tak
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

پستتوسط MAZIYAR » سه شنبه جولاي 19, 2011 5:15 pm

حرفات درسته ولی در مورد حسین ابراهیمی من مطمئنم نیستم آبای.ان شاالله ازش میپرسم و چند روز دیگه روی سایت میذاریم.
اما شما نظرات منو خوب نخوندید.من میگم ما الان 10 تا بازیکن بومی داریم و به همراه غلامی میشه 10 تا بازیکن.در حالی که سال گذشته هم 11 تا بازیکن بومی داشتیم در واقع با رفتن 3 بازیکن بومی فصل قبل دو تا بازیکن گیلانی به تیم اضافه شدند.
من فقط از رفتن هادی سهرابی ناراحت شدم.علی برای تیم حاشیه داشت.

نماد کاربر
MAZIYAR
مدیر انجمن
مدیر انجمن

پستتوسط MAZIYAR » سه شنبه جولاي 19, 2011 5:16 pm

[quote:74f22cf01a="Aberare_ba_tasob"]حرفات درسته ولی در مورد حسین ابراهیمی من مطمئنم نیستم آبای.ان شاالله ازش میپرسم و چند روز دیگه روی سایت میذاریم.
اما شما نظرات منو خوب نخوندید.من میگم ما الان9 تا بازیکن بومی داریم و به همراه غلامی میشه 10 تا بازیکن.در حالی که سال گذشته هم 11 تا بازیکن بومی داشتیم در واقع با رفتن 3 بازیکن بومی فصل قبل دو تا بازیکن گیلانی به تیم اضافه شدند.
من فقط از رفتن هادی سهرابی ناراحت شدم.علی برای تیم حاشیه داشت.[/quote:74f22cf01a]

نماد کاربر
MAZIYAR
مدیر انجمن
مدیر انجمن

پستتوسط MEHRDAD » سه شنبه جولاي 19, 2011 5:46 pm

البته باید حرف دو طرف شنید در مورد حسین ابراهیمی... ولی خب یه چیز بدی که تو انزلی وجود داره و تو سایت هاتون زیاد من میبینم اینه که بعضی از هواداران شما تا یه بازیکن از تیمتون جدا میشه فورا بهش لقب خائن و امثال این رو میدن که این یه کم با اون حرفت تضاد داشت. مثلا مهرداد اولادی به عنوان یه بازیکن سرباز به ملوان اومد و انصاف داشته باشیم خیلی هم براتون خوب بازی کرد و گل های زیادی هم زد اما به خاطر از دست دادن یه توپ تو بازی فینال و یا رفتنش از ملوان چون خدمتش تموم شده بود بعضی ها بهش لقب خائن دادند. از این موارد زیاده که میبینم یکی فورا میره اون بالا و با یه چیزی که شاید حق طبیعیش باشه میاد پایین . البته این مسائل به من ربطی نداره ولی خب خواستم یه کم واقع بین تر باشیم ...
تصوير

نماد کاربر
MEHRDAD
مدیر سایت
مدیر سایت

قبليبعدي

بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 1 مهمان