[quote:28cbba4f1a="JustRasht"][quote:28cbba4f1a="lvlamad_2010"]اولا که مهدوی کیا اصلا به درد داماش نمی خوره ، بعدش من موندم چرا اینقدر انتظار دارین انصاری فر بیاد، اگه بیاد بعد اصلا به چاووشی بازی می رسه ؟ اونوقت بعد همتون اعتراض می کنید چرا بازیکنای بومی بازی نمی کنن. چاوشی فصل پیش فوق العاده کار کرد و نشون داد سصح بازیش چقدر بالاست. و محمد غلامی با چاووشی می تونن یه خط حمله فوق العاده تشکیل بدن.[/quote:28cbba4f1a]
کاملا موافقم
درضمن اومدن مهدوی کیا اصلا هم سورپرایز نبودچون اصلا خوشحال نشدیم ازاومدنش، اولا که سنش بالاست ، دوما بازیکنی درسطح مهدوی کیا الان دیگه زیاده،،اون موقع ها بود که مهدوی کیا واسه خودش یکه تازی میکرد،، سوما بااومدنش یه جورایی بازوبند کاپیتانی ازدست کاپیتان با تعصبمون یعنی محمد رضا مهدوی خارج میشه وباید خیلی تشریفاتی روی بازوی آقا بسته شه، که این خیلی بده ،،، کاپیتان بومی کجا و ...؟؟؟؟درضمن اگه تجربه داشت باید به درد تیم استیل آذین میخورد که این تیمو راهی دسته یک کردند،،، تازه این بازیکن قبل ازاومدن هی پرسپولیس پرسپولیس میکرد اما حالا به واسطه رفاقت با عابدینی سر از داماش درآورد،

مگه اینجا پاتوق پرسپولیسی های اضافه مونده ست...؟؟؟؟؟
ما نمی خوایم اینجا شعبه 2 پرسپولیس باشه ،،،، آقایون باید اینو بدونند اینجا دامــــاش گــــیلانه ،،،دااااااامــــــــــاش گــــــیــــــلاااااااااان ونه هیچ تیم دیگه ای...[/quote:28cbba4f1a]
تایید
کاپیتان پیشین تیم فوتبال استیل آذین در پایان با بیان اینکه سعی می کنم تجربیاتم را در اختیار جوانان تیم داماش قرار دهم و قطعا رضا مهدوی همچنان کاپیتان این تیم خواهد بود زیرا دنبال این بحث ها نبوده و نخواهد بود گفت: من قراردادی یک ساله با تیم داماش دارم و باید ببینم در آینده چه اتفاقی رخ می دهد. من برنامه هایم را سال به سال تنظیم می کنم.