عابدینی: برخی با دایی پدرکشتگی دارند/ ۳ گل راهآهن پرستیژ قهرمان را خدشهدار کرد
مدیرعامل سابق باشگاه پرسپولیس گفت: انگار برخی با علی دایی پدرکشتگی دارند که مدام از او ایراد میگیرند.
خبرگزاری فارس: عابدینی: برخی با دایی پدرکشتگی دارند/ ۳ گل راهآهن پرستیژ قهرمان را خدشهدار کرد
Tweet
: همچنان امیدواریم که از حساب امیرمنصور آریا پولی به باشگاه تزریق شود. اگر 500، 600 میلیون تومان به ما پرداخت شود تیم را در لیگ برتر نگه میدارم زیرا شب عید است و نمیتوان بازیکن را دست خالی به خانهاش فرستاد.
وی ادامه داد: ما سراغ فروش تیم هم رفتیم اما با توجه به شرایط بحرانی تیم خریداران پا پس میکشند با این حال اگر قوه قضائیه و محسنیاژهای لطفی به ما کند و 500، 600 میلیون پرداخت شود تیم در لیگ برتر خواهد ماند زیرا حداقل بخشی از مشکلات مالی با این پول حل میشود.
مدیرعامل داماش در مورد دیدار با پرسپولیس در هفته بیست و هفتم لیگ برتر گفت: یکی از ویژگیهای داماش این است که یقه تیمهای مدعی قهرمانی را میگیرد. فصل گذشته یقه سپاهان را گرفتیم و استقلال قهرمان شد و این فصل هم یقه پرسپولیس را خواهیم گرفت این تیم باید از ما عبور کند اما ما به این تیم امتیاز نمیدهیم ای کاش پرسپولیس در این زمان به ما نمیخورد و به راهش به سوی قهرمانی ادامه میداد من پول ندارم اما کری که میتوانم بخوانم تا بازیکنانم شاداب شوند.
- See more at:
http://www.farsnews.com/newstext.php?nn ... ewTfG.dpuf
کوروش کبیر: من برای متنفر بودن از کسانیکه از من متنفرند وقتی ندارم، زیرا گرفتار دوست داشتن کسانی هستم که مرا دوست دارند