[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - چگونه هوادار حرفه اي شويم؟

چگونه هوادار حرفه اي شويم؟

پیشنهادات و انتقادات + مطالب متفرقه ورزشی، اجتماعی، تاریخی و... (ارسال های سیاسی حذف خواهند شد) را در این بخش قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, antiros

پستتوسط MEHRDAD » جمعه جولاي 08, 2011 10:56 am

میلاد جان این بحثی رو که گفتی از حوصله این مبحث لیدرها خارجه ولی بی ربط به آقایون نیست که اگر بگم چه اتفاقاتی برای ما افتاد مطمئنا تعجب میکنی اما گفتم اینجا نمیشه بحث رو باز کرد چون نمیخوام مسئله شخصی باشه . به هر حال تیم ما از همه چیز مهمتره!
البته ما ساکت نشدیم و تشویق هامون رو انجام میدیم ولی خب دیگه ... !
تصوير

نماد کاربر
MEHRDAD
مدیر سایت
مدیر سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am

پستتوسط mahyarmaya » جمعه جولاي 08, 2011 10:59 am

من میگم جایگاه سایت توی ورزشگاه عوض بشه بهتره.
من پیشنهاد میدم که با بچه های افراطی قاطی بشیم این جوری هم یه طرف واسه ما میشه هم این که بچه هایی هستن که میشه با اونا کنار امد و یه دست شد این جوری همه چیز کم کم حل میشه اما کنار عباس بودن فقط فقط همهمه بوجود میاره.
نماد کاربر
mahyarmaya
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه مه 21, 2011 12:00 am

پستتوسط abere » جمعه جولاي 08, 2011 11:06 am

[quote:331f95b822="mahyarmaya"]من میگم جایگاه سایت توی ورزشگاه عوض بشه بهتره.
من پیشنهاد میدم که با بچه های افراطی قاطی بشیم این جوری هم یه طرف واسه ما میشه هم این که بچه هایی هستن که میشه با اونا کنار امد و یه دست شد این جوری همه چیز کم کم حل میشه اما کنار عباس بودن فقط فقط همهمه بوجود میاره.[/quote:331f95b822]
من با دوستام تو جایگاه افراطی هستیم _از بچه های سایتم اونجا هستن ولی فکر نکنم مهرداد قبول کنه
نماد کاربر
abere
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه فبريه 20, 2011 12:00 am

پستتوسط milad1987 » جمعه جولاي 08, 2011 11:09 am

بچه ها بحث داه خوب پيش ميره ما حدودا 20 روزي وقت داريم تا به يه جمع بندي برسيم شايد اين حرفها و نظرات ما رو اونايي كه بايد بشنون بشنون تا قبل شروع ليگ يه كار كنن واسمون
داماش تي نام قربان
نماد کاربر
milad1987
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: جمعه نوامبر 05, 2010 12:00 am

پستتوسط MEHRDAD » جمعه جولاي 08, 2011 11:24 am

جایگاه سایت با نظر بچه ها انتخاب شده نه من یا هر کس دیگه!! من و ما هم یه هواداریم مثل خود شما :roll: :wink:
ان شالله فرصتی پیش بیاد و تو یه تمرین که تو استادیوم عضدی برگزار میشود یه نشستی داشته باشیم با تعداد از بچه های سایت و امیدوارم همه شرکت کنند تا تو یه سری موارد با هم گفتگو داشته باشیم
تصوير

نماد کاربر
MEHRDAD
مدیر سایت
مدیر سایت

پستتوسط mahyarmaya » جمعه جولاي 08, 2011 11:29 am

مهرداد جان این دست اون دست نکن و قرار دیدن رو سریع تر انجام بده .چون ترم تابستونی شروع میشه و هزار تا مشکل دیگه...نمیشه قرار بزاری حتی اگه تمرین عضدی نباشه ؟
نماد کاربر
mahyarmaya
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط MEHRDAD » جمعه جولاي 08, 2011 11:57 am

نه ... چون یه جاییه که همه میتونند بیان. جای دیگه باشه اگر ببینند یه دسته جمع شدیم میگن اینا برای اهداف خاص اومدند بلا می سر :D
تصوير

نماد کاربر
MEHRDAD
مدیر سایت
مدیر سایت

پستتوسط only_abarar » جمعه جولاي 08, 2011 12:14 pm

یکی دیگه از مشکلات اساسی لیدرهای ما علاوه بر اینکه مشکلات عدیده شون اینه که لیدرهای ما بر خلاف لیدرهای دیگه هیچ گونه استقلالی از خودشون ندارن.و هرکی دوزار میزاره کفه دستشون و میگه چیکار کن همون کارو میکنن!!!درسته در کل لیدر وابسته به باشگاست و از باشگاه حقوق میگیره و باید این مساله رو در نظر داشت که لیدر نماینده هوداراست و در بعضی موارد مثلا موقعی که هودارا می خواستن ذولفقارنسب اخراج بشه تا کسی شعار میداد این عباس جلوش رو میگیرفت یا وقتی که اون اواخر دیگه از کنترل خارج شده بود تا هودارا علیه ذولفقار نسب شعار میدادن عباس نیرفت لای دستو پای هودارا قایم میشد که مسوولین باشگاه نبیننش!!!واقعا حرکات پستی که لایق هیچ انسانی نیست.لیدر ها معمولا از بین با تعصب ترین ها انتخاب میشن ولی لیدرهای مارو ظاهرا از بین پست ترین ها انتخاب کردن.لیدر های تیمای دیگه اونقدر قدرت و استقلال دارن که مشت میزنن زیر چشم علی دایی بعد لید های ما بویژه عباس بعد بازی میفتن به پای بازیکنا و کادر فنی بخاطر دوزار بیشتر!!!!!این حرکات در زمان تغییر رنگ پیراهن و اسم تیم هم اتفاق افتاد و اصلا واسشون مهم نبود که تیم رنگش یا اسمش عوض بشه.sepidrod در نظرات قبلی گفت که اگه لیدرهای ما عین لیدرهای سپیدرود بودن الان رنگ تیم قرمز بود و اسم تیم درفک.شاید بعضی ها که در جریان نیستن با این حرف فکر کنن لیدرها نزاشتن اسم و رنگ تغییر کنه ولی از اونجایی که sepidrod در تهیه طومار برای عدم تغییر رنگ و اسم و رسوندنش به باشگاه همراه ما بود می دونم که منظورش چیزه دیگه ای هست.علاوه بر بحث عدم استقلال لیدرها واقعا اینا هیچ چیزی ندارن که ادم بهشون بگه لیدر!!!!نه شعار نه هماهنگ کنندگی نه تعصب!!!هیچی!!!!
در مورده اکبر هم فقط بحث انتخاب بین بد و بدتره و شاید تا حدودی بشه گفت بهتر از بقیست و من تا حالا بارها کارهایی ازش دیدم که نمیشه روش به عنوان یه لیدر حساب کرد.مثلا دوتا بازی پیشمون با ملوان تو انزلی که 1-1 شد و گل رو حسین ابراهیمی زد و مهدوی هم یه پنالتی خراب کرد صادق و اکبر اصلا از ترس به انزلی نیومدن!!!!!!!!!لیدر تیم با تیم نیاد!!!!!صادق گفت که می زای خواب بیده که اگه من بشم ایتا اتفاق بد دکفه /10/ /10/ بازی بد وقتی اکبر داشت میگفت با تعصبان تشویق بکنید.بهش گفتم اکبر تو ده خلی با تعصبی!!!تی زاکم صادق منستن خواب بیده که نامویی انزلی و در جواب من فقط خندید چون اصلا حرفی واسه گفتن نداشت.گفته میشه که جایگزینی نیست واسشون ولی اگه واقعا باشگاه تصمیم جدی داره مگه میشه تو یه شهر یکو خورده ای میلیونی 4تا ادم پیدا نشه.حداقل بهتر از اینا.مثلا افشین انالیزور هرچند نمیشه به نوان یه لیدر واقعی روش حساب کرد ولی خدایی از همه لحاظ از اینا بهتره.هم با تعصب تره هم قدیمی تره هم اصلا به فکر پول نیست.خدایی اگه اینو بزارن لیدر من پشت سرش تشویق میکنم.
با تغییر جایگاه هم مخالفم به دلایلی که قبلا در موردش بحث کردیم.در مروده جایگاه افراطی ها هم اگه یکم بیشتر توضیح بدید ممنون میشم.چون تاحالا نشنیده بودم.اگه منظورتون جایگاه کنار جایگاه میهمانه که اون جایگاه جایگاه استقلال شهرداری رشته و همه بچهاش الان با ما و تو جایگاه ما میشنن فقط بازی های مهم مثل پرسپولیس تو جام حذفی یا صنعت نفت یا نساجی بچها همه دوباره میرن اونجا ولی در حال حاظر همه ی اون بچها پیش ما میشینن.و بچها جدا از هم نیستن.بلکه هموناییم که بعضی وقتها میریم اونور.
نماد کاربر
only_abarar
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 07, 2010 12:00 am

پستتوسط mahyarmaya » جمعه جولاي 08, 2011 12:31 pm

only_abarar :کنار جایگاه مهمان که همیشه هم درگیر از اونها هستش.
آبرار یعنی چی اونحا جایگاه استقلال رشته ؟مگه این تیم فرق داره مگه رگ ریشه همون تیم نیست ؟
آبرار تو کسی رو می شناسی که ویژگی یه لیدر خوب رو داشته باشه ؟چون منم باهات موافقم که توی این شهر و این همه طرفدار 2 3تا میشه لیدر خوب پیدا کرد.
نماد کاربر
mahyarmaya
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط only_abarar » جمعه جولاي 08, 2011 12:40 pm

نمیگم فرق داره.اون جایگاه معروفه به جایگاه استقلال شهرداری رشت.چون قبلا هودارای متعصب استقلال شهرداری اونجا مینشستن.
کسی خاصی که خودشوم بخواد رو مدنظرم نیست ولی اگه باشگاه واقعا بخواد میشه پیدا کرد
نماد کاربر
only_abarar
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 07, 2010 12:00 am

پستتوسط mahyarmaya » جمعه جولاي 08, 2011 12:42 pm

من که میگم باید تا قبل بازی ها مقدمات بر کناری لیدر ها رو انجام داد .چون الان داره لیگ شروع میشه هر اتفافی ممکنه بیوفته.
نماد کاربر
mahyarmaya
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط MEHRDAD » جمعه جولاي 08, 2011 12:47 pm

only_abarar : به نظرت لزومی داره یک لیدر از باشگاه باشه؟! البته تو ایران عرف اینه که از باشگاه باشه. من میخوام بدونم که الان بحث بچه ها بیشتر رو چه چیزیه؟! روی شعارهای تشویق که غیر حرفه ایه؟! یا روی اعتراضات (زمانی که نیازه) و تشویق های مناسب؟
تصوير

نماد کاربر
MEHRDAD
مدیر سایت
مدیر سایت

پستتوسط abere » جمعه جولاي 08, 2011 12:48 pm

[quote:bf54d4352d="mahyarmaya"]من که میگم باید تا قبل بازی ها مقدمات بر کناری لیدر ها رو انجام داد .چون الان داره لیگ شروع میشه هر اتفافی ممکنه بیوفته.[/quote:bf54d4352d]
میشه یه راه حل بگی مهیار؟
یه موضوعی که داره فراموش میشه قضیه پیرهنه داماشه ، که خیلی تو حرفه ای بودن تماشاگرا تاثیر داره
بچه ها یکم روی این موضوع هم بحث کنید
نماد کاربر
abere
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه فبريه 20, 2011 12:00 am

پستتوسط mahyarmaya » جمعه جولاي 08, 2011 1:10 pm

abere :یکی هست توی سپیدرود که من اصلا نمیشناسمش اما خودش توی بازیهای سپیدرود اومد و عهده دار این ماجرا شد چند بار هم توی بازی های داماش اونده و سنتی هم فکر نمیکنه.هم هم با تعصب و هم فکر میکنم بروز باشه.
و البته توی بچه افراطی ها هم یکی هست که سرپا میمونه و هماهنگی با اونه.اینا برای شروع کار خوبه البته دوستانی که مهرداد اشاره کرد که مشکل دارن میتونیم راضی کنیم و یه دل و یه جهت بشیم.
merdad:دقیقا هر 3 موردی که گفتی.اصلا توی غیر مردمی بودن لیدر شکی نیست پس توی اعتراضات اصلا وسط نمیان و بیشتر هم سعی میکنن که بچه نقش کبک رو بازی کنن.از اونجایی که سن بالا وهستن و زیاد بروز نیستن از شعار های حرفه ایی استفاده نمیکنن.خلاصه بود و نبودتشون فرقی نمیکنه.
نماد کاربر
mahyarmaya
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط Sepidrood » جمعه جولاي 08, 2011 1:34 pm

[quote:d86c60d989="mahyarmaya"]milad1987 :چون لیدر مردمی تر بود توی بحث و قابل لمستر بود بیشتر بهش پرداختیم.
مهرداد گفت که به زودی هیئت مدیره هم تشکیل میشه و کم کم مشکلات لباس فکر کنم حل بشه و میتونیم برای دستیابی زودتر به لباس ها با مهرداد و مازیار هماهنگ کنیم تا به گوش مسئولین برسونن.
اما نمیدونم مهرداد میتونه نارضاتی ما هوارداران از لیدر ها رو به مسئولین برسونه یا نه ؟[/quote:d86c60d989]

این آقا مازیار اسم کاربریش چیه؟
همون آقای رشتی سرور؟
اگه ایشون باشن(شرمنده ها!!!) ولی شخص خیلی منطقی به نظر نمیاد! (نظر شخصی من بود!)
یکی باید باشه که مخالفت بچه ها از اقدامات خود عابدینی رو هم بتونه به گوشش برسونه... نه اینکه بره بشینه بگه: ایران، آسیا، امیر عابدینی!!!
میــــرزا
راحـت بوخوس ،
گیل مردان بیداریم...
نماد کاربر
Sepidrood
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه جولاي 02, 2011 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به متفرقه

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: Google [Bot] و 2 مهمان