rasht: اولا این رو بگم که من خیلی موافق نظری که برادر عزیزمون امیر داماشی داد نیستم و از نظر من عیبی نداره هر کسی هر جور دوست داره نظره شخصیش رو بیان کنه.( البته امیر جان هم قطعا دلایل خاص خودش رو داشت که ذر مورد شما اینطور نظر داد) اما من بودم شاید این کارو نمیکردم چون به نظرمن هر کامنتی ارزش جواب دادن نداره.
اما عزیزم شما که اینقدر از کامنت امیر ناراحت شدی و موضع گیری کردی بهتر نیست به جای این که نظراتت حالت نصحیت گونه داشته باشه اون خلعت پند و اندرز و شیخ گونه رو از تن در بیاری و به جای تعیین تکلیف به دیگران فقط به اظهار نظر به طور کلی و مثل دیگر دوستان در مورد چیزی که در مورد اون اعتقاد داری بپردازی؟
باشه اگه نظر شما اینه که کماکان باید از فرهانی تو بازی های دیگه استفاده بشه چشم شما نظرت رو فرمودی و قطعا محترمه. اما این که بیای به حالت دستوری دیگران رو ملامت و نصحیت کنی که این حرف رو نزنید این حرکت رو بکنید و... به نظر من قشنگ نیست و اشتباست عزیز دل.
البته فکر نکن که اینا رو بهت گفتم چون از نظری که در مورد کامنتم دادی ناراحت شدم خیر من از نصیحت کردن و خط مشی دادن به دیگران خوشم نمیاد.و به جزء نظر و اعتقادم وخیر و صلاح تیمم اصلا به کسی و چیزی فکر نمیکنم. و همون طور که گفتم نیازی نیست و ارزشی نداره که ادم راجع به همه ی نظرات نظر بده فقط در واکنشی که به کامنت دوست دیگمون نشون دادی خواستم این تلنگر بهت زده باشم که از این به بعد فقط نظر خودت رو بدی و اون لباسه و منبر رو فراموش کنی تا دیگران در موردت اینطور قضاوت نکن.

مرسی عزیزم.