توسط MAZIYAR » چهارشنبه مارس 05, 2014 7:41 am
حمله برنامه ریزی شده و اشتباهات بزرگ در نقد
شمشیر از رو، برای عابدینی
داماش در این روزهای سرنوشت ساز همین جنگ و جدلها را کم دارد، تیمی که در اوج بحران مالی است و خطر سقوط را احساس میکند، نه تنها از سوی مسوولان استانی مورد حمایت قرار نمیگیرد بلکه وقتی بیتوجهیها با کارشکنی توام میشود، صدای امیر عابدینی به آسمان میرسد. بیتوجهیها کم بود، حالا کارشکنی نیز اضافه شده، کارشکنیهای یک مربی اخراج شده و تحریک کردنها و جوسازیها برای برهم زدن آرامش داماش. عابدینی خسته از همین رفتارها دیروز حرفهایش را زد، حرفهایی که میدانست به مذاق همان مسوولان خوش نمیآید اما باید میگفت و گفت: «پیش از این استعفا داده بودم اما حالا دیگر سر کارم حاضر نمیشوم چون مسوولان هیچ اقدامی نکردند. نه بودجهای تامین کردند و نه برای حل مشکلات قدمی برداشتند. مسوولان استان هم فقط حرف میزنند و عملی در کارشان نیست. بنابراین عطای کار در داماش را به لقایش بخشیدم. تمام کارهایم را حسابرسی شده تحویل دادم و اسناد کارم در باشگاه موجود است. من نگران چیزی نیستم. روزی که از پرسپولیس رفتم پول گذاشتم و امروز هم که از داماش میروم با اینکه سه سال است قطرهچکانی به ما پول میدهند کاملا حساب بازیکنان را دارم. نامه همه بازیکنان را نوشتهام و در آنها آوردهام که هر کسی چه مقدار طلبکار است. رونوشتی از این نامهها را به مسوولان دستگاه قضایی، مسوولان هلدینگ و فدراسیون فوتبال فرستادهام.»
عابدینی کنایههای دیگری هم میزند: «میروم تا به کسانی فرصت بدهم که در زندگیشان شورت ورزشی پوشیدهاند. ما که نپوشیده بودیم! ما با کراوات آمده بودیم ولی بعضیها نه. حتما در استان از این افراد پیدا میشود. میخواهم استراحت کنم.»
عابدینی در مورد آنچه پیش از این درباره افرادی در استان گیلان گفته بود مبنی بر اینکه چوب لای چرخ باشگاه میگذارند، گفت: «نمیخواهم کاسه داغتر از آش شوم. وقتی دستگاه قضایی به این نتیجه رسیده که به ما پول ندهند و مسوولان استان هم تصمیم گرفتهاند کمکی نکنند، شاید مشکل از من باشد. میروم تا این مشکل برطرف شود.»
عابدینی در پاسخ به این سوال که مسوولیت باشگاه با چه کسی است، گفت: «تاکنون مسوولیت با من بود و قرار بود که دستگاه قضایی که ناظر بر اموال امیرمنصور خسروی است به ما پول تزریق کند تا باشگاه را اداره کنیم اما چند ماه است که این کار را نمیکند. مسوولان یا اشکال را در من میبینند یا در ورزش. پس من میروم تا حداقل 50 درصد از مشکلات حل شود. مسوولان استان داماش را تیم اول خود نمیدانند و شاید هم با من پدرکشتگی دارند چون از نفرات قبلی تعریف کردم و گفتم که آنها زحمت کشیدهاند. اگر به قبلیها ناسزا میگفتم مرا بیشتر دوست داشتند. سومین دلیل هم شاید این است که مسوولان استان نمیخواهند تیم را حفظ کنند، بلکه میخواهند رفیق بازی خود را پیش ببرند.»
حرف آخر عابدینی البته کنایه تلختری است: «کسانی که سریع استاندار میشوند بدون آنکه بدانند استانداری یعنی چه همه چیز را بر هم میریزند. ما رفتیم تا خودشان بدانند که چه میکنند.»
این حرفهای عابدینی با واکنشهایی سریع مواجه شد. مشاوران و همراهان اداره کل تربیت بدنی گیلان بسیج شدند تا به عابدینی حمله کنند. بهروز عباسی، مشاور مدیرکل ورزش و جوانان استان گیلان در این خصوص گفت: «ما نیازی به ورشکستگان سیاسی در ورزش نداریم، مثل اینکه آقای عابدینی جایگاه خودش را فراموش کرده است. عابدینی بهعنوان یکی از کسانی که برای رشت زحمت کشید مورد احترام است ولی این حق را ندارد به نفر اول ورزش استان توهین کند، جایگاه ایشان کجاست که اینگونه سخن میگوید، ایشان نه جایگاه سیاسی دارد که به شخص اول قوه مجریه در استان توهین کند، نه جایگاه اجتماعی دارد و نه اکنون دیگر جایگاه ورزشی محکمی دارد که مدیرکل ورزش ما را زیر بار انتقاد بگیرد. علاوه بر این، مسعود رهنما نه تنها متولی ورزش استان گیلان است بلکه قهرمان ایران و آسیا و جهان است؛ رهنما از طریق لابی مدیرکل شد یا شما با توسل به فساد و لابیگری دارای جایگاه شدید، مثل اینکه جایگاه افراد را فراموش کردهاید. رهنما اگرچه سه ماه است مدیرکل ورزش شده است اما سالها است خاک ورزش را خورده و در رده قهرمانی حضوری فعال داشته است. کاراته ایران مدیون رهنما است. شما ورشکستگان سیاسی و ورزشی دیگر جایگاهی حتی در بین مردم هم ندارید چراکه بداخلاقی در ورزش را ترویج کردید. ما نمیتوانستیم بی تفاوت از کنار توهینهای شما رد شویم، استاندار برگزیده دولت است، شما حق ندارید به منتخب مردم توهین کنید، شما ثروت انسانی و منابع مالی ما را به تاراج دادید، ما نیازی به ورشکستگان سیاسی در ورزش نداریم. استان ما به یک جراحی بزرگ نیاز دارد که پس از آن جایی برای امثال عابدینی باقی نمیماند.»
فردین معصومی قهرمان کشتی ایران، آسیا و جهان و کاپیتان تیم ملی کشتی جمهوری اسلامی ایران، نیز با انتقاد از مصاحبه تند امیر عابدینی مدیرعامل باشگاه داماش در مورد استاندار و مدیرکل ورزش و جوانان گیلان، گفت: «واقعاً برای عابدینی متأسفم که با این همه تجربه به ظاهر مدیریتی چنین صحبتهای به دور از ادب و توهین آمیزی را به مسوولان رده بالای سیاسی و ورزشی استان که از چهرههای ماندگار گیلان به شمار میروند، کرده است. آقای عابدینی بهتر است به جای جوسازی و انداختن توپ به زمین مسوولان استان به دنبال راهکارهایی که فدراسیون فوتبال برای درآمدزایی باشگاههای خصوصی مشخص کرده، باشند تا بدین شکل هزینههای تیم داماش را بپردازند. ورزش گیلان مگر فقط فوتبال است که تمام مسوولان سیاسی و ورزشی باید بسیج شوند تا پول عدم مدیریت ایشان را در باشگاه داماش بپردازند! هنوز ما برخورد زننده و به دور از شأن حرفهای ورزشی ایشان را با افشین ناظمی سرمربی اسبق داماش از یاد نبردهایم و من بهعنوان یک ورزشکار این استان به ایشان توصیه میکنم با این ترفندهای تاریخ گذشته به دنبال مقصر دانستن دیگران و محق دانستن خود در فوتبال استان نباشند و پایشان را به اندازه گلیمشان دراز کنند. سیاستهای کلان تصمیمگیری ورزش این استان هیچ ربطی به مدیر ضعیفی به مانند عابدینی ندارد که بخواهد، چنین توهینهایی را به یکی از اسطورههای ورزش استان نماید.»
در حرفهای فردین معصومی، آنجا که از افشین ناظمی نام میبرد، همه چیز پیدا میشود، ردپای کسی که این روزها چندان دوستدار آرامش داماش نیست.
ابراهیمی، قهرمان اسبق وزنهبرداری آسیا و کاپیتان تیم ملی هم شدیداً به اظهارات عابدینی در مورد استاندار و مدیرکل اداره ورزش استان واکنش نشان داد. اصغر ابراهیمی گفت: «ما به هیچ وجه به افرادی مانند عابدینی که به مدیر هزینه در این استان مشهورند و فقط به دنبال منابعی هستند که بدون زحمت با به دست آوردنش آن را هزینه میکنند، اجازه نمیدهیم به قهرمانان و سرمایههای ملی این استان توهین کنند. مدیریت ضعیف ایشان در باشگاه داماش با نتایج کسب شده در چند سال گذشته نشان میدهد، دوره اینگونه مدیریتها که منتظر کمک دیگران برای هزینه کردن هستند به سر آمده است.»
"آبرار اَ خاک میرزا جاجیگایه / همیشه خنجرُ خون روبرایه"
"حواسَ خُب بَنَه می حرفَ بشنو / منو تو یک سریم ، دوشمن سیوایه"