این روزها نتایج داماش به شدت دل همه ما رو به درد آورده و همه ما به دنبال مقصر هستیم و این یک امر طبیعی هست...
همان طور که روزی یک تیم و مجموعه نتیجه ی دلخواه کسب می کند همه عوامل هستند که دست در دست داده اند تا آن نتیجه رقم بخورد ، در روزی هم که تیم نتیجه نمی گیرد تمام عوامل مقصر بوده اند...
از مدیرعامل باشگاه تا بازیکن ، از سرمربی تیم تا مسئولین استانی! و تفاوت در این است که روزی یکی بیشتر تقصیر دارد و دیگری کمتر.
ما شش هفته خیلی سخت پیش رو داریم ، هفته هایی که اگر تغییر روش ندهیم مسلما نتایج بهتر از شش هفته اخیر کسب نخواهیم کرد، در این شش هفته هم چه خوب و چه بد با همین شرایط، با همین اعضا، مدیرعامل و بازیکن و ... باید به اتمام برسد و در حالی هم رشت در پایان لیگ سربلند می شود که بتواند نتایج قابل قبولی کسب کند.
قصد دفاع از هیچ شخصی را ندارم و اگر هم این چند وقت در بحث های کاربران سایت شرکت نکردم به این دلیل بود که چوب دو سر نجس نشوم و بیشتر انرژی خودم رو با مهرداد برای سیاست کلی سایت گذاشتم و همیشه هم سعی کردیم تا بر اساس کامنت های شما و مواردی که اطلاع داریم(شما کمتر در جریانش هستید) سیاست سایت رو تعیین کنیم.
من و مهرداد بیشتر از همه شما دوستان از دست بعضی ها ناراحتیم، از روز تولد سایت گرفته که قرار بود یک روز به یادماندنی برای مان رقم بخورد که کوفتش کردند تا حرف ها و تهدیدهای بیشماری که در این همه مدت به جان خریدیم تا که از مسیر اصلی خودمان یعنی فضایی بدون سانسور (البته بدون افترا و توهین) و سالم برای تبادل نظر شما هواداران خارج نشویم.
این ها را گفتم تا به اینجا برسم که به هر نحوی و هر قیمتی هم شده باید این شش هفته را به پایان برسانیم و این ما هستیم که باید فوتبال رشت را در پایان فصل سربلند کنیم.
عشق مشترک مان در این روزهای سخت فقط با اتحاد ما هواداران سرپا می ماند و پرچمی که در دست ما هست فقط با یکدلی دوباره در آسمان فوتبال این شهر افراشته می شود.
سعی کنیم در روزگاری که دشمنان این تیم و این شهر برای شکست های متوالی و عدم همدلی ما مسرور و خشنود هستند ، انتقادات بی پرده و تخریبی خود را تا پایان فصل در دلمان نگه داریم و شوکی که به تیم وارد شده را مثبت قلمداد کنیم.
قصدم این نیست که در این شش هفته بعد از هر باخت به تمجید و تعریف بپردازیم ولی این انتظار را از تمام هواداران دارم که یک مقدار ملایم تر و صبور تر نظر بدهند و در واقع با نظرات شان آرامش را به تیم مان منتقل کنند.
این سایت توسط اکثر بازیکنان و اعضای باشگاه رویت می شود و برای آرامش و سوق دادن به پیروزی از سوی شما به مانند هفته های پایانی فصل قبل ، می تواند در روحیه و انگیزه تمام اعضای تیم تاثیرگذار باشد.
با تمام دلگیری هایی که از برخی ها به دل داریم و دارید ، اما یادمان باشد در پایان فصل این تیم برای ما هواداران می ماند پس هوشیارانه عمل کنیم.