[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - تاپیک هواداران داماش شهر باران و هواداران دیگر تیم ها(هر گونه تحریک و فحاشی=اخراج)

تاپیک هواداران داماش شهر باران و هواداران دیگر تیم ها(هر گونه تحریک و فحاشی=اخراج)

مطالب ورزشی وفوتبالی متفرقه ایران و جهان را در این بخش قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, antiros

پستتوسط arad » دوشنبه جولاي 11, 2011 12:03 pm

[quote:d12c2c52b7="yasharturk1985"][quote:d12c2c52b7="arvand"]خدایا اگه در معرض بلاک شدن نبودم چی میکردم...ایراد نداره تو ورزشگاه جبران میکنم ترک جان[/quote:d12c2c52b7]
بعدا میدونی که بازی برگشت هم داره ها :lol: :lol:[/quote:d12c2c52b7]

ای خدای مهربان این ترکا رو از ما نگیر که سوژه خندمون کم میشه
بازی برگشتم سوراختون میکنیم
:!: :!: :!: :D
نماد کاربر
arad
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: سه شنبه ژوئن 07, 2011 12:00 am

پستتوسط arad » دوشنبه جولاي 11, 2011 12:06 pm

[quote:18aa49140b="amir131"][quote:18aa49140b="yasharturk1985"][quote:18aa49140b="dokhtare_shahrebarun"]شما آذری نیستید شما ترک هستید خودتونو به آذری ها نچسبونید مشابهت های زیادی بین آذری های واقعی و گیلکها وجود داره شما دزذ سرزمین و هویت و اصالت و اسطوره هستید[/quote:18aa49140b]
خدا نکنه که ما با گیلک ها شباهت داشته باشیم.
ما از گذشته روحیه سلحشوری و قهرمانی در ما زنده بود.
در ضمن اینجا جایی نیست تا بتونم جواب نظر شما رو بدم.چون مدیر سایت منتظر هست تا من یه اشتباهی کنم و بن کنه منو.پس با سکوتم خیلی حرفا رو بهت میزنم
تو هم بهتره بری ظرفا رو بشوری :lol: :lol:
آخه دختر رو چی اینترنت[/quote:18aa49140b]
همین کارارو میکنید میگن .... شما هر کاری بکنید اخرین بازی ما داریم با شهرداری تو رشت بهتره کاری نکنید که به ضررتونه[/quote:18aa49140b]

تبریز سوراخه
نماد کاربر
arad
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

پستتوسط arad » دوشنبه جولاي 11, 2011 12:08 pm

[quote:188f7369eb="yasharturk1985"][quote:188f7369eb="dokhtare_shahrebarun"]شما آذری نیستید شما ترک هستید خودتونو به آذری ها نچسبونید مشابهت های زیادی بین آذری های واقعی و گیلکها وجود داره شما دزذ سرزمین و هویت و اصالت و اسطوره هستید[/quote:188f7369eb]
در ضمن اینجا جایی نیست تا بتونم جواب نظر شما رو بدم.چون مدیر سایت منتظر هست تا من یه اشتباهی کنم و بن کنه منو.پس با سکوتم خیلی حرفا رو بهت میزنم
آخه دختر رو چی اینترنت[/quote:188f7369eb]

خب ثابت شد که مدرسه ..... بعد از مدرسه موشا ثبت شده
نماد کاربر
arad
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

پستتوسط onlyrasht » دوشنبه جولاي 11, 2011 12:08 pm

این داره جو سازی میکنه ..البته خوبه ها ما هم یه حسه دیگه ایه به بازی پیدا کردیم ...موقع بازی یه حال اساسی باید بهشون بدیم ..... چه تهدیدی می کنه /10/ /10/ .. ما میشینیم شما رو نگاه می کنیم .....
تراختور /10/ /10/ /10/ /10/ /10/ /10/ /10/
گیلان سرور اذربایجان /23/ /23/
شهر باران های نقره ای

سرور تاج و لنگایی /// داماش ما رشتیایی

ابشک سسک فابرگاس
نماد کاربر
onlyrasht
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: سه شنبه نوامبر 23, 2010 12:00 am

پستتوسط 20tak » دوشنبه جولاي 11, 2011 12:09 pm

[quote:d01e6319e7="yasharturk1985"]آقایان گیلانی که این همه میگید متحد میشیم.دیگه خدا رو شکر حرفاتون توی سایت خودتون هست که نمیتونید خودتون رو حتی در دنیای مجازی تحمل کنید بعد میای و میگید با هم متحد میشیم؟واقعا از اون حرفا بودا!! /10/
در ضمن اقای باتعصب مهمترین حقوقی که از ما گرفته شده زبانمون هست.شاید شما دریا معدن نفت گاز و ... داشته باشید ولی برای ما زبانمون مهمتر است.ما میخواهیم که به جای زبان پارسی به زبان ترکی در مدارس به ما درس بدن. /9/
آقای آنتی *# واقعا اسطوره ی شما میرزا کوچک و قایقران هستند؟آاینا کجاشون به اسطوره میخورند آقای آنتی *#؟ /10/
واقعا این قضیه *# چیه که به انزلیچیا میگید؟خواهشا یه نفر به من میگه؟من از زبان خیلی ها شنیدم ولی نمیدونم چرا میگن؟ /12/
در ضمن یه واقعیتی رو میخوام بگم.میخواهید برید از انزلیچیا بپرسید.
هرکس جلوی آذربایجان وایسه نابودش میکنیم.گیلان که عددی نیست در مقابلمون حتی با ذره بین هم دیده نمیشید! /9/
انزلیچیا تجربش رو دارند
من به هیچ کس توهینی نکردم ولی شما به نژاد من توهین کردید.میدونید اگر بچه های تراکتور بیان این سایت چه بلایی سرتون میارن که! همون بلایی که سر سایت ملوان آوردند. /7/
امسال تراختور رو قهرمان میکنیم تا بهتون بیشتر از پیش بفهمونیم که آذربایجان یعنی چی.
یاشاسین آذربایجان
یاشاسین تراختور[/quote:d01e6319e7]

جوک قرن : ما میخواهیم که به جای زبان پارسی به زبان ترکی در مدارس به ما درس بدن :lol: :lol: :lol: :lol: آخه بدبخت شما خجالت میکشید به زبان خودتون تو جامعه حرف بزنید بعد اونوقت میاید چرت و پرت میگید .

اسم پارس این کلمه مقدس رو به زبان کثیفت نیار ، تو حاضری یه مشت اجنبی به ناموست تجاوز کنن ، واسه من ادعای فرهنگ نکن.

بدبخت ما میرزا رو داریم ما انزلیچی رو داریم ، شما به چی مینازید ؟ بگو ببینم ؟ چی ؟

میدونی *# کیه ؟ *# همونیه که مادرت و خواهرت و ... انجام میداد بعد همین میرزا کوچک خوان در حمایت از تو خر جونش رو گذاشت کف دستش و مردانه جنگید ، که الان یکی مثل تو حرامی بیاد اینجا چرت بگه .

اینجا واسه من آذربایجان آذربایجان راه ننداز بی هویت ، شمایی که الان دم از ملیت میزنید تو دست یه مشت صهیونیست بی پدرید ، بدبخت ایران نبود شما مثل افغانی ها زندگی کرده بودید.

در ضمن اسم قایقران رو نیار که یهو دیدی انزلی چی ها ... رو ... من امروز خیلی خودمو کنترل کردم ، اگه جای دیگه ای بود اینقدر ... نمیذاشتم.

بعد بهتون میگیم * ، میگید ما * نیستیم . خوب ... دیگه ، اینو قبول کن .

بدبخت یه نگاهی به اونایی بکن که مستقل شدن و به چه روزی افتادن ، شما هم راه اونا رو میرید ، اینو بدون ، اگه بین شماها اتحادی بود تا الان از ایران جدا شده بودید.

راستی این فوتبال بازی های باشگاهی هستش ، یهو فکر نکنی بازی ملیه ، :lol: :lol: :lol: :lol: سواد که نداری ، گفتم شاید نفهمی ، البته نفهم که هستی ولی خوب.
20tak
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: چهارشنبه ژوئن 22, 2011 12:00 am

پستتوسط arad » دوشنبه جولاي 11, 2011 12:09 pm

[quote:ce20d8ab88="arad"][quote:ce20d8ab88="yasharturk1985"][quote:ce20d8ab88="dokhtare_shahrebarun"]شما آذری نیستید شما ترک هستید خودتونو به آذری ها نچسبونید مشابهت های زیادی بین آذری های واقعی و گیلکها وجود داره شما دزذ سرزمین و هویت و اصالت و اسطوره هستید[/quote:ce20d8ab88]
آخه دختر رو چی اینترنت[/quote:ce20d8ab88]

اههههه این ......... سواد داره

ثابت شد که مدرسه ..... بعد از مدرسه موشا ثبت شده[/quote:ce20d8ab88]
نماد کاربر
arad
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

پستتوسط MEHRDAD » دوشنبه جولاي 11, 2011 12:11 pm

آقای yashar اولا گفتم طبق قوانین سایت اجازه تحریک هواداران رشتی رو نداری و حق نداری ارسال سیاسی یا قومیتی داشته باشی. دفعه بعد دیگه تذکر نمیدم... ضمن اینکه گفتم تنها تو همین تاپیک میتونی کامنت در خصوص تیم شهرت بدی (تاکید میکنم فقط در مورد تیمت نه قومیت ها و نژاد و چه و چه* و تو تاپیک ها دیگه حق کری و حرف زدن در موردتیم دیگه ای غیر از داماش رو نداری.
از دوستان میخوام زیاد به این بحث ها دامن نزنند و به سمت سوی سیاسی یا نژادی نبرند . این آقا آی پی از همین گیلان خودمونه و مطمئنا اهداف خاصی رو تو کامنت هاش دنبال میکنه زیاد جدیش نگیرید و فقط فکرتون.

پ.ن: فحاشی و توهین اکیدا ممنوع.
در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط MEHRDAD در دوشنبه جولاي 11, 2011 12:14 pm .
تصوير

نماد کاربر
MEHRDAD
مدیر سایت
مدیر سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am

پستتوسط MAZIYAR » دوشنبه جولاي 11, 2011 12:12 pm

[quote:622ecec1c0="dokhtare_shahrebarun"]رشت زیبای من ای دولت سرای آشنایم/ای قدمگاه من ای مهمان سرای با وفایم
بشکند دستی که میخواهد شکوه تو بگیرد/ ای بمیرد آنکه میخواهد غرور تو بمیرد[/quote:622ecec1c0]
شعر واقعی قشنگی بود.محبا
در ضمن از حرفای این ترک ناراحت نشو.اینا کلا نظرشون در مورد زنا همین است.ولی در گیلان بر خلاف جاهای دیگه زنان هم میتونند شانه به شانه مردان به فعالیت اجتماعی بپردازند.
خوب ما که این همه میگیم رشتی و گیلانی یعنی سرور بله که باید یه فرقی با قومیت های دیگه بکنیم.
گیلان......سرور آذربایجان
"آبرار اَ خاک میرزا جاجیگایه / همیشه خنجرُ خون روبرایه"

"حواسَ خُب بَنَه می حرفَ بشنو / منو تو یک سریم ، دوشمن سیوایه"
نماد کاربر
MAZIYAR
مدیر انجمن
مدیر انجمن

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 07, 2010 12:00 am

پستتوسط nima_beckham » دوشنبه جولاي 11, 2011 12:24 pm

[quote:f81eb18212="yasharturk1985"]آقایان گیلانی که این همه میگید متحد میشیم.دیگه خدا رو شکر حرفاتون توی سایت خودتون هست که نمیتونید خودتون رو حتی در دنیای مجازی تحمل کنید بعد میای و میگید با هم متحد میشیم؟واقعا از اون حرفا بودا!! /10/
در ضمن اقای باتعصب مهمترین حقوقی که از ما گرفته شده زبانمون هست.شاید شما دریا معدن نفت گاز و ... داشته باشید ولی برای ما زبانمون مهمتر است.ما میخواهیم که به جای زبان پارسی به زبان ترکی در مدارس به ما درس بدن. /9/
آقای آنتی *# واقعا اسطوره ی شما میرزا کوچک و قایقران هستند؟آاینا کجاشون به اسطوره میخورند آقای آنتی *#؟ /10/
واقعا این قضیه *# چیه که به انزلیچیا میگید؟خواهشا یه نفر به من میگه؟من از زبان خیلی ها شنیدم ولی نمیدونم چرا میگن؟ /12/
در ضمن یه واقعیتی رو میخوام بگم.میخواهید برید از انزلیچیا بپرسید.
هرکس جلوی آذربایجان وایسه نابودش میکنیم.گیلان که عددی نیست در مقابلمون حتی با ذره بین هم دیده نمیشید! /9/
انزلیچیا تجربش رو دارند
من به هیچ کس توهینی نکردم ولی شما به نژاد من توهین کردید.میدونید اگر بچه های تراکتور بیان این سایت چه بلایی سرتون میارن که! همون بلایی که سر سایت ملوان آوردند. /7/
امسال تراختور رو قهرمان میکنیم تا بهتون بیشتر از پیش بفهمونیم که آذربایجان یعنی چی.
یاشاسین آذربایجان
یاشاسین تراختور[/quote:f81eb18212]

ثابت کردی * هستی :lol: :lol: خاک تو سرتون . کثافیتتتت
نماد کاربر
nima_beckham
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 14, 2010 12:00 am

پستتوسط dokhtare_shahrebarun » دوشنبه جولاي 11, 2011 12:28 pm

نه عزیزم ناراحت نمیشم اون بدبخت هم داره اندازه دید خودش حرف میزنه سقف فهم و درکش همینقده اگه جز این بود جای تعجب داشت اونجوری میشد ترک دانا
نماد کاربر
dokhtare_shahrebarun
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: دوشنبه جولاي 04, 2011 12:00 am

پستتوسط onlyrasht » دوشنبه جولاي 11, 2011 12:28 pm

خودش گفت واسه حمیدیانه ..ادرس دقیقشو بده ...بریم باهاش صحبت کنیم /11/ /11/ /11/
yashar ترک دقیقا کجای حمیدیان میشینی؟؟؟
شهر باران های نقره ای

سرور تاج و لنگایی /// داماش ما رشتیایی

ابشک سسک فابرگاس
نماد کاربر
onlyrasht
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: سه شنبه نوامبر 23, 2010 12:00 am

پستتوسط nima_beckham » دوشنبه جولاي 11, 2011 12:34 pm

میدونید اگر بچه های تراکتور بیان این سایت چه بلایی سرتون میارن که! همون بلایی که سر سایت ملوان آوردند

/10/ بگو بیان ! پرچم اینجا بالاست /7/ ترک /10/ /10/ /10/ /10/ ترک دانا /10/ /10/ /10/
[align=center][/align]
نماد کاربر
nima_beckham
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 14, 2010 12:00 am

پستتوسط abere » دوشنبه جولاي 11, 2011 1:49 pm

[quote:344cfadf02="onlyrasht"]خودش گفت واسه حمیدیانه ..ادرس دقیقشو بده ...بریم باهاش صحبت کنیم /11/ /11/ /11/
yashar ترک دقیقا کجای حمیدیان میشینی؟؟؟[/quote:344cfadf02]
تایید
منم هستم اونلی رشت ...ببینم فقط پشت نت میتونی اینطوری حرفو بزنی یا نه
نماد کاربر
abere
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه فبريه 20, 2011 12:00 am

پستتوسط Soheil_Rashti » دوشنبه جولاي 11, 2011 2:10 pm

تو زمين جوابتونو ميديم. خواهيد ديد. /11/ /11/ /11/
در قلب كوچك من تنها نام بزرگ رشت حك شده است.
نماد کاربر
Soheil_Rashti
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: چهارشنبه ژوئن 15, 2011 12:00 am

پستتوسط JustRasht » دوشنبه جولاي 11, 2011 3:53 pm

خیلی خودتونو به خاطر این ترک اوغلان خسته نکنید ،، این میخواد سیستم روحی روانی مارو به هم بریزه ولی کور خونده به کوری چشم خودش ودارودسته هاش دراون بازی همه گیلان متحد و یکدلند،،،

گیلانی باغیرت حمایت حمایت
/14/
ما خانه به دوشیم ... ماخانه به دوشیم
شــهر رشــــت را به عالـــــم نفروشیم
نماد کاربر
JustRasht
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: دوشنبه نوامبر 01, 2010 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به ورزش ایران و جهان

چه کسي حاضر است ؟