[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 112: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 112: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - .....>زنگ تفریح< ....

.....>زنگ تفریح< ....

پیشنهادات و انتقادات + مطالب متفرقه ورزشی، اجتماعی، تاریخی و... (ارسال های سیاسی حذف خواهند شد) را در این بخش قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, antiros

پستتوسط vahidakbari » يکشنبه فبريه 23, 2014 6:27 pm

http://media.isna.ir/content/bugatti-ve ... st-1.jpg/2
قیمت یک بوگاتی معادل درآمد چند خانواده؟

اگر همین امروز در یکی از خیابان شمالی شهر تهران اتومبیلی دیدید که سریع‌تر از هر اتومبیل دیگری حرکت می‌کند و در ظاهرش از لوکس‌ترین اتومبیل بازار ایران هم چند برابر اعجاب انگیزتر است، اصلا تعجب نکنید.

به گزارش ایسنا به نقل از خبرآنلاین، اخیرا اتومبیلی وارد خیابان‌های پایتخت شده که نه محصولی از کمپانی پورشه است و نه مرسدس بنز. این اتومبیل اصالتا ایتالیایی است و تولید شرکت فولکس واگن آلمان و البته مهم‌ترین مسئله قیمتش است که بیش از حد معمول فراتر از قیمت پورشه و یا مرسدس بنز است. اما حدستان درباره قیمت این اتومبیل چیست؟ 500 میلیون؟ یک میلیارد تومان؟ دو میلیارد تومان؟ پاسخ ساده است. بسیار بالاتر از این حرف‌ها؛ 6 میلیارد تومان ناقابل. بله، این عین حقیقت است.

خودروی بوگاتی مدل ویرون که اخیرا وارد کشور شده است، چنین عددی قیمت گذاری شده است. 6 میلیارد تومان یا به عبارتی عددی معادل درآمد سالانه 375 خانواده ایرانی طبقه متوسط. به عبارتی خودرویی که یک فرد در یک روز با 6 میلیارد تومان خریداری می‌کند به اندازه درآمد کل سال 375 خانواده ایرانی است. اما داستان بوگاتی و سردرآوردنش از مملکت ما از کجا آغاز شد؟

اولین بار نیمه‌های زمستان 92 یعنی حدود کمتر از یک ماه پیش یک مورد از همین بوگاتی ها از طریق گمرک بندر انزلی وارد کشور شد. یک بوگاتی ویرون زرشکی رنگ که قرار بود از طریق کریدور ایران از مبداء به مقصد انزلیچی ارسال شود. روایت یکی از افرادی که اولین بار در انزلی بوگاتی فوق را دید، این بود: "تا زمانی که روکش پارچه‌ای روی ماشین بود همه فکر می‌کردیم در نهایت خودوریی کمی لوکس‌تر از پورشه پاناروما باشد اما زمانی که روکش برداشته شد به جرات می‌توانم بگویم هیچ کس چیزی که می‌دید را باور نمی‌کرد. پیش خودمان می‌گفیتم مگر می‌شود چنین اتومبیلی وارد بازار ایران شود؟" این آغاز داستان گره خوردن بوگاتی و ایران بود تا اینکه این ماشین در شهر تهران نیز دیده شد.

یکی از خبرگزاری‌ها اولین بار با انتشار این مطلب مدعی شد که راننده بوگاتی دیده‌شده در تهران یکی از آقازاده‌های تهرانی بوده است. این خبرگزاری نوشته بود: "در خبرها آمده است خودروی «بوگاتی ویرون» از گرانقیمت‌ترین خودروهای جهان با ارزشی حدود 6 میلیارد تومان اخیرا با رانندگی یکی از آقازاده‌ها در حالی در تهران مشاهده شده که پلاک 66 د 666 ایران 66 روی آن نصب بوده است." آقای راننده علاقه‌مند به عدد 6 حتی تمی خاص نیز برای ماشینش در نظر گرفته بود که می‌توان آن را "شیطان طور" قلمداد کرد. با توجه به صدور پلاک این خودرو که صدور قانونی آن، تقریبا غیرممکن است، هزینه صدور پلاک و مجوز ورود خودرو به کشور، با توجه به ممنوعیت قانونی استفاده از آن در ایران، از سوی مالک خودرو بیش از یک میلیارد تومان عنوان شده است.

بوگاتی "ویرون" گرانقیمت‌ترین خودروی جهان محسوب می‌شود و ارزشی بیش از 2 میلیون دلار دارد. این خودرو با موتور ۱۶ سیلندر W شکل و حجم موتور ۸ لیتری توربوشارژ و ۱۰۰۱ اسب بخار قدرت، برای ۲ سال رکورد سرعت را ۴۰۸ کیلومتر در اختیار داشت و به دلیل تعداد سیلندر و سرعت بالایش، ورودش به ایران ممنوع است. جالب است که سرعت این خودرو که بیش از سرعت بالگردهای موجود در ایران است، به حدی است که هیچ دوربین کنترل ترافیکی در کشور قادر به ثبت آن نیست. اما آنطور که از شواهد مشخص است همین حالا با وجود این ممنوعیت‌ها چند مورد بوگاتی‌سوار در تهران وجود دارد. البته هنوز اثری از این خودرو در نمایشگاه‌های اتومبیل شهر نیست. هر چند به نظر می رسد آدم های زیادی در شهر هستند که مشکلی برای خرید آن نداشته باشند.

تحقیقات میدانی ما این موضوع را اثبات کرده است. صاحب یکی از نمایشگاه‌های اتومبیل لوکس شهر واقع در خیابان مطهری پرده از واقعیت جالبی برداشته است. زمانی که از او سوال کردیم اگر بوگاتی وارد نمایشگاه شما شود، اساسا مشتری برایش وجود دارد، او پاسخ داد: "در همین دو روز اخیر تعداد زیادی تماس درباره تمایل افرادی برای خرید این خودرو با قیمت 6 میلیارد تومان و حتی بالاتر داشتم. یکی از این مشتری‌ها حتی به من گفته بود حاضر است اگر همین فردا بوگاتی پلاک تهران زیر پایش باشد، حتی تا 7 میلیارد تومان نیز هزینه کند."

اما همین حالا اگر بخواهیم قیمت بوگاتی ویرون را حساب و کتاب کنیم، با توجه به اینکه قیمت این خودرو با احتساب قیمت دلار حدود دو میلیارد و ششصد میلیون تومان است و 90 درصد عوارض آن نیز حدود دو میلیارد و سیصد میلیون تومان می‌شود، قیمت تمام‌شده این خودرو در ایران بیش از 5 میلیارد تومان خواهد بود و نکته بسیار کلیدی این است که در شهر تهران تعداد قابل توجهی آدم وجود دارد که قدرت خرید این خودرو را دارند.

بر پایه برخی شواهد، تعداد مشتریان بوگاتی در تهران چیزی معادل مشتریان این اتومبیل در پاریس، مسکو، برلین و لندن هستند.
نماد کاربر
vahidakbari
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: دوشنبه ژانويه 13, 2014 12:00 am

پستتوسط vahidakbari » يکشنبه فبريه 23, 2014 6:29 pm

معجزه جراحی پلاستیک + عکس

دانشکده پزشکی دانشگاه قاضی آنتپ ترکیه صورت یک زن 41 ساله را که سال‌ها پیش به دلیل سوختگی شدید از بین رفته بود را با روش نوین جراحی پلاستیک، احیا کرد.

به گزارش ایسنا،‌ عصر ایران، به نقل از خبرگزاری آناتولی ترکیه در این روش جراحی که در نوع خود برای نخستین بار در جهان صورت می‌گیرد، از روش پیوند اعضا استفاده نشد و تمامی اجزای پوست مورد استفاده در صورت این زن از پوست بدن خود او گرفته شد.

پرفسور " محمد موتاف" جراح مبتکر این روش در کنفرانس خبری خود پس از عمل جراحی موفق " آسیه انگیز" زن 41 ساله ترکیه‌ای، اعلام کرد در این روش، از غضروف و استخوان خود بیمار با چارچوب سه بعدی اسکلتی و نیز از رگ‌های ساعد او با روش میکرو جراحی به صورت یک پوشش غشایی به صورت او پیوند زده شد . همچنین برای چربی زیر پوست صورت این زن از بافت چربی زیر شکم او استفاده شده است.

وی افزود: تمامی بافت‌های غضروفی و استخوانی مورد استفاده در این روش از اعضای بدن این زن برداشته شده است. در این روش حتی برای ابروهای این زن نیز از بافت‌های پوستی مودار او استفاده شده است.

این زن ترکیه‌ای که سال‌ها پیش به دلیل سوختگی صورت منزوی شده بود و بارها با مراجعه به جراحان پلاستیک از نا ممکن بودن استفاده از روش پیوند اعضا نا امید شده بود، پس از این عمل جراحی اعلام کرد که دیگر می‌تواند با اعتماد به نفس در جامعه حضور پیدا کند.
http://media.isna.ir/content/728-4.jpg/4
نماد کاربر
vahidakbari
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

پستتوسط armin8651 » يکشنبه فبريه 23, 2014 7:23 pm

رشت، داماش، عشق
نماد کاربر
armin8651
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: دوشنبه مه 16, 2011 12:00 am

پستتوسط Forza-Rasht » يکشنبه فبريه 23, 2014 9:02 pm

نماد کاربر
Forza-Rasht
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: چهارشنبه اکتبر 23, 2013 12:00 am

پستتوسط M0H3N » دوشنبه فبريه 24, 2014 2:05 pm

روزگار بد ضعیف‌ترین تیم فوتبال با پیروزی پس از ۱۷۱ دیدار به پایان رسید.

به گزارش ایسنا، تیم محلی تانستال‌تاون انگلیس پس از ۷ سال موفق شد طعم پیروزی را بچشد و با نتیجه ۲ بر یک استافوردشایر را شکست دهد. بازیکنان تانستال تاون پس از این پیروزی سر از پای نمی‌شناختند و به جشن و پایکوبی پرداختند.

در ۱۷۱ بازی قبلی تانستال‌تاون متحمل ۱۶۹ شکست شده و ۲ دیدار نیز با تساوی به پایان رسیده بود اما این رکورد روز گذشته شکسته شد و این تیم موفق شد استافورد‌شایر را شکست دهد.

جورج دری، سرمربی تانستال تاون پس از این پیروزی گفت: همه خوشحال بودیم و پس از پایان مسابقه همدیگر را در آغوش گرفتیم. هیچوقت این روز را فراموش نمی‌کنیم. خوشحالم که این دیدار به دلیل شرایط آب‌وهوایی برگزار شد و در نهایت با برد تیم ما به پایان رسید. :D
نماد کاربر
M0H3N
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: پنج شنبه ژوئن 23, 2011 12:00 am

پستتوسط vahidakbari » دوشنبه فبريه 24, 2014 6:20 pm

لیست حیوانات مجاز برای شکار!

یک مورد آزاد در شکار عقاب است که قبل از شکار باید او را گرفت و سر او را نگاه کرد، اگر سفید بود که خود استکبار است و شکارش بر هر ملت مظلومی واجب.

به گزارش ایسنا، آیدین سیارسریع در طنز خود در روزنامه قانون نوشت:

- بگذارید اول گله‌ای کنم از شکارچیان محترم غیرمجاز. آقایان این همه جوان علاف در اینترنت، این همه زن بدحجاب در خیابان، این همه فعال سیاسی، همین آقای علی مطهری، همه اینها در کشور هستند، آن‌وقت شما تیر می‌زنید به پلنگ بیچاره؟ من می‌گویم حالا که دارید تیر می‌زنید طوری بزنید که فایده‌ای داشته باشد!

- البته فرهنگ‌سازی صحیحی هم در زمینه شکار انجام نشده. یک بار بچه من با چشمان اشک‌آلود آمد و گفت پدر! یکی از همکلاسی‌های من در مدرسه دائم می‌گوید زیپت بازه، بابات تیراندازه! من خیلی ناراحت شدم. تفنگم را برداشتم رفتم مدرسه و اولیای آن بچه را نشانه گرفتم و گفتم: من تیراندازم یا تو که بچه‌ات را اینطور تربیت می‌کنی؟ خیلی عذرخواهی کرد و کلی بچه‌اش را کتک زد.

- لیستی از حیواناتی که شما زحمت کشیده‌اید دست به کشتار آنها زده‌اید در اختیار من قرار داده‌اند. یکی از اینها ظاهرا حیوانی است به نام رودک عسل‌خوار. من سوالم این است که وقتی این مردم بدبخت پنیر نمی‌توانند بخرند وجود این حیوانات مروج تجمل‌گرایی چه معنایی دارد؟ مگر همین برادر خوب و ارجمندمان مورچه‌خوار که از مستضعفین هم هست ایرادش چیست؟ البته من کشتن رودک عسل‌خوار را محکوم می‌کنم ولی دلیلی هم برای زنده ماندنش نمی‌بینم.

- در فیروزکوه من یک صحنه دیدم که یک گرگ خاکستری را گلوله زده‌اند و کشته‌اند. خیلی ناراحت‌کننده بود. برای جبران این اتفاق می‌توانیم آقای جمشید مشایخی را بفرستیم به میان گله گرگ‌های خاکستری تا از آنها عذرخواهی کند و بگوید شکارچیان ایرانی نبودند. البته خیلی باید مواظب باشند! این گرگ‌ها برای خنده حاضرند دست به هر کاری بزنند.

- دوستان خواستند تا اعلام کنم چه حیواناتی برای شکار مجازند که آنها تکلیفشان را بدانند. الان عرض می‌کنم خدمتتان. یکی از این حیوان‌ها شیر است. به‌خاطر سلطنت‌طلبی. یکی دیگر روباه است که باید قبل از شکار بررسی شود که در چه رنج سنی قرار دارد. اگر پیر بود پس انگلیس است و اشکال ندارد. اگر جوان بود هم چون در آینده پیر می‌شود باز هم اشکال ندارد و این خیلی عجیب است که در هر دو صورت اشکال ندارد. مورد دیگر عقاب است که قبل از شکار باید او را گرفت و سر او را نگاه کرد، اگر سفید بود که خود استکبار است و شکارش بر هر ملت مظلومی واجب. اگر سر آن سفید نبود و رنگ دیگری بود باید رهایش کرد تا در آسمان آبی آزادانه پرواز کند و روی هوا او را با تفنگ زد چون من تحقیق کردم و دیدم عقاب طوری است که بقیه حیوانات را می‌خورد و به محیط زیست لطمه وارد می‌کند.

- در پایان می‌خواهم خطاب به شما شکارچیان غیرمجاز بگویم که به محیط زیست احترام بگذارید. شرم کنید از گذشته‌تان. بیایید اسلحه‌هایتان را به من بدهید، آن‌وقت من خودم هر وقت شیر و روباه و عقاب و طاووس و... دیدم شکار می‌کنم تا محیط زیست در امان بماند. موفق و موید باشید. اسلحه‌ها را هم به آن آقای دم در تحویل دهید. خداحافظ.
نماد کاربر
vahidakbari
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

پستتوسط vahidakbari » دوشنبه فبريه 24, 2014 6:23 pm

درسی که همسر ولاسکو به ما داد

چندی قبل در یک برنامه زنده تلویزیونی خانم مجری از مهمان فرنگی و غیر مسلمان خود درباره مردان ایرانی می‌پرسد و آیا اینکه مردان ایرانی را دوست دارد یا خیر که با جواب دندان‌شکن مهمان مواجه می شود که «من فقط شوی خود را دوست دارم.»

به گزارش الف با این یادآوری نوشت: چنین صحنه‌ای را در یک برنامه زنده دیگر تلویزیون یعنی ورزش از نگاه دو نیز شاهد بودیم. در این برنامه که به بهانه خداحافظی ولاسکو مربی زحمت‌کش والیبال ایران و با حضور همسرش اجرا می‌شد، مجری البته این بار از نوع مردش از مترجم می‌خواهد تا از همسر ایشان بپرسد که آیا ولاسکو در خانه هم مانند میدان مسابقه مقتدر و ... است یا خیر (نقل به مضمون) که این بانوی آرژانتینی با بیان اینکه «این موضوع یک مسئله شخصی و به صورت یک راز در بین زن و شوهر است»، درس خوبی هم به مجری و هم به جامعه ما داد؛ جامعه‌ای که در دین و شریعتش پر از این مسائل و آموزه‌های مهم از این دست است اما ما باید هر از چندگاهی این موضوع را از دیگران یاد بگیرم.

داشتن حجاب در گفتار از ضروریات هر فرد در جامعه ماست. خوشحالیم از اینکه علاوه بر متحول شدن والیبال ما توسط ولاسکو، همسر او نیز یک نکته مهم زندگی مشترک را به ما آموخت و این یعنی یک حضور کاملا موثر!

سوالی که در اینجا مطرح است اینکه آیا برای انتخاب مجریان صدا و سیما چارچوب و ضابطه‌ای وجود ندارد تا مکارم اخلاقی ما زیر سوال نرود؟
نماد کاربر
vahidakbari
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

پستتوسط vahidakbari » دوشنبه فبريه 24, 2014 6:25 pm

قبل از اعدام درویش، این را بخوانید

حدود 20سال قبل مرحوم رسول ملاقلی پور فیلم "پناهنده" را ساخت. ظاهرا حول و حوش فیلم ،حرف و حدیث های زیادی درست شده بود.

به گزارش ایسنا، محمد مهاجری در ادامه در خبرآنلاین نوشت: او در جلسه ای از این حاشیه سازی‌ها گلایه می‌کرد . می‌گفت به خاطر این فیلم، خیلی ناسزا شنیده‌ام. حتی دارند مرا به منافقین می‌چسبانند. بعد اشاره کرد به فیلم "الو الو من جوجوام" که همزمان با همان جلسه اکران شده بود و مردم برای دیدنش سر و دست می‌شکستند. رسول بی‌آنکه متعرض محتوای" الوالو من جوجو ام "شود و ضمن احترامی که به کارگردانش گذاشت گفت: من هم باید بروم سراغ این فیلم‌ها که هیچ حاشیه‌ای ندارد و تازه، روی سر می‌گذارند و حلوا حلوا می‌کنند.

احمدرضا درویش فیلمی ساخته است در باره عاشورا. فیلم را ندیده‌ام اما حاشیه‌هایش را دنبال کرده‌ام. درویش، با این فیلم، عشقش را به ساحت اباعبدالله(ع) نشان داده و حتی اگر فیلم، سراسر اشکال و عیب باشد و نتواند اکران شود، چیزی از ارزش نیت درویش کم نمی‌کند.

او هم می‌توانست مثل رسول آهی بکشد که: چرا رفتم دنبال فیلم حاشیه‌دار؟ مگر ژانر عشقی( از همین‌هایی که سینما و تلویزیون و شبکه سینمای خانگی از آنها پر شده و مایه‌اش دوسه تا بازیگر خوش تیپ است) چه عیبی دارد؟

تاسف‌آور است که بجای تشکر از نیت کارگردان رستاخیز، او را به ده‌ها صفت زشت متصف کنیم و بدتر از همه اینکه بشنویم آقای محترمی گفته است: دشمن برای ساختن این فیلم پول داده است.

اگر از این پس هیچ کارگردانی برای خلق حماسه‌های مذهبی، پشت دوربین نرود، آن را به گردن دشمنان می‌اندازیم، یا باید در جمع دوستان! دنبال مسببش بگردیم؟
نماد کاربر
vahidakbari
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

پستتوسط vahidakbari » دوشنبه فبريه 24, 2014 6:27 pm

لژیونرهای بارسا و یووه در میانسالی چگونه خواهند بود؟
انتشار تصاویر نیمار و ویدال در سن ۵۰ سالگی + عکس

تصویر دو ستاره جوان تیم ملی فوتبال برزیل و شیلی در ۵۰ سالگی منتشر شد.

یک طراح مطرح گرافیک در کشور شیلی اقدام به انتشار تصاویر نیمار 22 ساله و آرتورو ویدال 26 ساله در سن میانسالی کرد.

مارسلو مویا اوچا با استفاده از امکانات رایانه‌ای تصویر 50 سالگی این دو ستاره بارسلونا اسپانیا و یوونتوس ایتالیا را اینچنین منتشر کرد که مورد استقبال زیادی در سراسر جهان قرار گرفت:
http://media.farsnews.com/media/Uploade ... otoL_V.jpg
http://media.farsnews.com/media/Uploade ... otoL_V.jpg
نماد کاربر
vahidakbari
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

پستتوسط abarar1989 » سه شنبه فبريه 25, 2014 8:57 am

نماد کاربر
abarar1989
کاربر ویژه
کاربر ویژه