توسط MAZIYAR » يکشنبه ژانويه 26, 2014 7:21 am
عابدینی چرا فرصت دو ماهه میخواهد ؟
تا دو ماه دیگر صبر کنید ! این جدیدترین وعده ی امیر عابدینی است ، از جمله وعدههای عابدینی که دیگر شنیدنش حوصله میخواهد ، همان چیزی که داماش پس از این همه بحران مالی و مدیریتی ندارد .
عابدینی گفته : « اگر من زنده بمانم ، تیم را از بحران خارج میکنم و تحویل مردم شهر میدهم . من ضمانت کردهام که مشکل مالی تیم ما تا دو ماه دیگر حل میشود اما به شرطی که همه کمک کنیم تا تیم سقوط نکند چون اگر سقوط کنیم مشکلات چند برابر میشوند . »
دو ماه دیگر . این فرصتی است که امیر عابدینی میخواهد . آیا عابدینی میتواند مشکلات داماش را تا نوروز 93 حل کند ؟ حل مشکلات داماش 2 راهکار مشخص دارد
1- پرداخت بدهیهای باشگاه داماش از محل درآمدهای کارخانه ی داماش یا هلدینگ امیر منصور آریا .
2- فروش امتیاز باشگاه داماش به سرمایه گذار جدیدی که بدهیهای انباشته باشگاه را نیز بپذیرد .
عابدینی کدام راهکار را پیگیری میکند که میخواهد تا دو ماه دیگر مشکلات را حل کند ؟ عابدینی پاسخ روشنی در این باره نداده و فقط وعده 2 ماهه ی دیگری را مطرح میکند . انگار او باز هم میخواهد زمان بخرد و روزها را در داماش بگذراند . این وعده ی عابدینی شاید آخرین راهکار او باشد برای فرار مقطعی از انتقاداتی که شدت گرفتهاند .
عابدینی هرگز دراین باره که چرا شرکت داماش یا هلدینگ امیرمنصور آریا هزینههای تیمداری داماش را نمیپردازند ، پاسخ روشنی نداده . داماش – برند داماش - از فرصت تبلیغاتی بزرگی در لیگ برتر بهرهمند شده اما هزینههای تیمداری داماش پرداخت نمیشود . اینجاست که باید برای صدمین بار پرسید داماش چرا « داماش » است ؟! قوه ی قضاییه آیا از این زاویه که برند داماش این همه فرصت تبلیغاتی پیدا کرده ، به ماجرا نگاه میکند ؟ حقوق فوتبال رشت پایمال شده و مدیران استانی یا امیر عابدینی اگر دلی برای فوتبال رشت میسوزانند ، باید این حقوق را به فوتبال رشت برگردانند . آیا عابدینی در این فرصت 2 ماهه دنبال همین ماجراهاست یا این که فقط میخواهد زمان بخرد ؟
* روزنامه ی ایران ورزشی _ 92.11.06
در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط
MAZIYAR در يکشنبه ژانويه 26, 2014 8:52 am .
"آبرار اَ خاک میرزا جاجیگایه / همیشه خنجرُ خون روبرایه"
"حواسَ خُب بَنَه می حرفَ بشنو / منو تو یک سریم ، دوشمن سیوایه"