[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - تاپیک هواداران داماش شهر باران و هواداران دیگر تیم ها(هر گونه تحریک و فحاشی=اخراج)

تاپیک هواداران داماش شهر باران و هواداران دیگر تیم ها(هر گونه تحریک و فحاشی=اخراج)

مطالب ورزشی وفوتبالی متفرقه ایران و جهان را در این بخش قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, antiros

پستتوسط lvlamad_2010 » يکشنبه جولاي 10, 2011 10:26 am

دوست عزیز من خودم چندن رفیق ترک دارم تو کسی هستی که داری از واقعیت فرار می کنی ((((: این فرهنگ بالای مردم گیلکه که دارن کنار تمام اقوام به راحتی زندگی می کنن .ترکهای گیلان علاقه زیادی به گیلان دارن . می خوام یه مثال بزنم . همین چند سال چش بود می خواستن آستارا روو از گیلان جدا کنن بدن به اردبل اما با مخالفت آستارایی ها رو به روو شدن با این که اکثریت ترکن. اما به گلان و گیلک ها تعصب دارن. تو خودتو نگاه نکن که یه تفکرات پوچ و بی اساس داری . من خودم به شخصه چندین رفیق ترک دارم که از خودم بیشتر رو گیلان و گیلک و داماش تعصب دارن. مشکل تو اینه که تا حالا ورزشگاه نیومدی ف وقتی که رفتی بازی داماش وو داری نگاه می کنی وقتی متوجه می شی کنار دستیت داره ترک صحبت می کنه و از خودت بیشتر داماش رو تشویق می کنه . اونوقته که متوجه می شی. در ضمن باید بهت یاد آور بشم . که تو همین استادیوم عضدی اینقدر تماشاگر میومد که می رفتن نزیک خط اوووت می شستن. و اگه حالا می بینی تماشاگر کم شده به خاطر اینه که با فوتبال رشت خیلی بد کردن. و مردم با فوتبال قهر کردن. اما بدون که دوباره آشتی می کنن . و ورزشگاه رشت دوباره مثل همیشه پر می شه.
نماد کاربر
lvlamad_2010
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: چهارشنبه نوامبر 10, 2010 12:00 am

پستتوسط meraj130 » يکشنبه جولاي 10, 2011 10:32 am

چرا جواب اینو میدین آخه بزارید خودشو تخلیه کنه.

حرف سیاسی هم ممنوع.
روز بازی با تراختور همه چی معلوم میشه .

یه تیم داریم تو ایران داماش شهر باران
ساعت شماری میکنم واسه بازی با تراکتور /22/
نماد کاربر
meraj130
کاندیدا
کاندیدا

تاريخ عضويت: دوشنبه سپتامبر 06, 2010 12:00 am

پستتوسط MAZIYAR » يکشنبه جولاي 10, 2011 10:33 am

آقای معراج کسی اینجا حرف سیاسی نزد.
"آبرار اَ خاک میرزا جاجیگایه / همیشه خنجرُ خون روبرایه"

"حواسَ خُب بَنَه می حرفَ بشنو / منو تو یک سریم ، دوشمن سیوایه"
نماد کاربر
MAZIYAR
مدیر انجمن
مدیر انجمن

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 07, 2010 12:00 am

پستتوسط meraj130 » يکشنبه جولاي 10, 2011 10:37 am

[quote:3ee79d44b6="Aberare_ba_tasob"]آقای معراج کسی اینجا حرف سیاسی نزد.[/quote:3ee79d44b6]
به قول خودت چرت و پرتای این ترکه رو میگم مازیار.وقتی میگه 45 درصد جمعیت رشتیم دیگه اعصابمو خرد میکنه
نماد کاربر
meraj130
کاندیدا
کاندیدا

پستتوسط MAZIYAR » يکشنبه جولاي 10, 2011 10:42 am

خودت میی چرت و پرت.با سیاسی خیلی فرق داره آقا معراج.
شاید اومده ما رو بخندونه

نماد کاربر
MAZIYAR
مدیر انجمن
مدیر انجمن

پستتوسط meraj130 » يکشنبه جولاي 10, 2011 10:44 am

[quote:3084a95182="Aberare_ba_tasob"]خودت میی چرت و پرت.با سیاسی خیلی فرق داره آقا معراج.
شاید اومده ما رو بخندونه[/quote:3084a95182]
حق با تویه آبرار.
دیگه جوابشو ندیم بهتره.آخه خودت میدونی که فک نمیکنم زبون آدمیزاد رو بفهمه.
نماد کاربر
meraj130
کاندیدا
کاندیدا

پستتوسط onlyrasht » يکشنبه جولاي 10, 2011 10:47 am

شعار ما تو ورزشگاه
گیلان سرور اذربایجان
به اینا نشون میدیم رشت یعنی چی .. :( :roll: :roll:
شهر باران های نقره ای

سرور تاج و لنگایی /// داماش ما رشتیایی

ابشک سسک فابرگاس
نماد کاربر
onlyrasht
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: سه شنبه نوامبر 23, 2010 12:00 am

پستتوسط MAZIYAR » يکشنبه جولاي 10, 2011 11:08 am

[quote:4f849a118c="sepidrod"][quote:4f849a118c="20tak"]در این زمانه بی های و هویه لال پرست ، خوشا به حال کلاغان غیل و غال پرست ، چگونه شرح دهم لحظه لحظه خود را ، برای این همه نا باور خیال پرست .

معیار سنجش این افراد خود فروخته و اجنبی زاده :

یک محل و باکثریت ترک = با اکثریت رشت ترک هستند

3 محله از انزلی داری اکثریت ترک نشین = با اکثریت مردم انزلی ترک هستند

من یه سوال ازت دارم ؟ تو واقعا نماینده اون افرادی هستی که دم از فرهنگ و تعصب میزنن ؟

تویی که حاظر زیر پرچم یه کشور بدبخت مثل ترکیه قرار بگیری دم از تعصب میزنی؟

یادتونرفته چطور تو کثافت و بدبختی زندگی میکردید؟ اگه شما یادتون نمیاد و ندیدید بریداز پدرانتون بپرسید که با چه وضعی به گیلان مهاجرت کردن و ما گیلانی های با شرف و با غیرت پربال شما ها رو گرفتیم و به اینجا رسوندیمتون.

یعنی شما ترکیه رو به ایران ترجیح میدید ؟ بهت چی بگم نفهم دیگی بعد بهتون میگیم ... بهتون برمیخوره ، حالا خودت قضاوت کن ... هستی یا نه ؟

تو گیلان نون میخوری ، بهت کار دادیم ، خونه دادیم ، آسایش و رفاه دادیم ، بعد مثل یه احمق میای چنین حرفهایی میزنی؟

آخه من نمیدونم شما از چی صحبت میکنید ، شما چی دارید ؟ کدوم اتحاد بین شما ها هست؟ حتی این ایده مسخره و مالیخوریایی شما رو تو شهرتون، اکثریت قبول ندارند ، که اگه داشتند تا حالا رفته بودید زیر پرچم آذربایجان و ترکیه .

پسر نذار این دهن باز بشه ، که بگم چی بودید و چی شدید ؟

یک دوره ( دوره قاجار ) مملکت افتاد دست شما دو سوم خاک ایران رو به ... دادید ، اما اینو مطمئن باش هیچ وقت و هیچ وقت تو رویاهاتون هم خواب اینو نبینید که از ایران جدا بشید .

درسته ، ما انزلی چی ها و رشتی ها با هم اختلاف نظر داریم،اصلا همین دیروز یکی تو همین سایت به خاطر شما تراختوری ها ما رو به جون هم انداخت ، ولی میخوام یه چیز بهت بگم و اون حرف آخرمه :

چه انزلی چی و چه رشتی وقتی به اسطورهاشون توهین بشه ( قایقران و میرزاکوچک خان) افراد توهین کننده رو به ... خوردن میندازن ، شما هم از همین الان از اون روز میترسید، و میاید اینجا موقعیت ها رو بسنجید، تویی که میگی ما ترک های رشت منتظر استقبال از آذربایجانی ها هستیم اینو بدون که چه تو رشت و چه تو انزلی بلایی سرتون میاریم که بفهمید کی غیرت داره و کی غیرت نداره.[/quote:4f849a118c]

واقعا لذت بردم مرحبا ای کاش تنها 10 درصد از مردم گیلان غیرت و تعصب و هوشیاری تو را داشتند متاسفانه گیلانیان از نظر شعور ملی صفر هستند ما گیلانیان از نظر هویتی و فرهنگی در بدترین شرایط تارخیمان در هزاران سال اخیر هستیم و به جای اتحاد بدجور در تشنج و اختلاف هستیم و همین مساله دست آویزی میشه تا سایرین از اختلافات ما سو استفاده کنند و نمک به روی زخم ما بریزند[/quote:4f849a118c]

از دوست انزلیچیمون هم تشکر ویژه میکنم واقعا با حرفاش خیلی چیزها رو ثابت کرد.ای کاش بعضی از بچه های این سایت متوجه بعضی از رفتارهای غلطتشون بشن.ای کاش متوجه بشن که عاقبت اون توهین های چند روز پیش این حرفا و مزخرفات این افراد هست.
بله باید این ترکا بیان و بگن انزلی هم ماله ما هست.وقتی ما خودمون میگیم انزلی جز گیلان نیست و ملوان رو تیم انزلیچی میدونیم بله ترکا باید بیان و اونا این ادعا رو بکنند.اینا پیش خودشون فکر میکنند وقتی اینا انزلی رو جز خودشون نمیدونند خوب آستارا هم که ترک داره و ... پس اینا باید جز اذربایجان باشه.
بچه ها اینجا یه سایت ورزشی هست و از همه جای دنیا میان و نظر میدن من یادم هست پارسال وقتی به ابادانیا گفتیم در انزلی پدرتون رو در میاریم برگشتند به ما گفتند شما اتحاد ندارید و با هم مشکل دارید(آبادانی هم در انزلی هست)پس الکی حرف از اتحاد نزنید.ولی ما 20 نفر رفتیم تا بگیم ما حرف میزنیم سر حرفمون هم هستیم ولی تعدادی از دوستان ما در عرض 2 ماه به راحتی زدند زیر حرفشون.
الان هم قضیه این ترکا به وجود آمده و من اطمینان دارم که انزلیچیا میان و در بین ما میشینند(جایگاه ابرهای طوفانی).
بعضی از دوستان اومدن و گفتند اونا میخوان بیان و فحش بدند مگر ما رفتیم انزلی برای فحش رفتیم؟
بعضی ها هم امکان داره بگم که ما حمایت اونا رو نمیخواییم.همین حرفی که تعدادی از همین افرادی که در همین دو سایت هستند اون موقع هم همین حرف رو به ما زدند.ای کاش کاربرای با فرهنگتر بیان و صدای این افراد رو توی نطفه خفه کنند.تا بهانه ای ندند دسته ترک ها و از همه مهمتر فارس ها.

باید بگم متاسفانه حرفای دوست عزیزم سپیدرود کاملا درست هست.و ای کاش به خودمان بیائیم

نماد کاربر
MAZIYAR
مدیر انجمن
مدیر انجمن

پستتوسط antiros » يکشنبه جولاي 10, 2011 11:22 am

متاسفانه مازیار تو این جور مواقع که باید طرفداری از هم کنیم بعضی از دوستان همشهری خودمون و همسایه باعث خنده این ترکها می شن .امیدوارم با ذهن بازتری به قضیه نگاه کنند این دوستایه ما . گیلان........سرور اذربایجان
زنده باد عادل شاه کبیر ...زنده باد میرزا جنگلی کبیر
antiros
کاندیدا
کاندیدا

تاريخ عضويت: جمعه سپتامبر 24, 2010 12:00 am

پستتوسط MAZIYAR » يکشنبه جولاي 10, 2011 11:26 am

[quote:f4ffb5ac01="antiros"]متاسفانه مازیار تو این جور مواقع که باید طرفداری از هم کنیم بعضی از دوستان همشهری خودمون و همسایه باعث خنده این ترکها می شن .امیدوارم با ذهن بازتری به قضیه نگاه کنند این دوستایه ما . گیلان........سرور اذربایجان[/quote:f4ffb5ac01]
بعضی از دوستان در هر دو شهر کاری کردند که باید فقط بگیم متاسفانه.در این سایت هم باز هم متاسفانه بعضی از دوستان حرفایی زدند که فقط باید بگیم متاسفانه.
و این ترکا میان با زیاد کردن اب و تابش مسئله رو بزرگتر میکنند.
متاسفانه
متاسفانه
واقعا چه کلمه ی زیبا و درخور گیلانی ها
کلمه ای که باید تا کی استفاده کنیم؟

نماد کاربر
MAZIYAR
مدیر انجمن
مدیر انجمن

پستتوسط 20tak » يکشنبه جولاي 10, 2011 1:48 pm

[quote:55495bbfa1="Aberare_ba_tasob"][quote:55495bbfa1="antiros"]متاسفانه مازیار تو این جور مواقع که باید طرفداری از هم کنیم بعضی از دوستان همشهری خودمون و همسایه باعث خنده این ترکها می شن .امیدوارم با ذهن بازتری به قضیه نگاه کنند این دوستایه ما . گیلان........سرور اذربایجان[/quote:55495bbfa1]
بعضی از دوستان در هر دو شهر کاری کردند که باید فقط بگیم متاسفانه.در این سایت هم باز هم متاسفانه بعضی از دوستان حرفایی زدند که فقط باید بگیم متاسفانه.
و این ترکا میان با زیاد کردن اب و تابش مسئله رو بزرگتر میکنند.
متاسفانه
متاسفانه
واقعا چه کلمه ی زیبا و درخور گیلانی ها
کلمه ای که باید تا کی استفاده کنیم؟[/quote:55495bbfa1]

داداش مازیار عزیز متاسفانه باید بگم که عده ای دوست ندارند و نخواهند داشت که این اتحاد حداقل در فضای مجازی به وجود بیاد، متاسفانه انگار عده ای عاشق فحش دادن و بد و بیراه گفتنن ، و اگه یک روز این کار رو نکنن انگار یه چیزی گم کردن.

ما تو سایت طرفداران ملوان جو بسیار خوب و صمیمی ایجاد کردیم ، خوب آقا مازیار عزیز حتما اینو قبول داری که کاربران اون سایت هر روز چند بار به سایت شما میان و میبینن این دوستان چی میگن، خوب اینا باعث به وجو اومدن کنتاکت میشه، به خدا من خودم قصد داشتم دیگه در سایت وارش نظر ندم، چون احساس میکردم به جای اینکه این موضوع حل بشه دوستان شما نسبت به من حساسیت پیدا میکنن، ولی به خاطر گل روی شما داداش عزیزم اومدم و بازم میام.

به خدا این بچه بازی ها اونجا هم شروع شده ، من اصلا دوست ندارم بگم که کی اول شروع کرد، ولی به خدا اینا بچه بازیه، ببینید، همین دوستانی که دیروز مدعی طرفداری از تراکتور و مردم ترک رشت بودن امروز واسه ما با یه کاربری جدید اومدن و دفاع از اون افراد میکنن و ما رو مورد تمسخر قرار میدن، من حاظرم قسم بخورم که این شخصی که دو روز پیش از مردم ترک رشت دفاع میکرد و دفاع به حق هم انجام میداد امروز اومده وبا یهکاربری جدید فرهنگ و شخصیت ما رو زیر سوال میبره، من از آقا مهرداد عزیز خواهش میکنم که آی پی افراد مشکوک رو مورد برسی قرار بده و این باعث میشه که افرادی اینجا دو پهلو صحبت نکنن، این کار هم خیلی راحته و اگه آقا مهرداد عزیز آشنایی نداره من میتونم بهشون بگم چطور این کار رو انجام بده.

بعضی اوقات عده ای میان و حرفهایی میزنن که باعث تخریب خیلی از چیزها میشه ، من اون روز خیلی دلخور بودم و با اون وضع خیلی خودم رو کنترل کردم، ولی این امر سبب شد دوستان ما در سایت طرفداران ملوان دلخور بشن و اونا هم به حاشیه بزنن، خوب تو اون شرایط بد من چیکار میتونستم انجام بدم ؟

امیدوارم با درایت دوستان این موضوع حل بشه .

از داداش مازیار عزیز هم متشکرم که واقعا صمیمانه و از ته دل دنبال آشتی و اتحاده
20tak
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: چهارشنبه ژوئن 22, 2011 12:00 am

پستتوسط MAZIYAR » يکشنبه جولاي 10, 2011 2:22 pm

ممنون دوست عزیز.امیدوارم این گونه افکر و طرز فکر در گیلان عزیزمون زیادبشه و کسی نگه چون فلانی بی فرهنگ بازی در اورد من هم بی فرهنگ باشم.
اگر تو ادعای فرهنگ داری کاری به کار دیگران نداشته باش.

نماد کاربر
MAZIYAR
مدیر انجمن
مدیر انجمن

پستتوسط 20tak » يکشنبه جولاي 10, 2011 3:00 pm

[quote:cfe082b2fb="Aberare_ba_tasob"]ممنون دوست عزیز.امیدوارم این گونه افکر و طرز فکر در گیلان عزیزمون زیادبشه و کسی نگه چون فلانی بی فرهنگ بازی در اورد من هم بی فرهنگ باشم.
اگر تو ادعای فرهنگ داری کاری به کار دیگران نداشته باش.[/quote:cfe082b2fb]

داداش مازیار عزیز من ادعای فرهنگ ندارم، هیچ وقت ملاک عمل خودم رو رفتار دیگران قرار ندادم، متاسفانه مثل اینکه انتقاد سازنده هم موجب ناراحتی دوستان میشه ، به قول دوستان شما ما حرفهای خودمون رو جای دیگه باید بزنیم تا به دوستان عزیز بر نخوره .
20tak
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: چهارشنبه ژوئن 22, 2011 12:00 am

پستتوسط raincityboy » يکشنبه جولاي 10, 2011 3:36 pm

مازیار ما الان بازی اولمون با نفت ابادان بهتر نیست می خوایم حرف از اتحاد بزنیم دوستان انزلیچی بیان در رشت و بازی داماش با نفت نگاه کنن ابادانی ها هم به کل گیلان فحاشی کردن

اقای20takمن نمیگم چرا حرف از اتحاد میزنی ولی خیلی مئنده تا هفته یازدهم بعد شما میزبان هستی پس اول شما باید پا پیش بزارین مطمئن باش ماهم استقبال می کنیم بازهم میگم کاش این حرفهاتو به بچه های انزلی هم می گفتی خیالت از بابت ما جمع باشه شما دوستان انزلیچی خرف حالی کنید ما استقبال می کنیم
نماد کاربر
raincityboy
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am

پستتوسط pezhman-paskiyabi » يکشنبه جولاي 10, 2011 3:59 pm

زنده باد گیلان گیلانی
تارنمای هواداران سپیدرود رشت
http://www.FCSepidrood.com
نماد کاربر
pezhman-paskiyabi
متعصب سایت