[quote:d02742b7f3="888"][quote:d02742b7f3="Majid_Rasht"][size=14:d02742b7f3]کاربرگرامی ! برادر من، اگر با کسی و یا مدیریت کسی مشکل دارید قرار نیست هر مطلبی را که عناد و غرض ورزی از تک تک جملاتش به چشم می خورد نقل قول کرده در سایت بازتاب دهید تازه آن را های لایت نیز بفرمائید ! دوست عزیزم شما که حداقل همیشه در این سایت حضور دارید واقعا نیت واقعی نویسنده را درک نمی کنید؟ و یا ترجیع داده اید که درک نکنید ![/size:d02742b7f3]

[/quote:d02742b7f3]
مطالبی به مراتب به قول شما مغرضانه تر از این هم توسط خود مدیران سایت در این تاپیک از روزنامه های مختلف گذاشته شده وصرفا" جنبه بازتاب داره وهرکس قدرت تشخیص داره که چه مطلبی درسته یا غلط.تواین مطلب هم با دو بند اولش که فکر کنم خیلیا موافق باشن اون بند سوم هم به دلایلی خاص هایلات کردم.[/quote:d02742b7f3]
[color=darkred:d02742b7f3]" 888 می نویسد:
یک میلیارد جهانبخش-280 میلیون ابشک ...چی شد حاجی ؟زدی به رگ؟
ازسطح شهر باید مربیا پول جمع کنن "[/color:d02742b7f3]
دوست عزیزم این یک کامنت قبل تر از کامنت مربوط به مقاله ایران ورزشی است که شما در صفحه 111 خبرهای سایت ثبت کردید
حالا چه انتظار دارید که تصور بشود قصد شما از انعکاس این مقاله خبر رسانی بوده ؟!
این در حالی است که احتمالا خودتان باید بهتر بدانید که بقول شما این 1 میلیارد دویست در برابر چالشهایی که داماش با آن روبه رو است حکم قطره بر تشنه را دارد
اما در رابطه با مقاله جناب حامدی راد با اینکه اعتقاد دارم دست نوشته های ایشان حتی ارزش پاسخگویی هم ندارد اما از آنجا که درآن به زحمات و تلاشهای یک مربی (که با همه انتقاداتی که بر او دارم به وجودش افتخار میکنم) توهین می کند و شما هم قید کردید که با دو بند اول آن خیلی ها موافق هستند !!! لازم می دانم برای شما دوست گرامی که افتخار هم صحبتی برای لحظات کوتاهی با شما رانیز داشته ام مطالبی بیان کنم .
جناب حامدی ابتدا از بازیکنی می گوید که نقل و انتقالش برای داماش بسیار عجیب بوده ! ایشان یا شرایط باشگاه داماش و وضعیت ان را نمی داند یا منتظر فرصتی است که به هر بهانه به داشته های باشگاه حمله کند بهترین بهانه برای حمله به یک مربی نوع تمرین دادن ان است پس به حرفهای کبه که به تازگی به استقلال منتقل شده رجوع می کند [color=red:d02742b7f3]"كبه ميگويد: «برايم جالب بود كه تمرينهاي استقلال خيلي حرفهاي و پرفشار دنبال ميشود و با آنچه من در تمرينهاي داماش ديده بودم خيلي متفاوت است.» اين گفتههاي كبه اگر صحت داشته باشد مفهومش اين است كه داماش حرفهاي تمرين نميكند و در تمرينات اساساً از فشار خبري نيست. "[/color:d02742b7f3] ایشان از آنجا که کبه را یک بازیکن حرفه ای می داند نتیجه می گیرد که تمرینات داماش بدون فشار است و کادر جوان و [color=red:d02742b7f3]کم تجربه[/color:d02742b7f3] آن باید پاسخگوی کبه باشند! جالب است که یک ورزشی نویس برای به اثبات رساندن یک نظر پوچ و بی اساس به گفته های بازیکنی رجوع می کند که به هر دلیلی از تیم جدا شده و برای خوشایند مربیان جدیدش ممکن است هر اراجیفی را در رابطه با تیم قبلی خود بیان کند!!! یعنی آقای حامدی به عنوان یک ورزشی نویس حرفه ای از این حقیقت ساده بی خبر است؟!! البته که میداند پس در ادامه مقاله این جمله را قید می کند [color=red:d02742b7f3]" آنچه كه ما در نيم فصل اول ديدهايم طبعاً با گفتههاي كبه همخواني ندارد"[/color:d02742b7f3] اما جالبتر اینکه جمله یاد شده در انبوه جملاتی که دال بر نا کارامدی تمرینات داماش است گم می شود، در ادامه با شگفتی ایشان همچنان با تکیه بر کلام کبه؛ بر عدم تمرین صحیح داماش تاکید می کند ! و برای اثباتش بر شنیده هایش از سایرین هم اشاره می کند [color=red:d02742b7f3] "دوم اينكه ثابت كنند ( کادر فنی داماش)همانند ساير تيمهاي بزرگ فوتبال ايران هم حرفهاي تمرين ميكنند و هم پرفشار و براساس اصول. بايد اعتراف كنيم كه قبل از كبه جسته و گريخته از ديگران هم درخصوص نحوه تمرينهاي داماش نقصانهايي به گوشمان رسيده بود كه اميدواريم واقعيت نداشته باشد و سؤال آخر در اين مبحث اينكه طراح اصلي تمرينهاي داماش كيست؟ و آيا تمرينهاي طراحي شده داماش براساس اصول درست و صحيحي بنا نهاده مي شود كه كبه كه اتفاقاً يك بازيكن نيمكتنشين در داماش تلقي ميشود اعتقاد دارد تمرينهاي داماش حرفهاي نبوده و تحت فشار تمرين نميكنند؟"[/color:d02742b7f3] برایم جالب است که بدانم آقای حامدی یک بار هم برای تماشای تمرین داماش به عضدی آمده یا نه ؟! اگر نیامده با کدام وجدان به تیمی که هر مشکلی داشته باشد حداقل در مسابقاتش از نفس کم نیاورده اینچنین حمله می کند اینکه برای حمله به شخصی که نمی پسندی گفته های بازیکن سابقش را که بر فرض مثال برای خود شیرینی برای مربیان جدید بیان می شود ملاک قرار دهید که باید در فهم و درک اصول اولیه نقد و مقاله نویسی امثال جناب حامدی شک کرد!
راستش اگر تاکیدات دوست گرامی888 بر دو بند اول نبود این هجو نامه را آنقدر قابل نمی دانستم که این چند خط را نیز درباره اش بنویسم بااینکه می توان بقیه قسمتهای ان را به نقد کشید .
اما دوست گرامی888 در اینکه شما نگاه انتقادی به عابدینی و ناظمی دارید هیچ جای گلایه نیست گلایه انجاست که برای اثبات حرفهایتان به نوشته هایی متوسل شوید که کینه و حسد از سراسر ان موج می زند شمایی که در کامنتهایتان می گویید که اگر عابدینی برود داماش زمین نمی ماند ( نقل قول از کامنت شما) چرا منتظرید! همین الان قبل از زمین خوردن داماش وارد شوید! چرا کسی نمی اید؟!!! عابدینی که استعفا داده ! چرا کسی نمی گوید که من مرد میدان هستم و با این برنامه نمی گذارم داماش زمین بخورد ! برادر من گلایه آنجاست که بی آنکه بدانیم می خواهیم در دریای مه آلود دست از تنها تکیه گاه خود برداریم شاید در آنسوی مه قایقی بیابیم!!