توسط MAZIYAR » دوشنبه ژانويه 27, 2014 1:39 pm
ناظمي تنها چيزي که بلد نيست درگير شدن است !
تيمي که پول نداشته باشد و نتيجه هم نگيرد براي بازيکنانش ديگر اعصاب درست و حسابي نميماند و حرفهاي جالبي ميزنند ! البته در اين ميان بعضيها هم خودشان را به بيخيالي ميزنند . مثل امين متوسلزاده ! اين مهاجم با اخلاق از جمله بازيکناني است که مصاحبههايش ميتواند جذاب باشد . حرفهاي مهاجم شيرازي داماشيها را بخوانيد :
90: اوضاع داماش چه طور است ؟
خوب ، خوب مگر قرار بود چه طور باشد ؟
90: خطر سقوط را احساس نميکنيد ؟
اوضاع ما از خيلي تيمها بهتر است و ميتوانيم از تيمهايي که پايينتر از ما قرار دارند امتياز بگيريم و بمانيم .
90: ظاهراً يک ميليون تومان هم به حساب تان ريخته شده !
با اين پول از بحران درآمديم . ( ميخندد )
90: حالا راستش را بگو يک ميليون را چه کار کردي ؟
از چند نفر از دوستانم و حتي خانوادهام قرض کرده بودم که پول آن ها را دادم و قبضهاي پرداخت نشدهام مانده که فکر کنم امروز يا فردا برق خانهمان را قطع کنند !
90: اين همه مشکل داريد و قرار است سرمربيتان هم تغيير کند . ظاهراً صبا آخرين فرصت ناظمي است ؟
من هم يک چيزهايي شنيدهام .
90: حالا سرمربي تغيير کند خوب است ؟
دو سر باخت است . چون يک مربي جوان ميسوزد !
90: تو چند بازي فرشته نجات تيمت شدي و گل زدي نميخواهي ناجي ناظمي شوي ؟
از اين کلمه ی « ناجي » بدم ميآيد !
90: چرا ؟!
چون اگر « فرشته ی نجات » بودم که يک کاري براي خودم ميکردم و ناجي خودم ميشدم . من اگر بيل زن بودم که باغچه ی خودم را بيل مي زدم .
90: ظاهراً علي نظرمحمدي گزينه ی بعدي عابديني است ؟
برايم فرقي نميکند که چه کسي برود و چه کسي بيايد ، چون يک بازيکن هستم و کارم را ميکنم . همه ی اين رفت و آمدها به خودشان ربط دارد و نميدانم چه بگويم . فقط ميگويم آن قدر بيخيال شدهام که با رفت و آمدها کاري ندارم ، بازي کنم يا نکنم حرفي ندارم ، پول بدهند يا ندهند ؛ حرف نميزنم ، من ميخواهم هر چه زودتر محو شوم و خيلي چيزها را نبينم !
90: عابديني مدعي شده که ناظمي با بازيکنان درگير ميشود و تعامل ندارد ؟
بنده خدا ناظمي تنها چيزي که بلد نيست درگير شدن با بازيکنان است ؟ او با همه تعامل دارد و من هرگز نديدهام در تمرين يا رختکن با کسي درگير شود . شايد در کوچه و خيابان درگير شده که ما نديدهايم !
90: پس عابديني از کجا فهميده چنين اتفاقاتي در تيم ميافتد ؟
احتمالاً کساني که به گوشش رساندهاند ، اشتباهي رساندهاند چون عابديني نه سر تمرينات ميآيد و نه چند مدتي است در بازيها حضور پيدا ميکند . حال چه طور اين خبرها به گوش مديرعامل رسيده ، خيلي جالب است .
90: او گفته از وقتي « دارکو » رفته تيم خوب نتيجه نگرفته است . دارکو تمرين دهنده ی خوبي بود ؟
من اصلاً يادم نيست که چه زماني دارکو ما را تمرين داده و کجا بوده ! باور کنيد يادم نميآيد اين فصل اين مربي را ديده باشم . شايد تمرينات گذشتهاش را ميگويند !
90:يعني کسي به اسم دارکو تيم را تمرين نداده ؟
من که يادم نيست دارکو امسال در داماش تمرين داده باشد . شايد مازيار ربيعيفر را ميگويند .( ميخندد )
90: اين که مدعي شده در چند بازي اخير در تيم دخالتي نداشته چه طور ؟
از اين يکي اصلاً خبر ندارم و در جريان دخالتهاي شان نيستم .
90: قرار است جوانگرايي هم کنند ؟
خيلي وقت است قرار است جوانگرايي کنند . ما هم که خيلي وقت است از داماش رفتهايم ! صلاح تيم را مديريتش ميداند ، هر کاري ميخواهند بکنند .
90: راستي داربي تهران را ديدي ؟
ديدم و به نظرم پرسپوليس خوب بازي کرد و البته استقلال منطقي تر بود . چون جنس اين فصل استقلال جور نيست از داشتههايش به نحو احسن استفاده ميکند و اين هم هنر قلعهنویي است و بايد ياد گرفت چه طور از مهرهها استفاده کرد .
90: يک سوال قلياني بپرسم . چه شد که ورزشکاران قليان ميکشند ؟
يعني با نکشيدن قليان مشکل بشريت حل مي شود ؟
90: بحث اين است که ضرر دارد و ورزشکار نبايد بکشد ؟
بحث ضرر باشد ، براي همه زيانآور است . من يک سوال دارم ؛ در چند سال اخير فکري به حال هواي اهواز ، اصفهان ، اراک و تهران کردهاند که اين همه آلوده است ؟ ضرر قليان بيشتر است يا هواي اين شهرها ؟ شيراز را هم به آن ها اضافه کنيد که شهر خودم است و ناراحت نمي شوند . من متاسفم که خيلي چيزها را ول کردهاند و به چيزهاي جزیي گير مي دهند .
90: خود تو ميکشي ؟
من نميکشم و اگر هم بکشم به خودم ربط دارد . کاش همه ی مشکلات ما قليان باشد !
آخرین بروز رسانی در دوشنبه, ۰۷ بهمن ۱۳۹۲ ساعت ۱۲:۰۳
"آبرار اَ خاک میرزا جاجیگایه / همیشه خنجرُ خون روبرایه"
"حواسَ خُب بَنَه می حرفَ بشنو / منو تو یک سریم ، دوشمن سیوایه"