مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.
مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros
توسط mahyarmaya » يکشنبه جولاي 03, 2011 6:21 pm
میل ما مهم هستش نه میل مهدوی.
ما کاپیتانمون باید رشتی باشه.توی همون بازی اول باید کاپیتانی رو از مهدی بگیریم .مهدوی باید سرپرستی کنه مردم و بازکنان رو.مگه میتونه کسی که یه سال اومده و یه بازی هم نکرده بازوبند رو بگیره .اگه از طرف طرافدارا اعتراضی باشه باید یه گیلک بیاد تا آروم کنه نه یه کسی که عواطف ما رو نمیشناسه.من به نوبه خودم مخالف کاپیتانی با غیر بومی هستم مختاری البته مستثنی هستش.
-

mahyarmaya
- کاربر ویژه
.png)
-
- تاريخ عضويت: شنبه مه 21, 2011 12:00 am
توسط abere » يکشنبه جولاي 03, 2011 6:29 pm
میل ما اصل تو این فوتبال مهم نیست اگه قرار باشه کاپیتانی به مهدوی کیا برسه میرسه به نظر ما هم گوش نمیکنن
برای من مهم نتیجه گرفتن تیم مهمه، یا کاپیتانی دست مهدوی باشه یا مهدوی کیا
-

abere
- کاربر ویژه
.png)
-
- تاريخ عضويت: يکشنبه فبريه 20, 2011 12:00 am
توسط onlyrasht » يکشنبه جولاي 03, 2011 6:37 pm
مهدوی اگه باشه بهتره ولی با اومدن مهدوی کیا فکر کنم به اون بدن
مهدوی

شهر باران های نقره ای
سرور تاج و لنگایی /// داماش ما رشتیایی
ابشک سسک فابرگاس
-

onlyrasht
- کاربر ویژه
.png)
-
- تاريخ عضويت: سه شنبه نوامبر 23, 2010 12:00 am
توسط mahyarmaya » يکشنبه جولاي 03, 2011 6:50 pm
من نمیدونم چرا قدرت ما طرفدارا رو کم میدونید اگه یکی دو بازی بخوایم خود مهدوی کیا پس میده کاپیتانی رو.
-

mahyarmaya
- کاربر ویژه
.png)
-
توسط raincityboy » يکشنبه جولاي 03, 2011 6:52 pm
بچه احساسی برخورد نکنیم مهدوی کیا بیاد کاپیتانی خود مهدوی میده بهش البته خود مهوی کیا انقدر بازیکن بدون حاشیه ای هست که شاید کاپیتانی قبول نکن
-

raincityboy
- کاربر ویژه
.png)
-
- تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am
توسط kiyan_rashti » يکشنبه جولاي 03, 2011 7:49 pm
اومده دیگه بچه ها.زاک خوبیه.هاشیه چانکونید.
کاپیتانمونم مهدوی بود و هست و خواهد ماند.
-

kiyan_rashti
- کاربر نسبتا فعال
.png)
-
- تاريخ عضويت: سه شنبه ژوئن 14, 2011 12:00 am
توسط raincityboy » يکشنبه جولاي 03, 2011 7:57 pm
حاشیه
چرا الان نگرانیمون کاپیتانی مهدوی هست بابا مهدوی کیا بخاطر یدون کاپیتانی تیم به حاشیه نمیبره اگر هم مهدوی کیا کاپیتان بشه یکی از بازیکن های بزرگ ابران و باتجربه کشور کاپیتان تیممونه نباید احساسی برخورد کنیم
-

raincityboy
- کاربر ویژه
.png)
-
- تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am
توسط abere » يکشنبه جولاي 03, 2011 8:02 pm
بچه ها کسی تیمو داره تو حاشیه نمیبره
منو مهیار فقط داریم نظرامونو میگیم همیشه که نمیشه با هم، هم نظر باشیم
ازادی بیان حق شماست توی وارش اسپرت چرا عصبی میشی ابرار منم نظرم گفتم
-

abere
- کاربر ویژه
.png)
-
- تاريخ عضويت: يکشنبه فبريه 20, 2011 12:00 am
توسط kiyan_rashti » يکشنبه جولاي 03, 2011 8:04 pm
حاشیه؟
جدی؟
ببخشید .ممنون از دقتت.
-

kiyan_rashti
- کاربر نسبتا فعال
.png)
-
- تاريخ عضويت: سه شنبه ژوئن 14, 2011 12:00 am
توسط mostafa » دوشنبه جولاي 04, 2011 4:13 am
[img:910209fd19]http://www.damashsc.com/fa/images/stories/pic/1390-4-2/1%20kia%20(4).jpg[/img:910209fd19]
-

mostafa
- کاربر فوق حرفه ای
.png)
-
- تاريخ عضويت: جمعه مارس 04, 2011 12:00 am
توسط mostafa » دوشنبه جولاي 04, 2011 4:16 am
حضور مهدوی کیا در تیم به نظرم مثبت هستش چون یک بازیکن با تجربست و میتونه تجربه گرانبهاش رو با بازیکن های جوون تیم به اشتراک بگذاره.
الان تیممون ترکیبی از بازیکن های جوون و بازیکن های با تجریه تر هستش که انشاالله با تمرینات منظم میتونیم یک تیم موفق رو راهی مسابقات کنیم.
[img:553b097427]http://www.damashsc.com/fa/images/stories/pic/1390-4-2/1%20kia%20(2).jpg[/img:553b097427]
-

mostafa
- کاربر فوق حرفه ای
.png)
-
- تاريخ عضويت: جمعه مارس 04, 2011 12:00 am
توسط behnam » دوشنبه جولاي 04, 2011 5:26 am
آخه حالا مهمه کی کاپیتان باشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ خوده حاشیه هستش حرفاتون

لطفا تو ورزشگاه سیگار نکشید
-

behnam
- کاربر نسبتا فعال
.png)
-
- تاريخ عضويت: يکشنبه مه 15, 2011 12:00 am
توسط mahyarmaya » دوشنبه جولاي 04, 2011 5:42 am
abere :دقیقا درست .
رکن خوب سایت ما همینه صراحت بیانه .بعد هم اینجا همه خودی هستش حاشیه بوجود نمیاره .از حساسیتت ممنونم.
آبره من غیره نتیجه به جز هایی جزیی توجه میکنم که بعد ها اون جزییات حکم کلیات رو میگیره توی تاریخ.من میگم تیم باید یه قانون هایی رو رعایت کنه.باید چارچوب داشته باشه تا بتونه ریشه رو ثابت کنه.یکی از اونها اینه کاپیتان رشتی باشه.
مثال:زبینا به خاطر بازی بد توی تورین نزدیک بود بکشتن بره اما دل پیرو فقط با یه تکون دادن دست همه رو آروم کرد چون چندین سال هست که توی اونجا داره جون میده هم زبون و محلی اونهاست عشقشون یکی هستش دقدقه همه یووه و تورین هستش.
فرض:برای ما چنین اتفاقی یا هر نوع دیگه که به وجود کاپیتان نیاز باشه که دخالت کنه تا آرامش برگرده چی اتفاقی میوفته؟!!!!
مهدوی کیا درست دوست داشتنی و قدیمی و محبوب هستش اما کسی که عشق قرمز هستش و یه سال اومده میتونه منه عاشق رشت رو که دارم منفجر میشم آروم کنه ؟
یه مثال میزنم که سال پیش بازی نساجی توی رشت بود (سردار)قبل فصل بود و کسی نیومده فقط 10 نفر میشدیم منو دوستم و 7 8 نفر دیگه.ما عقب بودیم بچه ها از اونجایی بازی با مازنی بود از رو صندلی ها با صدای بلند مثل مربی هدایت میکردن بازیکنان رو.تا اوخر بازی که ما عقب بودیم استرس باخت زیاد شده بود و کامل داشتن میکشتن خودشون رو و بازیکنان ما به دلیل بدن سازی بد مربی که خارجی هم بود کم آورده بودن تا این که توپ به بازیکن دفاع راست ما میرسه که بچه ها میگن:آهان ره راه دکف هااااااااااااان.... که بازیکن به بچه ها فحش مادر میده از اونجایی که خلوت بود صداش میرسه.
اون 7 8 نفر هم که بچه محل بودن همه تصمیم میگیرن که این یارو اینجایی نیست و فحش مادر میده باید چوب بخوره یا 2 3 تا چاقو بزننش.
توی حین بازی علی نظر محمدی از نیمکت پا میشه میاد میگه آروم باشید اما بچه ها عصبی بودن تا این که بازی تموم میشه همه میرن که بزنن یارو رو که مهدوی علی آبشک و نظیف کار و علی چیلاورت میان وسط بزرگتری میکنن تا آروم میشه از طرفی ترکاشوند با اون لهجه سوسولیش میاد که جلو حرف بزنه یکی از بچه گفت :فاکش بابا تو بیرون زیاد دور میزنی پشت ناموس ما همین جا چاقوو پیچت کنما فکش بزن برو که اون تا اینا رو با این عصبانیت مبینه ساک رو برمیداره جیم میزنه.اون طرف هم که فحش مادر داده بود از ترس بیرون نیومد و آخرش هم پیش همه گفت گوه خوردم که فیلمی که دارم علی چیلاورت چند بار میگه (د بسه برار گه گوه بخوردما)
اگه مدیریت اجازه بده من فیلمش رو بزارم تا بچه ها ببینن. اینا رو گفتم که بگم مهدوی کیا هم این وسط میبود نمیتونست چون بچه ها یکی رو میخواستن که با لهجه خودش اینا رو آروم کنه چون اون رو صمیمیتر میدونن.
-

mahyarmaya
- کاربر ویژه
.png)
-
توسط rashti_sarvar » دوشنبه جولاي 04, 2011 6:17 am
من که دیروز صبح نوشتم مهدویکیا داماشی شده

جمع پرسپولیسیها جمع شد ه ها. امیز عابدینی. مهدی مهدویکیا.عباس اقایی.برادر نصرتی

داماش اریایی سرور اسیایی

...VIVA DAMASH...
-

rashti_sarvar
- متعصب سایت
.png)
-
- تاريخ عضويت: دوشنبه آپريل 18, 2011 12:00 am
توسط meraj130 » دوشنبه جولاي 04, 2011 6:50 am
[quote:6c818e0a7b="abere"]تو یه تیم ورزشی انسجام تیمی مهمه ، مهم نیست کاپیتانی به دست کی باشه
من فکر نکنم کاپیتانی رو بازور از مهدوی بگیرن بدن به مهدوی کیا، اگه بازوبند رسید به مهدوی کیا حتما رضا با میل خودش داده[/quote:6c818e0a7b]
تائید
مهدوی خیلی با شخصیت تر از این حرفاست که که به زور کاپیتانی رو بده.ولی خوب مهدوی کیا اگه تو هر باشگاهی بره بخاطر احترامی که براش قائل هستن کاپیتانی رو بهش میدن
-

meraj130
- کاندیدا

-
- تاريخ عضويت: دوشنبه سپتامبر 06, 2010 12:00 am
بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان
چه کسي حاضر است ؟
کاربران حاضر در اين انجمن: Bing [Bot] و 2 مهمان