[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - خاطرات دوستان از رفتن به استادیوم

خاطرات دوستان از رفتن به استادیوم

پیشنهادات و انتقادات + مطالب متفرقه ورزشی، اجتماعی، تاریخی و... (ارسال های سیاسی حذف خواهند شد) را در این بخش قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, antiros

پستتوسط MAZIYAR » پنج شنبه جولاي 14, 2011 6:40 am

[quote:8237bbfb3f="amin-asia"]من بازی با نفت آبادان هم که توی آبادن مرحله پلی آف بود رو هیچ وقت یادم نمیره ،
سختی راه، گرمای طاقت فرسای هوا،راه ندادن ما تو ورزشگاه ،ناسزا گفتن آبادانی ها به ما، پرتاب هرچی که دم دستشون بود و...
چه روز شومی

امیدوارم بیان اینجا تابتونیم انتقاممونو ازشون بگیریم[/quote:8237bbfb3f]
عمرا اگه بیان
"آبرار اَ خاک میرزا جاجیگایه / همیشه خنجرُ خون روبرایه"

"حواسَ خُب بَنَه می حرفَ بشنو / منو تو یک سریم ، دوشمن سیوایه"
نماد کاربر
MAZIYAR
مدیر انجمن
مدیر انجمن

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 07, 2010 12:00 am

پستتوسط amin-asia » پنج شنبه جولاي 14, 2011 12:22 pm

[quote:a5e758f392="Aberare_ba_tasob"][quote:a5e758f392="amin-asia"]من بازی با نفت آبادان هم که توی آبادن مرحله پلی آف بود رو هیچ وقت یادم نمیره ،
سختی راه، گرمای طاقت فرسای هوا،راه ندادن ما تو ورزشگاه ،ناسزا گفتن آبادانی ها به ما، پرتاب هرچی که دم دستشون بود و...
چه روز شومی

امیدوارم بیان اینجا تابتونیم انتقاممونو ازشون بگیریم[/quote:a5e758f392]
عمرا اگه بیان[/quote:a5e758f392]

ولی تیمشونو باید چهارتایی پنج تایی کنیم بفرستیم بره
اینجوری حداقل دلمون خنک میشه
نماد کاربر
amin-asia
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: سه شنبه ژوئن 21, 2011 12:00 am

پستتوسط amin-asia » پنج شنبه جولاي 14, 2011 12:28 pm

یه سوال از آقای 20tak:

ما گیلانیها میگیم دریای ما دریای کاسپینه
بعد چرا روی شعر عکسش زده خزر
قوی سپید خزری
خب این یعنی چی؟
دامـــاش ما تـــو رو خـیلـــی دوستـت داریم
دامـــاش ما تـــو رو تـــنــهـا نـمیـذار یم.
نماد کاربر
amin-asia
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

پستتوسط Sepidrood » پنج شنبه جولاي 14, 2011 12:49 pm

[quote:95e5b4424d="amin-asia"]یه سوال از آقای 20tak:

قوی سپید خزری
خب این یعنی چی؟[/quote:95e5b4424d]

خزرها مردمانی از نژاد ترکها بودند که در سده‌های آغازین پس از اسلام (سده هفتم میلادی) در شمال دریای خزر و جنوب انزلیچی و بخش‌هایی از اوکرائین کنونی و قفقاز امپراتوری‌ای را پایه گذاردند. آنها همسایهٔ خلیفه‌گری اسلامی و پادشاهی روم بودند. طبقه حاکم آنان پس از مدتی دین یهود را برگزیدند تا خود را از دید عقیدتی در برابر حملات اسلام و بیزانس مسیحی مدافعه کنند.
خاقانات خزرها از ۶۵۰ م. تا ۸۵۰ م. در اوج قدرت

درباره تبار آنها اختلاف نظر وجود دارد.احتمالا زبان آنها از شاخه زبان‌های ترکی و نزدیک به ترکان بلقار دانسته‌اند.

[b:95e5b4424d]
پس:
دریای کاسپین گیلان !

[/b:95e5b4424d]
میــــرزا
راحـت بوخوس ،
گیل مردان بیداریم...
نماد کاربر
Sepidrood
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه جولاي 02, 2011 12:00 am

پستتوسط pezhman-paskiyabi » پنج شنبه جولاي 14, 2011 4:57 pm

آبرار من اولین بازیکه بوشو بوم 4-5سال بیشتر ناشدیم استقلال رشت او بازیه 3-1 بو بورد روبرو استقلال شهرداری ذاکان نیشته بید{پشت نیکمت الان تیمه مهمان که سابقه میزبانه شین بو} اویا همه دانه جوان بید من هرچی می پرا منت گودیم بیشیم اویا بنیشینیم گفتی نه چون می پر سپیدرودی بوگفتی نه خلاصه ابرار هون بوست هر وقت شم شم جایگاه استقلال رشت بجز پارسال مهرداد بگوفت بیا جایگاه ابره های طوفانی واقعا هیچوقت مرا یاده نیشه 300-400 جوان استادیو م زیرو رو گودید سپیدرودیان گوفتید زاکن هه10-20دقیقه اول بازیه ولی او روز تا اخرش تشویق بگودید هون بو بوست تا الان که عمری از خدا بگیفتم 22سال میسنه16سال استادیوم شم بجز 1سال که بگوفتم اویا شوایم امسال با اجازه ابراران بازم هویه شم
نماد کاربر
pezhman-paskiyabi
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: پنج شنبه اکتبر 28, 2010 12:00 am

پستتوسط only_abarar » پنج شنبه جولاي 14, 2011 8:57 pm

من اولین بازی که رفتم استادیوم فکر کنم 8/9 سال داشتم.با یکی از رفیقام رفته بودم طرفای عضدی واسه یه کاری ولی الان حدود نیم ساعته پشته سیستم نشستم دارم فکر میکنم رفتم بودیم اونجا چیکار داشتیم؟؟!از اونجایی که سنم کم بود یادمه که اولن بارایی بود که تنهایی میومدم بیرون و هیچ جارو بلد نبودم ولی رفیقم همه جارو بلد بود بهم گفت بریم تو استادیوم ببنیم چه خبره.در هم باز بود رفتیم تو دیدیم بازیه سپیدروده ولی تا اون موقع فقط اسم سپیدرود و استقلال شهرداری رو شنیده بودم.یادم نمیاد چه لیگی بود ولی فکر کنم خیلی پایین بود.جالب اینجا بود که من و رفیقم تا اواخر بازی نمی دونستیم کدوم یکی سپیدروده و کلا هم حدود 100 نفر ورزشگاه بودن و خجالتمون میگرفت که بپرسیم.فقط می دونستیم که سپیدرود 1-0 جلویه تا اینکه اواخر بازی سپیدرود گله دوم رو زد و بلندگو اعلام کرد.تازه ما گفتیم اوووووووووو ا قرمزه سپیدروده!!!!تو همون بازی شنیدم که در مورده بازی بعدی سپیدرود و استقلال شهرداری حرف میزنن که از همونجا شروع کردم به ورزشگاه امدن البته بیشتر بازیها شهرداری رشت رو میرفتم چون سپیدرود نمی دونم لیگ استان بود چی بود یادم نیست.
کلا همه بازی ها واسه خودش یه خاطر های داره ولی لذت بخش ترین بازی واسه من بازی پگاه سپاهان بود تو جام حذفی که 4-2 بردیم.واقعا فوقلعاده بود.حتی بعد بازی پیاده امدن از فلکده تا فلکه رازی واسه خودش خاطره بود.
بازی های خارج خونه هم خاطراتی جالی داشت مثل بازی 6/7 فصل پیش با شموشک تو نوشهر بازیه رفت که فکر کنم پلی اف بود.از اونجایی که بین ما و اونا فنس بود داشتیم با خیال راحت شعار میدادیم باقالای مازندران قافل از اینکه او فنس الکی اونجا گذاشتن!!!!یهو فنس رو زده کنا و عده ی زیادی ازشون ریختن سره ما.یا اولین بازی که می خواستم برم انزلی که فکر کنم موقع شهرداری رشت بود.از اونجایی که خیلی بد تعریف میکردم.شب دعا میکردم که خدایا اگه فردا چاقو خوردم حداقل نمیرم فقط زخمی بشم /10/ /10/ و مزخرف ترین ودر عین حال خاطره انگیز ترین هم بازی با صنعت نفت پارسال بود که تاحال اینقدر بازی خارج خونه رفتم چنین حیواناتی رو ندیدم.البته بچهایی که بودن یادشونه که خدایی اصلا واسه من خیال نبود و مازیار یادشه که اخرین نفر از رو سکوها امدم پایین.بازی با شهرداری بندر عباسم که اول بندری هارو تو ورزشگاه زدیم و بعد چنتاشون رو انداختیم تو گوه تاقه پارک شهر باحال بود.وابدن بره تا ایتا چیز نیویسم خاطره ی بعدی مرا یاد ایه.وابدن وووووووووول کن!!!!
نماد کاربر
only_abarar
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

پستتوسط MAZIYAR » پنج شنبه جولاي 14, 2011 9:12 pm

آها بره مرا یاد ایسه که من و تو آخرین نفر بیم.بعد همه زاکان بوشوئید و من و تو بوجور ایسابیم و بعد ترا بوگوفتم سالارجان بیشیم تو هم خیلی ریلکس بوگوفتی بیشیم.ایا بئسیم چی بوکونیم!!! /10/ /10/
ولی خداییش انزلی بوشوئیم خیلی حال بده مرا.حرفانی که بین تشویق مرا گوفتی.ایتا از بازیکنان ملوانا توشیق کوداندیبیم ترا یاد ایسه؟یا حسین ابراهیمی یا تشویق کوداندیبیم من ایتا لقب بوگوفتما!لقبی که الان افشین رو نها!
:lol:
"آبرار اَ خاک میرزا جاجیگایه / همیشه خنجرُ خون روبرایه"

"حواسَ خُب بَنَه می حرفَ بشنو / منو تو یک سریم ، دوشمن سیوایه"
نماد کاربر
MAZIYAR
مدیر انجمن
مدیر انجمن

پستتوسط only_abarar » پنج شنبه جولاي 14, 2011 9:26 pm

یهههههههههه می پسره چطو فراموش بوکونم اخه ررررررررررررررررررره!!!!!!معلوم که مره یاده.هسه خستوو کوفته از تمرین بامو بخانه!!!!ننم تا ا موقع شب انه امرا چوطو تمرین کوداندیبید اخه!!!می زاکه تمرینات پر فشششششاره
نماد کاربر
only_abarar
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

پستتوسط yaran-mirzakochak » شنبه جولاي 16, 2011 6:39 am

آقا iman1978 عزیز:
اون بازی که شما کوچیک بودی رفتی وحتی از نتیجه بازیم یادت نیسیت مربوط به بازی سپیدرود ونفت آبادان تو چارچوب لیگ 1 سال 71 بود البته اونموقع ما لیگ برتر نداشتیم بالاترین سطح فوتبال همین بود . بازی تو یه هوای بارانی وزمین کاملآ خیس برگزار شد و یکی از سنگین ترین شکست نفت آبادان تو گیلان رقم خورد و3-0 سپیدرود تونست این تیم رو شکست بده .
yaran-mirzakochak
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: پنج شنبه سپتامبر 09, 2010 12:00 am

پستتوسط amin-asia » شنبه جولاي 16, 2011 6:56 am

[quote:36bfdcbd1f="Sepidrood"][quote:36bfdcbd1f="amin-asia"]یه سوال از آقای 20tak:

قوی سپید خزری
خب این یعنی چی؟[/quote:36bfdcbd1f]

خزرها مردمانی از نژاد ترکها بودند که در سده‌های آغازین پس از اسلام (سده هفتم میلادی) در شمال دریای خزر و جنوب انزلیچی و بخش‌هایی از اوکرائین کنونی و قفقاز امپراتوری‌ای را پایه گذاردند. آنها همسایهٔ خلیفه‌گری اسلامی و پادشاهی روم بودند. طبقه حاکم آنان پس از مدتی دین یهود را برگزیدند تا خود را از دید عقیدتی در برابر حملات اسلام و بیزانس مسیحی مدافعه کنند.
خاقانات خزرها از ۶۵۰ م. تا ۸۵۰ م. در اوج قدرت

درباره تبار آنها اختلاف نظر وجود دارد.احتمالا زبان آنها از شاخه زبان‌های ترکی و نزدیک به ترکان بلقار دانسته‌اند.

مرسی از سپیدرود عزیز
ولی خودش هم باید بیاد جواب بده... :wink:

[b:36bfdcbd1f]
پس:
دریای کاسپین گیلان !

[/b:36bfdcbd1f][/quote:36bfdcbd1f]
نماد کاربر
amin-asia
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

پستتوسط ba-taasob-2 » دوشنبه جولاي 18, 2011 6:56 pm

منم اولین باری که بدون بابام رفتم استادیوم همون جام خزری بود که تو فینال استقلال چوکا رو زد
ولی بهترین خاطره واسه من بازی پگاه و هما تو لیگ 1 بود.سال اول تشکیل پگاه.اسفند ماه بود و بارون سیل داشت میومد. ما هم تو کورس بودیم احتیاج شدید داشتیم به 3 امتیاز. اما نیمه دوم اونا گل زدن و سعید عزیزیان دروازه بان هما تا میتونست وقت تلف میکرد. حسابی اعصاب همه داغون شده بود و کم کم داشتیم نا امید میشدیم که سلامی بخش تو وقتهای اضافه 2 تا گل زد.ملت دیگه دیوونه شده بودن. یکی از خوشحالی داشت سینه میزد یکی غش کرد خلاصه کسایی که بودن یادشونه چه جوی شده بود.
جالب این بود که هوا سرد بود و تماشاگر کم اومده بود کسی هم زیاد تشویق نمیکرد فقط یه بابایی از اول تا آخر بازی داشت یه تنه طبل میزد و خلاصه نذاشت استادیوم سوت و کور باشه
راه در هستی یکی است و آن راه راستی است
نماد کاربر
ba-taasob-2
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: سه شنبه نوامبر 23, 2010 12:00 am

قبلي

بازگشت به متفرقه

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: Google [Bot] و 1 مهمان