[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 112: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - .....>زنگ تفریح< ....

.....>زنگ تفریح< ....

پیشنهادات و انتقادات + مطالب متفرقه ورزشی، اجتماعی، تاریخی و... (ارسال های سیاسی حذف خواهند شد) را در این بخش قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, antiros

پستتوسط RASHTBOY » جمعه دسامبر 06, 2013 5:37 pm

[size=24:b7f6475a54][color=red:b7f6475a54]زيبا ترين و عاشقانه ترين غزل فريدون مشيري همراه با جوابيه اي زيبا[/color:b7f6475a54][/size:b7f6475a54]

[color=darkblue:b7f6475a54][b:b7f6475a54]شعر كوچه

اثري ماندگار از فريدون مشيري[/b:b7f6475a54]
[/color:b7f6475a54]
[color=black:b7f6475a54]بی تو، مهتاب‌شبی، باز از آن كوچه گذشتم،
همه تن چشم شدم، خیره به دنبال تو گشتم،
شوق دیدار تو لبریز شد از جام وجودم،
شدم آن عاشق دیوانه كه بودم.

در نهانخانة جانم، گل یاد تو، درخشید
باغ صد خاطره خندید،
عطر صد خاطره پیچید:

یادم آمد كه شبی باهم از آن كوچه گذشتیم
پر گشودیم و در آن خلوت دلخواسته گشتیم
ساعتی بر لب آن جوی نشستیم.

تو، همه راز جهان ریخته در چشم سیاهت.
من همه، محو تماشای نگاهت.

آسمان صاف و شب آرام
بخت خندان و زمان رام
خوشه ی ماه فرو ریخته در آب
شاخه‌ها دست برآورده به مهتاب
شب و صحرا و گل و سنگ
همه دل داده به آواز شباهنگ

یادم آید، تو به من گفتی:
از این عشق حذر كن!
لحظه‌ای چند بر این آب نظر كن،
آب، آیینة عشق گذران است،
تو كه امروز نگاهت به نگاهی نگران است،
باش فردا، كه دلت با دگران است!
تا فراموش كنی، چندی از این شهر سفر كن!

با تو گفتم:‌ حذر از عشق!؟ ندانم!
سفر از پیش تو؟ هرگز نتوانم،
نتوانم!

روز اول، كه دل من به تمنای تو پر زد،
چون كبوتر، لب بام تو نشستم
تو به من سنگ زدی، من نه رمیدم، نه گسستم،

باز گفتم كه : تو صیادی و من آهوی دشتم
تا به دام تو درافتم همه جا گشتم و گشتم
حذر از عشق ندانم، نتوانم!

اشكی از شاخه فرو ریخت
مرغ شب، ناله ی تلخی زد و بگریخت

اشك در چشم تو لرزید،
ماه بر عشق تو خندید!

یادم آید كه : دگر از تو جوابی نشنیدم
پای در دامن اندوه كشیدم.
نگسستم، نرمیدم.

رفت در ظلمت غم، آن شب و شب‌های دگر هم،
نه گرفتی دگر از عاشق آزرده خبر هم،
نه كنی دیگر از آن كوچه گذر هم

بی تو، اما، به چه حالی من از آن كوچه گذشتم!
[/color:b7f6475a54]
[b:b7f6475a54][color=red:b7f6475a54]شعر كــوچـــه

كــوچـــه

سروده "هما میرافشار"

(پاسخی به اثر فریدون مشیری)[/color:b7f6475a54]
[/b:b7f6475a54]
[color=black:b7f6475a54]بی تو طوفان زده دشت جنونم
صید افتاده به خونم
تو چه‌سان می‌گذری غافل از اندوه درونم؟

بی من از کوچه گذر کردی و رفتی
بی من از شهر سفر کردی و رفتی
قطره‌ای اشک درخشید به چشمان سیاهم

تا خم کوچه به دنبال تو لغزید نگاهم
تو ندیدی ...
نگهت هیچ نیفتاد به راهی که گذشتی

چون در خانه ببستم،
دگر از پا نشستم
گوئیا زلزله آمد،
گوئیا خانه فروریخت سر من

بی تو من در همه شهر غریبم
بی تو، کس نشنود از این دل بشکسته صدائی
بر نخیزد دگر از مرغک پر بسته نوائی

تو همه بود و نبودی
تو همه شعر و سرودی

چه گریزی ز بر من
که ز کوی‌ات نگریزم
گر بمیرم ز غم دل
به تو هرگز نستیزم

من و یک لحظه جدایی؟!
نتوانم، نتوانم
بی تو من زنده نمانم[/color:b7f6475a54]
نماد کاربر
RASHTBOY
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه آگوست 28, 2011 12:00 am

پستتوسط armilad » شنبه دسامبر 07, 2013 4:47 pm

کاملا واقعی.
رفیقم رفت توی بانک رفاه حساب باز کنه که طبق معمول یه فرمی دادن که پر کنه.
خیلی جالبه که تعریف میکرد توی فرم نوشته بود که طرفدار کدام تیم هستید
استقلال یا پرسپولیس.

میگه که روی هر 2تا اسم خط زدمو نوشتم داماش. /23/ /23/ /23/
موندم حساب بانکی طرف چه ربطی به این 2 تیم کثیف داره.
لا اقل نگفتن توی رشت،تیم این شهرو بزارن کنار اون 2تا تیم کثیف.

گفتم که همه بدونن که تهاجم این 2تا تیم به افکار و احساسات مردم تا کجاها رفته...
داماش:یه حس مالکیت
نماد کاربر
armilad
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: شنبه آپريل 20, 2013 12:00 am

پستتوسط RASHTBOY » شنبه دسامبر 07, 2013 6:15 pm

[color=red:e7ae0fc228]خوانندگان گروه کر در حال آواز خوانی در سازه ای شبیه درخت کریسمس (میشیگان آمریکا)
[/color:e7ae0fc228]

[color=violet:e7ae0fc228]تزئین درخت کریسمس در ریودوژانیرو برزیل[/color:e7ae0fc228]

نماد کاربر
RASHTBOY
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط RASHTBOY » يکشنبه دسامبر 08, 2013 5:19 pm

[size=18:8e6935f43a][color=red:8e6935f43a]با یاد نلسون ماندلا ، سخنانی قصار از این آزادیخواه وارسته را به نظر می رساند[/color:8e6935f43a][/size:8e6935f43a]

[color=blue:8e6935f43a]هر روز صبح در جنگل آهوئی از خواب بیدار میشود که میداند باید از شیر تندتر بدود تا طعمه او نگردد ، و شیری که میداند باید از آهوئی تندتر بدود تا گرسنه نماند. مهم نیست که شیر باشی یا آهو ، با طلوع هر آفتاب با تمام توان آماده دویدن باش.

مهم این نیست که قشنگ باشی ، قشنگ این است که مهم باشی! حتی برای یک نفر

ما هم به ذهن سلیم و هم قلب نیازمندیم ،شکوه زندگی این نیست که هرگز به زانو در نیائیم ،در این است که هر بار افتادیم دوباره برخیزیم .

زندگی شگفت انگیز است فقط اگربدانید که چطور زندگی کنید .

شك هايت را باور نكن و هيچ گاه به باورهايت شك نكن .

موفقیت پیش رفتن است نه به نقطه ی پایان رسیدن

بگذارعشق خاصیت تو باشد نه رابطه خاص تو باکسی .

کوچک باش و عاشق.. که عشق می داند آئین بزرگ کردنت را ...

اگر قرار باشد خون را با خون شست دچار بدبختی میشویم ،ببخشیم اما فراموش نکنیم!

شجاعت مترادف نترسیدن نیست،بلکه شجاعت به معنای غلبه بر ترس است

آزادی به بریدن زنجیرها از دست و پا خلاصه نمی شود ،آزادی به احترام گذاشتن آزادی دیگران نیز نیاز دارد[/color:8e6935f43a]

نماد کاربر
RASHTBOY
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط fire_boy » يکشنبه دسامبر 08, 2013 6:43 pm

[img:92c69e97eb]http://asriran.com/files/fa/news/1388/9/17/122797_524.jpg[/img:92c69e97eb]
تصوير
fire_boy
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: جمعه ژانويه 18, 2013 12:00 am

پستتوسط fire_boy » يکشنبه دسامبر 08, 2013 9:20 pm

[img:1dea64d98d]http://diyarmirza.ir/files/2013/12/72347.jpg[/img:1dea64d98d]
تصوير
fire_boy
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: جمعه ژانويه 18, 2013 12:00 am

پستتوسط shervin1381 » يکشنبه دسامبر 08, 2013 9:27 pm

[quote:c3fc0e50cd="armilad"]کاملا واقعی.
رفیقم رفت توی بانک رفاه حساب باز کنه که طبق معمول یه فرمی دادن که پر کنه.
خیلی جالبه که تعریف میکرد توی فرم نوشته بود که طرفدار کدام تیم هستید
استقلال یا پرسپولیس.

میگه که روی هر 2تا اسم خط زدمو نوشتم داماش. /23/ /23/ /23/
موندم حساب بانکی طرف چه ربطی به این 2 تیم کثیف داره.
لا اقل نگفتن توی رشت،تیم این شهرو بزارن کنار اون 2تا تیم کثیف.

گفتم که همه بدونن که تهاجم این 2تا تیم به افکار و احساسات مردم تا کجاها رفته...[/quote:c3fc0e50cd]
اما تو محل کار من تبلیغات فقط واسه داماشه واگر هم کسی بخواد از تیمهای دیگه طرفداری کنه کارش رو لنگ میذارم تا بفهمه تو چه اب وهوایی داره نفس میکشه وباید سنگ کدوم تیم رو به سینه بزنه
نماد کاربر
shervin1381
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: يکشنبه مارس 31, 2013 12:00 am

پستتوسط RASHTBOY » دوشنبه دسامبر 09, 2013 4:18 pm

[size=24:cdf43ca843][color=violet:cdf43ca843]تصاویر خیره‌کننده از عکس‌های برگزیده جشنواره 2014 سونی[/color:cdf43ca843] [/size:cdf43ca843]

نماد کاربر
RASHTBOY
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط RASHTBOY » جمعه ژانويه 10, 2014 3:55 pm

/3/ /3/
نماد کاربر
RASHTBOY
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط The_King_of_rasht » جمعه ژانويه 10, 2014 8:06 pm

ما باز میگردیم

نماد کاربر
The_King_of_rasht
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: پنج شنبه اکتبر 20, 2011 12:00 am

پستتوسط RASHTBOY » شنبه ژانويه 11, 2014 4:35 pm

نماد کاربر
RASHTBOY
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط RASHTBOY » يکشنبه ژانويه 12, 2014 4:21 pm

نماد کاربر
RASHTBOY
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط RASHTBOY » دوشنبه ژانويه 13, 2014 4:53 pm

نماد کاربر
RASHTBOY
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط hatam » سه شنبه ژانويه 14, 2014 9:20 pm

تصوير
♥ دامـــــاش ♥

تصوير
hatam
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه ژوئن 04, 2011 12:00 am

پستتوسط fire_boy » چهارشنبه ژانويه 15, 2014 2:35 pm

پلنگ زخمی تنکابن که به علت تیراندازی دچار ضایعه نخاعی شده بود دیروز - دوشنبه - به روش مرگ آسان و با تزریق داروی بیهوشی در دوز بالا مرد.

به گزارش ایرنا، این پلنگ 13 دی ماه امسال در منطقه شکار ممنوع دوهزار در تنکابن مورد اصابت گلوله قرار گرفت و از ناحیه دو پا فلج شد.

منطقه دو هزار یکی از مناطق شکار ممنوع است که گونه های ارزشمند کل، بز، شوکا و پلنگ در آن زیست می کنند و دارای جمعیت خوب گراز است که طعمه پلنگ محسوب می شود.

علی عمارلویی مسوول کلینیک حیات وحش سازمان حفاظت محیط زیست روز دوشنبه در زمان تزریق داروی بیهوشی به پلنگ زخمی به خبرنگار علمی ایرنا گفت: این پلنگ نر و 8 ساله بود و قرار است از مغز استخوان، اسپرم و سلول های آن نمونه برداری و در بانک ژن دانشکده دامپزشکی دانشگاه تهران نگه داری شود.

وی توضیح داد: امکان ادامه حیات این پلنگ وجود نداشت و مقرر شده است که بدن حیوان با شرایط کنونی که دوپای فلج و قطع بودن 3 انگشت یک دست توسط سازمان حفاظت محیط زیست تاکسیدرمی شود و این تاکسیدرمی با ثبت تاریخچه و چگونگی کشته شدن در موزه حیات وحش این سازمان نگه داری شود.

عمارلویی افزود: این پلنگ 14 دی ماه برای مداوا به تهران منتقل شد و در دانشکده دامپزشکی دانشگاه تهران مورد مداوا قرار گرفت اما به دلیل اینکه قطع نخاع شده بود هیچ حسی نداشت از این رو خودش را محکم به دیواره قفس می کوبید که این کار موجب بیشتر زخمی شدن حیوان می شد.

وی اظهار داشت: البته معاینه اولیه نشان داده بود که این حیوان قبلا هم مورد اصابت گلوله قرار گرفته بود همچنین سه انگشتش هم به علت گرفتار شدن در تله قطع شده بود.

عمارلویی تاکید کرد: به علت قطع نخاع بودن ، پلنگ کنترل ادرار و مدفوع نداشت و از آنجا که امکان نزدیک شدن به حیوان هم وجود نداشت از این رو به مرور شرایط نامطلوبی ایجاد می شد، با تمام این مشکلات تیم معالج حیوان اعم از دامپزشکان دانشکده دامپزشکی دانشگاه تهران و سازمان حفاظت محیط زیست تمام راه های معالجه احتمالی و یا بهترین روش نگه داری این حیوان را مورد بررسی قرار دادند اما به نتیجه ای نرسید و در نهایت تصمیم بر مرگ آسان پلنگ گرفته شد.

در 6 سال گذشته 56 قلاده پلنگ در کشور براثر حوادث مختلف ازجمله تصادفات جاده ای ، تیراندازی و مارگزیدگی تلف شدند که 10 قلاده آن در سال جاری کشته شدند.

تصوير
تصوير
تصوير
تصوير
تصوير
تصوير
تصوير
تصوير
تصوير
تصوير
:?
تصوير