[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 112: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 112: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - بريده و مطالب روزنامه هاي مربوط به داماش گيلان(آپدیت روزانه)

بريده و مطالب روزنامه هاي مربوط به داماش گيلان(آپدیت روزانه)

مطالب مربوط به باشگاه ها و تیم های گیلان و سایر رشته های استان را در این بخش قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, antiros

پستتوسط 888 » جمعه فبريه 21, 2014 7:26 pm

متوسل زاده:عامل ایستادگی داماش تا اینجای کار هوادارانش هستند

گفت و گوي روزنامه نود با امين متوسل‌زاده که فعلا با هفت گل بهترين گلزن داماش است را در زیر می خوانید:

* الان ديگر مي‌توانيم به تو ذخيره طلايي داماش بگوييم؟

من با اين جمله موافق نيستم و از ذخيره طلايي نيز خوشم نمي‌آيد حال شما هر چه دلتان مي‌خواهد بگوييد!

* ولي بازيکني که از هفت گل پنج گل را به عنوان بازيکن جانشين به ثمر رسانده ذخيره طلايي محسوب مي‌شود ديگر.

وقتي خوشم نمي‌آيد نمي‌شود که تحميلش کنيد! البته هر کسي مي‌تواند يک لقبي به بازيکن بدهد و من هم ناراحت نمي‌شدم.

* قبول داري اگر همه بازي‌ها تعويضي به ميدان مي‌رفتي الان بالاي 15 گل زده بودي؟

فکر نمي‌کنم اينطور باشد چون من خيلي بازي‌ها فيکس به ميدان رفتم و دقيقه 55 به بعد تعويض شدم. شايد اگر در زمين مي‌ماندم گل مي‌زدم و حالا شما به من ذخيره طلايي نمي‌گفتيد.

* براي هر گلي هم که مي‌زدي يک شادي بخصوص داشتي اين شادي گل بازي با استقلال خوزستان جريانش چه بود؟

جريان خاصي نداشت يک شادي معمولي بود!

با بچه‌ها شرط کرده بوديم هر کسي گل زد اين شادي را انجام دهد و نشان دهد آنقدر بي‌پول هستيم که از لحاظ بهداشتي هم مشکل داريم تا شايد يکي به دادمان برسد!

*يعني الان تو پول نداري که اصلاح کني؟

من پول هيچ چيزي را ندارم و حتي به باشگاه گفته بودم به جاي پرواز اهواز به تهران يا رشت بليط شيراز را بگيرند تا بتوانم خودم را به شيراز برسانم.

* حالا کي تمرينات شروع مي‌شود؟

هر موقع که دوست داشتند.

*تعطيلات برايتان خوب نشد؟

هيچ فرقي نمي‌کند و تعطيل شدن و نشدن هم برايمان يکي است.

* حالا کي مي‌خواهي ريش‌هايت را بزني؟

هر کسي مجاني بزند پيش او مي‌زنم!

*خبر داري شبيه کساني شده‌اي که به جرم خلاف مي‌گيرند و شطرنجي‌اش مي‌کنند.

اينقدر هم وحشتناک نيستم که شما مي‌گوييد البته هم شايد اينطور باشد چون زياد به چهره‌ام توجه‌اي نکرده‌ام. ديگر آب از سر ما گذشته و هر چه مي‌خواهند بگويند.

* الان فقط خدا خدا مي‌کني ليگ هر چه زودتر تمام شود؟

هيچ فرقي نمي‌کند چون هر دو تايش يکي است. فقط من از آقاي ناظمي ناراحت هستم که چرا همان روزي که گفته بودند متوسل‌زاده را اخراج کنيد اين کار را نکرد! به نظرم او در حق من بدي کرد و بايد همان روز حکم اخراجم را صادر مي‌کرد تا مي‌رفتم پي کارم.

*چرا خودت نمي‌روي؟

تنها يک چيز باعث شده بدون هيچ چشمداشتي به کارم ادامه دهم و به فکر تيم باشم اين هواداران داماش هستند که با تشويق‌هايشان کاري مي‌کنند که نتوانم هيچ حرفي بزنم. اي کاش آنها به جاي تشويق به من توهين کنند و بگويند آقاي متوسل‌زاده از داماش چه مي‌خواهي! بگذار برو! تا راحت‌تر بروم. اصلا اهل پاچه خواري نيستم ولي بايد بگويم هواداران داماش بي‌نظيرند و همين الان که تيمشان سر پا ايستاده به علت حمايت آنهاست.

*فکر نمي‌کني با اين حرفها چند تماشاگرنما اين کار را کنند و باعث رفتن تو شوند؟

بعيد مي‌دانم اين کار را کنند. چون اگر مي‌خواستند فحش بدهند تا حالا داده بودند.

*با اعتصاب بازيکنان و پيامکي که برنامه 90 گذاشته بود موافق هستي؟

من بايد خيلي احمق باشم که در اين رابطه حرف بزنم. لزومي نمي‌‌بينم خودم را از اين بابت خسته کنم. حرف زدن در اين مورد خنده دار است و عذاب دادن مردم، چون همه چيز بي‌فايده است. وقتي طرف جلوي دوربين زير حرفش مي‌زند و تغيير رنگ مي‌دهد من چه بگويم؟

*يک سئوال بي‌ربط، تيم‌ملي مي‌تواند آرژانتين را شکست دهد؟

داريد سئوالات حاشيه‌اي زيادي مي پرسيد من حواسم هست‌ها!

* شيراز خوش بگذرد.

براي من همه جا خوش مي‌گذرد.
888
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه جولاي 08, 2011 12:00 am

پستتوسط Majid_Rasht » شنبه فبريه 22, 2014 1:36 pm

8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O /3/
نماد کاربر
Majid_Rasht
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: شنبه دسامبر 17, 2011 12:00 am

پستتوسط MAZIYAR » سه شنبه فبريه 25, 2014 12:30 pm

داماش – پرسپولیس ؛ بازی مرگ و زندگی

* جعفر برزگر _ روزنامه ی ایران ورزشی _ 92.12.06

خیلی سخت است مربی تیمی باشی که یا در آستانه ی سقوط به لیگ یک قرار داری و یا مدعی قهرمانی ، آن وقت یک ماه هم تعطیل باشی و بعد از آن سه مسابقه سرنوشت‌ساز را برگزار کنی . این یک ماه شاید به اندازه ی چند ماه طول بکشد . حفظ تیم در شرایط آرمانی و مسابقه بزرگ ترین معضل می‌تواند باشد و از طرفی رساندن بازیکنان مصدوم به وضعیت مطلوب هم تنها ویژگی مثبت این تعطیلی است . امروز 5 تیم بالای جدول و 5 تیم انتهای جدول تا هفتم فروردین که بازی‌ها شروع شود ، خواب و خوراک ندارند . سازمان لیگ در اقدامی تکراری و البته صحیح تمام بازی‌های سه هفته را همزمان برگزار خواهد کرد . لیگ سیزدهم لیگ عجیبی شده به طوری که سرنوشت این 10 تیم به نوعی به هم گره خورده است . بالانشین‌ها با هم بازی می‌کنند و قعرنشین‌ها هم رودرروی هم قرار می‌گیرند . هفته ی بیست و هشتم ، هفته سرنوشت‌سازی است . اما اگر همه ی نتایج مثلاً به سود فولاد خوزستان تمام شود ، باز هم نمی‌توان قهرمانی آن ها را قطعی دانست . با این که بیشتر نگاه‌ها در انتهای جدول به سه تیم مس ، ذوب‌آهن ، فجرسپاسی و حتی راه‌آهن است اما داماش گیلان هم بازی‌های بسیار سختی دارد . این تیم دو هفته ی بسیار حیاتی و مهم را پیش‌رو دارد . یاران علی نظرمحمدی در نخستین بازی از سه مسابقه ی باقیمانده میزبان پرسپولیس هستند . این بازی باید برنده داشته باشد . تساوی به درد هیچ کدام نمی‌خورد . تصور کنید در پایان بازی ، امتیازها تقسیم شود . آن وقت داماش 26 و پرسپولیس 49 امتیازی خواهند شد . در همان روز فولاد با تراکتورسازی ، سپاهان با سایپا ، استقلال با نفت تهران بازی می‌کند . اگر فولاد بازی‌اش را ببرد ، اختلافش با پرسپولیس به عدد 5 می‌رسد و در انتهای جدول اگر فجرسپاسی ، مس کرمان را شکست دهد ، بالاتر از داماش قرار می‌گیرد . حتی اگر ذوب‌آهن ، صبا را در قم از پیش رو بردارد با داماش هم‌امتیاز می‌شود . پس مسابقه‌یی که مساوی‌اش می‌تواند تا این اندازه دردسرساز شود ، ببینید شکستش چه قدر پیامدهای منفی خواهد داشت . در واقع باید گفت خوش به حال تیم برنده ی این مسابقه که فارغ از سایر نتایج شرایط بسیار خوبی را تجربه می‌کند . این طور در نظر بگیرید که داماش سه امتیاز را بگیرد آن وقت فجر و ذوب‌آهن و سورینت باید حریفان خود را شکست دهند تا فاصله‌ی شان حفظ شود . داماش فقط سه امتیاز را می‌خواهد دقیقاً مثل پرسپولیس . آن ها اگر بازنده ی این بازی حساس شوند در هفته ی ماقبل پایانی و مقابل ذوب‌آهن در اصفهان کار بسیار سختی دارند . به حکم برنامه ی مسابقات ، داماش در هفته ی پایانی به تهران می‌آید و رودرروی سورینت قرار می‌گیرد . اگر یاران علی نظرمحمدی از دو بازی حساس با پرسپولیس و ذوب‌آهن امتیازهای لازم را به دست نیاورده باشند باید خیلی خوش‌شانس باشند که سورینت در هفته ی پایانی به امتیاز نیاز نداشته باشد در غیر این صورت روز بسیار سختی را در پیش خواهند داشت . همه ی این اما و اگرها ، همه ی این پیش‌بینی‌ها برای داماش گیلان منوط به این است که آن ها از خوان اول ( بازی با پرسپولیس ) به سلامت عبور کنند . مسابقه‌یی که برای علی دایی هم فرقی نمی‌کند در خانه بازی دارد یا خارج از خانه ، او هم سه امتیاز را می‌خواهد . این بازی برای داماش حکم مرگ و زندگی را دارد . داماش اگر ببازد باید در دو هفته ی پایانی فانوس به دست حرکت کند .

* ظاهراً نویسنده به برنامه ی هفته ی پایانی لیگ دقت نکرده است ، چون داماش در آخرین دیدار خود در لیگ سیزدهم میزبان تیم مس کرمان است نه میهمان راه آهن سورینت
"آبرار اَ خاک میرزا جاجیگایه / همیشه خنجرُ خون روبرایه"

"حواسَ خُب بَنَه می حرفَ بشنو / منو تو یک سریم ، دوشمن سیوایه"
نماد کاربر
MAZIYAR
مدیر انجمن
مدیر انجمن

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 07, 2010 12:00 am

پستتوسط MAZIYAR » چهارشنبه فبريه 26, 2014 10:09 am

کنایه آمیز برای همه مدیران تیتر می زنیم
داماش تعطیل نیست!
(ویژه نامه خبرورزشی گیلان)

تصوير

نماد کاربر
MAZIYAR
مدیر انجمن
مدیر انجمن

پستتوسط MAZIYAR » پنج شنبه فبريه 27, 2014 7:25 am

خط و نشان داماش برای پرسپولیس

شاید این تنها راه و البته خلاقانه‌ترین راه برای داماش باشد ، راهی که علی نظرمحمدی انتخاب کرد و بازیکنانش را به ساحل کاسپین برد و تیمش را آن جا تمرین داد . تمرین روی ساحل البته از عادت‌های قدیمی سرمربی داماش بوده ، نظرمحمدی سال‌ها هنگام تعطیلی فصل روی ساحل بدنسازی می‌کرد تا تمرین سخت تری را تجربه کرده باشد و آماده‌تر شود .

داماش که به دلیل بحران‌های بی پایان مالی‌اش از برگزاری اردو محروم است ، باید راهی پیدا می‌کرد تا برای بازیکنانش تنوعی ایجاد کند . تیم‌های دیگر به قطر یا دست کم به کیش رفته و اردوهایی برگزار کرده‌اند اما داماش حتی برای اردویی در تهران هنوز تردید دارد و دنبال منابع مالی است . این یعنی رقابتی نابرابر در لیگ برتر که داستان تازه‌یی در فوتبال ایران نیست . تیم‌هایی هستند که حداقل‌ها را ندارند و تیم‌هایی دولتی هم هستند که غرق در پول اداره می‌شوند !

نظرمحمدی می‌کوشد تا کمبود‌های داماش را با همین خلاقیت‌ها همچون تمرین ساحلی جبران کند ، البته او دنبال بازی‌های دوستانه هم هست ، بازی با تیم‌هایی که داماش را از شرایط مسابقه دور نکند و البته کادر فنی داماش را به برداشت‌های دقیق تری درباره ی بازیکنان برساند . داماش از حالا بازی با نفت تهران را فیکس کرده و این بازی روز 21 اسفند برگزار خواهد شد . با فاصله ی 2 روز پیش یا پس از این بازی ، داماش احتمالا حریف تدارکاتی دیگری خواهد داشت . نظرمحمدی دنبال برگزاری یک بازی دوستانه با ملوان هم بوده اما ملوانی‌ها شاید به دلیل حساسیت‌ها پاسخ مثبت ندهند . همین درخواست نشان می‌دهد که نظرمحمدی دنبال تلطیف جوی است که بین تماشاگران رشت و انزلی پدید آمده است .

پیگیری بازی‌های دوستانه ، تمرین در ساحل و البته جدی بودن تمرینات داماش ، همه و همه نشان می‌دهد که داماش حریف سرسختی برای پرسپولیس خواهد بود . هفت فروردین برای پرسپولیس روز سختی خواهد بود ، روز سرنوشت‌ساز برای پرسپولیس و صد البته برای داماش . نظرمحمدی از حالا برای آن بازی نقشه کشیده ، او می‌داند که 3 امتیاز بازی با پرسپولیس چه قدر کلیدی است .

* روزنامه ی ایران ورزشی _ 92.12.08

نماد کاربر
MAZIYAR
مدیر انجمن
مدیر انجمن

پستتوسط soroosh8 » پنج شنبه فبريه 27, 2014 9:30 am

"دنیا فقط رشت و داماش"
نماد کاربر
soroosh8
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه آگوست 20, 2012 12:00 am

پستتوسط vahidakbari » جمعه فبريه 28, 2014 1:33 pm

امروز ، مجلس یادبود موسس سپیدرود رشت

سپیدرود رشت پس از ملوان انزلی باسابقه‌ترین تیم فوتبال در استان گیلان و شمال کشور است . سپیدرود قبلاً نامش « سلامت‌بخش » بود و زنده‌یاد غلامرضا صومی سرمربی گری آن را برعهده داشت . غلامرضا صومی پس از تلاش‌ها و سختی‌های بسیار اسم سلامت‌بخش را به سپیدرود تغییر داد و خود او موسس و مدیر سپیدرود بود و همان سال (1353) جواز شرکت این تیم در دسته ی دوم جام تخت جمشید را گرفت ولی چون به کار تشکیلاتی و گروهی عقیده داشت ، سرمربی گری سپیدرود را به فریدون عسکرزاده در سال 1355 سپرد و خودش به‌عنوان مدیر سپیدرود ادامه ی کار داد .

در سال 1356 سپیدرود با پیروزی بر تیم‌های تایلند ، اندونزی ، مالزی و میانمار (برمه ی آن زمان) در فینال بنگلادش میزبان را با حضور 120 هزار تماشاگر شکست داد و قهرمان جام «آقاخان» شد . سپیدرود به لطف تلاش‌های زنده‌یاد غلامرضا صومی چند دهه از قدرت‌های برتر فوتبال شمال ایران بود و برای دیدن بازی‌هایش به‌خصوص مقابل ملوان 25 هزار تماشاگر در دهه‌های 60 و 70 به ورزشگاه می‌رفتند . امروز (پنج‌شنبه 8 اسفند) از ساعت 15:30 مجلس یادبود شادروان غلامرضا صومی با شرکت اهالی فوتبال گیلان بر مزار او واقع در درب سوم آرامستان تازه آباد رشت برگزار می‌شود .

* روزنامه ی ایران ورزشی _ 92.12.08
متاسفانه نگارنده این مطلب کاملا" در مورد قدمت تیم بزرگ سپیدرود بی اطلاع بوده. چون سپیدرود درسال 1347 تاسیس شده و ملوان در سال1348.بنابراین سپیدرود از ملوان قدیمی تر است.
نماد کاربر
vahidakbari
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: دوشنبه ژانويه 13, 2014 12:00 am

پستتوسط vahidakbari » يکشنبه مارس 02, 2014 11:37 am

شیک کن آبرار !

آقای قلی‌زاده قایم مقام باشگاه داماش اعلام کرده که شرکت داماش تا به حال 40 میلیارد برای ورزش هزینه کرده اما استاندار گیلان پیامک تلفن این دوستان را هم جواب نمی‌دهد !

اول این که این مملکت هم سه هزار میلیارد تومان خرج کرده اما آقای خاوری هم در تورنتوی کانادا و بغل دست بانو دیون ، تلفنش را جواب نمی‌دهد . این که دلیل نشد ! تازه مال شما 40 میلیارد بوده مال بنده و شما که بالا کشیدند 3 هزار میلیارد . شما این پول را برای تبلیغات دادید ، ما و شما و مردم این پول را از بابت اعتماد دادیم . بنابراین لطفاً شلوغش نفرمایید . این یک نکته .

نکته ی دوم . شما نقش تکنولوژی ارتباطی را نادیده گرفته اید ؟ پیامک می‌زنید ، جواب نمی‌دهد ؟ کاری ندارد . در وی چت یک بار شیک کنید ، ببینید پیدایش می‌کنید یا نه . الان ما خودمان گوشی موبایل اندروید خریده‌ایم مگر دیگر می‌توانیم مطلب بنویسیم ؟ یک شیک می‌کنیم لیست تیم ملی موقع تمرین همه آنلاینند ! یک شیک دیگر می‌کنیم می‌بینیم اعضای فدراسیون فوتبال همه شیک بازند ! فقط خود کارلوس کی روش آنلاین نیست که این بنده ی خدا هم همه ی رمز و پسوردهایش دست سیموئز بوده او هم رفته ولایت ! باید دوباره از نو برای خودش ساین این کند ! شما هم جای این حرف‌ها یک مقدار شیک کن ببین خبری می‌شود یا خیر !

* هومن جعفری _ ستون طنز روزنامه ی ایران ورزشی ( طنزیم ) _ 92.12.11
نماد کاربر
vahidakbari
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

پستتوسط vahidakbari » سه شنبه مارس 04, 2014 8:34 pm

نماد کاربر
vahidakbari
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

پستتوسط MAZIYAR » چهارشنبه مارس 05, 2014 7:41 am

حمله برنامه ریزی شده و اشتباهات بزرگ در نقد
شمشیر از رو، برای عابدینی

داماش در این روزهای سرنوشت ساز همین جنگ و جدل‌ها را کم دارد، تیمی که در اوج بحران مالی است و خطر سقوط را احساس می‌کند، نه تنها از سوی مسوولان استانی مورد حمایت قرار نمی‌گیرد بلکه وقتی بی‌توجهی‌ها با کارشکنی توام می‌شود، صدای امیر عابدینی به آسمان می‌رسد. بی‌توجهی‌ها کم بود، حالا کارشکنی نیز اضافه شده، کارشکنی‌های یک مربی اخراج شده و تحریک کردن‌ها و جوسازی‌ها برای برهم زدن آرامش داماش. عابدینی خسته از همین رفتارها دیروز حرف‌هایش را زد، حرف‌هایی که می‌دانست به مذاق همان مسوولان خوش نمی‌آید اما باید می‌گفت و گفت: «پیش از این استعفا داده بودم اما حالا دیگر سر کارم حاضر نمی‌شوم چون مسوولان هیچ اقدامی نکردند. نه بودجه‌ای تامین کردند و نه برای حل مشکلات قدمی برداشتند. مسوولان استان هم فقط حرف می‌زنند و عملی در کارشان نیست. بنابراین عطای کار در داماش را به لقایش بخشیدم. تمام کارهایم را حسابرسی شده تحویل دادم و اسناد کارم در باشگاه موجود است. من نگران چیزی نیستم. روزی که از پرسپولیس رفتم پول گذاشتم و امروز هم که از داماش می‌روم با اینکه سه سال است قطره‌چکانی به ما پول می‌دهند کاملا حساب بازیکنان را دارم. نامه همه بازیکنان را نوشته‌ام و در آنها آورده‌ام که هر کسی چه مقدار طلبکار است. رونوشتی از این نامه‌ها را به مسوولان دستگاه قضایی، مسوولان هلدینگ و فدراسیون فوتبال فرستاده‌ام.»

عابدینی کنایه‌های دیگری هم می‌زند: «می‌روم تا به کسانی فرصت بدهم که در زندگی‌شان شورت ورزشی پوشیده‌اند. ما که نپوشیده بودیم! ما با کراوات آمده بودیم ولی بعضی‌ها نه. حتما در استان از این افراد پیدا می‌شود. می‌خواهم استراحت کنم.»

عابدینی در مورد آنچه پیش از این درباره افرادی در استان گیلان گفته بود مبنی بر اینکه چوب لای چرخ باشگاه می‌گذارند، گفت: «نمی‌خواهم کاسه داغ‌تر از آش شوم. وقتی دستگاه قضایی به این نتیجه‌ رسیده که به ما پول ندهند و مسوولان استان هم تصمیم گرفته‌اند کمکی نکنند، شاید مشکل از من باشد. می‌روم تا این مشکل برطرف شود.»

عابدینی در پاسخ به این سوال که مسوولیت باشگاه با چه کسی است، گفت: «تاکنون مسوولیت با من بود و قرار بود که دستگاه قضایی که ناظر بر اموال امیرمنصور خسروی است به ما پول تزریق کند تا باشگاه را اداره کنیم اما چند ماه است که این کار را نمی‌کند. مسوولان یا اشکال را در من می‌بینند یا در ورزش. پس من می‌روم تا حداقل 50 درصد از مشکلات حل شود. مسوولان استان داماش را تیم اول خود نمی‌دانند و شاید هم با من پدرکشتگی دارند چون از نفرات قبلی تعریف کردم و گفتم که آنها زحمت کشیده‌اند. اگر به قبلی‌ها ناسزا می‌گفتم مرا بیشتر دوست داشتند. سومین دلیل هم شاید این است که مسوولان استان نمی‌خواهند تیم را حفظ کنند، بلکه می‌خواهند رفیق بازی خود را پیش ببرند.»

حرف آخر عابدینی البته کنایه تلخ‌تری است: «کسانی که سریع استاندار می‌شوند بدون آنکه بدانند استانداری یعنی چه همه چیز را بر هم می‌ریزند. ما رفتیم تا خودشان بدانند که چه می‌کنند.»

این حرف‌های عابدینی با واکنش‌هایی سریع مواجه شد. مشاوران و همراهان اداره کل تربیت بدنی گیلان بسیج شدند تا به عابدینی حمله کنند. بهروز عباسی، مشاور مدیرکل ورزش و جوانان استان گیلان در این خصوص گفت: «ما نیازی به ورشکستگان سیاسی در ورزش نداریم، مثل اینکه آقای عابدینی جایگاه خودش را فراموش کرده است. عابدینی به‌عنوان یکی از کسانی که برای رشت زحمت کشید مورد احترام است ولی این حق را ندارد به نفر اول ورزش استان توهین کند، جایگاه ایشان کجاست که اینگونه سخن می‌گوید، ایشان نه جایگاه سیاسی دارد که به شخص اول قوه مجریه در استان توهین کند، نه جایگاه اجتماعی دارد و نه اکنون دیگر جایگاه ورزشی محکمی دارد که مدیرکل ورزش ما را زیر بار انتقاد بگیرد. علاوه بر این، مسعود رهنما نه تنها متولی ورزش استان گیلان است بلکه قهرمان ایران و آسیا و جهان است؛ رهنما از طریق لابی مدیرکل شد یا شما با توسل به فساد و لابی‌گری دارای جایگاه شدید، مثل اینکه جایگاه افراد را فراموش کرده‌اید. رهنما اگرچه سه ماه است مدیرکل ورزش شده است اما سال‌ها است خاک ورزش را خورده و در رده قهرمانی حضوری فعال داشته است. کاراته ایران مدیون رهنما است. شما ورشکستگان سیاسی و ورزشی دیگر جایگاهی حتی در بین مردم هم ندارید چراکه بداخلاقی در ورزش را ترویج کردید. ما نمی‌توانستیم بی تفاوت از کنار توهین‌های شما رد شویم، استاندار برگزیده دولت است، شما حق ندارید به منتخب مردم توهین کنید، شما ثروت انسانی و منابع مالی ما را به تاراج دادید، ما نیازی به ورشکستگان سیاسی در ورزش نداریم. استان ما به یک جراحی بزرگ نیاز دارد که پس از آن جایی برای امثال عابدینی باقی نمی‌ماند.»

فردین معصومی قهرمان کشتی ایران، آسیا و جهان و کاپیتان تیم ملی کشتی جمهوری اسلامی ایران، نیز با انتقاد از مصاحبه تند امیر عابدینی مدیرعامل باشگاه داماش در مورد استاندار و مدیرکل ورزش و جوانان گیلان، گفت: «واقعاً برای عابدینی متأسفم که با این همه تجربه به ظاهر مدیریتی چنین صحبت‌های به دور از ادب و توهین آمیزی را به مسوولان رده بالای سیاسی و ورزشی استان که از چهره‌های ماندگار گیلان به شمار می‌روند، کرده است. آقای عابدینی بهتر است به جای جو‌سازی و انداختن توپ به زمین مسوولان استان به دنبال راهکارهایی که فدراسیون فوتبال برای درآمدزایی باشگاه‌های خصوصی مشخص کرده، باشند تا بدین شکل هزینه‌های تیم داماش را بپردازند. ورزش گیلان مگر فقط فوتبال است که تمام مسوولان سیاسی و ورزشی باید بسیج شوند تا پول عدم مدیریت ایشان را در باشگاه داماش بپردازند! هنوز ما برخورد زننده و به دور از شأن حرفه‌ای ورزشی ایشان را با افشین ناظمی سرمربی اسبق داماش از یاد نبرده‌ایم و من به‌عنوان یک ورزشکار این استان به ایشان توصیه می‌کنم با این ترفند‌های تاریخ گذشته به دنبال مقصر دانستن دیگران و محق دانستن خود در فوتبال استان نباشند و پایشان را به اندازه گلیمشان دراز کنند. سیاست‌های کلان تصمیم‌گیری ورزش این استان هیچ ربطی به مدیر ضعیفی به مانند عابدینی ندارد که بخواهد، چنین توهین‌هایی را به یکی از اسطوره‌های ورزش استان نماید.»

در حرف‌های فردین معصومی، آنجا که از افشین ناظمی نام می‌برد، همه چیز پیدا می‌شود، ردپای کسی که این روزها چندان دوستدار آرامش داماش نیست.
ابراهیمی، قهرمان اسبق وزنه‌برداری آسیا و کاپیتان تیم ملی هم شدیداً به اظهارات عابدینی در مورد استاندار و مدیرکل اداره ورزش استان واکنش نشان داد. اصغر ابراهیمی گفت: «ما به هیچ وجه به افرادی مانند عابدینی که به مدیر هزینه در این استان مشهورند و فقط به دنبال منابعی هستند که بدون زحمت با به دست آوردنش آن را هزینه می‌کنند، اجازه نمی‌دهیم به قهرمانان و سرمایه‌های ملی این استان توهین کنند. مدیریت ضعیف ایشان در باشگاه داماش با نتایج کسب شده در چند سال گذشته نشان می‌دهد، دوره اینگونه مدیریت‌ها که منتظر کمک دیگران برای هزینه کردن هستند به سر آمده است.»

نماد کاربر
MAZIYAR
مدیر انجمن
مدیر انجمن

پستتوسط totti » چهارشنبه مارس 05, 2014 10:08 am

90/ پرسپوليسي‌ام ولي اين بار دوست دارم استقلال قهرمان شود
شماره خبر : 92297
داماش در بدترين شرايط مالي هر روز در دو نوبت صبح و عصر تمرين مي‌کند تا با آمادگي بدني کامل به مصاف پرسپوليس برود.

علي مسعودي

داماش در بدترين شرايط مالي هر روز در دو نوبت صبح و عصر تمرين مي‌کند تا با آمادگي بدني کامل به مصاف پرسپوليس برود. اما داماش با شروع کار علي نظرمحمدي سرمربي جديد اين تيم باخت را فراموش کرده و اميدوار است در سه مسابقه پاياني نتايج لازم را بگيرد. خود نظرمحمدي مي‌خواهد هم تيم شهر باران را حفظ کند و هم خودش را براي تمديد قرار داد آماده کند. در اين رابطه گفت‌وگوي 90 را با جوان‌ترين سرمربي حال حاضر ليگ بخوانيد:

90: مشکلات مالي کماکان پابرجاست؟

فعلا که حل نشده و هيچ‌کس هم کمکي نمي‌کند.

90: چرا کمک نمي‌کنند؟

من هم مثل شما نمي‌دانم چرا.

90: بحث فروش باشگاه به کجا رسيد؟

فعلا منتفي شده و بعيد مي‌دانم قبل از پايان ليگ واگذار شود.

90: شب عيدي هيچ قولي مسئولان استان نداده‌اند؟

آقاي رهنما رئيس اداره کل ورزش و جوانان استان قول داده و قرار است استاندار به تيم کمک کند ولي نه مبلغش مشخص است و نه روزش.

90: اميدي هست بازيکنان شارژ مالي شوند؟

شارژ مالي دست من نيست و دست مديرعامل است. من مربي هستم و اگر پول دادند به ما هم مي‌دهند اگر ندادند هم ندادند. من از زبان خودم نمي‌توانم قولي به کسي بدهم.

90: به بازي با پرسپوليس اميدوار هستيد؟

خيلي اميدوارم و شک نکنيد يک بازي کاملا انتحاري انجام خواهيم داد.

90: يعني براي برد به زمين مي‌رويد؟

اول براي نباختن و بعد براي بردن. ما اگر فکرمان نباختن باشد بازيکنان خلاقي مثل مهدوي، متوسل‌زاده، حسن‌زاده و حتي سيف‌اللهي را داريم که جلو گل بزنند و بازي را ببريم.

90: پس حريف آساني براي پرسپوليس نخواهيد بود؟

داماش در اين چند سال اخير نشان داده گربه سياه پرسپوليس بوده و هر موقع هم اراده کرده برنده شده. مطمئن باشيد آنها روز آساني در حضور هواداران گيلاني نخواهند داشت.

90: آخر پرسپوليس براي جام گرفتن بازي مي‌کند؟

مطمئن باشيد آنها مي‌توانند از فيلتر داماش عبور کنند چون ما هم براي خودمان مي‌‌جنگيم و بردمان مهم‌تر از قهرماني و سهميه گرفتن پرسپوليس است.

90: خود تو پرسپوليسي هستي ناراحت نمي‌شوي اين تيم جام را از دست بدهد؟

ما خانوادگي پرسپوليسي هستيم ولي دوست دارم اين تيم به ما ببازد و استقلال قهرمان شود.

90: ولي يک بار مقابل استقلال آن هم در فينال جام‌حذفي با پيراهن قرمز به زمين آمديد و کري هم خوانديد!

اين بازي فرق مي‌کند و من برد داماش را مي‌خواهم نه قهرماني و سهميه پرسپوليس را.

90: نقطه قوت پرسپوليس کجاست؟

پرسپوليس با داشتن شش، هفت ملي‌پوش براي همه شناخته شده است و در همه پست‌ها بازيکن دارد به خصوص دروازه‌بان باتجربه و مدافعاني که سخت گل مي‌خورند.

90: سال گذشته داماش جام را از سپاهان گرفت امسال هم از پرسپوليس خواهند گرفت؟

فصل گذشته داماش هم نفرات زيادي داشت و هم مشکلات مالي‌اش اين گونه نبود. الان ما نيم فصل چند بازيکن از دست داديم ولي يک نفر هم جذب نکرديم. شرايط دو فصل را نبايد با هم مقايسه کرد.

90: از مهدوي مشورت مي‌گيريد؟

او خيلي به من و تيم کمک مي‌کند داخل زمين به عنوان يک ليدر کامل به فکر تيم است و هر چه در توان دارد براي موفقيت داماش انجام مي‌دهد.

90: مهدوي مي‌گفت سرمربيگري براي نظرمحمدي يک ريسک است و نبايد قبول مي‌کرد.

او به خاطر من اين حرف‌ها را زده چون اعتقاد داشت در چنين شرايطي ريسک بزرگي است ولي من اين کار را به خاطر تيم شهرم انجام دادم و همه‌چيز را در سخت‌ترين شرايط پذيرفتم.

90: نمي‌خواهيد به مهدوي بگوييد از فوتبال خداحافظي کند؟

رضا از خيلي‌ها آماده‌تر است و هنوز هم مي‌تواند 90 دقيقه بازي کند و کمک حال تيم باشد. خداحافظي براي مهدوي خيلي زود است.

90: آمدن فيروز کريمي کار داماش را سخت‌تر نکرد چون هفته بيست و نهم با تيم او بازي مي‌کنيد.

اتفاقات من کاملا تيم او را مي‌شناسم و براي ما بهتر هم شد. ما از اصفهان هم دست خالي باز نخواهيم گشت.

90: راستي سيف‌اللهي بعد از بازي با استقلال خوزستان به تعويضش اعتراض کرده بود. برخورد نکرديد؟

کميته انضباطي باشگاه جريمه‌اش کرد همان کافي بود.

90: عيد چند روز به تيم استراحت مي‌دهيد؟

تنها دو روز چون هفتم بازي داريم. بيشتر از اين هم نمي‌دهيم.
ميرزاتوبخواب مابيداريم
نماد کاربر
totti
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: پنج شنبه مه 23, 2013 12:00 am

پستتوسط MAZIYAR » چهارشنبه مارس 05, 2014 10:14 am

علی نظرمحمدی در گفتگو با وارش اسپرت در تحریف مصاحبه ی خود با روزنامه ای که سابقه ی زیادی در تحریف مصاحبه دارد گفت: من اصلا نگفتم پرسپولیسی هستم ، زیرا همه مردم گیلان از تعصب بالای من به تیم شهرم آگاه هستند و با بازی های خوبم مقابل دو تیم پایتخت هم این ادعا را ثابت کردم.

نظرمحمدی در ادامه گفت: متاسفانه این خبرنگار سوال خود را از قول من اعلام کرد و در واقع مصاحبه ی من تحریف شده است.

نماد کاربر
MAZIYAR
مدیر انجمن
مدیر انجمن

پستتوسط vahidakbari » چهارشنبه مارس 05, 2014 10:58 am

نماد کاربر
vahidakbari
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال