[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - فراخوان برای تغییرات در وارش اسپرت

فراخوان برای تغییرات در وارش اسپرت

پیشنهادات و انتقادات + مطالب متفرقه ورزشی، اجتماعی، تاریخی و... (ارسال های سیاسی حذف خواهند شد) را در این بخش قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, antiros

پستتوسط MAZIYAR » چهارشنبه جولاي 13, 2011 6:45 am

من اصلا کار با فتوشاب رو بلد نیستم.ولی دوس دارم هدر سایت نشانگر شهرمون باشه.عکس تیم هم قاطیش باشه بد نیست.
برای مثال وجود قطرات باران که نشانگر شهرباران و اسم سایت و همچینین وجود نمای شهرداری و یا عکس میرزا
اگه اینا باشه خیلی خوب میشه
"آبرار اَ خاک میرزا جاجیگایه / همیشه خنجرُ خون روبرایه"

"حواسَ خُب بَنَه می حرفَ بشنو / منو تو یک سریم ، دوشمن سیوایه"
نماد کاربر
MAZIYAR
مدیر انجمن
مدیر انجمن

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 07, 2010 12:00 am

پستتوسط mahyarmaya » چهارشنبه جولاي 13, 2011 6:55 am

از اونجایی که بچه به این سایت وابستگی دارن و یه جورایی همه با هم رفیق هستیم و هر روز هم علیرغم نبود تبلیغ سایت افراد سایت بیشتر میشه و از همه مهم تر قبول داشتن مسولین باشگاه نسبت به این سایت که حضورشون هم توی این سایت این حس رو کاملا نشون داده(آقای سراوانی) من پیشنهاد میکنم برای رونق بیشتر به جو ورزشگاه و یک دست کردن ورزشگاه توی همین سایت فروشگاه داماش رو داشته باشیم تا بچه ها پیراهن اصل باشگاه یا کلاه و لیوان با آرم داماش رو راحتر تهیه کنن. البته فروشگاه میتونه وابسته به باشگاه باشه تا مشکل خاصی پیش نیاد.مهرداد گل نمیدونم چقدر شدنی این پیشنهادی که گفتم اما وجودش هم به ما طرفدارها کمک میکنه هم به فضای ورزشگاه و هم به سایت چ.ن با این وجود میزبان بیشتری از بچه برای عضو گیری میشیم.
نماد کاربر
mahyarmaya
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه مه 21, 2011 12:00 am

پستتوسط 20tak » چهارشنبه جولاي 13, 2011 7:37 am

خدمت دوست عزیزم آقا مهرداد سلام عرض میکنم.

چند تا پیشنهاد داشتم :

1- اول تصمیم خودتون رو درباره قالبت سایت مشخص کنید، یا یه قالب کاملا حرفه ای طراحی کنید و یا اینکه یه قالب معرفی کنید تا دوستانی مثل من که آشنایی با هنر طراحی دارند ، هر کدوم یه بخشش رو طراحی کنند.

2- به نظر من هر چه گرافیک سایت زیبا تر و کم حجم تر باشه کاربران بیشتری به خودش جذب میکنه، با توجه به سرعت بسیار پائین اینترنت در ایران سایت باید حداقل این دو مشخصه رو داشته باشه.

3- به هیچ عنوان نسخه 8.2 نیوک رو به 8.3 ارتقاع ندید، چون من تجربه این کار رو دارم و این کار باعث کندی بیش از حد سرعت بارگذاری صفحات میشه و باعث این میشه که اونایی که دسترسی به اینترنت پرسرعت ندارند غید سایت شما رو بزنند.

4- به نظر من در همین قالب 8.2 یه تعغیراتی ایجاد کنید بهتره .

من خودم هدر سایت طرفداران ملوان رو طراحی کردم :

[img:6bfa9db31e]http://www.malavanfc.ir/themes/MashhadTeam-musicall2-1/images/header.jpg[/img:6bfa9db31e]

اگه چیزی مد نظرتون هست بهم بگید که من براتون یه هدر طراحی کنم .

/3/ /3/ /3/ /3/
20tak
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: چهارشنبه ژوئن 22, 2011 12:00 am

پستتوسط amin-asia » چهارشنبه جولاي 13, 2011 7:46 am

آقای مدیر مهرداد نظرات دوستان بدنبود،
میتونیم ازتجربیات وراهنمایی های دوستمون آقای 20tak استفاده کنیم ،
میتونیم یه هوای ابری وعکس شهرداری وتیممون رو طراحی کنیم ،بد نمیشه
دامـــاش ما تـــو رو خـیلـــی دوستـت داریم
دامـــاش ما تـــو رو تـــنــهـا نـمیـذار یم.
نماد کاربر
amin-asia
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: سه شنبه ژوئن 21, 2011 12:00 am

پستتوسط mahyarmaya » چهارشنبه جولاي 13, 2011 7:49 am

rezay_paskiyabi موافقم شدیدا.تعصب به سایت فقط کامنت گذاشتن نیست که. /7/ /7/
نماد کاربر
mahyarmaya
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه مه 21, 2011 12:00 am

پستتوسط 20tak » چهارشنبه جولاي 13, 2011 7:53 am

دوستان نتیجه گیری بکنن که چی میخوان ، من برای طراحی بهشون کمک میکنم
20tak
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: چهارشنبه ژوئن 22, 2011 12:00 am

پستتوسط MEHRDAD » چهارشنبه جولاي 13, 2011 8:25 am

[color=black:c336768370][align=justify:c336768370]از پیشنهادات همه دوستان که به سایت خودشون لطف دارند تشکر میکنم ولی تعدادی از این پیشنهادات یه مقدار برای ما که یه سایت هواداری هستیم سخته چرا که به هر حال از لحاظ ساپورت و وقت دچار مشکل هستیم اما برای اونایی که بشه حتما یه فکری انجام میدیم.
اما در مورد قالب و ارتقای سیستم مدیریت محتوا ، من هم دو به شک بودم چون هر کسی که ارتقا داده از سنگین بودن سایت شاکی بود ولی یه نکته ای که وجود داره اینه که گرافیک نیوک 8.3 و سئو اون بالاست البته مشکلات کوچیک بزرگ دیگه ای هم داره 8.3. اما در مورد 8.2 الان وارش اسپرت با این حجم کاری و حجم کاربر الان باید تو گوگل و الکسا رتبه بهتری رو میداشت ولی مشکلات سئو نذاشت که این سایت اونقدر که باید و شاید بالا بیاد ولی از طرفی سبک بودن سایت هم خیلی مهمه. به هر حال از اهالی فن میخوام که تو این زمینه از طریق ایمیل یا اینکه اگر اینجا عضوند از طریق همین بخش کمک فکری کنند.
فکر میکنم بهتره اول یه قالب اختصاصی سبک داشته باشیم که به تیم مون هم مربوط باشه تا حدودی.
در مورد هدر شاید بهتر باشه که هدر رو متناسب با قالب طراحی شه. اما چیزایی که برای هدر میشه در نظر داشت این هاست :
اول اینکه بهتره هدر به طور کامل گرافیکی باشه و از عکس در اون استفاده نشه چرا که مثلا در مورد عکس تیمی بازیکنان باید این یادمون باشه که درسته که اخبار فوتبال بیشتر تو پوشش قرار میگیره ولی اینجا یک سایت هواداری فوتبالی نیست و ورزش های دیگه داماش گیلان هم کم و بیش تحت پوشش هستند(صفحه اصلی یا تالار).
آرم داماش باید در هدر به شکل مناسب جایگیری بشه، تماشاگران به شکل گرافیکی کار بشه مثل همین هدر فعلی که یه شکل گرافیکی از تماشاگران کار شد. یه نمادی هر چند کوچیک از چند ورزش باشه. نماد شهرمون که شهر بارانه با یه چیزایی مثل آب و بارون و ابر و از اینجور چیزا درش کار بشه..یه جایی هم برای یه جمله از هواداران داماش گیلان به شکل شعار روش قرار بگیره در نظر گرفته شه. ضمن اینکه علاوه بر اینکه میشه از این نکات استفاده کرد باید این هدر سبک و زیر 40-50 کیلوبایت باشه که تو حجم سایت تاثیر بدی نذاره.[/align:c336768370][/color:c336768370]
تصوير

نماد کاربر
MEHRDAD
مدیر سایت
مدیر سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am

پستتوسط damash_city » چهارشنبه جولاي 13, 2011 9:19 am

باشگاه های بزرگ کانال تلویزیونی و ماهواره و رادیو دارند به عنوان نمونه باشگاه های لیون و مارسی در فرانسه، رئال مادرید منچستریونایتد از این امکانات برخوردارن
رادیو اینترنتی داماش هم زیاد دور از دسترس نیست
نماد کاربر
damash_city
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه دسامبر 03, 2010 12:00 am

پستتوسط meraj130 » چهارشنبه جولاي 13, 2011 9:24 am

[quote:44defc5d9d="rezay_paskiyabi"]سلام آقا من میگم یه قالب بدیم یه نفر حرفه ای تبدیل کنه . پولش رو هم ما باید دنگی بزاریم .
یه شماره حساب میدی اگه مثلا 000 100 بشه 50 نفر میشیم نفری 2000 بزاریم خوبه
هواداری فقط رفتن توسایت نیست که[/quote:44defc5d9d]
آره خوبه.همه پولامونو جمع کنیم بدیم به مهرداد .این کار میتونه روز بازی با نفت انجام بشه.دیگه لا اقل 50 نفر هستیم که

فقط خدا کنه این فروشگاه تا قبل لیگ افتتاح بشه
نماد کاربر
meraj130
کاندیدا
کاندیدا

تاريخ عضويت: دوشنبه سپتامبر 06, 2010 12:00 am

پستتوسط arvand » چهارشنبه جولاي 13, 2011 9:32 am

اقا طراحه سایت اشنا دارم مهرداد معرفیش کنم بهت کارشو ببینی؟
arvand
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: سه شنبه مه 17, 2011 12:00 am

پستتوسط MEHRDAD » چهارشنبه جولاي 13, 2011 10:01 am

[quote:f7a887a3b5="arvand"]اقا طراحه سایت اشنا دارم مهرداد معرفیش کنم بهت کارشو ببینی؟[/quote:f7a887a3b5]

مرسی از پیشنهادت تو چت باهات صحبت کردم دیگه... گفتم مشکل اونجاها چیه، دیگه اینجا جواب رو نمیگم :wink:
نماد کاربر
MEHRDAD
مدیر سایت
مدیر سایت

پستتوسط raincityboy » چهارشنبه جولاي 13, 2011 10:38 am

http://www.manutd.com/en.aspx
http://www.chelseafc.com/
http://www.fcbarcelona.com/web/english/
http://www.arsenal.com/home

چندتا از وبسایت های تیم های اروپای هست من نمیگم تا اون حد پیشرفته ولی اگر میخوایم تغیرات حسابی بدیم باید تک باشه البته هزینه هم داره و

مهرداد تا حال از هیچ یک از کاربرها و هیچ مسولی بابت این سایت پولی نگرفت و هیچ موقع هم درخواست پول نمیکنه ولی من حاظرم اگه قرار سایتمون تغیراتی کنه و این تغییراتم احتیاج به شرایط مالی داشته باشه کمک کنم

توی اون وبسایت ها میتونیم از ایده اونها هم استفاده کنیم

سایتمون توی ایران تک هست ولی باید تک تر بشیم :wink:
هیچ سایتی رودست ما نیست /14/ /14/ /14/ /14/
نماد کاربر
raincityboy
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط MEHRDAD » چهارشنبه جولاي 13, 2011 10:48 am

چنین سایت هایی با چنین سیستم مدیریتی هزینه های فوق العاده بالایی رو داره که نیاز به طراح حرفه ای هم داره. باید در حد همین سیستم مدیریتی که الان روی سایت نصب شده عمل کرد. :wink: (البته احتمالا خیلی از بچه ها که این قضیه وارد نیستند متوجه حرفم نشدند) .
تصوير

نماد کاربر
MEHRDAD
مدیر سایت
مدیر سایت

پستتوسط raincityboy » چهارشنبه جولاي 13, 2011 11:07 am

میدونم مهرداد نگفتم تا اون حد که منظورم این توی وب سایتهای لیگ برتر باید تک باشیم الان باز خیلی سایتمون از سایت های دیگه جلو هست ایشالله روز به روز سایت بیشتر ارتقاع پیدا میکنه
نماد کاربر
raincityboy
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط golsar » چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:12 pm

[img:4f383e00ea]http://brand-art.ir/2d.jpg[/img:4f383e00ea]
نماد کاربر
golsar
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: دوشنبه جولاي 04, 2011 12:00 am