[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 112: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 112: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - گفتگو آزاد

گفتگو آزاد

پیشنهادات و انتقادات + مطالب متفرقه ورزشی، اجتماعی، تاریخی و... (ارسال های سیاسی حذف خواهند شد) را در این بخش قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, antiros

پستتوسط soroosh8 » دوشنبه ژانويه 27, 2014 10:34 am

نماد کاربر
soroosh8
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه آگوست 20, 2012 12:00 am

پستتوسط mahmood1331 » دوشنبه ژانويه 27, 2014 10:34 am

روزهاي بسيار بسيار سختي رو در حال سپري كردن هستيم
از همه جا و همه چيز و همه كس داريم ميخوريم
فقط يه چيز ميتونه واسه ما وجود داشته باشه و باقي بمونه و اونهم اتحاد و يكي بودن ماهاست كه اگه خداي ناكرده حتي در دو سوي يه دوئل هم قرار گرفتيم بايستي با هم باشيم تا بتونيم اين روزهاي خيلي خاص،عجيب و كابوس وار رو پشت سر بگذاريم
mahmood1331
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه آپريل 13, 2013 12:00 am

پستتوسط soroosh8 » دوشنبه ژانويه 27, 2014 10:36 am

نماد کاربر
soroosh8
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط elyasbbc » دوشنبه ژانويه 27, 2014 10:56 am

شهرم رشت
عشقم داماش
نماد کاربر
elyasbbc
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: شنبه مه 14, 2011 12:00 am

پستتوسط MEHRDAD » دوشنبه ژانويه 27, 2014 11:07 am

تصوير

نماد کاربر
MEHRDAD
مدیر سایت
مدیر سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am

پستتوسط totti » دوشنبه ژانويه 27, 2014 12:01 pm

ميرزاتوبخواب مابيداريم
نماد کاربر
totti
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: پنج شنبه مه 23, 2013 12:00 am

پستتوسط totti » دوشنبه ژانويه 27, 2014 12:08 pm

ميرزاتوبخواب مابيداريم
نماد کاربر
totti
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: پنج شنبه مه 23, 2013 12:00 am

پستتوسط zxzx » دوشنبه ژانويه 27, 2014 12:34 pm

ناظمي: از يک ماه قبل اخراج شده بودم
افشين ناظمي درباره اخراجش از تيم داماش گيلان بعد از باخت مقابل صباي قم، در گفت‌وگو با خبرنگار ايسنا اظهار کرد: من از يک ماه پيش و بعد از باخت به فولاد خوزستان اخراج شده بودم. به هر حال بايد يک نفر در اين تيم قرباني مي‌شد که قرعه به نام من افتاد! عابديني مي‌گويد پنج هفته است نزديک تيم نشده اما من عکس اين قضيه را مي‌گويم. داماش دقيقا در همين پنج هفته ضربه خورد.

وي ادامه داد: . پس خودش خواست کساني که به تمرين نيامدند را اخراج کنيم. همه اين اتفاقات را در کنار بي‌پولي تيم بگذاريد تا به دليل ناکامي داماش برسيد. ما مشکل فني هم داشتيم و نمي‌توان منکر آن شد ولي عابديني خودش به تيم ضربه زد.

سرمربي پيشين داماش همچنين خاطرنشان کرد: باز کردن مشکلات تيم ديگر درست نيست. الان مهم اين است که داماش در ليگ بماند. من و عابديني مهم نيستيم. ولي ما با امکانات کمي که داشتيم ليگ را شروع کرديم و نتايج بدي هم نگرفتيم. چند بازيکن اصلي در ابتداي ليگ و همچنين نيم فصل از ما جدا شدند ندارد ولي ادامه داديم و بازيکني نگرفتيم. ما تنها به خاطر تيم شهر و مردم در تيم مانديم تا اينکه مشکلات مالي باعث عذاب روحي بازيکنان شد! همه اين مسائل باعث شد بي‌اعتمادي به وجود آيد.

ناظمي با بيان اينکه نسبت به نحوه کنار گذاشتن از تيم ناراحت است، مطرح کرد: هر کسي بگويد به خاطر اخراج از تيمي ناراحت نيست دروغ گفته است. ولي من تا ديروز مربي داماش بودم و از امروز طرفدارش هستم. هر کاري هم از دستم برآيد برايش انجام خواهد داد. از همه طرفداران، بازيکنان، کادر پزشکي، تدارکات و فني تيم هم که به من کمک کردند تشکر مي‌کنم و اميدوارم تيم در شش هفته مانده بهترين نتايج را بگيرد. من سال قبل در 6 هفته پاياني به داماش آمدم و امسال هم در فاصله 6 هفته مانده به پايان فصل اخراج شدم
داماش تا ابد جاویدان
نماد کاربر
zxzx
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: دوشنبه سپتامبر 12, 2011 12:00 am

پستتوسط farhad2590076 » دوشنبه ژانويه 27, 2014 12:37 pm

نماد کاربر
farhad2590076
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: سه شنبه جولاي 16, 2013 12:00 am

پستتوسط mehdi_damash » دوشنبه ژانويه 27, 2014 3:17 pm

نظرمحمدي: خط قرمز من منافع داماش است

سرمربي جديد تيم داماش گيلان گفت: خط قرمز من منافع داماش است و قول مي‌دهم که اين تيم را در ليگ برتر نگه دارم.
[نظرمحمدي: خط قرمز من منافع داماش است]

علي نظرمحمدي در مورد انتخابش به عنوان سرمربي تيم داماش گيلان گفت: تغيير و تحول هميشه در فوتبال است افشين ناظمي به اندازه خودش براي تيم زحمت کشيد و خون دل خورد و بيش از اين ديگر نتوانست کاري انجام دهد من هم سرباز شهر رشت هستم و تا هر زماني که مسئولان بخواهند در اختيار تيم هستم چه پاره وقت چه تما وقت سرمربي باشم تمام تلاشم را براي موفقيت تيم مي‌گذارم.

به گزارش فارس، وي ادامه داد: با تجاربي که در زمان بازيگري به دست آورده‌ام و همچنين همت بازيکنان و حمايت بي‌نظير هواداران و همه مسئولان قول مي‌دهم که هرطور شده داماش را در ليگ برتر نگه دارم.

نظرمحمدي در مورد اينکه داماش بعد از شش باخت متوالي در بحران قرار دارد، گفت: با بازيکنان صحبت کردم تا تيم را از اين شرايط خارج کنيم با بزرگان تيم جلسه خصوصي داشتم و آنها به من قول دادند که همه‌جوره تيم را حمايت کنند من به هيچ‌ عنوان نگران سقوط تيم نيستم، مطمئنم بازيکنان ما که به خاطر مشکلات مالي کارايي‌شان کم شده بود به خاطر معرفت و رفاقتي که با من در دوران بازيگري داشتند و از آن مهم‌تر به خاطر هواداران و مردم شهر رشت با تمام توان تلاش مي‌کنند تا تيم در ليگ برتر بماند.

نظرمحمدي تصريح کرد: هواداران واقعي داماش مقابل چند تماشاگرنمايي که احتمالا بخواهند چوب لاي چرخ بگذارند مي‌ايستند و ما در ليگ برتر خواهيم ماند.

سرمربي جديد داماش در مورد اينکه مدرک مربي‌گري‌اش مشکل‌ساز خواهد شد گفت: من عضو کادر فني داماش هستم و در ادامه راه هم هيچ مشکلي براي کار در تيم ندارم وضعيت من دقيقا مثل رسول خطيبي است من مي‌توانم تيم داماش را هدايت کنم و از اين بابت مشکلي وجود ندارد.

وي در مورد اينکه رفاقتش با بازيکنان چقدر به تيم کمک مي‌کند، گفت: با بازيکنان از زمان بازيگري‌ام رفاقت دارم اما از کي‌روش سرمربي تيم‌ملي درس خوبي گرفته‌ام اينکه هيچ بازيکني بزرگتر از تيم نيست و اين تيم است که مهم است من با بازيکنان رفتاري دوستانه و برادرانه خواهم داشت تا زماني که منافع تيم به خاطر نيفتد بايد قبول کنيم که تيم بزرگ‌تر از هر بازيکني است حتي اگر آن بازيکن ستاره تيم باشد.

خط قرمز نظرمحمدي در داماش منافع تيم است و اينکه مي‌خواهم تيم را در ليگ برتر حفظ کنم.
نماد کاربر
mehdi_damash
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: سه شنبه اکتبر 18, 2011 12:00 am

پستتوسط amir-damashi » دوشنبه ژانويه 27, 2014 3:34 pm

رو قلب ما نـــوشــته
فقط داماشو عشقه
نماد کاربر
amir-damashi
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: يکشنبه جولاي 31, 2011 12:00 am

پستتوسط soroosh8 » دوشنبه ژانويه 27, 2014 3:49 pm

نماد کاربر
soroosh8
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط hatam » دوشنبه ژانويه 27, 2014 5:38 pm

سینما میرزا کوچک رشت میزبان جشنواره فیلم فجر شد

ˈ سید وحید فخر موسوی ˈ روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: پیشتر قرار بود در صورت مجهز شدن این سینما به سیستم دیجیتال ، سینمای یادشده پذیرای میهمانان جشنواره فیلم فجر باشد.

وی اظهار کرد: این اقدام به همت معاونت امور سینمایی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و موسسه سینما شهر در استان رخ داد و سینما میرزا کوچک رشت به سیستم دیجیتال مجهز شده است.

وی تصریح کرد: ظرفیت سالن سینما میرزا کوچک رشت 750صندلی است که ظرفیت خوبی برای میزبانی جشنواره یاد شده و همچنین توانمندی برای فضای فرهنگی استان است.

معاون هنری اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی گیلان بیان کرد: سال گذشته سینما سپید رود با دو سالن به ظرفیت 410 صندلی میزبان برگزاری همزمانی سی و یکمین جشنواره بین المللی فیلم فجر در استان بود.

فخر موسوی، با بیان اینکه قرار بود برای هزینه برگزاری جشنواره فیلم فجر مبالغی توسط استان ها پرداخت شود، گفت: با توجه به برخی مشکلات اعتباری استان ها ، طی نامه ای تقاضا شد همانند سال گذشته هزینه ها توسط معاونت سینمای وزارت ارشاد پرداخت شود.

وی افزود: در این راستا تفاهمنامه مذکور امضا و هزینه ها به عهده دبیرخانه جشنواره فیلم فجر گذاشته شد.

این مسوول با بیان این موضوع که فیلم ها بر اساس نوع فرهنگ استان ها انتخاب می شود، خاطرنشان کرد: مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی و معاون سیاسی امنیتی استان، نظارت بر طراحی، چاپ بلیت و معرفی ناظر را به عهده دارد.

وی برگزاری جشنواره فیلم فجر را اتفاقی مهم در هر کشور دانست و یادآور شد: اکران فیلم ها در زمان پخش جشنواره مورد توجه قرار می گیرند به همین دلیل اجرای فیلم ها همزمان با تهران انجام می شود.

فخر موسوی تامین هزینه های افتتاحیه و اختتامیه، اجرا، تجهیز، تبلیغات محیطی، اطلاع رسانی، جذب حامیان مالی، اجاره سینما و... را جزو تعهدات استان ها در برگزاری جشنواره فیلم فجر عنوان کرد.

همزمانی سی و دومین جشنواره بین المللی فیلم فجر در گیلان از پانزدهم تا بیست و پنجم بهمن ماه برگزار می شود.
♥ دامـــــاش ♥

تصوير
hatam
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه ژوئن 04, 2011 12:00 am

پستتوسط shervin1381 » دوشنبه ژانويه 27, 2014 5:40 pm

ناظمی رفت،نظر محمدی امد .تعویضی از سر ناچاری ،چراکه در این زمان کسی جرات ندارد سر مربی گری تیمی را قبول کند که به روی لبه تیغ در حال حرکت است وتماشاگرانی دارد که داماش برایشان خط قرمز است و باختها را بر نمیتابند چه رسد سقوط به دسته پایینتر:چند سخنی با ناظمی ونظر محمدی :
اقای ناظمی عزیز 2ساعت بعداز بازی فولاد در جلوی استادیوم بودم که شما با فکر اینکه دیگر هواداری نمانده وهمه رفته اند به همراه مرغوب از رختکن خارج شدی که بروی که به ناگه بنده ویکی دیگر از هواداران را در جلوی خود دیدی ،خیلی حرف بهت زدیم گفتم بهت که از ابروی خود نگذر ،
گفتم که عابدینی مسبب همه این مشکلات هست ،حرفی بزن ،
گفتی :این حرفها چیه اقا؟ به اون چه ربطی داره ؟
بین شما ومرغوب قرار گرفتم وبه ارامی گفتم :از ایشان میترسی
سرت رو پایین انداختی وگفتی :این حرفا چیه
گفتم اقای ناظمی سرت رو بلند کن وتو چشمام نگاه کن وراستش رابگو ولی دریغ بازهم واقعیت رو نگفتی ازت خواهش کردم که از عابدینی فاصله بگیری وخودت باشی واز فکر خودت استفاده کنی
گفتی :من همه کاره تیمم
دعا میکردم که من در طرح افکارم اشتباه کرده باشم ولی مصاحبه امروزات خیلی از حرفهام رو ثابت کرد

واما نظر محمدی :امیدوارم که ذهن خودت و دوستان وارشی یاری کنه که حدود 3سال پیش بعداز صعود به لیگ برتر به برنامه 90دعوت شدی وتمام وقت از عابدینی (جای تعریف هم داشت)سخن گفتی بطوریکه فردوسی پور در جوابت گفت قراداد فصل بعدت تضمین شد ولی دیدی که فردایش چه شد وباتو که مجیزش را گفتی چه کرد بنابراین با تیم وهواداران باش وخود را سیبل دیگران نکن وهمانطور که گفتی و خط قرمزت را با هواداران یکی کردی داماشمان را مقدم بر همه بدان

اما دوستان وارشی بازهم میگویم تنها وتنها تکیه گاه وراه نجات داماش ما هستیم داماشی که با پوست وخون ما عجین شده ،داماشی که تنها دل مشغولی ماست ،داماشی که نامش برایمان افتخار وعزت است ،داماشی که در کنارش نام بزرگ شهرمان را فریاد میکشیم واز ان هویت میگیریم
امروز گذشت، انتقاد (که بجا هم هست) باید جای خود را به دوستی بین هوادار وبازیکنان بدهد ،باید بین همه اتحاد بوجود اید همه میدانیم که ممکن است بوی خیانت به مشام برسد میتوان با دوستی و وفاق انهارا به همدلی دعوت کرد میدانیم دفاع ودروازه بانمان در طول فصل پاشنه اشیل تیممان بودند اما فردا برای ما روز دیگری ،روزی که با کمک خودمان از یک تیکه چوب گرزی بسازیم برای کوبیدن بر سر دشمنانمان نه بر سر خودمان بنابراین از خطاهای فنی واحتمالا غیر فنی شان گذشت کنیم وبا رفاقت وتشویقمان انان را متوجه کار بزرگ وعظییمان در این چند هفته پایانی نماییم تا از این فصل به سلامت گذر کرده ودر انتظار بهاری زیبا ورویدادی بزرگ برای مجموعه هوادار وبازیکن وداماش عزیزمان باشیم
به امید سر بلندی همیشگی داماش ورشتی
نماد کاربر
shervin1381
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: يکشنبه مارس 31, 2013 12:00 am

پستتوسط sepidroudi » دوشنبه ژانويه 27, 2014 6:21 pm

برای علی نظر این مقطع یک پیچ تاریخی در زندگی ورزشی و حتی اجتماعیش هست، امیدوارم با همت، همدلی و جدیت بین همه ارکان باشگاه، به هر ترفندی هم که شده، فقط و فقط به خاطر رشت، داماش، هواداران و خودمون از این پیچ تاریخی با موفقیت و سلامت عبور کنیم.

بعد از پایان این فصل روز حساب کتاب فرا خواهد رسید و نامه اعمال به دست تک تک منتسبین دور و نزدیک داماش داده خواهد شد. باشد که ما جز کسانی باشیم که نامه اعمالمون در دست راستمون قرار بگیره. :)

ضمنا برای کسانی مثل داش علی نظیفکار (لوسیوی شهر باران) که الان وضعیت خوبی توی روز حساب کتاب ندارند، شش هفته وقت هست که جبران کنند همه اتفاقات تلخ این فصل رو و سربلند بیان بیرون از این آزمون شش هفته ای.
اگر سپیدرود بخشکد ماهیها می میرند
نماد کاربر
sepidroudi
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه مه 16, 2011 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به متفرقه

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 2 مهمان