توسط MAZIYAR » سه شنبه مارس 11, 2014 10:29 am
عابدینی:تا انتخاب مدیرعامل جدید کارها را بر اساس قانون تجارت انجام میدهیم
به گزارش وارش اسپرت امیر عابدینی در گفتوگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری تسنیم، درباره استعفایش از مدیرعاملی باشگاه داماش اظهار داشت: با توجه به اینکه از زمان استعفایم گذشته بود، استنباطم این بود که مسئولان استان با افرادی مثل من مشکل دارند. ما وقتی شعار «آزادی بیان» میدهیم، باید آن را رعایت کنیم نه اینکه بیاحترامی کنیم. مسئولان استان گیلان جایی را که زورشان نمیرسد، زیر پا میگذارند.
وی افزود: در چنین شرایطی به این نتیجه رسیدم که اگر کنار بروم، به تیم داماش کمک میشود که این اتفاق افتاد، چرا که مسئولان استان دور هم جمع شدند و قرار است استاندار گیلان به تیم داماش کمک کند اگر چه هنوز هیچ اقدامی نشده است.
عابدینی با بیان اینکه دیگر «دوست ندارم به مدیرعاملی داماش بازگردم»، تصریح کرد: من عضو هیئت مدیره باشگاه و دنبال مدیرعامل جدید هستم. تا انتخاب مدیرعامل جدید کارها را بر اساس قانون تجارت انجام میدهیم.
مدیرعامل پیشین باشگاه داماش درباره رای صادر شده کمیته انضباطی مبنی بر محرومیت یک جلسهای این تیم به دلیل اتفاقات دیدار با ملوان گفت: در نامه کمیته انضباطی درج نشده بود که تا چه زمان برای اعتراض فرصت داریم اما امروز(سهشنبه) نسبت به حکم کمیته انضباطی اعتراض کردیم و فکر میکنم با توجه به این اعتراض، محرومیت ما به جرایم نقدی تبدیل شود.
وی در مورد صحبتهای قائم مقام باشگاه داماش که رای صادر شده کمیته انضباطی در آستانه دیدار داماش - پرسپولیس را مشکوک خوانده بود، عنوان کرد: این رای به سود پرسپولیس است و ما به این رای اعتراض کردهایم.
"آبرار اَ خاک میرزا جاجیگایه / همیشه خنجرُ خون روبرایه"
"حواسَ خُب بَنَه می حرفَ بشنو / منو تو یک سریم ، دوشمن سیوایه"