متاسفانه من صبح نبودم.از مهرداد پرسیدم چرا یهو همه حرف ترکا رو میزنند؟بهم قضیه رو گفت و تایپیک مسخرشو خوندم.
واقعا نمیدونم به منظور جوک توی سایت گذاشت تا بچه ها رو بخندونه یا واقعا جدی گفت؟
بعضی از بچه ها گفتن که اینا به ما فحش ندادن پس دلیلی نداره ما به اونا فحش بدیم.من از شما دوستان عزیز که میگفتم این دعوای انزلیچیا هست باید عرض کنم که مگه در بازی تراختور فقط به انزلیچیا فحاشی کردند؟
آقایان همشهری اینا برای کل گیلان نقشه دارند.اینا میخوان گیلک ها رو هم مقل تالش ها هضم خودشون کنند.تنها نقطه قومت اونا هم اتحاد نداشتن ما گیلکها هست.من اگه قبلا همش میگفتم حداقل فرهنگ خودمون رو با توهین به انزلیچیا زیر سوال نبریم.برای همین روز بود؟
واقعا خیلی خوشبینانه نگاه کنیم 10 درصد مردم رشت رو هم ترکا تشکیل نمیدن.همون انزلی هم خیلی باشن 40 درصد هست.یا اگه آستارا رو هم که همه میگن ترک نشین هستند انزلیچی اطراف همه به زبان محلی سخن میگن.
ما بیشترین ضربه رو از این خوردیم که تالش ها به راحتی هضم این ترکا شدن ولی توی شهرهای گیلک نشین به خصوص رشت باید خواب اینو ببینند چون اکثر ترک های رشت حتی از یک گیلک هم بهتر گیلکی صحبت میکنم.اگر ما امسال باز هم در جلوی دیگران با شهرهای خودمون اختلاف داشته باشیم این جور افراد باز هم سو استفاده میکنند.
آقای آذربایجانی باید خدمت شما عرض کنم ما گیلکهای رشت بی صبرانه منتظر حضور شما هستیم تا بلایی سرتون بیاریم که توی عمرتون ندیده باشی.
آبای...آبرار....حداقل جلوی یه ترک اتحاد داشته باشید