[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - عابديني: مايلي‌كهن را آورده‌اند تا از مديريت پرسپوليس دفاع كند

عابديني: مايلي‌كهن را آورده‌اند تا از مديريت پرسپوليس دفاع كند

مطالب ورزشی وفوتبالی متفرقه ایران و جهان را در این بخش قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, antiros

پستتوسط abere » جمعه جولاي 08, 2011 11:39 am

[quote:b2dd3db998="only_abarar"]abere
ظاهرا تو زیادی عباس رو جدی گرفتی.همچین میگی دارو دسته عباس هرکی ندونه فکر میکنه داری در مورده دسته الکاپون صحبت میکنی!!!!!دورو بر عباس فقط چنتا بچن که در بازی والیبال وقتی دوتا داد زدیم نمی دونی چطور موش شده بودن.بچها ما به یکی از اونا شوخی کردن بعد اونا مارو هوو کردن وقتی اینکارو کردن من رفتم پایین گفتم.کی خو چاکه دهنه بازه کود؟؟؟هرکی وجودشه داره بایه بیزیر.....(البته یه سری حرف هارو بدلیل مسائل فرهنگی حذف کردم!!!!!)حتی یکی شون هم نیومد پایین!!!!!به اینا تو میگی بالاخا؟!یا تو نمی دونی تعریف بالاخا چیه یا اینکه مایی که نصف عمرمون رو سره دعوا گذاشتیم نمی دونیم بالاخا چیه.در مورده بازی با صنعتم که هودارا به عباس فحش دادن.مگه کی با عباس امد؟؟؟!یکی اون پسره که فکر کنم اسمش مجتبی هست امد یکی هم اون یکی پویایه پوریایه؟اون امد و پیراهنشو کند فکر کرد الان مثلا من بهش میگم تورو خدا نزن منو! /18/ که من رفتم پایینو بعدم که عباس منو کشید اونور و گفت اخه چرا شما اتو کنید؟؟؟من مگه چی بوکودم و ادامه ماجرا.....تو بازی با اکبتان که واسه درگیری با یکی از اونا منو گرفتن.تو درگیری یکی از اونا یه چیز جالب بهم گفت /10/ گفت از بازی بعد تره ولانم بایی ورزشگاه /10/ /10/ بعد اون بازی حقیقتش می خواستم یه سری از رفیقام که اصلا تو فازه فوتبال نیستنو تو فازای دیگن و اصلا نمیان ورزشگاه رو بازی بعد با خودم بیارم تا حالی کنم که کی می خواد نزاره کی بیاد تو ورزشگاه ولی بخاطر اینکه اون بازی تعهد داده بودم و یه سری مسائل دیگه و اینکه یه سری بچها باهام صحبت کردن که کلکه کارو بکنم و تیم فقط به تشویق نیاز داره بیخیال اون بحث شدم.در کل ابره زیاد عباس رو جدی نگیر.تو اگه لیدر های تم های دیگه و دارو دستشون رو ببینی چی میگی؟؟؟!!!حتما میگی مافیان!!!!
ولی خدایی من بچهایی که اون وسط میشینن مشکلی ندارم.همونطوری که ما هواداریم اونها هم هوادارن با این تفاوت که ما یه سری حقایق رو میدونیم که اونا یا نمی دونن یا خودشون رو به ندونستن میزنن و مشکل من با عباسه که واقعا با کارهای پستش که بخاطر پول هرکاری میکنه و اصلا هم هیچ تعصبی نداره رو تیم به عنوان لیدر شخصیت هودارای مارو زیر سوال میبره[/quote:b2dd3db998]
نه دوست عزیز مورچه چیه تا کله پاچه داشته باشه ،عباس کیه آخه؟
من بازیه والیبالو دارم نمیگم من دارم درباره فوتبال میگم
تا باشه دارو دسته رو چه جور ترجمه کنی،از نظر شما دارودسته میشه یه گروه دعوا گیر ولی منظور من از دارودسته یه گروهه . همین بچه هایی که میگی میشن دارو دسته یا گروه مگه نه؟
من به خاطر دعوا از این چیزا به ورزشگاه نمیام برای تشویق تیم شهرم به ورزشگاه میام
در مورد صحبتای بالا اینجا جاش نیست دوست من
نماد کاربر
abere
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه فبريه 20, 2011 12:00 am

پستتوسط mahyarmaya » جمعه جولاي 08, 2011 12:15 pm

abere :من یه جورایی به دوستمون موافقم البته نه همه جاش.اون بچه هایی که وسط میشینن اگه عباس بیان همون تشویق رو میکنن اگه هندی هم بیاد همین کارو میکنن یعنی فرقی نداره واسه اونها.که با 2تا حرف منطقی میشه متقعاد بشن.مشکل اصلی ما همون مشکلی هست که مهرداد گفت.
اگه لیدر هایی که داریم بر کنار بشن آیا کسی رو جایگزین داریم ؟
نماد کاربر
mahyarmaya
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه مه 21, 2011 12:00 am

پستتوسط abere » جمعه جولاي 08, 2011 12:27 pm

[quote:3689b750ca="mahyarmaya"]abere :من یه جورایی به دوستمون موافقم البته نه همه جاش.اون بچه هایی که وسط میشینن اگه عباس بیان همون تشویق رو میکنن اگه هندی هم بیاد همین کارو میکنن یعنی فرقی نداره واسه اونها.که با 2تا حرف منطقی میشه متقعاد بشن.مشکل اصلی ما همون مشکلی هست که مهرداد گفت.
اگه لیدر هایی که داریم بر کنار بشن آیا کسی رو جایگزین داریم ؟[/quote:3689b750ca]
داریم ...تو جایگاه طرفدارای افراطی تا حالا دیدی لیدری بره اونجا ؟ببین چه تشویقی میکنن نمنونش بازی با مقاومت فقط یه مشکلی هست که بچه ها شعاراشونو با جعبه ول میدن :D
از نظر من لیدرای بهتر از اینم میشه اورد که به تیم تعصب داشته باشن نه به پول
نماد کاربر
abere
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط mahyarmaya » جمعه جولاي 08, 2011 12:36 pm

abere :از نظر منم لیدر هایی خوبی میشه پیدا کرد اما نمیشه به باشگاه گفت که لیدر رو بر کنار کن و بچه ها خودشون هوای کارو دارن.این جوری هیچ وقت قبول نمیکنن .من دوست دارم جو اون افراطی ها رو چون یاد تورین میوفتم که یه گوشه همه افراطی هستن و دل پیرو هم گل میزنه همیشه طرف اونها میره اما به قول تو با جعبه ول میدن دیگه.
نماد کاربر
mahyarmaya
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه مه 21, 2011 12:00 am

پستتوسط Amir0131 » جمعه جولاي 08, 2011 2:41 pm

/15/ :D
نماد کاربر
Amir0131
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: چهارشنبه ژوئن 08, 2011 12:00 am

پستتوسط pezhman-paskiyabi » جمعه جولاي 08, 2011 2:46 pm

ابرار رشت که لیدر نداره :lol:
تارنمای هواداران سپیدرود رشت
http://www.FCSepidrood.com
نماد کاربر
pezhman-paskiyabi
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: پنج شنبه اکتبر 28, 2010 12:00 am

پستتوسط only_abarar » يکشنبه جولاي 10, 2011 11:24 am

abere
از اونجایی که دورو بری های عباس یه عده محدودن و هم تو فوتبال و هم تو والیبال هستن من هم والیبال و هم فوتبال رو مثال زدم.
در ضمن تو به یکی از بچها گفتی که تو دارو دسته ی عباس رو ندیدی و ندیدی که وقتی بهش فحش دادن چند نفر بالاخاش در امدن.ظاهرا تو معنی بالاخارو نمی دونی.خوب بالاخاش در امدن واسه دعوا دیگه پس اگه مساله دعوا نیست پس تو واسه چی این حرف رو زدی و گفتی که تو دارو دسته ی عباس رو ندیدی و نمیشه به همین راحتی ها کنار زدشون؟؟؟؟؟!!!!!تو یه چیز میگی بعد کلا حرف خودتو تکذیب میکنی؟؟!!!!
حرفه اخرتم نفهمیدم چی میگی!!!!میشه بیشتر توضیح بدی!!!!(صحبتهای بالا اینجا جاش نیست)بحث سره لیدرها بود و منم کلا مطلبم در مورده لیدر ها بود!!!!
نماد کاربر
only_abarar
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 07, 2010 12:00 am

پستتوسط MAZIYAR » يکشنبه جولاي 10, 2011 11:44 am

[quote:d448578816="only_abarar"]abere
ظاهرا تو زیادی عباس رو جدی گرفتی.همچین میگی دارو دسته عباس هرکی ندونه فکر میکنه داری در مورده دسته الکاپون صحبت میکنی!!!!!دورو بر عباس فقط چنتا بچن که در بازی والیبال وقتی دوتا داد زدیم نمی دونی چطور موش شده بودن.بچها ما به یکی از اونا شوخی کردن بعد اونا مارو هوو کردن وقتی اینکارو کردن من رفتم پایین گفتم.کی خو چاکه دهنه بازه کود؟؟؟هرکی وجودشه داره بایه بیزیر.....(البته یه سری حرف هارو بدلیل مسائل فرهنگی حذف کردم!!!!!)حتی یکی شون هم نیومد پایین!!!!!به اینا تو میگی بالاخا؟!یا تو نمی دونی تعریف بالاخا چیه یا اینکه مایی که نصف عمرمون رو سره دعوا گذاشتیم نمی دونیم بالاخا چیه.در مورده بازی با صنعتم که هودارا به عباس فحش دادن.مگه کی با عباس امد؟؟؟!یکی اون پسره که فکر کنم اسمش مجتبی هست امد یکی هم اون یکی پویایه پوریایه؟اون امد و پیراهنشو کند فکر کرد الان مثلا من بهش میگم تورو خدا نزن منو! /18/ که من رفتم پایینو بعدم که عباس منو کشید اونور و گفت اخه چرا شما اتو کنید؟؟؟من مگه چی بوکودم و ادامه ماجرا.....تو بازی با اکبتان که واسه درگیری با یکی از اونا منو گرفتن.تو درگیری یکی از اونا یه چیز جالب بهم گفت /10/ گفت از بازی بعد تره ولانم بایی ورزشگاه /10/ /10/ بعد اون بازی حقیقتش می خواستم یه سری از رفیقام که اصلا تو فازه فوتبال نیستنو تو فازای دیگن و اصلا نمیان ورزشگاه رو بازی بعد با خودم بیارم تا حالی کنم که کی می خواد نزاره کی بیاد تو ورزشگاه ولی بخاطر اینکه اون بازی تعهد داده بودم و یه سری مسائل دیگه و اینکه یه سری بچها باهام صحبت کردن که کلکه کارو بکنم و تیم فقط به تشویق نیاز داره بیخیال اون بحث شدم.در کل ابره زیاد عباس رو جدی نگیر.تو اگه لیدر های تم های دیگه و دارو دستشون رو ببینی چی میگی؟؟؟!!!حتما میگی مافیان!!!!
ولی خدایی من بچهایی که اون وسط میشینن مشکلی ندارم.همونطوری که ما هواداریم اونها هم هوادارن با این تفاوت که ما یه سری حقایق رو میدونیم که اونا یا نمی دونن یا خودشون رو به ندونستن میزنن و مشکل من با عباسه که واقعا با کارهای پستش که بخاطر پول هرکاری میکنه و اصلا هم هیچ تعصبی نداره رو تیم به عنوان لیدر شخصیت هودارای مارو زیر سوال میبره[/quote:d448578816]
کاملا تایید میشه
"آبرار اَ خاک میرزا جاجیگایه / همیشه خنجرُ خون روبرایه"

"حواسَ خُب بَنَه می حرفَ بشنو / منو تو یک سریم ، دوشمن سیوایه"
نماد کاربر
MAZIYAR
مدیر انجمن
مدیر انجمن

پستتوسط abere » يکشنبه جولاي 10, 2011 12:29 pm

[quote:92fa411641="only_abarar"]abere
از اونجایی که دورو بری های عباس یه عده محدودن و هم تو فوتبال و هم تو والیبال هستن من هم والیبال و هم فوتبال رو مثال زدم.
در ضمن تو به یکی از بچها گفتی که تو دارو دسته ی عباس رو ندیدی و ندیدی که وقتی بهش فحش دادن چند نفر بالاخاش در امدن.ظاهرا تو معنی بالاخارو نمی دونی.خوب بالاخاش در امدن واسه دعوا دیگه پس اگه مساله دعوا نیست پس تو واسه چی این حرف رو زدی و گفتی که تو دارو دسته ی عباس رو ندیدی و نمیشه به همین راحتی ها کنار زدشون؟؟؟؟؟!!!!!تو یه چیز میگی بعد کلا حرف خودتو تکذیب میکنی؟؟!!!!
حرفه اخرتم نفهمیدم چی میگی!!!!میشه بیشتر توضیح بدی!!!!(صحبتهای بالا اینجا جاش نیست)بحث سره لیدرها بود و منم کلا مطلبم در مورده لیدر ها بود!!!![/quote:92fa411641]
میشه بگی کجا حرف خودمو تکذیب کردم؟؟؟از اون جایی که بیشتر قشری که به ورزشگاه میان رو نوجوانان تشکیل میدن من این عده رو محدود نمیبینم و بحث من اصلا سر بیرون انداختن عباس بود ...اصل من نمیدونم ا مشکل کجاست ؟؟؟با من مشکل داری؟با عباس مشکل دارین؟من که نفهمیدم ..... 1 ساعت دارم جمله ای که نوشتی رو میخونم اخرم نفهمیدم چی شد تمام جملات خودمو تایید کردی نه دوست عزیز، من معنی بالاخا رو نمیدونم فقط شما میدونی بعدش من درباره والیبال صحبت نکردم که شما فوتبالو به والیبال ربط میدی جمعیتی که به ورزشگاه میرن کجا جمعیتی که به سالن والیبال میرن کجا!!!!
نماد کاربر
abere
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط only_abarar » دوشنبه جولاي 11, 2011 9:23 am

بهتره 1 ساعت جمله ی که خودت نوشتی رو بخونی بعد اگه فهمیدی خودت چی میگی شاید جواب منم فهمیدی!!!!
من میگم دورو بری های عباس یه عده محدودن تو میگی بیشتر قشری که ورزشگاه میان نوجونن پس من این عده رو محدود نمیبینم!!!!!خوب چه ربطی داری به حرف من.من مگه در مورده کل ورزشگاه حرف زدم؟؟؟!!!
من میگم دارو دسته ی عباس تو والیبال همونین که تو فوتبالم میان تو میگی جمعیتی که ورزشگاه میان کجا جمعیتی که فوتبال میان کجا!!!!
من میگم چون اون یه عده هم والیبال میان هم فوتبال هر دو رو مثال زدم تو میگی من در مورده فوتبال حرف زدم نه والیبال!!!!
من دارم در مورده عباس حرف میزنم و میگم باهاش مشکل دارم تو میگی با من مشکل داری؟!!!
در کل ترجیح میدم این بحث رو ادامه ندم.چون من یه چیز میگم تو اصلا یه چیز دیگه
نماد کاربر
only_abarar
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

پستتوسط arad » دوشنبه جولاي 11, 2011 11:32 am

/12/ /14/
نماد کاربر
arad
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: سه شنبه ژوئن 07, 2011 12:00 am

پستتوسط abere » دوشنبه جولاي 11, 2011 1:31 pm

[quote:785b053cff="only_abarar"]بهتره 1 ساعت جمله ی که خودت نوشتی رو بخونی بعد اگه فهمیدی خودت چی میگی شاید جواب منم فهمیدی!!!!
من میگم دورو بری های عباس یه عده محدودن تو میگی بیشتر قشری که ورزشگاه میان نوجونن پس من این عده رو محدود نمیبینم!!!!!خوب چه ربطی داری به حرف من.من مگه در مورده کل ورزشگاه حرف زدم؟؟؟!!!
من میگم دارو دسته ی عباس تو والیبال همونین که تو فوتبالم میان تو میگی جمعیتی که ورزشگاه میان کجا جمعیتی که فوتبال میان کجا!!!!
من میگم چون اون یه عده هم والیبال میان هم فوتبال هر دو رو مثال زدم تو میگی من در مورده فوتبال حرف زدم نه والیبال!!!!
من دارم در مورده عباس حرف میزنم و میگم باهاش مشکل دارم تو میگی با من مشکل داری؟!!!
در کل ترجیح میدم این بحث رو ادامه ندم.چون من یه چیز میگم تو اصلا یه چیز دیگه[/quote:785b053cff]
باشه اقا حرف شما درسته ، نرود میخ اهنی در سنگ
جملات من مشخصه شما بهتره بری جملات منو از اول یه دور بخونی بعد بیای جواب منو بدی،بگی من میگم تو میگی!!!!
منم ترجیح میدم این بحثو ادامه ندم ، چون نمیشه بهت حرف حالی کرد
واقعا برو کامنت های منو بخون... من داشتم درباره فوتبال به مهیار میگوفتم چند نفر اومدن بالاخاش ..تو داری میگی من تو والیبال این کارو کردم اون کارو کردم :roll: اصلا من حرفی از والیبال زدم؟ من گفتم تو والیبال کسی اومده بالاخاش؟
خوب شد گفتی با عباس مشکل داری اخه کامنتات یه چیزه دیگه داره میگه
نماد کاربر
abere
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط MAZIYAR » دوشنبه جولاي 11, 2011 2:14 pm

آبره جان من سالار رو حدود دو سال هست که میشناسم.اگه خون عباس رو داشته باشه به جای آب میخوره. /9/
به سوتفاهمی بین شما پیش اومد.دیگه تمومش کنید.
"آبرار اَ خاک میرزا جاجیگایه / همیشه خنجرُ خون روبرایه"

"حواسَ خُب بَنَه می حرفَ بشنو / منو تو یک سریم ، دوشمن سیوایه"
نماد کاربر
MAZIYAR
مدیر انجمن
مدیر انجمن

پستتوسط only_abarar » دوشنبه جولاي 11, 2011 4:33 pm

جان مازیار تو اصلا فهمی ا ره چی گه؟؟؟؟؟!
در ضمن تی حرف زنه هوایه بدار من تا یه جایی کوتاه ایمه.هرچی تی امره درست حرف زندرم انگار تره حالی نیبه.بوگوفتم کلکه کاره بکن تره حالی بوبوسته یا نه.سره بازیه اول ورزشگاه درون تره حالی بوکونم؟؟؟!!!!
نماد کاربر
only_abarar
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

پستتوسط MEHRDAD » دوشنبه جولاي 11, 2011 4:45 pm

آقا این بحث ها رو تموم کنید لطفا. من موندم سر چی با هم بحث میکنید... تاپیک قفل شد و لطفا ادامه ندید.
تصوير

نماد کاربر
MEHRDAD
مدیر سایت
مدیر سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am

قبلي

بازگشت به ورزش ایران و جهان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 0 مهمان