مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.
مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros
توسط havadarehamishegi » يکشنبه دسامبر 08, 2013 5:39 pm
مستقل؟؟؟؟؟ هه خندم میگیره در عین دموکراسی دیکتاتوری یه نفر حکم فرماست اونم کسی نیست جزمرغوب
فوتبال=عابدینی=داماش=رشت=زندگی=جایگاه H
ببین ما یکی دوتا نیستیم داماشیم و بیشمار اره
-

havadarehamishegi
- متعصب سایت
.png)
-
- تاريخ عضويت: شنبه اکتبر 02, 2010 12:00 am
توسط keivan » يکشنبه دسامبر 08, 2013 5:43 pm
بازی با ملوان ناظمی شجاعانه ترین تصمیمها رو گرفت و با تعویضهاش با اینکه ده نفره بودیم عالی بازی کردیم فقط توپ هامون گل نرفت واقعا ما از نداشتن یه دروازه بان خوب رنج میبریم هر چند در بازی با ملوان خط دفاعیمون هم پر اشتباه ظاهر شد
-

keivan
- کاربر نسبتا فعال
.png)
-
- تاريخ عضويت: پنج شنبه ژانويه 26, 2012 12:00 am
توسط mahyar7192 » يکشنبه دسامبر 08, 2013 6:04 pm
اگه اینجور باشه که شما میگین پس درخشانو هرندیو تارتارو قاسم پورو دینورزاده هم استقلال نداشتن چون عابدینی مدیر عامل بود.تقصیر عابدینی داره که همش میگه من مشاوره میدم...
ناظمی مربی بسیار خوبیه و از نظر من کاملا استقلال داره ولی هر مربی از کمک هاش هم فکری میگیره حالا اون کمک ها فهم فوتبالی ندارن دیگه بحثش جداست
ملوان آسیایی...زیرخوس رشتیایی
-

mahyar7192
- کاربر نیمه حرفه ای
.png)
-
- تاريخ عضويت: يکشنبه دسامبر 18, 2011 12:00 am
-
توسط The_King_of_rasht » يکشنبه دسامبر 08, 2013 7:27 pm
اول یک نکته در مورد خودمون بگم:
روز بازی با ذوب آهن وقتی اول بازی گل خوردیم تعداد زیادی از دوستان که کنار ما بودند در جایگاه اچ همه متفق القول میگفتند :این ناظمی هیچی بارش نیست،این ناظمی فلان است،این ترکیب ترکیب عابدینی است و غیره ولی چی شد گل اول،گل دوم،گل سوم به یکباره شعار افشیـــــــــــــــــنِ ناظمــــــــــــــــــــــــــــــــی بلند شد و گل چهارم و پنجم که به ثمر رسید شد افشین خانِ ناظمی!!!!! اینجوری نباشیم بهتره!!
من در استقلال ناظمی شک ندارم همون طور که برد ها به نامش هست باخت ها هم گردنش هست ولی این باشگاه دارای یک غده سرطانی هست به اسم عبدولا مرغوب .
دوستانی که در علم پزشکی داناتر هستند حتما تایید میکنند که غده سرطانی یک جسم خارجی نیست که وارد بدن شود از اعضا و سلول های همان بدن است که بر اثر پاره ای اتفاقات از کنترل بدن خارج میشود و رفته رفته بدن را از پای در می آورد.
چاره چیست؟ چاره این است همانطور که تومور و غده سرطانی با عملهای جراحی و شیمی درمانی و غیره از بدن جدا میشود این غده سرطانی داماش یعنی :سِر عبدولا مرغوب هم باید از این تیم اخراج شود طبیعی است بازیکنانی هم به تبعیت از این موجود قیام میکنند همان طوری که در بدن غده سرطانی به طور غیر مستیقیم روی دستگاههای مختلف اثر میگذارد ،پس با اولتیماتوم به آن بازیکن که یا مرغوب را انتخاب کن یا داماش را! تیم به حالت یکدست باز میگردد(این موضوع در مورد سپیدرود عزیز هم صدق میکند غده سرطانی در آنجا فرهاد حسین پور هست او هم خدم و حشم در آن باشگاه زیاد دارد)
ما باز میگردیم
-

The_King_of_rasht
- کاربر ویژه
.png)
-
- تاريخ عضويت: پنج شنبه اکتبر 20, 2011 12:00 am
توسط miladcivil » يکشنبه دسامبر 08, 2013 10:02 pm
[quote:c3aa4d7fc2="mahyar7192"]اگه اینجور باشه که شما میگین پس درخشانو هرندیو تارتارو قاسم پورو دینورزاده هم استقلال نداشتن چون عابدینی مدیر عامل بود.تقصیر عابدینی داره که همش میگه من مشاوره میدم...
ناظمی مربی بسیار خوبیه و از نظر من کاملا استقلال داره ولی هر مربی از کمک هاش هم فکری میگیره حالا اون کمک ها فهم فوتبالی ندارن دیگه بحثش جداست[/quote:c3aa4d7fc2]
[color=red:c3aa4d7fc2]الان پس مقصر شدند کمکها؟!؟! یعنی دلیل شکست ما و تکرار اشتباهات بد بچه گانه در چیدمان شدند نظرمحمدی و
ربیعی فر و مرغوب و مندز و ..... ![/color:c3aa4d7fc2]
[color=black:c3aa4d7fc2]اگه سرمربی بقول شما (ناظمی مربی بسیار خوبیه و از نظر من کاملا استقلال داره) پس باید نظرا همکاراشو بگیره و با جمع بندی
بهترین انتخاب بکنه، اما وقتی ما یکسری چیزهای تکراری نمیتونیم از بین ببریم و یا نمیخوایم !!! [/color:c3aa4d7fc2][color=blue:c3aa4d7fc2]این دیگه اسمش توانایی و یا استقلال
نیست ..... چیزی دیگه هست که جاش تو این سایت نیست.[/color:c3aa4d7fc2]
[color=brown:c3aa4d7fc2]اما نظر شما محترم و میتونید از ناظمی برای خودتون بت بسازید و اشتباهات به گردن دستیاران بندازید![/color:c3aa4d7fc2]
just DAMASH
-

miladcivil
- کاربر ویژه
.png)
-
- تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am
-
توسط amir-damashi » دوشنبه دسامبر 09, 2013 6:08 am
شک نکنید که افشین ناظمی استقلال کامل داره،
دوستان از رو عصبانیت اینقدر تیشه به ریشه خودمون نزنیم،
اینقدر خوددزنی نکنیم ،
نذاریم سرمایه شهرمون به دست خودمون سوخت بشه،
نذاریم دشمنامون شاد بشن ،
الان دشمنامون دارن چهار چشمی مارو نگاه میکنن تا از تفرقه ما بخندن و لذت ببرن،
بیایم حمایت همه جانبه مون رو مثل گذشته و حتی بیشتر از پیش از کادر فنی مون داشته باشیم تا دشمنامون نابود بشن...
بیایم با آرامش و تدبیر عمل کنیم ،
ما الا ن به مانند یک خانواده بزرگ می مونیم که عزیزی از دست داده ،
همه اعضای خانواده ناراحتن و ازروی ناراحتی تصمیمات عجیبی میگیرن،
ولی یه نفر باید تو اعضای خانواده باشه که بتونه بقیه رو آروم کنه،
بیایم آرامشمون رو حفظ کنیم تا کادر فنی بتونه کار خودش رو انجام تا نتایج خوبمون رو دوباره تکرار کنیم و در آخر فصل یه رتبه خوب و حتی بالاتر از تیم شهرک نشینا کسب کنیم تا دشنامون چششون درآد و از سوزش بسیار آتیش بگیرن...
رو قلب ما نـــوشــته
فقط داماشو عشقه
-

amir-damashi
- کاربر نیمه حرفه ای
.png)
-
- تاريخ عضويت: يکشنبه جولاي 31, 2011 12:00 am
توسط mahyar7192 » دوشنبه دسامبر 09, 2013 7:35 am
[quote:c8fc564d20="miladcivil"][quote:c8fc564d20="mahyar7192"]اگه اینجور باشه که شما میگین پس درخشانو هرندیو تارتارو قاسم پورو دینورزاده هم استقلال نداشتن چون عابدینی مدیر عامل بود.تقصیر عابدینی داره که همش میگه من مشاوره میدم...
ناظمی مربی بسیار خوبیه و از نظر من کاملا استقلال داره ولی هر مربی از کمک هاش هم فکری میگیره حالا اون کمک ها فهم فوتبالی ندارن دیگه بحثش جداست[/quote:c8fc564d20]
[color=red:c8fc564d20]الان پس مقصر شدند کمکها؟!؟! یعنی دلیل شکست ما و تکرار اشتباهات بد بچه گانه در چیدمان شدند نظرمحمدی و
ربیعی فر و مرغوب و مندز و ..... ![/color:c8fc564d20]
[color=black:c8fc564d20]اگه سرمربی بقول شما (ناظمی مربی بسیار خوبیه و از نظر من کاملا استقلال داره) پس باید نظرا همکاراشو بگیره و با جمع بندی
بهترین انتخاب بکنه، اما وقتی ما یکسری چیزهای تکراری نمیتونیم از بین ببریم و یا نمیخوایم !!! [/color:c8fc564d20][color=blue:c8fc564d20]این دیگه اسمش توانایی و یا استقلال
نیست ..... چیزی دیگه هست که جاش تو این سایت نیست.[/color:c8fc564d20]
[color=brown:c8fc564d20]اما نظر شما محترم و میتونید از ناظمی برای خودتون بت بسازید و اشتباهات به گردن دستیاران بندازید![/color:c8fc564d20][/quote:c8fc564d20]
منظور من از کمک ها شخص عبدالله مرغوب بود نه نظرمحمدی و ربیعی فر.چون تا جایی که میدونم تاثیر پذیری ناظمی از مرغوب بسیار بالاست.
به ناظمی انتقادات زیادی وارده من نمیگم ناظمی بهترین مربی دنیاست اما باید واقع بین باشیم.با این همه مشکلات و نداشتن بازیکن \ای تیم واستاده و هروز نمیاد مصاحبه نمیکنه آی ملت پول نداریم آی ملت بازیکن نداریم آی ملت فلانه بساره....
شما نگاه کن الان سپاهان با این همه بودجه و بازیکن و مربی 26امتیاز گرفته ما 21 امتیاز یعنی ما یک دهم اونا خرج کردیم که از تیممون انتظار داریم الان بهتر از این باشه؟یا تیم فوتبال سورینت با این همه خرج الان کجاست و ما کجا؟!
من نمیگم نباید از ناظمی انتقاد چرا باید کرد چون ترکیبش بازی با ملوان افتضاح بود باید از اول 3دفاعه بازی میکرد.جاش نیست توی این تا\یک این بحث ها ولی من میگم چطور وقتی تیم میبره و برای مثال 5تا به ذوب میزنه میایم میگیم ناظمی بهترین مربی جهانه ولی تا یه باخت میاره میشه بدترین و آدم مرغوب و عابدینی؟باید انتقاد کرد اما نباید تخریب کرد آبرار.
الان کدوم مربی میاد توی داماش کار بکنه با این شرایط؟وقتی حرفی میزنیم باید تمام جوانب رو در نظر بگیریم و خودمون روی جای طرف بزاریم.
-

mahyar7192
- کاربر نیمه حرفه ای
.png)
-
- تاريخ عضويت: يکشنبه دسامبر 18, 2011 12:00 am
-
توسط miladcivil » دوشنبه دسامبر 09, 2013 8:27 am
[quote:4e329af1b6="amir-damashi"]شک نکنید که افشین ناظمی استقلال کامل داره،
دوستان از رو عصبانیت اینقدر تیشه به ریشه خودمون نزنیم،
اینقدر خوددزنی نکنیم ،
نذاریم سرمایه شهرمون به دست خودمون سوخت بشه،
نذاریم دشمنامون شاد بشن ،
الان دشمنامون دارن چهار چشمی مارو نگاه میکنن تا از تفرقه ما بخندن و لذت ببرن،
بیایم حمایت همه جانبه مون رو مثل گذشته و حتی بیشتر از پیش از کادر فنی مون داشته باشیم تا دشمنامون نابود بشن...
بیایم با آرامش و تدبیر عمل کنیم ،
ما الا ن به مانند یک خانواده بزرگ می مونیم که عزیزی از دست داده ،
همه اعضای خانواده ناراحتن و ازروی ناراحتی تصمیمات عجیبی میگیرن،
ولی یه نفر باید تو اعضای خانواده باشه که بتونه بقیه رو آروم کنه،
بیایم آرامشمون رو حفظ کنیم تا کادر فنی بتونه کار خودش رو انجام تا نتایج خوبمون رو دوباره تکرار کنیم و در آخر فصل یه رتبه خوب و حتی بالاتر از تیم شهرک نشینا کسب کنیم تا دشنامون چششون درآد و از سوزش بسیار آتیش بگیرن...[/quote:4e329af1b6]
[color=blue:4e329af1b6]این کامنت دوستمون amir-damashi منو یاد صحبتهای سران مملکت میکنه که میگن تمام دنیا با ما دشمند و فقط دارن مارو
تماشا میکنند و .....[/color:4e329af1b6]
[color=black:4e329af1b6]ولی یادمه در زمانهایی که سوتی و نقطه ضعفی از طرف عابدینی هم رخ میداد، اکثریت به دلیل مصلحت تیم چنین کامنتهایی
با این موضوع و شبیه به این ریتم مینوشتن. [/color:4e329af1b6][color=green:4e329af1b6]اما سئوالی همیشه برام پیش میاد، همه تو فوتبال این شهر از بومی و غیربومی
از بازیکن و مربی و سرپرست و ..... فحش و بد و بیراه خورند، الی حاجی ![/color:4e329af1b6]
[color=red:4e329af1b6]به شخصه با این تاپیک مخالف بودم، چون اگه چنین موضوعی برقرار باشه تف سربالاست و اگه هم دلالت نکنه باز نقاط ضعف
و روند سینوسی سرمربیمون اعصاب آدمو قلقلک میده.[/color:4e329af1b6]
just DAMASH
-

miladcivil
- کاربر ویژه
.png)
-
-
توسط miladcivil » دوشنبه دسامبر 09, 2013 8:33 am
[quote:d79b27980a="mahyar7192"][quote:d79b27980a="miladcivil"][quote:d79b27980a="mahyar7192"]اگه اینجور باشه که شما میگین پس درخشانو هرندیو تارتارو قاسم پورو دینورزاده هم استقلال نداشتن چون عابدینی مدیر عامل بود.تقصیر عابدینی داره که همش میگه من مشاوره میدم...
ناظمی مربی بسیار خوبیه و از نظر من کاملا استقلال داره ولی هر مربی از کمک هاش هم فکری میگیره حالا اون کمک ها فهم فوتبالی ندارن دیگه بحثش جداست[/quote:d79b27980a]
[color=red:d79b27980a]الان پس مقصر شدند کمکها؟!؟! یعنی دلیل شکست ما و تکرار اشتباهات بد بچه گانه در چیدمان شدند نظرمحمدی و
ربیعی فر و مرغوب و مندز و ..... ![/color:d79b27980a]
[color=black:d79b27980a]اگه سرمربی بقول شما (ناظمی مربی بسیار خوبیه و از نظر من کاملا استقلال داره) پس باید نظرا همکاراشو بگیره و با جمع بندی
بهترین انتخاب بکنه، اما وقتی ما یکسری چیزهای تکراری نمیتونیم از بین ببریم و یا نمیخوایم !!! [/color:d79b27980a][color=blue:d79b27980a]این دیگه اسمش توانایی و یا استقلال
نیست ..... چیزی دیگه هست که جاش تو این سایت نیست.[/color:d79b27980a]
[color=brown:d79b27980a]اما نظر شما محترم و میتونید از ناظمی برای خودتون بت بسازید و اشتباهات به گردن دستیاران بندازید![/color:d79b27980a][/quote:d79b27980a]
منظور من از کمک ها شخص عبدالله مرغوب بود نه نظرمحمدی و ربیعی فر.چون تا جایی که میدونم تاثیر پذیری ناظمی از مرغوب بسیار بالاست.
به ناظمی انتقادات زیادی وارده من نمیگم ناظمی بهترین مربی دنیاست اما باید واقع بین باشیم.با این همه مشکلات و نداشتن بازیکن \ای تیم واستاده و هروز نمیاد مصاحبه نمیکنه آی ملت پول نداریم آی ملت بازیکن نداریم آی ملت فلانه بساره....
شما نگاه کن الان سپاهان با این همه بودجه و بازیکن و مربی 26امتیاز گرفته ما 21 امتیاز یعنی ما یک دهم اونا خرج کردیم که از تیممون انتظار داریم الان بهتر از این باشه؟یا تیم فوتبال سورینت با این همه خرج الان کجاست و ما کجا؟!
من نمیگم نباید از ناظمی انتقاد چرا باید کرد چون ترکیبش بازی با ملوان افتضاح بود باید از اول 3دفاعه بازی میکرد.جاش نیست توی این تا\یک این بحث ها ولی من میگم چطور وقتی تیم میبره و برای مثال 5تا به ذوب میزنه میایم میگیم ناظمی بهترین مربی جهانه ولی تا یه باخت میاره میشه بدترین و آدم مرغوب و عابدینی؟باید انتقاد کرد اما نباید تخریب کرد آبرار.
الان کدوم مربی میاد توی داماش کار بکنه با این شرایط؟وقتی حرفی میزنیم باید تمام جوانب رو در نظر بگیریم و خودمون روی جای طرف بزاریم.[/quote:d79b27980a]
[color=green:d79b27980a]خب اگه منظور شما مرغوب بود، یک کلمه بهتر بود یا اینکه بگید کمکهاش ؟!؟!؟!؟!؟[/color:d79b27980a]
[color=black:d79b27980a]در توانایی قابل قبول ناظمی شکی نیست، اما یکسری اشتباهات داره این فصل انجام میده که تمام نکات مثبت کاریشو زیر سئوال
میبره، واسه عامه مردم که طرفدار تیم هستند، همین شکست 3-0 از ملوان، حتی با قهرمان کردن تیم جبران نمیشه.[/color:d79b27980a]
[color=blue:d79b27980a]بحث دست بسته بودن و ضعف نیمکت هم حق با شماست، اما حرف اصلی اینه که ما از همین داشته هامونم به خوبی استفاده
نمیکنیم و با استرتژی های ناصحیح داشته اپهامونو نابود میکنیم.[/color:d79b27980a]
[color=red:d79b27980a]امیداورم از این به بعد روند کاری و نتیجه گیری به نفع تیم ما بشه.[/color:d79b27980a]
just DAMASH
-

miladcivil
- کاربر ویژه
.png)
-
-
توسط alirahbar0131 » دوشنبه دسامبر 09, 2013 11:42 am
نظر من همون نظر کاربران gilan-astaneh و king of rasht هست. به نظرم ناظمي اختيار داره ولي بايد شر اون غده سرطاني کنده بشه. هدف من از گذاشتن اين تاپيک تخريب افشين ناظمي نبود. چون به شخصه خيلي دوستش دارم. خواستم اين موضوع مبهم رو براي يکبار هم که شده بين خودمون حل کنيم.
ابرار در دو واژه خلاصه میشه. "آقا" و "برادر". چون فقط یه ابراره که میتونه هم "آقا" باشه و هم مثل "برادر". ابرار رشت شینه.
-

alirahbar0131
- کاربر سایت
.png)
-
- تاريخ عضويت: شنبه نوامبر 10, 2012 12:00 am
توسط barane_noghreei » دوشنبه دسامبر 09, 2013 1:34 pm
اگه دقت کرده باشین توی این چند ساله اکثر درگیری ها و دلخوری ها باعث و بانیش آقای مرغوبه من نمیگم آقای ناظمی مستقل عمل نمیکنه اما به خاطر ارتباطات قبلی و الانی که این دو نفر باهم دارن(ناظمی و مرغوب ) بلاشک مربی تیم تحت تاثیر این آقا قرار داره حالا میخواین اسمشو رودربایستی یا احترام یا هرچی که هست بذارین
یه تیم داریم تو گیلان داماش شهر باران
-

barane_noghreei
- کاربر نیمه حرفه ای
.png)
-
- تاريخ عضويت: دوشنبه مه 28, 2012 12:00 am
توسط shervin1381 » دوشنبه دسامبر 09, 2013 3:42 pm
درفوتبال این مملکت اگه کسی میخواد پیشرفت کنه واقعا باید افعی باشه اما افشین خان ما جزء نوادری هستش که ازروی حجب وحیا بسیار وگاهی هم لبریز وادب خاص خودش به چنین جایگاهی رسیده فردی که در اولین سال ورود داماش در تمریناتش هیچ جایگاهی در بازی مربیانش نداشت ونفر اخر کادر (ان چیزی که خود به عینه در زمین دانشگاه گیلان دیدم)محسوب میشد اما خم به ابرو نیاورد ودر زمان تارتارودرخشان هم جای خود ،حال که سرمربی تیم ماست باور این نکته که بازهم ایشان در راس امور تیم باشند باورش بسیار سخت خواهد بود ومطمئنا دخالتهای گاه وبیگاه مدیرومشاور مدیر همیشه وجود داشته که گاهی به نفع داماش وگاهی به ضررش رقم خورده است با اینحال همچنان بابت کاریزمایی که از خود نشان میدهد محبوب سکوها وورزشدوستان رشتی است که غایت ارزویشان پیشرفت روز افزون وی میباشد
-

shervin1381
- کاربر فعال
.png)
-
- تاريخ عضويت: يکشنبه مارس 31, 2013 12:00 am
بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان
چه کسي حاضر است ؟
کاربران حاضر در اين انجمن: Bing [Bot] و 2 مهمان