توسط onlyrasht » شنبه جولاي 16, 2011 9:03 am
[color=black:8bfedfb696]تبس:اگر فوتبال نبود،تا الان یا مرده بودم،یا معتاد شده و یادرزندان بودم
ستاره آرژانتینی در صحبتهایی به تشریح محله ای که در آن زندگی می کرد پرداخته
سایت گل- کارلوس تبس، ستاره آرژانتینی باشگاه منچسترسیتی در صحبتهایی اعلام کرده که اگر به خاطر فوتبال نبود، تا الان یا مرده بود و یا در زندان بود.تبس در گفت و گو با مجله «لاگارگانتا انزلیچی» در وصف شرایط زندگی اش در دوران کودکی و محله ای که در آن رشد کرده گفت:«در هیچ جایی فقر تا این حد نیست. اگر من فوتبالیست نشده بودم، ممکن بود سرنوشتی مشابه خیلی از جوانان محله ام داشته باشم. شاید تا الان مرده بودم ، یا در زندان بودم و یا معتاد شده و یا درخیابان تیر خورده بودم.»
تبس در ادامه صحبتهایش به این نکته اشاره کرد که به شدت تحت تاثیر معجزه ای است که او را از این فقر نجات داده و از خطراتی که زندگی جوانانی که درکنار او بوده اند را تهدید می کرد،حفظ کرده است:«فکر می کنم که هیچ کسی دزد به دنیا نمی آید و تمام این نابرابری ها سبب می شود که برخی ها به دزدی روی بیاورند.فقر زندگی را سخت می کند ولی بعضی ها ممکن است زندگی خوبی داشته باشند.»
او ناراحتی اش را از فقرو بدبختی درمحله های فقیر نشین ابراز کرد و گفت:« هیچ کسی دراین رابطه که خیلی از مردم کارشان را از ساعت 6 صبح شروع می کنند حرف نمی زنند. پزشکان صحبتهای زیادی می کنند ولی کسی خبر ندارد که در محله های ما چه می گذرد.آنها نمی توانند حتی دو سال در شرایطی که ما در آن زندگی کردیم و رشد کردیم، زندگی کنند.با وجودی که آنها در بهترین مدرسه ها تحصیل کرده اند ولی درون و ذات ما خیلی قوی تر از آنهاست و ما ازنظر انسانی خیلی بهتر از آنها هستیم و این مهمترین نکته است.»[/color:8bfedfb696]
شهر باران های نقره ای
سرور تاج و لنگایی /// داماش ما رشتیایی
ابشک سسک فابرگاس