توسط MAZIYAR » سه شنبه جولاي 19, 2011 3:02 pm
[quote:188fd93158="20tak"]دوستان عزیز منظور من از بازیکن بومی فقط بازیکنی نیست که مال همون شهر باشه، بلکه منظورم از بازیکن بومی بازیکنی هستش که محصول آکادمی فوتبال همون تیم باشه، در هر صورت یک بازیکنی که تو یک شهر به مدت چند سالبازی میکنه خیلی راحت تر میتونه واسه اون تیم بدرخشه تا اینکه بازیکنی که فقط میخواد واسه گرفتن پول بیشتر و بازی کردن در سطح اول فوتبالیکی دو سالی به اون شهر میاد، به نظر من باید از بازیکنان با غیرتی که سبب صعود تیم داماش به لیگ شدن بیشتر استفاده میشد ، البته شما دوستان در مورد داماش یه جور دیگه فکر میکنید ، و البته انگیزه بیشتری دارید، ولی من که از بیرون به داماش نگاه میکنم ضعف های زیادی تو تیم میبینم که به امید خدا امشب تو یه بحث با هم مسائل رو برسی میکنیم[/quote:188fd93158]
آبای جان از اینکه نظراتت رو میدی و میدونم که از روی خصومت نیست ممنونم.
اینکه ملوانی ها بازیکنانی رو که فقط از تیم های پایه خودشون رشد کردند رو فقط بومی میدونند در سال قبل و دوسال قبل دقیقا صدق کرد.دو سالی که حسین ابراهیمی در ملوان بود همیشه از وی به عنوان یه بازیکن غیربومی نام بردید در حالی که حتی یه مصاحبه حسین داشت و گفت از هواداران ملوان میخواهم که به عنوان یه غریبه با من رفتار نکنید.
ولی اکثر رشتیا بازیکنی رو که باتعصب برای تیمش بازی کنه رو بومی میدونند،بازیکنی مثل محمدمختاری که بچه شهسوار است ولی تعصبی که به رشت داره شاید یه رشتی هم به شهرش نداشته باشه و هواداران و مسئولین تیم هم همیشه از وی به عنوان بازیکنان بومی یاد میکنند و یا حسین ابراهیمی که اهل آستانه اشرفیه هست و از پایه های داماش رشد کرد و یا محمدغلامی که در این سایت بچه ها علاقشون رو بهش نشون دادند و مطمئنا به دید یه بازیکن بومی بهش نگاه میکنیم.
ما امسال سه بازیکن بومیمون رو از دست دادیم.
1-علی نظرمحمدی:در فصل قبل نشون داد که نمیتونه دروازه بان مطمئنی برای ما باشه و وقتی هم روی نیمکت مینشست همیشه یه شیطنت هیی داشت ولی بازیکنی بود که زحمات زیادی رو برای تیم شهرش کشید.در ضمن برای ملوان هم هفت سال بازی کرد و حتی به عنوان کاپیتان این تیم هم شد!
2-مسعود میکائیلی:بازیکنی در که در دو فصل اخیر خیلی برامون زحمت کشید ولی واقعیتی که وجود داشت به عنوان یه بازیکن درجه دوم بود ولی میتونست به عنوان یه ذخیره در تیم جا داشته باشه.
3-هادی سهرابی:بازیکنی که مهمترین قسمت ناراحتی هواداران از نخواستن هادی سهرابی هست.هادی واقعا برای ما خوب بازی میکرد و در تیم ملی امید هم به ناحقی حق خورد و بزرگترین نامردی رو هم فیروزکریمی بهش کرد.وقعا از دست دادن هادی خیلی بد شد.در ضمن هادی هم از چند تیم لیگ برتری پیشنهاد داره که در چند روز اینده معلوم میشه کجا میره.
اما بازیکنانی غیربومی:
بازیکنانی مثل ترکاشوند،مهرزاد رضایی،امیری،محمدصادق،آدمیر،نیلوش،میختاریان و ...
که همه در سطح پایینی بودند و به درد لیگ برتر نمیخوردند.
پس در این بین فقط در حق بازیکنانی مثل میکائیلی و هادی سهرابی خیانت شده است.
"آبرار اَ خاک میرزا جاجیگایه / همیشه خنجرُ خون روبرایه"
"حواسَ خُب بَنَه می حرفَ بشنو / منو تو یک سریم ، دوشمن سیوایه"