[quote:2552099a95="mahyarmaya"]آبره من غیره نتیجه به جز هایی جزیی توجه میکنم که بعد ها اون جزییات حکم کلیات رو میگیره توی تاریخ.من میگم تیم باید یه قانون هایی رو رعایت کنه.باید چارچوب داشته باشه تا بتونه ریشه رو ثابت کنه.یکی از اونها اینه کاپیتان رشتی باشه.
مثال:زبینا به خاطر بازی بد توی تورین نزدیک بود بکشتن بره اما دل پیرو فقط با یه تکون دادن دست همه رو آروم کرد چون چندین سال هست که توی اونجا داره جون میده هم زبون و محلی اونهاست عشقشون یکی هستش دقدقه همه یووه و تورین هستش.
فرض:برای ما چنین اتفاقی یا هر نوع دیگه که به وجود کاپیتان نیاز باشه که دخالت کنه تا آرامش برگرده چی اتفاقی میوفته؟!!!!
مهدوی کیا درست دوست داشتنی و قدیمی و محبوب هستش اما کسی که عشق قرمز هستش و یه سال اومده میتونه منه عاشق رشت رو که دارم منفجر میشم آروم کنه ؟
یه مثال میزنم که سال پیش بازی نساجی توی رشت بود (سردار)قبل فصل بود و کسی نیومده فقط 10 نفر میشدیم منو دوستم و 7 8 نفر دیگه.ما عقب بودیم بچه ها از اونجایی بازی با مازنی بود از رو صندلی ها با صدای بلند مثل مربی هدایت میکردن بازیکنان رو.تا اوخر بازی که ما عقب بودیم استرس باخت زیاد شده بود و کامل داشتن میکشتن خودشون رو و بازیکنان ما به دلیل بدن سازی بد مربی که خارجی هم بود کم آورده بودن تا این که توپ به بازیکن دفاع راست ما میرسه که بچه ها میگن:آهان ره راه دکف هااااااااااااان.... که بازیکن به بچه ها فحش مادر میده از اونجایی که خلوت بود صداش میرسه.
اون 7 8 نفر هم که بچه محل بودن همه تصمیم میگیرن که این یارو اینجایی نیست و فحش مادر میده باید چوب بخوره یا 2 3 تا چاقو بزننش.
توی حین بازی علی نظر محمدی از نیمکت پا میشه میاد میگه آروم باشید اما بچه ها عصبی بودن تا این که بازی تموم میشه همه میرن که بزنن یارو رو که مهدوی علی آبشک و نظیف کار و علی چیلاورت میان وسط بزرگتری میکنن تا آروم میشه از طرفی ترکاشوند با اون لهجه سوسولیش میاد که جلو حرف بزنه یکی از بچه گفت :فاکش بابا تو بیرون زیاد دور میزنی پشت ناموس ما همین جا چاقوو پیچت کنما فکش بزن برو که اون تا اینا رو با این عصبانیت مبینه ساک رو برمیداره جیم میزنه.اون طرف هم که فحش مادر داده بود از ترس بیرون نیومد و آخرش هم پیش همه گفت گوه خوردم که فیلمی که دارم علی چیلاورت چند بار میگه (د بسه برار گه گوه بخوردما)
اگه مدیریت اجازه بده من فیلمش رو بزارم تا بچه ها ببینن. اینا رو گفتم که بگم مهدوی کیا هم این وسط میبود نمیتونست چون بچه ها یکی رو میخواستن که با لهجه خودش اینا رو آروم کنه چون اون رو صمیمیتر میدونن.[/quote:2552099a95]
با همه حرفهای داش مهیار موافقم ...
داش مهیار حرفات همیشه درسته وچون ازدلت میاد تو دل آدم میشینه...
منم همیشه گفتم بازم میگم :
کاپیتان باید رشتی باشه... ونه هیچ کس دیگر
کاپیتان ما همیشه محمد رضا مهدو یست... (تو تی شهرباران)