[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 112: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 112: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - گفتگو آزاد

گفتگو آزاد

پیشنهادات و انتقادات + مطالب متفرقه ورزشی، اجتماعی، تاریخی و... (ارسال های سیاسی حذف خواهند شد) را در این بخش قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, antiros

پستتوسط vahidakbari » سه شنبه ژانويه 21, 2014 9:15 pm

عابدزاده: مردم برايم دعا کنند

دروازه‌بان پيشين تيم ملي فوتبال کشورمان از مردم خواست که براي او دعا کنند.
[عابدزاده: مردم برايم دعا کنند]

احمدرضا عابدزاده درباره بستري شدنش در بيمارستان اظهار داشت: چند روزي بود که از ناحيه سر احساس درد مي‌کردم و صبح امروز اين درد بيشتر شد و تصميم گرفتم به بيمارستان بروم.

به گزارش تسنيم، وي افزود: ظهر امروز آنژيوگرافي انجام دادم و فردا قرار است بار ديگر به بيمارستان بروم تا جواب نهايي را بگيرم. اميدوارم موضوع خاصي نباشد.

دروازه‌بان پيشين تيم ملي فوتبال کشورمان خاطرنشان کرد: حالم کمي بهتر است اما سرم همچنان درد زيادي دارد. قرار است پزشکان فردا جواب نهايي را به من بدهند تا ميزان بيماري‌ام مشخص شود. از مردمي که در تمامي اين سال‌ها مديون آنها بوده‌ام درخواست دارم برايم دعا کنند.
نماد کاربر
vahidakbari
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: دوشنبه ژانويه 13, 2014 12:00 am

پستتوسط RASHTBOY » چهارشنبه ژانويه 22, 2014 8:52 am

نماد کاربر
RASHTBOY
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه آگوست 28, 2011 12:00 am

پستتوسط vahidakbari » چهارشنبه ژانويه 22, 2014 10:47 am

حیف پرسپولیس که نیلسون دروازه‌بان آن است!
فروزان: گفته بودم نمی‌گذارم پرسپولیس به گل برسد/ شوک تغییر مربی در تیم ما جواب داد

دروازه‌بان تیم فوتبال گسترش ‌فولاد تبریز گفت: ‌نتایج گسترش‌فولاد حاصل زحمات مهدی تارتار است چرا که او روحیه جدیدی به تیم وارد کرده و شوک تغییر سرمربی برای ما جواب داد.
خبرگزاری فارس: فروزان: گفته بودم نمی‌گذارم پرسپولیس به گل برسد/ شوک تغییر مربی در تیم ما جواب داد

محسن فروزان در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، در خصوص دیدار تیم‌های گسترش فولاد و پرسپولیس گفت: بازی خوبی انجام دادیم اما در نیمه دوم ما دفاعی‌تر مقابل پرسپولیس حاضر شدیم و به همین دلیل پرسپولیس فرصت‌های زیادی به دست آورد و فشار بیشتری روی دروازه ما ایجاد کرد. اما همانطور که قبل از بازی گفتم نگذاشتم مهاجمان پرسپولیس به ما گل بزنند و خوشبختانه موفق شدیم سه امتیاز این بازی را به دست آوریم. چرا که این سه امتیاز در جدول برای ما خیلی مهم بود.

وی ادامه داد: این نتایج حاصل زحمات مهدی تارتار است چرا که او روحیه جدیدی به تیم وارد کرده و شوک تغییر سرمربی برای ما جواب داد و تاکنون موفق شدیم از 12 امتیاز ممکن 9 امتیاز را به دست بیاوریم و تلاش می‌کنیم تا جایگاه ما در جدول رده‌بندی بهتر از قبل شود.

فروزان افزود: شناخت تارتار از حریفانمان به ما کمک زیادی کرده و بچه‌ها به نکاتی که او به ما گوشزد می‌کند گوش می‌کند و با بازی‌های خوبی که ارائه می‌دهیم موفق شدیم نتایج خوبی بگیریم.

دروازه‌بان تیم فوتبال گسترش فولاد تبریز با انتقاد از عملکرد نیلسون دروازه‌بان تیم فوتبال پرسپولیس گفت: واقعا حیف است! در دروازه‌ پرسپولیس زمانی اسطوره‌هایی مثل بهروز سلطانی، احمدرضا عابدزاده، وحید قلیچ، نیما نکیسا، عزیز اصلی و ... می‌ایستادند اما چند سالی است که درون دروازه این تیم دروازه‌بان ایرانی قرار ندارد. حیف که او دروازه‌بان پرسپولیس است. امیدوارم دروازه‌بان ایرانی در این تیم حضور داشته باشد تا او بتواند از این پست لژیونر شود.
نماد کاربر
vahidakbari
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

پستتوسط RASHTBOY » چهارشنبه ژانويه 22, 2014 5:08 pm

بازیکن تیم‌های پنارول و ناسیونال مونته‌ویدو روز گذشته توسط پلیس شهر مونته‌‌ویدئو دستگیر شدند.

این عده متهم هستند در جریان بازی دوستانه دوشنبه شب با یکدیگر به نزاع پرداخته و این مصاف به مدت 6 دقیقه دچار وقفه شد.

واشنگتن وگا،‌ یک مقام امنیتی اظهار داشت: بازیکنان دستگیر شده به سرعت باید در دادگاه در ارتباط با رفتار ناپسند و غیراخلاقی خود جوابگو باشند.

این مقام افزود در دادگاهی که پنج‌شنبه (فردا) برگزار می‌شود، این نفرات علت درگیری را برای قاضی شرح خواهند داد و احتمالا با جرایم‌ سنگینی به خاطر خدشه در بازی مواجه خواهند شد.

نماد کاربر
RASHTBOY
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط totti » چهارشنبه ژانويه 22, 2014 6:02 pm

هر كدام از اين دوستان مدير عامل بشوند من خوشحال خواهم شد.البته اگر آقاي دادكان پا پيش بگذارند و همه به ايشان كمك كنند شرايط بهتري ايجاد مي شود

سايت گل – از امير عابديني به عنوان يكي از گزينه هاي جدي مدير عاملي پرسپوليس نام برده مي شود.هعابدني در اين خصوصو مي گويد:« تا آنجا كه من شنيده ام من ، دكتر دادكان و علي پروين سه گزينه نهايي هستيم .حالا هيات مديره آقاي پروين را به عنوان سرپرست موقت در راس كار گذاشته اند تا بموقع درباره مدير عامل باشگاه تصميم گيري كنند.»

وي ادامه داد:« واقعيت قضيه اين است كه اگر پيشنهادي بشود من از قبل هم گفته ام بايد خيالم از داماش راحت شود و مشكلات اين باشگاه حل شود كه البته الان در شرف حل شدن است.من استعفايم را از مديريت داماش داده ام و از اين اتفاق هم گذشته است و فرصت رسيدگي به آن هم سپري شده .دوست دارم داماش را به يك جايي كه امين باشد واگذار كنم تا خيالم راحت باشد.احتمالا اين اتفاق به زودي رخ خواهد داد.»

عابديني گفت:« اول بايد مشكل داماش حل شود .من استعفايم را داده ام و در اين باشگاه نمي مانم .آن وقت مي توانم براي پرسپوليس فكر كنم.البته تازه آن موقع بايد به من بگويند برنامه بده،آماده باش و شرط و شروط شان را مطرح كنند.»

به عابديني مي گوئيم پرسپوليس 40 تا 50 ميليارد بدهي دارد و در اين شرايط هيچ كس پا پيش نمي گذارد كه وي جواب مي دهد:«فكر نمي كنم . من اين اعداد را قبول ندارم.شايد خيلي بيشتر از آنچه همه فكر مي كنند در خصوص رقم بدهي ها بزرگنمايي شده است و بايد با آقاي رويانيان در اين باره صحبت كنم تا ببينم چه مي گويد .»

به رويانيان مي گوئيم خيلي ها معتقدند شما بهترين مدير پرسپوليس بعد از انقلاب بوده ايد و بسياري از هواداران دوست دارند شما دوباره مديرعامل باشگاه شويد كه وي جواب مي دهد:« من در اصفهان بودم و اين حرف ها را دوستان در آنجا هم به من گفتند.هر جا مي روم اين حرف را مي شنوم و آنهايي كه تازه به ما رسيده اند و ما را شناخته اند اين حرف ها را مي گويند اما من معتقدم همه اين مديران در 12-10 سال اخير زحمت كشيده اند .به نظر من بايد در پرسپوليس بين تيم و هواداران ايجاد عاطفه شود و توقع آنها جواب داده شود.اين توقع هم فقط با جام جواب داده مي شود و بدون قهرماني هر چه زحمت بكشي فايده اي ندارد.الان هم بچه هاي فوتبالي گزينه مديريت شده اند و اين خيلي خوب است.»

از عابديني مي پرسيم پس با اين حساب شما رقباي گردن كلفتي براي مديريت پرسپوليس داريد چون دو گزينه ديگر هم فوتبالي هستند.وي جواب مي دهد:« بله، آقاي دادكان كه در مديريت فوتبال هم سابقه خوبي دارند و من از مديريت شان استقبال مي كنم.هر كدام از اين دوستان مدير عامل بشوند من خوشحال خواهم شد.البته اگر آقاي دادكان پا پيش بگذارند و همه به ايشان كمك كنند شرايط بهتري ايجاد مي شود اما آقاي پروين در سطح مديرعاملي نمي توانند موفق باشند.»
ميرزاتوبخواب مابيداريم
نماد کاربر
totti
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: پنج شنبه مه 23, 2013 12:00 am

پستتوسط miladcivil » چهارشنبه ژانويه 22, 2014 6:22 pm

عابدني در اين خصوصو مي گويد: تا آنجا كه من شنيده ام من ، دكتر دادكان و علي پروين سه گزينه نهايي هستيم.
واقعيت قضيه اين است كه اگر پيشنهادي بشود من از قبل هم گفته ام بايد خيالم از داماش راحت شود و مشكلات
اين باشگاه حل شود كه البته الان در شرف حل شدن است.من استعفايم را از مديريت داماش داده ام و از اين اتفاق
هم گذشته است و فرصت رسيدگي به آن هم سپري شده .دوست دارم داماش را به يك جايي كه امين باشد واگذار
كنم تا خيالم راحت باشد.احتمالا اين اتفاق به زودي رخ خواهد داد.

چه واژه ها و لغات و جمله بندی خوشگل و پر از آرامشی! این امیر شهر باران! داره داماش به ساحل امن میرسونه
و میره پرسپولیس جونش؟ تا الان چرا چنین کاری نکرد؟
امیدوارم هرچه زودتر این کابوس تموم بشه و از این بلاتکلیفی
و سیاست یک بام و دو هوا خلاص بشیم تا حداقل بدونیم چند چندیم!
just DAMASH

نماد کاربر
miladcivil
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

پستتوسط vahidakbari » چهارشنبه ژانويه 22, 2014 7:15 pm

نماد کاربر
vahidakbari
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

پستتوسط monfared » چهارشنبه ژانويه 22, 2014 7:24 pm

http://aryapayam.ir
آریا پیام؛ سامانه ی هوشمند پیام کوتاه
نماد کاربر
monfared
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: چهارشنبه نوامبر 02, 2011 12:00 am

پستتوسط soroosh8 » چهارشنبه ژانويه 22, 2014 7:30 pm

"دنیا فقط رشت و داماش"
نماد کاربر
soroosh8
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه آگوست 20, 2012 12:00 am

پستتوسط soroosh8 » چهارشنبه ژانويه 22, 2014 7:35 pm

نماد کاربر
soroosh8
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه آگوست 20, 2012 12:00 am

پستتوسط RASHTBOY » چهارشنبه ژانويه 22, 2014 7:40 pm

عابدینی نباید تصور کند که در پرسپولیس برای او فرشی ابریشمی و به رنگ مورد علاقه اش پهن خواهند کرد ، از هماکنون بازار زیر آب زنی و لابی درون سازمانی در اردوگاه این تیم داغ هست ، با وجود علی پروین که فعلاً به سمت سرپرست موقت منصوب شده و حتی دادکان ، عابدینی کار دشواری پیش رو خواهد داشت ، اگرچه آن دو نفر نیز باید از او بترسند ، البته عابدینی در دو مورد پیش دستی نموده و در مصاحبه امروزش عنوان نموده : 1- پروين در سطح مديرعاملي نمي تواند موفق باشد ( تا یک جورایی ، رقیب خود را دادکان معرفی نماید) 2- تا خيالم از داماش راحت نشود كاري نمي كنم ( در صورت شکست و یا عدم رسیدن به اهداف بلند پروازانه خود در تیم محبوبش ، ماوایی در رشت داشته باشد)
در هر حال فقط و فقط امیدوارم داماش ما از بحران بیرون آید
نماد کاربر
RASHTBOY
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط vahidakbari » چهارشنبه ژانويه 22, 2014 7:52 pm

گفته‌های تکان‌دهنده رییس کمیته مسابقات سازمان لیگ برتر

بهروان: در رختکن برخی تیم‌ها سرنگ مشاهده شده است!

رییس کمیته مسابقات سازمان لیگ برتر فوتبال گفت: متاسفانه در رختکن برخی تیم‌ها سرنگ پیدا شده و این پدیده شوم به تیم‌های نوجوانان نیز سرایت کرده است.

به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، همایش مبانی مبارزه با دوپینگ در تالار ایوان شمس برگزار شد و غلامرضا بهروان در سخنانی در این همایش خاطرنشان کرد: در رختکن برخی از تیم‌ها متاسفانه سرنگ پیدا شده که این یک هشدار جدی برای مبارزه با دوپینگ است. همچنین این پدیده شوم در بین تیم‌های نوجوانان نیز مشاهده شده است. این موضوع مربوط به والدین و فدراسیون فوتبال می‌شود و بازیکنان در این رابطه تقصیر زیادی ندارند.

رییس کمیته مسابقات سازمان لیگ برتر فوتبال افزود: ابایی از بیان حقایق ندارم. متاسفانه برخی مسائل در مسابقات می‌بینم که برای فوتبال ما ناخوشایند است. سرمربی 12 بازیکن را ردیف می‌کند و به آنها سرنگ تزریق می‌کند ولی این راه درستی نیست که پیش می‌رویم و نباید فقط به فکر پیروزی و کسب آن به هر قیمتی باشیم.

وی ادامه داد: بازیکنی که در برف از دقیقه 54 وارد میدان می‌شود در 5 دقیقه 9 بار آب می‌خورد، آن هم در سرمای شدید و این مطمئنا نشان می‌دهد که اتفاقی رخ داده است. انتقادها را می‌پذیریم اما همه باید تلاش کنیم به نحو احسن نتیجه بگیریم.

بهروان خاطرنشان کرد: بازی جوانمردانه فقط این نیست که بازیکنی که مصدوم شده است، بازیکنان حریف توپ را به بیرون بزنند و باید در مجموع سالم نتیجه گرفت. ما در این رابطه فقر آموزشی داریم و باشگاه‌های ما هنوز آموزش کافی ندیده‌اند. کودکان نیز که به باشگاه‌ها می‌روند امانتی هستند که به مسوولان آن باشگاه سپرده می‌شوند و باید به دقت از آنها مراقبت شوند.
نماد کاربر
vahidakbari
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

پستتوسط popo131 » پنج شنبه ژانويه 23, 2014 7:16 am

بعد چندین هفته کامنت نزاشت .... یا بهتر بگم دستم ..به نوشتن .. و حتی کپی پیس کردن هم نمیره :?

اومدم اینو بگم .... فعلا باس این کارو بکنیم

شوت تیم ملی ما گر شود گل بهتر
است

چون خرِ ما بگزرد از پل در لیگ بهتر است

نان خالی خوردنو صبرو تحمل داشتن

از گدایی پیش ارباب تجمل بهتر است

ریحان فومنی

به هر حال

صبر چیز خوبیه :) و فکر میکنم ما دراریم ...همچین چیزیو ...
آخرين ويرايش توسط popo131 on پنج شنبه ژانويه 23, 2014 7:26 am, ويرايش شده در 2.
DAMASH per tutta la mia vita

popo131
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه مه 20, 2012 12:00 am

پستتوسط masou-dodo » پنج شنبه ژانويه 23, 2014 7:25 am

عابديني زودتر برو به تيم محبوبت برس بيخيال داماش بشو تو بري اوضاع خود بخود درست ميشه بخدا خفا كودي د بشو د بابا ، نفس كشيدن و برامون سخت كردي
نماد کاربر
masou-dodo
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: سه شنبه ژانويه 14, 2014 12:00 am

پستتوسط ali126 » پنج شنبه ژانويه 23, 2014 7:39 am

دیگه حوصله هیچی و ندارم :o 8O
تصوير
ali126
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 20, 2011 12:00 am