[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 112: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - معرفی فیلم ، مستند و موزیک

معرفی فیلم ، مستند و موزیک

پیشنهادات و انتقادات + مطالب متفرقه ورزشی، اجتماعی، تاریخی و... (ارسال های سیاسی حذف خواهند شد) را در این بخش قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, antiros

معرفی فیلم ، مستند و موزیک

پستتوسط Inja-Rasht » سه شنبه فبريه 04, 2014 9:12 pm

سلام آبراران.
تقریبا همه ما گاهی فیلمهایی میبینیم که خیلی بهمون میچسبه و گاهی در اوقات فراغتمون به فکر اون فیلمها میفتیم و خیلی دلمون میخواد دوباره یک فیلمی به خوبی اونها ببینیم. من خودم تو زندگیم 4 تا فیلم و دو سریال یادم هست که خیلی به دلم نشست. "گذشته(اصغر فرهادی)"، "ذهن زیبا(بر اساس زندگی جان نش)"، "افسانه تروی" و "گلادیاتور". از سریال ها هم از همه بیشتر از "مختارنامه" خوشم اومد با بازی فوق العاده فریبرز عرب نیا و "lost" با اون محیط جذاب و فلسفه قوی.

اما منظورم از این تایپیک مرور خاطرات نیست. دوست دارم تو این تایپیک فیلم های خوبی رو که میبینیم به هم دیگه معرفی کنیم. مثلا اون دونفری که ذهن زیبا و lost رو به من معرفی کردن همیشه تو ذهنم میمونن. پس بیاین با فیلم های خوب و پرمحتوی تو ذهن های همدیگه ماندگار بشیم.
ضمنا اگر بچه ها موافق باشن بعد از هر دوره زمانی مشخص یک نظرسنجی میذاریم و به کاربران بابت فیلم هایی که معرفی کردن امتیاز میدیم.

از دوستان خواهش میکنم فیلمهاشون رو با ذکر یک خلاصه در یک تا نهایتا دو خط بدون لو دادن نکات برجسته فیلم معرفی کنن. بهترین شیوه به نظر شخصی من همین فرمی هست که دوست خوبمون ali_damashi تو کامنت چهارم بکار برده. اینجوری هر کاربر با توجه به خلاصه و موضوع میتونه بره فیلم مورد نظرش رو تهیه کنه. البته تو کشور ما چون خیلی به فرهنگ بها داده میشه کسی فیلم دانلود نمیکنه :wink:
در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط Inja-Rasht در سه شنبه فبريه 04, 2014 10:33 pm .
نماد کاربر
Inja-Rasht
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: دوشنبه سپتامبر 19, 2011 12:00 am

پستتوسط sepidroudi » سه شنبه فبريه 04, 2014 9:28 pm

من عاشق فیلم هستم و زیاد میبینم - الان زیاد حضور ذهن ندارم ولی این چند تا فیلم تو ذهنمه که خیلی خوشم اومد ازشون:

مسیر سبز با بازی تام هنکس ----- inception با بازی دی کاپریو ------ رستگاری در شائوشنک با بازی مورگان فریمن ------ Hotel.Rwanda خیلی حال کردم با این فیلم

فیلمای خوب دیگه ای هم اگه یادم اومد میگم :)
اگر سپیدرود بخشکد ماهیها می میرند
نماد کاربر
sepidroudi
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه مه 16, 2011 12:00 am

پستتوسط amirabarar » سه شنبه فبريه 04, 2014 9:33 pm

بهترین سریال سال 2010 و 2011 و در حال پخش : the walking dead با طرفدارای خاصش
بهترین فیلم اکشن چند ماهه اخیر: Red 2
world war z 2013 با بازی برد پیت خیلی زیباست
Captain.Philips.2013
Ninja که واقعا لذت بخشو هیجانیو اکشن
حتما دانلود کنید
نماد کاربر
amirabarar
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: يکشنبه اکتبر 16, 2011 12:00 am

پستتوسط ali0131 » سه شنبه فبريه 04, 2014 9:46 pm

سریال:vampire diaries
فیلم اکشن:ninja
فیلم کمدی:grown ups 2
همان قدر که شما به اکسیژن نیاز دارین تا زنده باشد من به شهرم رشت برای زنده ماندن نیاز دارم
نماد کاربر
ali0131
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: چهارشنبه دسامبر 26, 2012 12:00 am

پستتوسط ali_damashi » سه شنبه فبريه 04, 2014 9:50 pm

معمولا زیاد سریال میبینم این چند تا رو پیشنهاد میدم
dexter که عالی هست در مورد قاتل سریالی که خودش متخصص خون شناسی پلیس میامی هست
supernatural ماورا طبیعه در مورد جن -شیطان و ... کلا طرفدار های خاص خودش رو داره
lost که محشر و ماجرایی
Breaking.Bad بهترین سریال امسال برنده چند جایزه امی و ... در مورد استاد شیمی هست که بعد از فهمیدن اینکه سرطان داره مواد تولید میکنه ...
دفعه بعد چند سریال دیگه معرفی میکنم
نماد کاربر
ali_damashi
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه ژانويه 09, 2012 12:00 am

پستتوسط JUSTiran46 » سه شنبه فبريه 04, 2014 9:58 pm

به به...چه تاپیک زیبایی :!: :D
[align=center]
تصوير
[/align]
نماد کاربر
JUSTiran46
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه مه 19, 2012 12:00 am

پستتوسط amirdamashcity » سه شنبه فبريه 04, 2014 10:20 pm

من فعلا فقط سریال the walking dead رو پیشنهاد میکنم عالیه حرف نداره به اونایی که ژانرهای ترسناک رو دوست دارن شدیدا توصیه میکنم.
کم کم معرفی میکنم که مزه اش نره :wink:
از کاربر Inja-Rasht هم به خاطر ایجاد این تاپیک تشکر میکنم /13/
نماد کاربر
amirdamashcity
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: شنبه اکتبر 22, 2011 12:00 am

پستتوسط alex00755 » چهارشنبه فبريه 05, 2014 5:39 am

نماد کاربر
alex00755
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: دوشنبه آگوست 08, 2011 12:00 am

پستتوسط The_King_of_rasht » چهارشنبه فبريه 05, 2014 5:36 pm

Inja-Rasht عزیز دمت گرم واقعا این تاپیک عالیه

من چون زیاد فیلم میبینم دوست دارم چند تا از بهترین فیلم هایی که دیدم رو بهتون معرفی کنم

فیلم "کنستانتین" :با هنر مندی بی نظیر "کیانا ریوز" در نقش جان کنستانتین و "ریچل وایس" در دو نقش؛
این فیلم آمریکایی در ژانر ترسناک و اکشن ساخته شده و داستان زندگی یک جن گیر هست که در پی اتفاقاتی متوجه میشه که قراره فرزند شیطان وارد این دنیا بشه و سایر اتفاقاتی که در این فیلم می افته از جمله حضور دو هنرپیشه در نقش جبرییل و شیطان هست

فیلم بعدی اسمش هست وکیل مدافع شیطان : با هنرمندی خارق العاده"آل پاچینو" در نقش شیطان و "کیانا ریوز" این بار در نقش وکیل مدافع شیطان داستانش هم از این قرار هست که یک وکیل موفق از یک شهر کوچک به نیویورک دعوت میشه تا به عنوان وکیل یک شخص ثروتمند کار کنه و غیره این فیلم هم در ژانر ترسناک هست

من کلا توی کار فیلمهای ترسناک هستم اگر واقعا میخواهید ترس رو لمس کنید بهتون پیشنهاد میکنم که فیلم "کینه" رو ببینید کینه 1و2و3و4 یه مجموعه از فیلمهایی فوق وحشتناک هست که که داستانش به نفرین وارواح و جن و از ما بهترونه
ما باز میگردیم

نماد کاربر
The_King_of_rasht
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: پنج شنبه اکتبر 20, 2011 12:00 am

پستتوسط nima_beckham » چهارشنبه فبريه 05, 2014 5:48 pm

آبرارانی که فیلم ترسناک دوست دارید ... این فیلم خیلی خوبه براتون 1408 (2007) :arrow:
[align=center][/align]
نماد کاربر
nima_beckham
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 14, 2010 12:00 am

پستتوسط Majid_Rasht » چهارشنبه فبريه 05, 2014 6:50 pm

نماد کاربر
Majid_Rasht
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: شنبه دسامبر 17, 2011 12:00 am

پستتوسط The_King_of_rasht » چهارشنبه فبريه 05, 2014 7:14 pm

من نمیدونم آقا مجید این فیلم "وکیل مدافع شیطان" رو دیدند یا خیر ولی محض اطلاع دوستان یک مقدار بیشتر توضیح میدم:
این فیلم ساخته کارگردان امریکایی تیلور هاکفورد هست داستان یک وکیل موفق و یک مسیحی تقریبا با ایمان هست که موفقیتهای زیادی در شهر خودش بدست میاره بعد از طرف یک شخص ثروتمند به نیویورک دعوت میشه تا وکالتش رو قبول کنه در طی این وکالت از طرف اون شخص ثروتمند پرونده هایی به این وکیل سپرده میشه که خود وکیل متوجه میشه طرف اون جرم رو انجام داده ولی برای اینکه پول زیادی طرف قرارداد هست وکالت ها رو برعهده میگیره و یکی پس از دیگری موفق میشه تقریبا تمام وکالت هایی که به عهده میگیره موکل آدم گنه کاری بوده دیگه از ایمان این وکیل چیزی باقی نمونده و اون مست زندگی اشرافی شده که همسرش که به علت نازایی و به علت اینکه همسرش بهش توجه نمیکرده افسردگی میگیره و در عالم رویا توهماتی میدیده و البته تا دلتون بخواد بیچاره بلا سرش میاد! و البته تا آخر فیلم که آل پاچینو کلا اساس مسیحیت رو میبره زیر سوال! خودتون ببینید

تصوير
ما باز میگردیم

نماد کاربر
The_King_of_rasht
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط Rasht131 » چهارشنبه فبريه 05, 2014 7:17 pm

فیلم اکشن فقط جان سخت 4
سریال هم لاست و فرار از زندان عالین
نماد کاربر
Rasht131
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: يکشنبه نوامبر 17, 2013 12:00 am

پستتوسط The_King_of_rasht » چهارشنبه فبريه 05, 2014 7:29 pm

یه فیلم دیگه که دیدم خیلی جالب بود اسمش بود "هتل ترانسیلوانیا" یک فیلم انیمیشن در ژانر نیمه ترسناک داستان فیلم از این قرار هست که همسر دراکولا از شوهرش میخواد که برای اینکه فرزندشون از شر آدمها در امان بمونه یک جای امن پیدا کنه و دراکولا یک قلعه قدیمی که از یک طرف به قبرستان زامبی ها و از طرف دیگر به جنگلها و دره ها منتهی میشود در این مکان که نام هتل ترانسیلوانیا برایش میگذارند اقامت گاهی برای تمام هیولاهای دنیا میشود تا اینکه در جریان جشن تولد 118 سالگی دختر دراکولا پای یک جوان که آدم معمولی هست و هیولا نیست به قلعه باز میشود و او درگیر یک ماجرای عشقی با دختر کنت دراکولا میشود
ما باز میگردیم

نماد کاربر
The_King_of_rasht
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط sepidroudi » چهارشنبه فبريه 05, 2014 8:18 pm

حمزه جان منم عاشق فیلم ترسناکم و با اینکه میدونم میترسم ولی دوست دارم ببینم فیلمای ترسناک.

همه فیلمای ترسناک آدم رو میترسونه اونم در حین دیدن فیلم و حتی یکی دو ساعت بعد فیلم ولی هیچ فیلم ترسناکی به نظرم مثل فیلم جنگیر سال 1973 حس ترس رو به آدم القا نمیکنه!!!

من این فیلم رو اولین بار تو 9 سالگی یعنی 16 سال پیش دیدم - هنوزم شدیدا از این فیلم میترسم - یعنی کافیه بعضی از صحنه های این فیلم رو ببینم و تا صبح نتونم بخوابم!!! :o

یه خاطره هم بگم بد نیست - سوم دبیرستان بودم و خانواده هم خونه نبودند به سرم زد ببینم این فیلم رو برای سومین بار - فیلم رو ساعت 10 الی 12 شب دیدم - اون شب بارون شدیدی میبارید.

پنجره اتاقم پایینش کیپ میشه ولی بالاش کیپ نمیشد - وقتی میخواستم بخوابم باد شدیدی شروع کرد به اومدن - پنجره رو میلرزوند و برای اولین بار یک صدای سوت وحشتناکی از کنار این درزش میومد یعنی داشتم سکته میزدم :D یعنی تا خود روشنایی هوا پلک نزدم :lol:

نمیدونم چون سنم کم بود و این فیلم رو دیدم هنوزم ازش میترسم یا کلا شما هم نسبت بهش آلرژی دارید؟؟
اگر سپیدرود بخشکد ماهیها می میرند
نماد کاربر
sepidroudi
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه مه 16, 2011 12:00 am

بعدي

بازگشت به متفرقه

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: Bing [Bot] و 2 مهمان