[quote:20b4fa539e="amir131"][quote:20b4fa539e="only_abarar"][quote:20b4fa539e="amir131"][quote:20b4fa539e="only_abarar"]بعد از اینکه قهرمان ایران شد و کمربند قهرمانی رو بهش دادن من یه مصاحبه ازش خوندم که البته نمی دونم که واقعا خودش گفته بود یا نه که گفته شده بود کمربند قویترین مرد ایران رو به فلانی!!!!تقدیم میکنم.که اگه واقعا خودش گفته باشه همون بهتر که * کشتنش.البته میگم اگه این حرفو زده باشه.اگه کسی در مورده این مصاحبش چیزی می دونه بگه؟؟[/quote:20b4fa539e]
اظهارات روح الله داداشی : کمربند قهرمانی ام، هدیه به ......من همین جا قصد دارم خالصانه کمربند قهرمانیام را به.....، ....... که در عرصههای اقتصاد، سیاست و ورزش به مردم خدمت می کند، تقدیم کنم.

[/quote:20b4fa539e]
امیر دما گرم.منو از بلاتکلیفی در اوردی.من هرگز واسه چنینی ادمایی که فقط به فکر منافع خودشونن تاسف نمی خورم.همونطور که همین ادم به خاطر منافع خودش از وضع بد خیلی ها چشم پوشی کرد و تاسف نخورد[/quote:20b4fa539e]
9کرم من از مرگ حجازی ققط ناراحت شدم اینجور ادما همون بهتر که بمیرن[/quote:20b4fa539e]
واقعا.ولی متاسفانه افرادی مثل حجازی کمتر پیدا میشه.بیشتر هنرمندا و ورزشکارای ما به فکر منافع شخیه خودشونن