[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - داماش گیلان VS ملوان انزلی /تایپیک نطرات، عکس ها وخبرهای کوتاه

داماش گیلان VS ملوان انزلی /تایپیک نطرات، عکس ها وخبرهای کوتاه

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

پستتوسط farhad2590076 » شنبه دسامبر 07, 2013 6:56 pm

[b:2c3dafe6ed]سلام
آقایان شنیدم مشکل ابوذر رحیمی حل شده و قرار است از فردا به تمرین بیاید. گویا مشکل کرایه خانه داشته و آقای عابدینی با او لج کرده و او را از لیست 18 نفره حذف کرده است. امیدوارم در بازی با نفت بتوانیم موفق عمل کرده و تیم از حاشیه خارج شود. به امید پیروزی . در مورد مطالب آقایان هم نظری نمیدهم چون مطالب زیادی را دیروز فرستادم و البته موجبات حساسیت بعضی آقایان نیز فراهم شد. بهر حال تجربه شخصی من بعنوان یک هوادار یا به زعم بعضیها تماشگر فکر میکنم بیشتر از سایرین باشد. موفق باشید

فرهاد از رشت[/b:2c3dafe6ed][size=18:2c3dafe6ed] [/size:2c3dafe6ed][color=darkblue:2c3dafe6ed] [/color:2c3dafe6ed]
نماد کاربر
farhad2590076
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: سه شنبه جولاي 16, 2013 12:00 am

پستتوسط soroosh8 » شنبه دسامبر 07, 2013 7:05 pm

خسته نباشه دیگه کاراز کار گذشته نیومد هم نیومد.
"دنیا فقط رشت و داماش"
نماد کاربر
soroosh8
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه آگوست 20, 2012 12:00 am

پستتوسط havadarehamishegi » شنبه دسامبر 07, 2013 7:07 pm

[quote:c8fd44aa7a="farhad2590076"][b:c8fd44aa7a]سلام
آقایان شنیدم مشکل ابوذر رحیمی حل شده و قرار است از فردا به تمرین بیاید. گویا مشکل کرایه خانه داشته و آقای عابدینی با او لج کرده و او را از لیست 18 نفره حذف کرده است. امیدوارم در بازی با نفت بتوانیم موفق عمل کرده و تیم از حاشیه خارج شود. به امید پیروزی . در مورد مطالب آقایان هم نظری نمیدهم چون مطالب زیادی را دیروز فرستادم و البته موجبات حساسیت بعضی آقایان نیز فراهم شد. بهر حال تجربه شخصی من بعنوان یک هوادار یا به زعم بعضیها تماشگر فکر میکنم بیشتر از سایرین باشد. موفق باشید

فرهاد از رشت[/b:c8fd44aa7a][size=18:c8fd44aa7a] [/size:c8fd44aa7a][color=darkblue:c8fd44aa7a] [/color:c8fd44aa7a][/quote:c8fd44aa7a]

خسته نباشی واقعا

میثاق از بیستون
نماد کاربر
havadarehamishegi
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: شنبه اکتبر 02, 2010 12:00 am

پستتوسط yaran-mirzakochak » يکشنبه دسامبر 08, 2013 6:41 am

[quote:2fa117019d="farhad2590076"][b:2fa117019d]سلام

فرهاد از رشت[/b:2fa117019d][size=18:2fa117019d] [/size:2fa117019d][color=darkblue:2fa117019d] [/color:2fa117019d][/quote:2fa117019d]

یارو تو انزلی چاقوکشی میکنه( دغاغله) اون همه عربده کشی میکنه ولی انزلیچیها اون رو برای بازی حساس با داماش تو ترکیب میزارن تا بعدآ تکلیفش رو روشن کنن...
ولی اینجا بدون رعایت کردن کمی مدارا تیم رو از شرایط آرمانی براحتی هرچه تمام تر خارج میکنن!!!!
آقای ابوذر خان خوش آمدی داداش به تیمت!!!! تو هم میدونستی چه وقت برامون ناز کنی!!!!!
yaran-mirzakochak
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: پنج شنبه سپتامبر 09, 2010 12:00 am

پستتوسط golsar-boy » يکشنبه دسامبر 08, 2013 6:53 am

[quote:41b4a76266="yaran-mirzakochak"][quote:41b4a76266="farhad2590076"][b:41b4a76266]سلام

فرهاد از رشت[/b:41b4a76266][size=18:41b4a76266] [/size:41b4a76266][color=darkblue:41b4a76266] [/color:41b4a76266][/quote:41b4a76266]

یارو تو انزلی چاقوکشی میکنه( دغاغله) اون همه عربده کشی میکنه ولی انزلیچیها اون رو برای بازی حساس با داماش تو ترکیب میزارن تا بعدآ تکلیفش رو روشن کنن...
ولی اینجا بدون رعایت کردن کمی مدارا تیم رو از شرایط آرمانی براحتی هرچه تمام تر خارج میکنن!!!!
آقای ابوذر خان خوش آمدی داداش به تیمت!!!! تو هم میدونستی چه وقت برامون ناز کنی!!!!![/quote:41b4a76266]

ابوذر رحیمی در تمرین پنجشنبه حضور داشت و با تیم تمرین کرد ولی حالش اونقدر گرفته بود که اگر کارد میزدی خون نمیومد. بعد از تمرین هم ناراحتی از چهرش میبارید و زود سوار ماشین شد و رفت.
به نظر شما کی مقصره؟
بیچاره تا گفت کرایه خونه ندارم از لیست 18 نفره رفت کنار، کاپیتان مهدوی و آبشک و چاووشی تا مصاحبه کردن رفتن کنار، یکی مصلحتی مصدوم شد، یکی پیر و نا آماده لقب گرفت و دیگری پولکی و عاشق ماجراجویی در مس کرمان!!!
نماد کاربر
golsar-boy
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: پنج شنبه جولاي 19, 2012 12:00 am

پستتوسط amin_asadolahpor » يکشنبه دسامبر 08, 2013 7:37 am

[quote:3dbfbec330="golsar-boy"][quote:3dbfbec330="yaran-mirzakochak"][quote:3dbfbec330="farhad2590076"][b:3dbfbec330]سلام

فرهاد از رشت[/b:3dbfbec330][size=18:3dbfbec330] [/size:3dbfbec330][color=darkblue:3dbfbec330] [/color:3dbfbec330][/quote:3dbfbec330]

آقای ابوذر خان خوش آمدی داداش به تیمت!!!! تو هم میدونستی چه وقت برامون ناز کنی!!!!![/quote:3dbfbec330]

ابوذر رحیمی در تمرین پنجشنبه حضور داشت و با تیم تمرین کرد ولی حالش اونقدر گرفته بود که اگر کارد میزدی خون نمیومد. بعد از تمرین هم ناراحتی از چهرش میبارید و زود سوار ماشین شد و رفت.
به نظر شما کی مقصره؟
بیچاره تا گفت کرایه خونه ندارم از لیست 18 نفره رفت کنار، کاپیتان مهدوی و آبشک و چاووشی تا مصاحبه کردن رفتن کنار، یکی مصلحتی مصدوم شد، یکی پیر و نا آماده لقب گرفت و دیگری پولکی و عاشق ماجراجویی در مس کرمان!!![/quote:3dbfbec330]

همه بازیکنان ما مشکل دارن جز 1نفر
مربی های ما مشکل دارن فقط 1نفر راست میگه
هیت فوتبال مشکل داره با ما، فدراسیون باما مشکل داره،کمیته انضباطی با مشکل داره،کمیته داواران مشکل داره به قول 1 نفر ؟
اینجل میمونیم راحت بازیکنان خودمونو تخریب کردیم خیلی از ماها،اما خوب این بازیکنان هم مشکل دارن،شما خودتون اگه از صاحب کارتون 2ماه حقوق نگیرید میزنید میرید،یا از پدرتون پول تو جیبی نگیرید،چه حالی دارید؟
بیاید بازتر نگاه کنید این قضایارو،ما تو رشت همیشه این مشکل بی پولی رو سال های پیش داشتیم،اما تو تیم ما اینقدر بازیکن بومی نبودش،اینقدر تعصب نداشتن بخاطر هوادار از خیلی چیزا بگذرن
ابوذر هم واسه تیم ماخیلی زحمت کشید،بعد تمرین پنجشنبه وقتی دید اسمش جز 18 تا نیست خیلی ناراحت بودش.جون بهش گفته بودن فیکس هستی
دیروز که دیدمش فقط حسرت بازی روز جمعه رو میخورد.بچه ها قدر همه این بازیکنان رو بدونید چون واقعا واسه من وتو هوادار دارن بازی میکنن،نه چیز دیگه
ایران داماش
نماد کاربر
amin_asadolahpor
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: دوشنبه جولاي 16, 2012 12:00 am

پستتوسط golsar-boy » يکشنبه دسامبر 08, 2013 7:45 am

آبرار امین مثل اینکه متوجه منظورم نشدی
منم از بازیکن دفاع کردم !!!!
Be Careful
This is DAMASH
نماد کاربر
golsar-boy
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط farhad2590076 » يکشنبه دسامبر 08, 2013 8:20 am

سلام
آقای عابدینی می خواست برش مدیریتی خود را نشان بدهد و بگوید برای من باخت مهم نیست اگر بازیکنی بخواهد ناز کند فوری او را کنار میزنم! ولی آقای عابدینی ماشاله شما که یک مدیر فوتبالی قدیمی هستی از شما بعید است در آستانه یک بازی حساس و مهم چه به لحاظ جدول و چه از سایر لحاظ دفاع چپ تیم را به این سادگی از لیست 18 نفره حذف کنی!! خوب حالا مگر این بیچاره چه گفته بود حقش را می خواست شما باید هم به او بتازی و هم به تیم ! آنهم در آستانه یک بازی حساس. خوب آیا جایگزین مناسب داشتی هر 3 گل ما تقریبا" از همان جناح بود جناب عابدینی گرامی. هادی سهرابی یک هافبک وسط است نه یک دفاع چپ پول که نداری بازیکن که نداری همین را هم که داری اینجوری پرت می کنی بیرون خوب بفرمایید تکلیف چیست ؟ یکجوری در این شرایط حساس باید با بازیکن کنار بیایی نه آنکه واکنش ویران کننده نشان دهی و تیم را به حاشی ببری. از جنابعالی بعنوان یک مدیر فوتبالی بیشتر این انتظار می رود بهتر نبود این کار را به بعد از بازی موکول می کردی و با درایت هم بازیکن را مجاب به نظم تیمی میکردی و هم تیم در بازی داخل زمین مشکل پیدا نمی کرد.

فرهاد از رشت[b][size=18:b87c4030f1] [/size:b87c4030f1][color=red:b87c4030f1] [/color:b87c4030f1]
نماد کاربر
farhad2590076
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: سه شنبه جولاي 16, 2013 12:00 am

پستتوسط amin_asadolahpor » يکشنبه دسامبر 08, 2013 8:53 am

[quote:13f5924dbf="golsar-boy"]آبرار امین مثل اینکه متوجه منظورم نشدی
منم از بازیکن دفاع کردم !!!![/quote:13f5924dbf]

منم همینو گفتم بلامیسر وهمه هم همینو گفتن،خدارو شکر هوادار ما میفهمه که کم کاری از کجا بودش
اما دیگران هنوز فکر میکنن با 1 مشت هالو طرف هستن
امیدوارام این خبری خوبی که قراره به زودی پخش بشه زودتر بیاد وهمه ما از هنگ بودن در بیایم
ایران داماش
نماد کاربر
amin_asadolahpor
کاربر فعال
کاربر فعال

پستتوسط soroosh8 » يکشنبه دسامبر 08, 2013 9:04 am

[quote:14bdbe769b="amin_asadolahpor"][quote:14bdbe769b="golsar-boy"]آبرار امین مثل اینکه متوجه منظورم نشدی
منم از بازیکن دفاع کردم !!!![/quote:14bdbe769b]

منم همینو گفتم بلامیسر وهمه هم همینو گفتن،خدارو شکر هوادار ما میفهمه که کم کاری از کجا بودش
امیدوارام این خبری خوبی که قراره به زودی پخش بشه زودتر بیاد وهمه ما از هنگ بودن در بیایم[/quote:14bdbe769b]

[color=darkblue:14bdbe769b]
[size=18:14bdbe769b]
اتفاقا ما بازیکنایی میخوایم که دشمن هوادارهای حریف باشن(میدیدی اون زارع # چطور میکرد؟),بازیکنایی که بدونن این بازی رو ببازن کلا هوادارها ازشون رو برگردون میشن!بنظر درسته داوری شدیدا بر علیه ما بود ولی برخی بازیکن ها گندش رو در آوردن,انصافا آماده نیستن,یعنی الان خجالت نمیکشن؟چطوری میخوان این شکست رو توجیه کنن؟یکم سفت بگیرید خواهش میکنم!دیگه مرغوب یا پول ندادن و عابدینی دلیل اضافه وزن شدید نیست که!یکم سفت بگیرید ببینن دنیا چه خبره؟همین "ان زلی" چیها فحش مادر داده بودن به همین کاپیتان ...شون!!!من اصلا این کار و تایید نمیکنم ولی حداقل اینا هم یه تکونی به خودشون بدن وقتی ما همه جوره پشتشونیم!من میخوام دنیا نباشه اگه رشت در هر چیزی یه کوچولو بخواد اسمش بیاد پایین![/size:14bdbe769b][/color:14bdbe769b]
نماد کاربر
soroosh8
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط amin_asadolahpor » يکشنبه دسامبر 08, 2013 9:14 am

[quote:436c4db697="soroosh8"][quote:436c4db697="amin_asadolahpor"][quote:436c4db697="golsar-boy"]آبرار امین مثل اینکه متوجه منظورم نشدی
منم از بازیکن دفاع کردم !!!![/quote:436c4db697]

امیدوارام این خبری خوبی که قراره به زودی پخش بشه زودتر بیاد وهمه ما از هنگ بودن در بیایم[/quote:436c4db697]

[color=darkblue:436c4db697]
[size=18:436c4db697]
اتفاقا ما بازیکنایی میخوایم که دشمن هوادارهای حریف باشن(میدیدی اون زارع # چطور میکرد؟),بازیکنایی که بدونن این بازی رو ببازن کلا هوادارها ازشون رو برگردون میشن!بنظر درسته داوری شدیدا بر علیه ما بود ولی برخی بازیکن ها گندش رو در آوردن,انصافا آماده نیستن,یعنی الان خجالت نمیکشن؟چطوری میخوان این شکست رو توجیه کنن؟یکم سفت بگیرید خواهش میکنم!دیگه مرغوب یا پول ندادن و عابدینی دلیل اضافه وزن شدید نیست که!یکم سفت بگیرید ببینن دنیا چه خبره؟همین "ان زلی" چیها فحش مادر داده بودن به همین کاپیتان ...شون!!!من اصلا این کار و تایید نمیکنم ولی حداقل اینا هم یه تکونی به خودشون بدن وقتی ما همه جوره پشتشونیم!من میخوام دنیا نباشه اگه رشت در هر چیزی یه کوچولو بخواد اسمش بیاد پایین![/size:436c4db697][/color:436c4db697][/quote:436c4db697]

سروش عزیز منم باهات موافقم،اما تو این بی پولی این بازیکنان رو از دست بدیم ،کی میخواد بیاد بازی کنه؟
اونا هم انگیزه داشتن برای این بازی،1هفته تمام برنامه ریزی کردن
اما خب ورق جور دیگه برگشت.
با ترکیب اشتباه،نا داوری تونستن ببرن
اره چنتا بازیکنان ما ادعا دارن فقط،اما تو این وضعیت اگه حمایت نکنیم این بچه هارو تیم میفته
اونا به مازیار زارع کاپیتانشون فحاشی کردن ،اما تو میتونی ببینی کسی به مهدوی فحش بده؟مهدوی امد تو بازی کمی بازی بهتر انجام دادیم،چنتا پاس درست دادیم،بازی رو باز کردیم،محمد رضا رو به زور آمپول فرستادن تو زمین
بازیکنان ما هم در همین حد هستن،اما کمی مثل سیف الهی و مختاری و مهدوی با غیرتر بازی میکردن اینجوریی پیش نمی امد
امیدوارام
ایران داماش
نماد کاربر
amin_asadolahpor
کاربر فعال
کاربر فعال

پستتوسط amir-damashi » يکشنبه دسامبر 08, 2013 9:36 am

بچه ها تا حالا دقت کردین تو صحنه گل دوم امین متوسل زاده مقصر صد در صد بود..
بجای اینکه یارمستقیم خودشو تا آخر نگه داره ول کرده اون بازیکن هم رفته گل زده...
اگه تا آخر نگه میداشت اون بازیکن هم به اون راحتی نمیتونست ضربه سر بزنه،برید صحنه گل دوم رو یه بار دیگه نگاه کنید...

این آقا همون بهتر که به عنوان یار تعویضی وارد زمین بشه...
رو قلب ما نـــوشــته
فقط داماشو عشقه
نماد کاربر
amir-damashi
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: يکشنبه جولاي 31, 2011 12:00 am

پستتوسط soroosh8 » يکشنبه دسامبر 08, 2013 10:04 am

ناظمي: فاصله ما و ملوان 3 گل نبود

سرمربي تيم فوتبال داماش گيلان گفت: مقصر شکست داماش مقابل ملوان انزلي من هستم چون بازيکنانم را به خوبي توجيه نکرده بودم.
ناظمي: فاصله ما و ملوان 3 گل نبود
افشين ناظمي درباره شکست 3 بر صفر داماش مقابل ملوان بندرانزلي اظهار داشت: فوتبال است و اتفاقات زيادي در آن مي‌افتد. از نتيجه به دست آمده متاسفم و شرمنده هواداران رشتي هستم.

به گزارش تسنيم،وي با اشاره به دلايل شکست داماش افزود: بي‌توجهي ما يکي از دلايل شکست‌مان بود. بازيکنان در زمين باهوش عمل نکردند و با وجود اينکه تذکرات لازم درباره حواشي اين ديدار را به آنها داده بوديم اما خوب کار نکردند. البته مقصر اين شکست من هستم، چون بازيکنانم را به خوبي توجيه نکرده بودم.

سرمربي داماش ادامه داد: فاصله داماش و ملوان 3 گل نبود و با وجود خوردن 3 گل 5،6 موقعيت براي گلزني داشتيم. جمعه روز خوب دروازه‌بان ملوان بود و اگر فيلم بازي را نگاه کنيد متوجه مي‌شويد که چقدر براي گلزني فرصت داشتيم. بايد در آينده تلاش بيشتري کرده و شکست مقابل ملوان را جبران کنيم. من به شخصه به آينده داماش اميدوارم.

ناظمي در خصوص داوري ديدار داماش گيلان - ملوان بندرانزلي عنوان کرد: در مورد داوري صحبت نمي‌کنم با اين حال اعتقاد دارم داور در اخراج رضا کاردوست عجله کرد. در صحنه اخراج کاردوست حرکت اول را اميرحسين فشنگچي، بازيکن ملوان انجام داد و سپس کاردوست از خود واکنش نشان داد. به نظرم سعيد مظفري‌زاده در آن صحنه عجله کرد.

وي درباره واکنش هواداران داماش پس از شکست مقابل ملوان گفت: قطعاً مردم انتظار چنين شکستي را نداشتند. متاسفانه نتوانستيم انتظارات آنها را برآورده کنيم. در جريان بازي و تا قبل از پنالتي هيچ توپي دروازه داماش را تهديد نمي‌‌کرد ولي پس از اعلام پنالتي همه حواشي بازي از جمله پنالتي، اخراج بازيکن ما و ...دست به دست هم داد تا داماش نتواند بازي خودش را انجام دهد.

سرمربي داماش تصريح کرد: باور کنيد پس از اين اتفاق تمام فکر و ذکر من در جريان بازي بود و اصلاً حواسم به سکوها و شعارهاي تماشاگران نبود.

ناظمي با اشاره به ديدار روز جمعه داماش مقابل نفت تهران خاطرنشان کرد: نفت تيم خوبي است. سعي مي‌‌کنيم تمرينات بهتري را پشت سر بگذاريم و با ريکاوري خوب به مصاف تيم نفت و سرمربي خوب آن برويم تا جبران شکست هفته قبل را کرده باشيم.

[color=darkblue:e6d87c29f5][size=18:e6d87c29f5]افشین خان,من اگه بودم به فحش میکشیدم مظفری زاده رو تا حداقل دل هوادارامون یه خورده خنک بشه.[/size:e6d87c29f5][/color:e6d87c29f5]
در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط soroosh8 در يکشنبه دسامبر 08, 2013 10:07 am .
"دنیا فقط رشت و داماش"
نماد کاربر
soroosh8
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط golsar-boy » يکشنبه دسامبر 08, 2013 10:04 am

با اینکه باختیم ولی بازم میگم تیم اول استانیم و مطمئنم به زودی انتقام میگیریم.

[align=center:a7422b8301][img:a7422b8301]http://www.damashsc.com/fa/images/stories/pic/1392-2/13-2/h-5%20T.jpg[/img:a7422b8301][/align:a7422b8301]
Be Careful
This is DAMASH
نماد کاربر
golsar-boy
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط MAZIYAR » يکشنبه دسامبر 08, 2013 10:08 am

[quote:12bda8e81a="golsar-boy"]با اینکه باختیم ولی بازم میگم تیم اول استانیم و مطمئنم به زودی انتقام میگیریم.

[align=center:12bda8e81a][img:12bda8e81a]http://www.damashsc.com/fa/images/stories/pic/1392-2/13-2/h-5%20T.jpg[/img:12bda8e81a][/align:12bda8e81a][/quote:12bda8e81a]

ختم کلام رو دوست عزیزمون زد و بهتره این بحث رو پایان بدیم...
تاپیک قفل شد تا دیگه ادامه دار نشه
"آبرار اَ خاک میرزا جاجیگایه / همیشه خنجرُ خون روبرایه"

"حواسَ خُب بَنَه می حرفَ بشنو / منو تو یک سریم ، دوشمن سیوایه"
نماد کاربر
MAZIYAR
مدیر انجمن
مدیر انجمن

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 07, 2010 12:00 am

قبلي

بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 1 مهمان