[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - گفتگو آزاد

گفتگو آزاد

پیشنهادات و انتقادات + مطالب متفرقه ورزشی، اجتماعی، تاریخی و... (ارسال های سیاسی حذف خواهند شد) را در این بخش قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, antiros

پستتوسط lvlamad_2010 » يکشنبه دسامبر 08, 2013 9:39 pm

متاسفانه باز تو سایت جو من درست میگم تو درست میگی، من اوون موقع می گفتم راه افتاده
امین و مرداب عزیز می گن که ما 2 ساله میگم اوون موقع میومدین مارو سرکوب میکردین و ... و بقیه هم دارن میگن که ما حمایت نکردیم وو فلان
الان هرکی عابدینی رو دفع کنه حرف درست و میزده
من خودم از موافقهای حضور عابدینی بودن با اینکه تو خیلی جاها ازش انتقاد داشتم اما بودن عابدینی روو به نبودش ترجیح می دادم چون فرد دیگه ای رو تو این استان نمی دیدم که بتونه پشت تیم در بیاد وجه ی رسانه ایی خوبی داشته باشه و بتونه داماش وو حفظ کنه و .... خیلی دلایل دیگه ای که همه می دونن
اما الان بشدت ازش انتقاد دارم و اونو مسئول می دونم تو اتفاقات 2 ماهه گذشته و رها کردن تیم و ... که داره الان نمایان می شه و باید عذر خواهی کنه هر چقد هم دلایلش منطقی باشه و از جمله صحبت هایی که راجب رفتن می کنه و این حرفا
اما من نمیام پشت نمی کنم به همه این اتفاقاتی که در طول این سال های گذشته بوده مثل دوستان که الان میگن ریشه فوقبال رو خشک کرد وو این حرفا ولی به ثبات 3 ساله داماش نگاه نمی کنن به این که الان یه قطب فوتبال شدیم دوستانی که می گفتن این آقا نباشه خوب یه فرد معرفی کردن که بیاد وسط کار الان شاید بگید مگه ما باید فرد معرفی کنیم بیاد مدیرعامل شه اصلاً صاحب امتیاز تیم شه؟ آره ما نباید انتخاب کنیم اما این مسئولای با غیرت استان که باید چنین کاری کنن تو این 3 سال چه حرکتی زدن که ما چنین انتظاری ازشون داریم؟
این صحبتا روو برای این نکردم که ار عابدینی حمایت کرده باشم نه فقط گفتم که با انصاف صحبت کرده باشیم الانم معتقدم عابدینی بره بهتره چون با این حرفایی که زده راه برگشت و واسه خودش سخت کرده و اینکه هرکی دلش با تیم نیست بره بهتره
نماد کاربر
lvlamad_2010
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: چهارشنبه نوامبر 10, 2010 12:00 am

پستتوسط MAZIYAR » يکشنبه دسامبر 08, 2013 9:49 pm

[quote:4ec021e42c="lvlamad_2010"]متاسفانه باز تو سایت جو من درست میگم تو درست میگی، من اوون موقع می گفتم راه افتاده
امین و مرداب عزیز می گن که ما 2 ساله میگم اوون موقع میومدین مارو سرکوب میکردین و ... و بقیه هم دارن میگن که ما حمایت نکردیم وو فلان
من خودم از موافقهای حضور عابدینی بودن با اینکه تو خیلی جاها ازش انتقاد داشتم اما بودن عابدینی روو به نبودش ترجیح می دادم چون فرد دیگه ای رو تو این استان نمی دیدم که بتونه پشت تیم در بیاد وجه ی رسانه ایی خوبی داشته باشه و بتونه داماش وو حفظ کنه و .... خیلی دلایل دیگه ای که همه می دونن
اما الان بشدت ازش انتقاد دارم و اونو مسئول می دونم تو اتفاقات 2 ماهه گذشته و رها کردن تیم و ... که داره الان نمایان می شه و باید عذر خواهی کنه هر چقد هم دلایلش منطقی باشه و از جمله صحبت هایی که راجب رفتن می کنه و این حرفا
اما من نمیام پشت نمی کنم به همه این اتفاقاتی که در طول این سال های گذشته بوده مثل دوستان که الان میگن ریشه فوقبال رو خشک کرد وو این حرفا ولی به ثبات 3 ساله داماش نگاه نمی کنن به این که الان یه قطب فوتبال شدیم دوستانی که می گفتن این آقا نباشه خوب یه فرد معرفی کردن که بیاد وسط کار الان شاید بگید مگه ما باید فرد معرفی کنیم بیاد مدیرعامل شه اصلاً صاحب امتیاز تیم شه؟ آره ما نباید انتخاب کنیم اما این مسئولای با غیرت استان که باید چنین کاری کنن تو این 3 سال چه حرکتی زدن که ما چنین انتظاری ازشون داریم؟
این صحبتا روو برای این نکردم که ار عابدینی حمایت کرده باشم نه فقط گفتم که با انصاف صحبت کرده باشیم الانم معتقدم عابدینی بره بهتره چون با این حرفایی که زده راه برگشت و واسه خودش سخت کرده و اینکه هرکی دلش با تیم نیست بره بهتره[/quote:4ec021e42c]
در تایید حرف های شما باید عرض کنم آقای امین اسدالله پور با آنکه دوست بنده هست خیلی حالت خودبزرگ بینی دارن و فکر میکنند هر چی ایشون میگند درست بوده و هست!
آقا امین ما ، باید این رو درک کنه اون هم مثل همه هوادارا قطره ای از دریای خروشان هوادارن است...
پس خواهشا من درست گفتم من درست گفتم و دیگران اشتباه گفتن رو بذارند کنار!!!
"آبرار اَ خاک میرزا جاجیگایه / همیشه خنجرُ خون روبرایه"

"حواسَ خُب بَنَه می حرفَ بشنو / منو تو یک سریم ، دوشمن سیوایه"
نماد کاربر
MAZIYAR
مدیر انجمن
مدیر انجمن

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 07, 2010 12:00 am

پستتوسط MAZIYAR » يکشنبه دسامبر 08, 2013 9:53 pm

[b:9d6422d1d5][color=red:9d6422d1d5]فیلم دوربین خبرسازامشب: بررسی مشکلات تیم داماش گیلان[/color:9d6422d1d5][/b:9d6422d1d5]

http://footballitarin.com/video_page.php?id=8116

نماد کاربر
MAZIYAR
مدیر انجمن
مدیر انجمن

پستتوسط abarar1989 » يکشنبه دسامبر 08, 2013 10:04 pm

[quote:830259b042="amin_asadolahpor"]اون زمانی که منو مرداب میگفتیم اقایان اینقدر از این آقایون حمایت نکنید کجا بودید!۱سال تمامه داریم میگیم ریشه داماش خشک شد. اما۹۹%درصد شما از عابدینی دور بری اون حمایت کردید!منو کوبوندید تو سایت!چی شده تازه از خواب پریشان پریدید!اقا رضا ،اقا سروش حمزه جان،شماها دیر فهمیدید!الان با رفتن امیر شهر باران دارید بار رو از شانه هاش بر میدارید!داماش خشک شد ،سالها مدیریت پگاه استقلال رشت زحمت کشید تا این بازیکنان بومی رو تحویل ما بده!شماهایی که به شاد ایراد میگرفتید،اون زمان درمدریتش چنتا بازیکن ملی پوش تورده های سنی داشتیم!چرا الان اینو نمیگید ؟چند سال بعد کی قراره جای مهدوی،چاوشی حاجتی بازی کنه؟ عابدینی نسل فوتبال رشت رو خشک کرد.امثال کسانی که حمایت کردن از این اقا هم باید پاسخگو باشن،چه درون تیم چه داخل باشگاه،ماهرچقدرم انتقاد کنیم فایده ای نداره،چون خود امیر شهرباران فهمیده که وقت رفتن هستش باید خودم استعفا بدم وگرنه.......داریم میبینیم[/quote:830259b042]
حیف که خیلی چیزها رو نمیشه گفت.میدونی که منم خیلی حرف برای گفتن دارم!
من از خواب پریشان نپریدم.همیشه بیدار بودم.همیشه از اکثر ماجراها خبر دار بودم خیلی بیشتر از خیلی ها که فقط ادعا داشتن.ولی یه فرق با یه سری از دوستان داشتم که هنوزم دارم.اول آبو میبینم بعد تومانو میکنم!توی همین جمله کلی حرف هست...
راستی یه نکته باحال :از منو حمزه و سروش نام بردی که از عابدینی و دورو بری های اون نام بردی.دوروبری که مطمئنا منظورت عبدالله مرغوبه.از توی این جمعی که نام بردی من که توی اون دعوای جلوی باشگاه بودم .رفیق ما هم که پس گردنیه جانو گذاشته بود.پس جان هرکی دوست داری این شوخی با ما نکن که از مرغوب حمایت میکردیم چون کاملا بحث کمدی میشه...
انتقاد داشتن خیلی راحته /راحت زمینو زمانو میشوری آویزون میکنی روی بند.هر وقت راه حلی کار آمد نشون بدی اون میشه حرف حساب مابقیش دیگه ...
همین الانشم خیلی اتفاقات داره میوفته که شاید خیلی ها بی خبر باشن تنها حرف من اینه که باید با اعصاب ارام تصمیم گرفت.هرگز نمیشه بیگدار به آب زد.
شاید چهارتا کامنت خنثی توی این چند روزه داده باشم و اونم فقط برای آرام کردن اوضاع بوده باشه ولی با خیلی ها صحبت کردم که چی کار باید کرد.تصمیم عجولانه و اشتباه یعنی تا سالهای سال در حسرت داشتن یک تیم فوتبال در لیگ برتر!یعنی فراموش شدن نام داماش!یعنی مرگ فوتبال رشت.هنوز فوتبال این شهر زندست.هنوز در ایران حرف برای گفتن داره.هنوز نفس میکشه باید این فوتبال رو یا احیا کنیم و نقاط بدش رو از بین ببریم یا خونی تازه در رگهاش بریزیم...
من بازم به اون دوران برگردیم بازهم از امیر عابدینی حمایت میکنم و تمام قد پشتش میایستم چون بهترین گزینه ی موجود بود،تنها گزینه ای که میتونست مارو سرپا نگه داره.نه از عابدینی چیزی به من رسید نه هم پسر خالمم بود که بخوام ازش حمایت بی مورد کنم.هرکسی که به نفع فوتبال این شهر عمل کنه من یکی پشتشم.هرکس میخواد باشه.الانم به عابدینی انتقاداتی وارده.خیلی هم زیاد وارده ولی باید دید چی به نفع تیمه و چی به نفعش نیست... نباید خصومتهای شخصی و یا شنیدن چهار تا مطلب از چند تا بازین یا خوندن چهار برگ روزنامه این حسو به ما بده که ما از همه برتریم!ما فقط قطره ای هستیم توی خیل عظیم هواداران داماش...
در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط abarar1989 در يکشنبه دسامبر 08, 2013 10:47 pm .
نماد کاربر
abarar1989
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه جولاي 04, 2011 12:00 am

پستتوسط miladcivil » يکشنبه دسامبر 08, 2013 10:17 pm

[quote:ff2b67480f="lvlamad_2010"]متاسفانه باز تو سایت جو من درست میگم تو درست میگی، من اوون موقع می گفتم راه افتاده
این صحبتا روو برای این نکردم که ار عابدینی حمایت کرده باشم نه فقط گفتم که با انصاف صحبت کرده باشیم الانم معتقدم عابدینی بره بهتره چون با این حرفایی که زده راه برگشت و واسه خودش سخت کرده و اینکه هرکی دلش با تیم نیست بره بهتره[/quote:ff2b67480f]

[color=blue:ff2b67480f]خب باشه، چون عابدینی به تیم ثبات داده !!! پس هیچ مدیری در استان نداریم !!! دست رو دست بذاریم، یکی یکی بازیکان ما برن .....
آخرش بشیم مثل دوران استقال رشت و اوائل پگاه که تمام بازیکنان تاریخ گذشته بیان اینجا و تیم بشه خونه خاله![/color:ff2b67480f]
[color=green:ff2b67480f]دوست عزیزم (lvlamad_2010) کمترین سهم ثبات فعلی این تیم با عابدینی هست، بیشترین نقش تیمهای پایه و بازیکنسازی پگاه
و شهرداری و سپس هواداران ایفا میکنند.[/color:ff2b67480f]
[color=black:ff2b67480f]تیم امید پگاه در رده های نوجوانان تا امید از بهترین تیمها در سطح استان و کشور بود که در زمان بگوویچ چنتا از اونا برای بزرگسال
فراخوانده شدند. متاسفانه در زمان عابدینی تیمهای پایه ما جز منفعلترین بخشها بوده، با ااااااااااین همه استعداد در شهر و استان
ما میریم دنبال سیف اللهی و قدمی و اسماعیل زاده و فرزاد محمدی و میلاد نصرتی و حلافی و محمد کریمی ..... اما یکبار به فردی
مثل لایقی فر اعتماد نمیشه که حتی بیاد تو و گند بزنه بره بیرون ! البته این استراتژی عابدینی در مورد هادی محمدی و جهانبخش
خوب بود، اما در آنالیز صحیح باید از مسیر و هدف حرف زد نه از تک موردها.[/color:ff2b67480f]
[color=red:ff2b67480f]در کل با پاراگراف انتهایی شما موافقم و امیدوارم انزلیچی در تیم ما حادث بشه.[/color:ff2b67480f]
در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط miladcivil در يکشنبه دسامبر 08, 2013 10:25 pm .
just DAMASH

نماد کاربر
miladcivil
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

پستتوسط zxzx » يکشنبه دسامبر 08, 2013 10:22 pm

تا زمانی که نفر رو به جای تیم دوست داشته باشیم وضعیت همینه
داماش تا ابد جاویدان
نماد کاربر
zxzx
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: دوشنبه سپتامبر 12, 2011 12:00 am

پستتوسط abarar1989 » يکشنبه دسامبر 08, 2013 10:28 pm

[quote:cb9602e81f="zxzx"]تا زمانی که نفر رو به جای تیم دوست داشته باشیم وضعیت همینه[/quote:cb9602e81f]
[color=black:cb9602e81f]دقیقا همینه/نباید یه نفر یا یه گروه رو به جای تیم دوست داشته باشیم.اینطوری تیم فدای نفر میشه.قرار نیست یک نفر که توی یه دوره ای خوب بوده همیشه خوب باشه و ما همیشه ازش حمایت کنیم و یا کسی که یه زمانی بد عمل کرده همیشه ازش بدمون بیاد.ملاک حال آدمهاست که کی به نفع تیم عمل میکنه و کی نمیکنه...[/color:cb9602e81f]
نماد کاربر
abarar1989
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه جولاي 04, 2011 12:00 am

پستتوسط hamed1992 » يکشنبه دسامبر 08, 2013 10:46 pm

[quote:2cc7aca5fb="MAZIYAR"][b:2cc7aca5fb][color=red:2cc7aca5fb]فیلم دوربین خبرسازامشب: بررسی مشکلات تیم داماش گیلان[/color:2cc7aca5fb][/b:2cc7aca5fb]

http://footballitarin.com/video_page.php?id=8116[/quote:2cc7aca5fb]
آبرار مازیار عزیز این لینکی که گذاشتی نمیدونم چرا باز نمیشه!
نماد کاربر
hamed1992
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: يکشنبه آگوست 21, 2011 12:00 am

پستتوسط sepidroudi » يکشنبه دسامبر 08, 2013 10:47 pm

به قول طرف قضیه را فعلا کــــــــش ندید - چون قراره بعد بازی نفت اتفاقاتی بیفته - تا اون موقع صبر پیشه کنید و بعد بحث کنید ........

فعلا برای تلطیف فضا این عکس رو تو این تاپیک میزارم - ترول ایران رو :D

اگر سپیدرود بخشکد ماهیها می میرند
نماد کاربر
sepidroudi
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه مه 16, 2011 12:00 am

پستتوسط elyasbbc » دوشنبه دسامبر 09, 2013 1:10 am

[quote:d4a762f041="miladcivil"][quote:d4a762f041="elyasbbc"]قابل توجه اهل کوفه عابدینی نبود 3 سال پیش تیم نابود شده بود
مرغوب خودش خون عابدینی رو می خوره بجای آب و همه این فتنه زیر سر همین آدمه
لطفا چشماتون رو باز کنید[/quote:d4a762f041]

[color=black:d4a762f041]تا زمانیکه اینچنین دوستانی پرمحبتی elyasbbc هستند که حتی نمیشه بعد اینچنین افتضاحی انتقاد کرد و مسائل
تجزیه تحلیل کرد، [/color:d4a762f041][color=red:d4a762f041]همون بهتر که ما از ملوان 3تا 3تا بخوریم و همه چیز جای خودش باشه !
[/color:d4a762f041][/quote:d4a762f041]
برادر عزیزم انتقاد خوبه ولی اینکه عابدینی رو دارن تخریب میکنن درست نیست به خدا به ضرر خودمونه
بعدشم من فکر میکنم باید قدرش رو دونست چون تو این سه سال خیلی از مسئولین رفتن اومدن هیچکسی دلش واسه ما نسوخت جز عابدینی می تونست همون موقع بره الان اگه بره گناه کرده
من هم جسارت نکردم به شما
موفق باشید
ولی هوادارا داماش باشیمو هرکی محبت بهمون میکنه و ما اینجوری کنیم باهاش اینا با روحیه داماشی اصیل سازگار نیست
بعدشم من چیکار کردم که 3 تا 3 تا باید بخوریم رو چه منطقی!!؟
نماد کاربر
elyasbbc
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: شنبه مه 14, 2011 12:00 am

پستتوسط elyasbbc » دوشنبه دسامبر 09, 2013 1:26 am

[quote:40aeafa49b="The_King_of_rasht"][quote:40aeafa49b="miladcivil"][quote:40aeafa49b="elyasbbc"]قابل توجه اهل کوفه عابدینی نبود 3 سال پیش تیم نابود شده بود
مرغوب خودش خون عابدینی رو می خوره بجای آب و همه این فتنه زیر سر همین آدمه
لطفا چشماتون رو باز کنید[/quote:40aeafa49b]

[color=black:40aeafa49b]تا زمانیکه اینچنین دوستانی پرمحبتی elyasbbc هستند که حتی نمیشه بعد اینچنین افتضاحی انتقاد کرد و مسائل
تجزیه تحلیل کرد، [/color:40aeafa49b][color=red:40aeafa49b]همون بهتر که ما از ملوان 3تا 3تا بخوریم و همه چیز جای خودش باشه !
[/color:40aeafa49b][/quote:40aeafa49b]

میلاد جان میدونی مثل چی هست این قضیه ؟
میگن زمان شاه نزدیکیهای انقلاب بخشی از مردم میگفتند :شاه خودش خوبه ولی دور و بری هاش بد هستند ولی نگفتند اون چه شاه خر و بی عرضه ای بود که نتونست جلوی دور و بریهاش رو بگیره !

حالا کار به کار آبرار عزیز ما آقا الیاس هست میگه عابدینی خوبه مرغوب بده و مرغوب خودش داره فتنه علیه عابدینی راه می اندازه! ببخشید خیلی عذر میخوام این نشان ناکارآمدی و بی لیاقتی مدیرعامل هست که نمیتونه جلوی یک آدم 140 سانتی متری رو بگیره!!! این حرف آقا الیاس بیشتر ترازوی عابدینی رو سنگین میکنه!
بعدش هم با تمام ارادتی که به آقا الیاس عزیز دارم اگر ما که از عابدینی انتقاد میکنیم اهل کوفه هستیم شما هم که از ایشان حمایت میکنید اهل شام و اصحاب یزید هستید که چشم بر واقعیت بستند و تا آخر مطیع آل ابوسفیان بودند!!![/quote:40aeafa49b]
با سلام به می قلب <3
اولا که من با شما که انتقاد میکنید نبودم با اونایی هستم که دارن تخریب میکنن و زحمات یک فرد رو نمیبینند!! شما جزو این گروه نیستید.میگم تخریب نکنیم که به ضرر تیم خودمونه و قدر شناسی هم خوبه اگه عابدینی نبود تیم ما خیلی وقت پیش نابود شده بود هنوز هم دیر نشده میشه امتحانش کرد
بعدشم من اصلا برام شخص مهم نیست هرکی می خواد بیاد ولی تیم نتیجه بگیره که ما همچین کسی رو نداریم که همچین پتانسیلی رو داشته باشه اگه هست شما یکی رو نام ببرید؟!
بله این از ضعف عابدینی هست که مرغوب از وقتی که مرا گاز بجور نموبو اه تیمه درون ایسا من موافقم
ولی من خبر دارم همین مرغوب بر علیه عابدینی داره کار میکنه
عابدینی در این شرایط شاید فکر میکنه اگه این رو ورداره چندتا از سوگولی ها هم دیگه بازی نمیکنند!! و ما دیگه مهره نداریم این رو من شنیدم نمی تونم بگم از کی ولی خیلی موثق است
و این که عابدینی با این افراد اینگونه کنار میاد از جمله الماسخاله که بهش باج داده حتی به قول خودش از حساب باشگاه پول برداشته!!
این ضعف مدیریتیش هست منم قبول دارم
ولی در این شرایط کسی رو نمی بینم که بتونه تیم رو بگیره و خوب کار کنه می ترسم ازین بدتر بشه
و یک سوال برام پیش اومده که چرا هیچکس از نظیفکار شکایت نمیکنه !! گل سوم تقصیر این آقا بود
نه هوادارارو تحویل میگیره و...
چی شده که همه به ای نتیجه رسیدن عابدینی باید بره؟!!!
در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط elyasbbc در دوشنبه دسامبر 09, 2013 1:34 am .
نماد کاربر
elyasbbc
کاربر فعال
کاربر فعال

پستتوسط elyasbbc » دوشنبه دسامبر 09, 2013 1:33 am

حمزه جان دیدی که من خودمم انتقاد دارم به نحوه مدیریت عابدینی
ولی بعضی از دوستان تو اف بی و وی چت و بیرون فحاشی میکنن ناسزا میگن به عابدینی!!
واقعا این درسته خیلی هاشون چند ماه پیش هنجرشون رو پاره میکردن میگفتن ایران آسیا!!!
دور از انسانیت هست برای کسی که به هر حال برای تیم تلاش کرده چند سال
روی سخن من با این افراد بود که گفتم اهل کوفه هستند!
من کلا از نامردی و شانه خالی کردن بدم میاد
عذرمی خواهم از دوستانی که اشتباه برداشت کردن!!
/3/ /3/ /3/ /2/
شهرم رشت
عشقم داماش
نماد کاربر
elyasbbc
کاربر فعال
کاربر فعال

پستتوسط amin_asadolahpor » دوشنبه دسامبر 09, 2013 4:38 am

[quote:0806a32772="MAZIYAR"][quote:0806a32772="lvlamad_2010"]متاسفانه باز تو سایت جو من درست میگم تو درست میگی، من اوون موقع می گفتم راه افتاده
این صحبتا روو برای این نکردم که ار عابدینی حمایت کرده باشم نه فقط گفتم که با انصاف صحبت کرده باشیم الانم معتقدم عابدینی بره بهتره چون با این حرفایی که زده راه برگشت و واسه خودش سخت کرده و اینکه هرکی دلش با تیم نیست بره بهتره[/quote:0806a32772]
در تایید حرف های شما باید عرض کنم آقای امین اسدالله پور با آنکه دوست بنده هست خیلی حالت خودبزرگ بینی دارن و فکر میکنند هر چی ایشون میگند درست بوده و هست!
آقا امین ما ، باید این رو درک کنه اون هم مثل همه هوادارا قطره ای از دریای خروشان هوادارن است...
پس خواهشا من درست گفتم من درست گفتم و دیگران اشتباه گفتن رو بذارند کنار!!![/quote:0806a32772]

من خود بزرگ بینی ندارم مازیار جان!فقط من چیزی رو.گفتم چند وقت پیش گفتم،که الان هوادارهای ما دارن میگن
خداکنه کارهایی که داره انجام میشه هر چی سریعتر انجام بشه
ایران داماش
نماد کاربر
amin_asadolahpor
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: دوشنبه جولاي 16, 2012 12:00 am

پستتوسط yankee » دوشنبه دسامبر 09, 2013 6:21 am

[color=red:dfd1f7de00][b:dfd1f7de00]تکرار دوربین خبرساز شبکه خبر هم اکنون در شبکه خبر !!![/b:dfd1f7de00][/color:dfd1f7de00]
♥ داماش شهر باران --سرور کل ایران ♥

نماد کاربر
yankee
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: شنبه اکتبر 08, 2011 12:00 am

پستتوسط MAZIYAR » دوشنبه دسامبر 09, 2013 7:30 am

[b:cb9fa59b7f][color=black:cb9fa59b7f]از یک موضوع معین، افشین وهابی و کامران جعفری هر دو گزارش تهیه کردن. وهابی موضوع رو کاملا توی برنامه 90 وارونه جلوه داد. جعفری برای پیگیری موضوع و کامل کردن گزارش تا معاون سیاسی استاندار و مدیر کل تریت بدنی هم رفت.
وقتی همشهری خودمون این جوری با مشکلات حاد این تیم برخورد میکنه، چه انتظاری باید از امثال مظفری زاده داشت؟[/color:cb9fa59b7f][/b:cb9fa59b7f]
Reza Khosravi - facebook

نماد کاربر
MAZIYAR
مدیر انجمن
مدیر انجمن

قبليبعدي

بازگشت به متفرقه

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 2 مهمان