مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.
مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros
توسط alirahbar0131 » يکشنبه دسامبر 08, 2013 9:55 am
حرف از مستقل بودن يا نبودن افشين ناظمي بارها نقل قول شده. عده اي او را يک مربي مستقل و عده اي ديگر او را هيچ کاره مي دانند و معتقدند تيم توسط عابديني و مرغوب کوچ مي شود. نظر شما چيست؟
ابرار در دو واژه خلاصه میشه. "آقا" و "برادر". چون فقط یه ابراره که میتونه هم "آقا" باشه و هم مثل "برادر". ابرار رشت شینه.
-

alirahbar0131
- کاربر سایت
.png)
-
- تاريخ عضويت: شنبه نوامبر 10, 2012 12:00 am
توسط MAZIYAR » يکشنبه دسامبر 08, 2013 9:59 am
در مستقل بودن افشین ناظمی هیچ شکی نیست!
همان گونه که تعویض های طلایی برای افشین ناظمی هست پس تعویض ها و ترکیب اشتباه هم برای ناظمی هست...
همه عوامل دست به دست داد تا باختیم...
"آبرار اَ خاک میرزا جاجیگایه / همیشه خنجرُ خون روبرایه"
"حواسَ خُب بَنَه می حرفَ بشنو / منو تو یک سریم ، دوشمن سیوایه"
-

MAZIYAR
- مدیر انجمن

-
- تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 07, 2010 12:00 am
-
توسط dani_0131 » يکشنبه دسامبر 08, 2013 10:12 am
مرغوب

هر چی می کشیم از دست همینه.افشین خان

[url]امیر خان

داماش تمام نشدنی است
-

dani_0131
- کاربر فعال
.png)
-
- تاريخ عضويت: سه شنبه ژوئن 04, 2013 12:00 am
توسط sepidrod » يکشنبه دسامبر 08, 2013 10:27 am
[quote:a0ae01ad32="MAZIYAR"]در مستقل بودن افشین ناظمی هیچ شکی نیست!
همان گونه که تعویض های طلایی برای افشین ناظمی هست پس تعویض ها و ترکیب اشتباه هم برای ناظمی هست...
همه عوامل دست به دست داد تا باختیم...[/quote:a0ae01ad32]
آیا اگر افشین ناظمی نتایجی خوبی بگیره و به هر دلیلی از داماش جدا بشه آیا تیم های دیگه حاضر به جذبش میشن ؟ شاید به دلیل اقدامات آقای عابدینی مبنی بر دخالتهای معمول در کار کادر فنی اینطور به دیگران القا بشه که آقای ناظمی استقلال فکری ندارند و اگر تیم نتایج خوبی میگیره به خاطر عوامل دیگر باشه به هر حال آقای عابدینی هم هر وقت ازش در این زمینه سوال شده صراحتا اعلام کرده که دستی بر کادر فنی داره و خودش رو محق دانسته که در این زمینه دخالت کنه و این مساله قابل کتمان نیست و به هر حال این مساله باعث پایین اومدن ارزش کار کادر فنی در نزد افکار عمومی شده
نکته دیگه قبول دارم که همه عوامل دست به دست همه داد و همه به یک میزان مقصریم از منه هوادار تا مدیریت و بازیکن و کادر فنی و... ولی این بازی اصلا جای ریسک نداره !!! در حالی که یه بازیکنی عین ابوذر رحیمی داشتیم چه لزومی داشت سهرابی که هیچ تجربه ای در چپ نداره و اصلا چپ پا هم نیست رو بزاریم دفاع چپ معلومه این بازیکن جوان و بی تجربه در پست غیر تخصصی اش با توجه به جو به وجود اومده سوتی میده مرده ابوذر هم چنین پنالتی ناشیانه ای نمی داد اگر هم می داد دل آدم اینقدر نمی سوخت اگر اون پنالتی مذخرف و حقیقتا مفت داده نمیشد سرنوشت بازی طوری دیگری رغم می خورد و شاید هم می بردیم هر بازی دیگری بود محرومیت رحیمی توجیه داشت ولی این بازی به هیچ وجه مگر ابوذر کارش بدتر از دغاغله بود ؟
-

sepidrod
- کاربر ویژه
.png)
-
- تاريخ عضويت: پنج شنبه سپتامبر 16, 2010 12:00 am
توسط Rasht131 » يکشنبه دسامبر 08, 2013 10:38 am
عابدینی که تو تمرین تیم هم حتی نیست که بخواد تیمو کوچ کنه!
ناظمی استقلال داره ، خیلی خوب هم استقلال داره ، فقط ای کاش یه کم بیشتر از حق تیم و شهرش دفاع کنه!
-

Rasht131
- کاربر نسبتا فعال
.png)
-
- تاريخ عضويت: يکشنبه نوامبر 17, 2013 12:00 am
توسط damash_fsz » يکشنبه دسامبر 08, 2013 10:50 am
به نظر من ناظمی هیچ کارست.مرغوب و عابدینی تیم رو ارنج میکنن
[
-

damash_fsz
- کاربر حرفه ای
.png)
-
- تاريخ عضويت: دوشنبه مارس 26, 2012 12:00 am
توسط soroosh8 » يکشنبه دسامبر 08, 2013 10:52 am
[quote:6aa931e2c4="damash_fsz"]به نظر من ناظمی هیچ کارست.مرغوب و عابدینی تیم رو ارنج میکنن[/quote:6aa931e2c4]
بنظر من عابدینی هم هیچ کارست,مرغوب تنهایی ترکیب میچینه!
-

soroosh8
- کاربر ویژه
.png)
-
- تاريخ عضويت: دوشنبه آگوست 20, 2012 12:00 am
توسط ali-tifusi » يکشنبه دسامبر 08, 2013 11:28 am
باصراحت تمام میتونم بگم افشین هیچ دخالتی نداره.همرومرغوب عابدینی میچینن .خوب معلومه یه نگاهی به نیمکت تیم موقع بازی بندازین که چطوری باگوشی ترکیب میچینن
-

ali-tifusi
- کاربر نسبتا فعال
.png)
-
- تاريخ عضويت: چهارشنبه سپتامبر 18, 2013 12:00 am
توسط navid_rasht » يکشنبه دسامبر 08, 2013 11:41 am
بهتره یه نظر سنجی هم بزاریم در مورد ادامه ی فعالیت مرغوب در داماش.
بدونه کل ایران
داماش میشه قهرمان
-

navid_rasht
- کاربر فعال
.png)
-
- تاريخ عضويت: شنبه دسامبر 17, 2011 12:00 am
توسط 888 » يکشنبه دسامبر 08, 2013 11:48 am
خود اقای ناظمی که دیروز میگفتن یک ماهه حتی تلفنی هم با عابدینی صحبت نکردم ودر مورد تعویض الماسخاله هم گفتن کاملا" با نظر خودم بوده واز مرغوب کاملا" حمایت کردومعتقد مرغوب تمام تلاششو میکنه تا حواشی تیمو جمع کنه! به نظرم بهتره حرف خود ناظمی رو ملاک قرار بدیم واونو مسئول نتایج بدونیم.
البته اینو هم بگم که ناظمی هم با خیلی از مسایلی که تو تیم اتفاق میافته موافق نیست ولی برای حفظ تیم واینکه راه دیگه ای نداره صحبتی نمی کنه وبهتره مسایلی رو که تو مصاحبه عنوان میکنه زیادی جدی نگیریم.
در مورد ابوذر هم دیروز افشین ناظمی گفت دلیل بازی نکردنش این بود که به دلیل مشکلات اجاره خونه و... داشت بدون اجازه من سه روز تمرین نکرد باتیم واگه با این وضع بهش بازی میدادم ومی باختیم به مراتب بدتر از الان میشد.چون در اونصورت هر بازیکنی غیبت میکرد وانتظار داشت روز بازی بره تو زمین ودیگه نمیشد تیموجمع کرد.
ایشالا خبرای خوبی که میگن تو راهه چندروز اینده اتفاق بیافته
-
888
- کاربر فوق حرفه ای
.png)
-
- تاريخ عضويت: جمعه جولاي 08, 2011 12:00 am
توسط Dane_Ali » يکشنبه دسامبر 08, 2013 12:20 pm
با یه باخت که نباید همه چی رو ببریم زیر سوال
اونم همچین باختی که همه چی دست به دست هم داد تا رقم بخوره
-

Dane_Ali
- کاربر فعال
.png)
-
- تاريخ عضويت: يکشنبه فبريه 19, 2012 12:00 am
توسط miladcivil » يکشنبه دسامبر 08, 2013 12:24 pm
[quote:8b050897ea="888"]خود اقای ناظمی که دیروز میگفتن یک ماهه حتی تلفنی هم با عابدینی صحبت نکردم ودر مورد تعویض الماسخاله هم گفتن کاملا" با نظر خودم بوده واز مرغوب کاملا" حمایت کردومعتقد مرغوب تمام تلاششو میکنه تا حواشی تیمو جمع کنه! به نظرم بهتره حرف خود ناظمی رو ملاک قرار بدیم واونو مسئول نتایج بدونیم.
البته اینو هم بگم که ناظمی هم با خیلی از مسایلی که تو تیم اتفاق میافته موافق نیست ولی برای حفظ تیم واینکه راه دیگه ای نداره صحبتی نمی کنه وبهتره مسایلی رو که تو مصاحبه عنوان میکنه زیادی جدی نگیریم.
در مورد ابوذر هم دیروز افشین ناظمی گفت دلیل بازی نکردنش این بود که به دلیل مشکلات اجاره خونه و... داشت بدون اجازه من سه روز تمرین نکرد باتیم واگه با این وضع بهش بازی میدادم ومی باختیم به مراتب بدتر از الان میشد.چون در اونصورت هر بازیکنی غیبت میکرد وانتظار داشت روز بازی بره تو زمین ودیگه نمیشد تیموجمع کرد.
ایشالا خبرای خوبی که میگن تو راهه چندروز اینده اتفاق بیافته[/quote:8b050897ea]
[color=red:8b050897ea]بنده هم با نظر دوستمون 888 موافقم.[/color:8b050897ea]
[color=darkblue:8b050897ea]اگه قراره در روزیکه پیروزی و تعویض طلایی و ..... رقم میخوره، ناظمی بزرگش کنیم، پس باید در روزیکه چنین
فضاحتی هم به بار میاد، ناظمی پاسخگو باشه و مورد سرزنش قرار بگیره.[/color:8b050897ea]
[color=black:8b050897ea]اما من صحبتم چیز دیگست، در چنین سطحی از فوتبال تنها یک عامل سبب کسی پیروزی آنهم با این اختلاف نمیشه.
ما ضعف بسیااااااااار در مدیریت تیمی داشتیم و داریم و به اصطلاحی در این فصل، از آغاز تا کنون اصلا مدیر نداشتیم و
تیم خدا پیغمبری داره هدایت میشه. فقط هرزچندگهای یه شاخو شونه ای واسه بازیکنا (آبشک،مهدوی،حلافی......)
کشیده میشد.
ما باید واقعیت بپذیریم که در این 2 سال درودگر بهتر از عابدینی در تیم مقابل مدیریت کرد، حالا چه با حرکات و ترفندهای
ناجوانمردانه یا هرررررررچی.....[/color:8b050897ea]
[color=blue:8b050897ea]موضوع دیگه هم اینه ناظمی مربی روزهای سخت نیست، یعنی از لحاظ ذهنی نمیتونه تیم برای چنین بازیهایی جهت کسب
برد آماده کنه، همین امسال ما نتونستیم ملوان، فولاد، استقلال، پرسپولیس، سپاهان (نه چندان زهردار) ببریم، در حالیکه در
بازی و شرایط بازی از حریف چیزی کم نداشتیم بجز اون حرفه ای گری و تفکر و تمرکز لازم برای برد.
متاسفانه این خصلت ناظمی از اول فصل تا حالا، تصحیح نشد و روز به روز هم در حال بدتر شدن هست.[/color:8b050897ea]
just DAMASH
-

miladcivil
- کاربر ویژه
.png)
-
- تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am
-
توسط Majid_Rasht » يکشنبه دسامبر 08, 2013 3:39 pm
[size=14:4bcccdc1f6]متاسفانه نظرات بعضی از دوستان در رابطه با هیچ کاره بودن و یا عدم استقلال افشین ناظمی را توهینی آشکار به مربی جوانی می دانم که برایش ارزش بسیار قائلم با اینکه خودم در تایپیک صفحه اصلی سایت انتقادات بسیاری بر افشین وارد دانستم و حتی اورا مقصر اصلی شکست روز جمعه دانستم دقیقا به این علت است که اورابا تمام محدودیت ها و بسته بودن دستهایش مسئول نوع بازی داماش می دانم و با اینکه افتخار می کنم که مربی تعویض های طلایی نیم فصل بوده اما اگر انتقادی باشد مستقیما او را مخاطب قرار می دهم چرا که بر خلاف نظر بعضی از دوستان بسیار عزیزم او را به معنی واقعی سرمربی داماش می دانم و نگفتن ضعف های تیم از نگاه این هوادار ساده را ، اول از همه خیانت یه افشین ناظمی و بعد داماش می شمرم . واقعیت اینجاست که افشین ناظمی از نگاه من به عنوان یک هوادار یکی از بهترین مربیانی است که داماش می توانست در اختیار داشته باشد و ایمان دارم در صورت حمایت همه جانبه ما داماش گیلان روزهای خوبی را پیش رو خواهد داشت[/size:4bcccdc1f6]
-

Majid_Rasht
- کاربر خیلی فعال
.png)
-
- تاريخ عضويت: شنبه دسامبر 17, 2011 12:00 am
توسط gilan-astaneh » يکشنبه دسامبر 08, 2013 4:20 pm
بنظر منم ناظمی تو کارش مستقله خودش تیم ارنج میکنه اما فکرکنم گاهی خام مشورت های مزخرف مرغوب میشه اگر سعی کنه به حرفهای چرند مرغوب توجهی نکنه عالی میشه!
-
gilan-astaneh
- کاربر خیلی فعال
.png)
-
- تاريخ عضويت: جمعه مه 11, 2012 12:00 am
-
توسط armilad » يکشنبه دسامبر 08, 2013 4:51 pm
مستقل هست اما نه کامل.
شایدم بازیکن نداره که مجبوره بد ارنج کنه.
داماش:یه حس مالکیت
-

armilad
- کاربر فعال
.png)
-
- تاريخ عضويت: شنبه آپريل 20, 2013 12:00 am
بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان
چه کسي حاضر است ؟
کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 0 مهمان