[quote:600ac59c95="20tak"]اولین خاطره من از رفتن به استادیوم.
6 سالم بود و دقیقا یادم نمیاد که ملوان تو لیگ دو بازی میکرد یا لیگ یک
داداشم برای اولین بار منو برد استادیوم، محل نشستنمون یادمه ، درست کنار جایگاه ویژه بود، من و داداشم رفتیم اون بالای بالا ، داداشم عاشق فوتبال و ملوان بود ، بهم میگفت دوست دارم این صحنه ها و ببینی و بعدا که یکم بزرگتر شدی بیارمت تو ملوان تمرین کنی، وقتی که تیم میهمان داشت با اتوبوس میومد منو بلند کرد و گفت بازیکنا رو ببین ، منم خیلی حال میکردم، من از کوچیکی بچه خجالتی بودم و داداشم هر چی میگفت برات بگیرم میگفتم نه نمیخورم، ولی راستیتش از اسکمو خیلی خوشم میومد

ولی خجالت میکشیدم که به داداشم بگم واسم بخره ، خلاصه هی عمو اسکمویی میومد و میرفت منم بهش نگاه میکردم ، دیگه به کل فوتبال و استادیوم رو از یاد برده بودم ، و فقط به اسکمو فکر میکردم ، خلاصه نیم ساعتی گذشت و یهو اسکمو فروشه اومد جلوی ما که یکی از پشت سرمون بهش گفت عمو سه تا فادن ، منم خوشحال شدم و گفتم الان داداشم دوتا واسه منو خودش میگیره ، ولی دیدم داداشم خیلی غرق فوتباله و اصلا حواسش نیست ، عمو اسکمویی سه تا اسکمو رو داد و رفت ،

منم خیلی ناراحت بودم ، تو همین اوضاع بودم که دیدم یکی زد به پشتم ، گفت عمو بیا اینم مال تو ، اونی که سه تا اسکمو گرفته بود ، یکی واسه من گرفته بود ، چون میدید حواسم به اسکمو فروشه هستش ، برام گرفت

داداشم گفت عمو نمیخواد این اسکمو نمیخوره، اون یارو برگشت گفت آبای ان نیم ساعته عمو اسکمویی یا دنباله کونه ، بازیا نیگاه نوکونه ، خلاصه داداشم یه خنده ای کرد و منم به اسکموی خودم رسیدم .
این اولین خاطره من از رفتنه به استادیومه .

[/quote:600ac59c95]
دمت گرم ابرار.تو حالا کوچیک بودی.من که هروقت میام استادیوم در عرض 90 دقیقه باید 4،5 تا اسکمو بخورم.
ولی دمت گرم خاطره ی باحالی بود