خدایا خودت کمکش کن...[/color:a515521cb2]
اینو آخر حرفام زده بودم تو اول همین تایپیک...
خدایا نمیدونم چطوری ازت تشکر کنم ،
[color=darkblue:a515521cb2]اول از خدا ممنونم که اگر خواست او نبود هیچکدام از این اتفاق های قشنگ رخ نمیداد...[/color:a515521cb2]
بعدش از خبرگزاری ایسنا که این موضوع رو برای اولین بار رسانه ای کرد ، و دوستانی که در FB برای کمک به محمدرضا اطلاع رسانی کردند و اون طرح قشنگ 10هزار تومانی رو پیشنهاد دادند(که به کمک این طرح 15میلیون کمک جمع آوری شد...)
بعدش از همه کسانی ( مردم عادی ) که به حساب مادر محمدرضا پول واریز کردند ، هرچند خیلی کم ، این لطفشون در نزد خدا فراموش نمیشه...
و اون آدمهای خیری که به ترتیب 82میلیون و 10میلیون به محمدرضا کمک کردند...
و از علیرضا جهانبخش عزیز که بار دیگر شایستگی های خودش رو نشون داد ، این بار نه در زمین فوتبال بلکه در زمینه ای زیباتر و والاتر به نام انسانیت و بخشش...
علیرضا جان این سعادت نصیب هرکسی نمیشه ، مطمئنم خدا خیلی دوستت داره...
علیرضای عزیزم امیدوارم همه ی این اتفاق های خوب در زندگی تو رقم بخوره:
[color=red:a515521cb2]پیامبر گرامی اسلام، حضرت محمدبن عبداللّه صلی الله علیه و آله وسلم ، فرمود: «کسی که به فریاد برادر مسلمانش برسد و او را از غصه، گرفتاری و خطری نجات دهد، خداوند ده کار نیک برای او می نویسد. ده درجه او را بالا می برد و ثواب آزاد کردن ده بنده را به او عطا می فرماید. ده عقوبت را از او دور می نماید و در روز قیامت ده شفاعت برایش آماده می سازد».
امام صادق علیه السلام فرمود: «کسی که در سختی ها به داد برادر مؤمنش برسد و گرفتاری اش را برطرف سازد و در برآوردن حاجتش به او کمک کند، به سبب این عمل ۷۲ رحمت نزد خداوند دارد که خداوند یکی از آنها را زودتر به او عطا می فرماید و با آن زندگی دنیایش را اصلاح می کند و ۷۱ رحمت دیگر را برای ترس و وحشت های قیامتش ذخیره می سازد».[/color:a515521cb2]
و تشکر میکنم از [color=darkblue:a515521cb2]وارش اسپرت [/color:a515521cb2]، مازیار ، مهرداد و سایر دوستانی که در این امر خیر سهمی داشتند. ( مازیار هیچوقت خوبیهاتو فراموش نمیکنم )
و در آخر خواسته ای دارم از مهرداد و مازیار:
امیدوارم محمدرضا عملش با موفقیت انجام بشه و بعد از طی کردن مراحل درمان و بدست آوردن سلامتی کامل ، شما یه سر برین لاهیجان و ازش گزارش تهیه کنین و رو سایت قرار بدین...