توسط onlyrasht » يکشنبه جولاي 03, 2011 6:22 pm
دايي: كمك ميكنم انصاريفرد پرسپوليسي شود
متاسفانه آقايان که قصد داشتند من را مقابل هواداران قرار دهند تعبير ديگري از نامه من داشته و به همگان اعلام کردند دايي حاضر به پذيرش مربيگري در پرسپوليس نيست.
در تمام روزهايي که تغيير و تحولات در سطح مربيگري باشگاه پرسپوليس رخ داد و اتفاقاتي که در زمينه نقل و انتقال بازيکن به وقوع پيوست جاي خالي علی دایی و اظهار نظرهايش در مورد اين وقايع احساس ميشد. علي دايي در اولین مصاحبه خود پس از بازگشت از سفر حرفهای جالبی به خبرنگار روزنامه امتياز زده که گزيدهاي از آن را در ادامه ميخوانيد.
*هرگز روزهاي خوب را با هواداران پرسپوليس فراموش نميکنم. هواداران پرسپوليس شايسته بهترينها هستند و از اين که طي دو فصل دو مرتبه با آنها قهرمان جامحذفي شدم احساس غرور ميکنم. اميدوارم توانسته باشم رضايت آنها را جلب کنم. آنها اين لياقت را دارند تا همه ساله بر اوج فوتبال ايران بايستند.
*همانطور که هواداران همواره نسبت به من اظهار لطف دارند من هم نميتوانم علاقهام به آنها را کتمان کنم. رابطه من و سرمايههاي باشگاه بهقدري محکم است که کسي نميتواند بين من و آنها فاصله ايجاد کند.
*از اين که ميبينم خيليها عنوان ميکنند من به پيشنهاد سرخپوشان جواب منفي دادم تعجب ميکنم. هرگز نگفتم من هدايت پرسپوليس را نميپذيرم. اين تيم متعلق به هواداراني است که من آرزوي خدمت به آنها را دارم. لطفا يک بار ديگر نامه من را بخوانيد؛ در آن نامه آوردم در صورتي که هيئت مديرهاي تشکيل شود و مديرعامل انتخاب شود با کمال ميل هدايت تيم محبوبم را ميپذيرم و مثل فصل قبل آنها را به سمت قهرماني هدايت ميکنم ولي متاسفانه آقايان که قصد داشتند من را مقابل هواداران قرار دهند تعبير ديگري از نامه من داشته و به همگان اعلام کردند دايي حاضر به پذيرش مربيگري در پرسپوليس نيست.
*از اينکه خيليها گمان ميکنند در اين فوتبال به فکر پول و منافع شخصي هستم تعجب ميکنم چون اعتقاد دارم همه بايد فهميده باشند علي دايي در اين فوتبال دنبال پول نيست چون اگر اين چنين بود به ساير پيشنهادها پاسخ مثبت ميدادم.
*متاسفم از اين که خيليها به اين شايعات دامن زدند که من نميگذارم کريم انصاريفرد پيراهن پرسپوليس را بپوشد. او در بهترين شرايط تصميمگيري قرار دارد و شک نداشته باشيد بهخاطر هواداران پرسپوليس هم که شده کمک ميکنم تا انصاريفرد پرسپوليسي شود.
*از آن دسته مربيان نيستم که با جدايي از پرسپوليس شکست اين تيم را آرزو کنم. پرسپوليس به هواداران تعلق دارد و اميدوارم هواداران دوستداشتني پرسپوليس به هر آنچه ميخواهند برسند و من نيز براي شادي آنها دعا ميکنم.
*از اينکه روي حرفم ايستادم احساس غرور ميکنم چون سر، خم نکردم تا بمانم. ولي خيليها به خاطر اين که بمانند هزاران بار حرف خود را تغيير ميدهند که خوشحالم مردم آنها را ميشناسند و دست آنها براي هواداران رو شده است.
*طي روزهاي گذشته پيشکسوتان و هواداران زيادي مثل من براي پرسپوليس اظهار نگراني کردند. آنها نيز با دلسوزيهايشان از من حمايت کردند که از همه آنها تشکر ميکنم. پرسپوليس تيمي است که ميليونها هوادار و صدها پيشکسوت دلش براي آن ميتپد ولي افسوس که عدهاي به آن چسبيدهاند.
*دايي در واکنش به صحبتهاي محمد نصرتي که گفته بود به پرسپوليس ميروم که دايي هدايت آن را برعهده ندارد گفت: متاسفم از اينکه پرسپوليس بازيکني را جذب کرده که در ظاهر ميگويد پرسپوليسي هستم ولي در باطن قضيه فرق ميکند. اگر اين آقا عشق به پرسپوليس دارد پس چرا به باشگاه استقلال رفت و با آنها قرارداد امضا کرد. باور کنيد اگر من مربي پرسپوليس بودم هرگز بازيکني مثل نصرتي را جذب نميکردم.
*پرسپوليس خانه بازيکناني مثل علي کريمي است. از اينکه او به خانهاش برگشته احساس خوبي دارم و اميدوارم او در کنار هواداران پرسپوليس به جايگاه واقعياش برسد. من براي علي کریمی آرزوي موفقيت دارم.
شهر باران های نقره ای
سرور تاج و لنگایی /// داماش ما رشتیایی
ابشک سسک فابرگاس