یکی دیگه از مشکلات اساسی لیدرهای ما علاوه بر اینکه مشکلات عدیده شون اینه که لیدرهای ما بر خلاف لیدرهای دیگه هیچ گونه استقلالی از خودشون ندارن.و هرکی دوزار میزاره کفه دستشون و میگه چیکار کن همون کارو میکنن!!!درسته در کل لیدر وابسته به باشگاست و از باشگاه حقوق میگیره و باید این مساله رو در نظر داشت که لیدر نماینده هوداراست و در بعضی موارد مثلا موقعی که هودارا می خواستن ذولفقارنسب اخراج بشه تا کسی شعار میداد این عباس جلوش رو میگیرفت یا وقتی که اون اواخر دیگه از کنترل خارج شده بود تا هودارا علیه ذولفقار نسب شعار میدادن عباس نیرفت لای دستو پای هودارا قایم میشد که مسوولین باشگاه نبیننش!!!واقعا حرکات پستی که لایق هیچ انسانی نیست.لیدر ها معمولا از بین با تعصب ترین ها انتخاب میشن ولی لیدرهای مارو ظاهرا از بین پست ترین ها انتخاب کردن.لیدر های تیمای دیگه اونقدر قدرت و استقلال دارن که مشت میزنن زیر چشم علی دایی بعد لید های ما بویژه عباس بعد بازی میفتن به پای بازیکنا و کادر فنی بخاطر دوزار بیشتر!!!!!این حرکات در زمان تغییر رنگ پیراهن و اسم تیم هم اتفاق افتاد و اصلا واسشون مهم نبود که تیم رنگش یا اسمش عوض بشه.sepidrod در نظرات قبلی گفت که اگه لیدرهای ما عین لیدرهای سپیدرود بودن الان رنگ تیم قرمز بود و اسم تیم درفک.شاید بعضی ها که در جریان نیستن با این حرف فکر کنن لیدرها نزاشتن اسم و رنگ تغییر کنه ولی از اونجایی که sepidrod در تهیه طومار برای عدم تغییر رنگ و اسم و رسوندنش به باشگاه همراه ما بود می دونم که منظورش چیزه دیگه ای هست.علاوه بر بحث عدم استقلال لیدرها واقعا اینا هیچ چیزی ندارن که ادم بهشون بگه لیدر!!!!نه شعار نه هماهنگ کنندگی نه تعصب!!!هیچی!!!!
در مورده اکبر هم فقط بحث انتخاب بین بد و بدتره و شاید تا حدودی بشه گفت بهتر از بقیست و من تا حالا بارها کارهایی ازش دیدم که نمیشه روش به عنوان یه لیدر حساب کرد.مثلا دوتا بازی پیشمون با ملوان تو انزلی که 1-1 شد و گل رو حسین ابراهیمی زد و مهدوی هم یه پنالتی خراب کرد صادق و اکبر اصلا از ترس به انزلی نیومدن!!!!!!!!!لیدر تیم با تیم نیاد!!!!!صادق گفت که می زای خواب بیده که اگه من بشم ایتا اتفاق بد دکفه

بازی بد وقتی اکبر داشت میگفت با تعصبان تشویق بکنید.بهش گفتم اکبر تو ده خلی با تعصبی!!!تی زاکم صادق منستن خواب بیده که نامویی انزلی و در جواب من فقط خندید چون اصلا حرفی واسه گفتن نداشت.گفته میشه که جایگزینی نیست واسشون ولی اگه واقعا باشگاه تصمیم جدی داره مگه میشه تو یه شهر یکو خورده ای میلیونی 4تا ادم پیدا نشه.حداقل بهتر از اینا.مثلا افشین انالیزور هرچند نمیشه به نوان یه لیدر واقعی روش حساب کرد ولی خدایی از همه لحاظ از اینا بهتره.هم با تعصب تره هم قدیمی تره هم اصلا به فکر پول نیست.خدایی اگه اینو بزارن لیدر من پشت سرش تشویق میکنم.
با تغییر جایگاه هم مخالفم به دلایلی که قبلا در موردش بحث کردیم.در مروده جایگاه افراطی ها هم اگه یکم بیشتر توضیح بدید ممنون میشم.چون تاحالا نشنیده بودم.اگه منظورتون جایگاه کنار جایگاه میهمانه که اون جایگاه جایگاه استقلال شهرداری رشته و همه بچهاش الان با ما و تو جایگاه ما میشنن فقط بازی های مهم مثل پرسپولیس تو جام حذفی یا صنعت نفت یا نساجی بچها همه دوباره میرن اونجا ولی در حال حاظر همه ی اون بچها پیش ما میشینن.و بچها جدا از هم نیستن.بلکه هموناییم که بعضی وقتها میریم اونور.