[quote:46ebec9dd9="soroosh8"][quote:46ebec9dd9="shervin1381"][quote:46ebec9dd9="armilad"]همه این حرفا درست.
اما من موندم چرا رضا کار دوست بهونه ی به این قشنگی و راحتی داد دست داور.
ما که تماشاگریم میدونیم همه دنیا بر علیه ما هستن.
از رضا که این همه خوش اخلاقه بعید بود.

[/quote:46ebec9dd9]
برادر عزیزوگرامی همانطور که فرمودید اقارضا جوان بسیار مودب وباشخصیتیه ،اخاقش هم که بسیار خوبه در صحبت باهاش متوجه میشی که چقدر با احترام حرف میزنه ودر 10کلمه ای که میگه 9تاش فدات بشم و برات بمیرمه بااینکه تو ورزشگاه متوجه نشدم که چه اتفاقی افتاد قسم میخوردم که اون هیچ کاری نکرده وشب که فیلم رو ضبط کردم باور کن بالای ده بار فیلم اون صحنه رو دیدم به خدا اون کاری نکرد که حتی مستحق دریافت کارت زرد باشه ،قرمز که جای خود واون بازیکن کثیف ملوان بود که تمارض کرد ومظفری زاده رو راضی کرد که اخراجش کنه
ازهمه مهمتر اینکه از نظر فنی هم من وهم شما میدونیم که جزءدونده ترین بازیکن تیممونه وبا اینکه یکه هافبک تدافعی ودر گیر شونده است امار فوق العاده ای از نظر کمترین دریافت کارت زرد داره وخیلی مهمتر اینکه بچه خود رشته وبیشتر از همه به اهمیت دربی شمال اگاهه به هر حال من مطمئنم که در برنامه نود حقانیت وی وپلیدی مظفری زاده بر همه اشکار خواهد شد[/quote:46ebec9dd9]
[color=darkblue:46ebec9dd9]
[size=18:46ebec9dd9]اون صحنه من کاملا یادمه و حواسم بود,کاردوست ضربه آروم به سینه اون زد به حالتی که برو عقب,بازیکن "ان زلی" صورتش رو گرفت افتاد زمین اصلا مظفری زاده روش اونور بود اول دستش رفت سمت جیب جلوش که کارت زرد بده من توی دلم گفتم باز خدارو شکر یهو دستش رو کشید برد سمت جیب شورتش عقب دیگه اونجا بود که انگار به مغزم شلیک کردن!
خدا مظفری زاده رو خیر نده,بخدا از قصد اینجوری کرد,اون روشاونور بود اگه میخواست حفظ ظاهرم بکنه باید می رفت سمت کمک داور!حتی قهرمانی هم اینکارو کرده بود,حالا یا این ناشی بازیدر آورد یا اصلا میدونست مسئولای ما عمرا بعد نمیتونن حقمون رو بگیرن به هیچی حساب نکرد.[/size:46ebec9dd9][/color:46ebec9dd9][/quote:46ebec9dd9]
مسیولین محترم لا اقل به احترام ناراحتی این همه هوادار هم که شده 4 تا اعتراض بکنبن آخه کجای دنیا تو بازی خونگی سر آدمو می برن ؟
آقای عابدینی عزیز آقای سراوانی دوست داشتنی به خدا این هوادارا نعمتن .ما می دونیم باخت هم جزیی از فوتباله ولی ناداوری های پیاپی ، برد های با پنالتی تشویش تماشاچی توسط کاپیتان حریف و ... اگه برای هر تیم دیگه ای رخ می داد حداقل برای اعاده حیثیت هواداراش هم که شده 4 تا مصاحبه آتشی می کرد نه این که بگه :
[size=24:46ebec9dd9][color=red:46ebec9dd9]"وقتي ديدم تاج حساس شده من کوتاه آمدم"[/color:46ebec9dd9][/size:46ebec9dd9]
آقای عابدینی عزیز من به شخصه از طرفدارن 2 آتیشه شما بودم و به احترام حضور و ماندگاری شما تو تیممون از هیچ کاری کوتاهی نکردیم ، خواهشا بزارید روزی هم که به تیم محبوبتون رفتید محبوب ترین چهره فوتبالی شمال کشور بمونید نه این که همه آرزوی رفتنتون رو بکنن.
از صبح فقط منتظر یه مصاحبه آتشی از شما بودم که با "کوتاه آمدن..."شما مواجه شدم!