[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - گفتگو آزاد

گفتگو آزاد

پیشنهادات و انتقادات + مطالب متفرقه ورزشی، اجتماعی، تاریخی و... (ارسال های سیاسی حذف خواهند شد) را در این بخش قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, antiros

پستتوسط havadarehamishegi » شنبه دسامبر 07, 2013 4:41 pm

توی همین فوتبال لجن اینقدر برقص تا خفه شی
فوتبال=عابدینی=داماش=رشت=زندگی=جایگاه H
ببین ما یکی دوتا نیستیم داماشیم و بیشمار اره
نماد کاربر
havadarehamishegi
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: شنبه اکتبر 02, 2010 12:00 am

پستتوسط ba-taasob-2 » شنبه دسامبر 07, 2013 4:43 pm

[quote:969e7ae314="armilad"]همه این حرفا درست.
اما من موندم چرا رضا کار دوست بهونه ی به این قشنگی و راحتی داد دست داور.
ما که تماشاگریم میدونیم همه دنیا بر علیه ما هستن.
از رضا که این همه خوش اخلاقه بعید بود. /4/[/quote:969e7ae314]
آخه رضا بنده خدا کاری نکرد که آبرار. بازیکن حریف از پشت هولش داد رضا هم فقط دست اون بیشرف رو پس زد. بعد اون خودشو انداخت زمین و صورتشو گرفت و مثلا از درد به خودش پیچید.
مطمئن باش اگه این صحنه هم اتفاق نمی افتاد اون مظفری نجاست یه بهانه دیگه پیدا میکرد واسه اخراج بازیکنای داماش
راه در هستی یکی است و آن راه راستی است
نماد کاربر
ba-taasob-2
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: سه شنبه نوامبر 23, 2010 12:00 am

پستتوسط amin_asadolahpor » شنبه دسامبر 07, 2013 4:46 pm

بارها امدم تو سایت انتقاد کردم از امیر عابدینی،بیشتر شماها جبهه گرفتین سمت من،خندق کندین دور حاجی،که این بره کی تیمو نگه داره؟

متاسفانه من 5شنبه گفتم،اما مطلب من پاک شدش،ماه قبل گفتم که این آقا ریشه داماش زده ،گفتم این نسل فوتبال بره دیگه داماش میفته،هرگز بالا نمیاد
بارها گفتم مدیر عاملی که از تهران میخواد تیم رو هدایت کنه بهتره بره
اما بیشترتون گفتید امین تند نرو،زنگ زدیدید گفتید الان وقتش نیست،گفتیدتو با حاجی چی دشمنی داری؟تازه رسیدید سر حرف من
الان بازیکنان ما از خیلی از پولهای خودشون میگذرن ،از پیشنهادهای بهتر میگذرن،اما دوستان این نسل بره کی میخواد برامون بازی کنه؟

آقای عابدینی نسل فوتبال رشت رو کشت،خیانتی که ایشون به این شهر کرد هیچ مربی ایی هیچ شهرداریی هیچ استانداریی نکرد.

تعجب من اینه که چرا شماها فقط نشستید که کی این کشتی سوراخ شده قراره غرق بشه؟
بیایید 1بار هم شده به واقعیت نگاه بندازیم،تو فوتبال رشت یعنی هیچ مدیر یی بهتر از این پیدا نمیشه؟
ما میخوایم از زندگی در کنار فوتبال لذت ببریم،اما انگار فوتبال داره از ما لذت میبره
امیر عابدینی واسه داماش فعالیت کرد،اما 10 برابرش هم سود برد و استفاده کرد،شماها تاکی میخواهید ساکت باشید،اخه چرا مردم گیلک نسلشون اینقدر ترسو شده ،حقی که دارنو نمیتون تو فوتبال بگیرن
بعدها میفهمید ،چه قراردادهایی سر بازیکنان بسته شد،چه فاکتورهایی الکی امد ورفت

بیایم پشت هم باشیم و به هم پشت نکنیم
ایران داماش
نماد کاربر
amin_asadolahpor
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: دوشنبه جولاي 16, 2012 12:00 am

پستتوسط havadarehamishegi » شنبه دسامبر 07, 2013 4:51 pm

دقیقا می تونی بگی کی دوس داری بیاد تیم و بگیره ؟؟؟؟
فوتبال=عابدینی=داماش=رشت=زندگی=جایگاه H
ببین ما یکی دوتا نیستیم داماشیم و بیشمار اره
نماد کاربر
havadarehamishegi
متعصب سایت
متعصب سایت

پستتوسط damash_fsz » شنبه دسامبر 07, 2013 5:01 pm

[quote:0bb9e54d01="amin_asadolahpor"]بارها امدم تو سایت انتقاد کردم از امیر عابدینی،بیشتر شماها جبهه گرفتین سمت من،خندق کندین دور حاجی،که این بره کی تیمو نگه داره؟

متاسفانه من 5شنبه گفتم،اما مطلب من پاک شدش،ماه قبل گفتم که این آقا ریشه داماش زده ،گفتم این نسل فوتبال بره دیگه داماش میفته،هرگز بالا نمیاد
اما بیشترتون گفتید امین تند نرو،زنگ زدیدید گفتید الان وقتش نیست،گفتیدتو با حاجی چی دشمنی داری؟تازه رسیدید سر حرف من
الان بازیکنان ما از خیلی از پولهای خودشون میگذرن ،از پیشنهادهای بهتر میگذرن،اما دوستان این نسل بره کی میخواد برامون بازی کنه؟

آقای عابدینی نسل فوتبال رشت رو کشت،خیانتی که ایشون به این شهر کرد هیچ مربی ایی هیچ شهرداریی هیچ استانداریی نکرد.

بیایید 1بار هم شده به واقعیت نگاه بندازیم،تو فوتبال رشت یعنی هیچ مدیر یی بهتر از این پیدا نمیشه؟
ما میخوایم از زندگی در کنار فوتبال لذت ببریم،اما انگار فوتبال داره از ما لذت میبره
امیر عابدینی واسه داماش فعالیت کرد،اما 10 برابرش هم سود برد و استفاده کرد،شماها تاکی میخواهید ساکت باشید،اخه چرا مردم گیلک نسلشون اینقدر ترسو شده ،حقی که دارنو نمیتون تو فوتبال بگیرن

بیایم پشت هم باشیم و به هم پشت نکنیم[/quote:0bb9e54d01]
این حرفت رو بعد بازی پارسال ملوان داخل باشگاه موقعی که عابدینی اومده پایین تا با ما صحبت کنه شنیدم ازت امین جان.ولی چه میشه کرد که دوستان داماش رو با عابدینی میخوان.و خدایی برای من یکی ثابت شد که ناظمی هیچ کارست توی باشگاه.مربی عابدینی و مرغوب هستن.ولی این سمت تشریفاتی اینقدر به ناظمی مزه کرده که اصلا هیچ اعتراصی نمیکنه.تمام خریدار ها رو پروند.یه کانون هواداران درست کرد که دهن مارو ببنده که اونم از اول ادم تا اخر خاتم همه با نظر خودش بوده.وای به حال ما که یه تهرانی توی خونش نشسته و بازی رو از تلویزیون میبینه و دستور تعویض میده
مرغوب لیاقت تدارکاتی بودن رو هم نداره بعد توی باشگاه داماش همه کاره هستش
جوانای رشت باید برن جاهای دیگه و لیگای پایین تر یا بیان داماش تست بدن و رد بشن ولی حبیب دهقانی و الماسخاله میان یه بازی مثل ملوان رو بازی میکنن.واژه تاسف خیلی کمه واسه این وضع
[
نماد کاربر
damash_fsz
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: دوشنبه مارس 26, 2012 12:00 am

پستتوسط amin_asadolahpor » شنبه دسامبر 07, 2013 5:02 pm

[quote="havadarehamishegi"]دقیقا می تونی بگی کی دوس داری بیاد تیم و بگیره ؟؟؟؟[/quote

ملوان رو عمه جان یکی از بچه ها امد گرفت؟
1 نفر پیدا میشه
*

1خبرای خیلی خوبی توراهه اینو از من بشنوید،اما نمیتونم الان بگم اما بدونید بارفتن این امیر عابدینی روزی 1000000 بار شکر میکنید

[color=red:8bc91939fd]مدیریت سایت: قوانین سایت رو رعایت کنید. [/color:8bc91939fd]
ایران داماش
نماد کاربر
amin_asadolahpor
کاربر فعال
کاربر فعال

پستتوسط amin_asadolahpor » شنبه دسامبر 07, 2013 5:06 pm

[quote:a3b581bdd5="damash_fsz"][quote:a3b581bdd5="amin_asadolahpor"]بارها امدم تو سایت انتقاد کردم از امیر عابدینی،بیشتر شماها جبهه گرفتین سمت من،خندق کندین دور حاجی،که این بره کی تیمو نگه داره؟

منم حرفتو قبول دارم داداش،اما تا سحر چیزی نمونده
مطمن باشید خبری شنیدم ،که هر داماشی بدونه دوباره تیم مثل سابق میشه
اینو از بشنو

بیایم پشت هم باشیم و به هم پشت نکنیم[/quote:a3b581bdd5]
این حرفت رو بعد بازی پارسال ملوان داخل باشگاه موقعی که عابدینی اومده پایین تا با ما صحبت کنه شنیدم ازت امین جان.ولی چه میشه کرد که دوستان داماش رو با عابدینی میخوان.و خدایی برای من یکی ثابت شد که ناظمی هیچ کارست توی باشگاه.مربی عابدینی و مرغوب هستن.ولی این سمت تشریفاتی اینقدر به ناظمی مزه کرده که اصلا هیچ اعتراصی نمیکنه.تمام خریدار ها رو پروند.یه کانون هواداران درست کرد که دهن مارو ببنده که اونم از اول ادم تا اخر خاتم همه با نظر خودش بوده.وای به حال ما که یه تهرانی توی خونش نشسته و بازی رو از تلویزیون میبینه و دستور تعویض میده
مرغوب لیاقت تدارکاتی بودن رو هم نداره بعد توی باشگاه داماش همه کاره هستش
جوانای رشت باید برن جاهای دیگه و لیگای پایین تر یا بیان داماش تست بدن و رد بشن ولی حبیب دهقانی و الماسخاله میان یه بازی مثل ملوان رو بازی میکنن.واژه تاسف خیلی کمه واسه این وضع[/quote:a3b581bdd5]
ایران داماش
نماد کاربر
amin_asadolahpor
کاربر فعال
کاربر فعال

پستتوسط amin_asadolahpor » شنبه دسامبر 07, 2013 5:15 pm

من فحش ناموس خوردم،تو خوردی همه ما خوردیم،2 روز از خواب افتادیم همه ما
یعنی هوادارو ،بازیکنو ،مربی رو اینقدر ........فرض کرده ،که اصلا واسش مهم نیست

دوستان سحر نزدیک است
ایران داماش
نماد کاربر
amin_asadolahpor
کاربر فعال
کاربر فعال

پستتوسط barane_noghreei » شنبه دسامبر 07, 2013 5:24 pm

پارسال بازی تراکتور و استقلال یادتونه توی تبریز داور احسان حاج صفی رو اخراج کرد و پنالتی گرفت؟اون روز که حسابی از خجالت داور دراومدن هیچ فرداییش نماینده های تبریز وزیر ورزش رو خواستن مجلس خدا آدم اینی رو به کی بگه؟به خدا حس خیلی بدی دارم واقعا این تیم مال شهر رشت؟اینایی که توی تیمن رشتی هستن؟صحنه های دیروز رو چه جوری واسه خودشون توجیه میکنن؟چه جوری غیرتشون اجازه میده ساکت باشن؟
یه تیم داریم تو گیلان داماش شهر باران
نماد کاربر
barane_noghreei
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: دوشنبه مه 28, 2012 12:00 am

پستتوسط MEHRDAD » شنبه دسامبر 07, 2013 5:27 pm

[quote:d85c4ef51b="amin_asadolahpor"]
متاسفانه من 5شنبه گفتم،اما مطلب من پاک شدش[/quote:d85c4ef51b]
به باقی نظرت هیچ کاری ندارم و محترم... ولی در مورد این بخش باید بگم متاسفی که کامنتت پاک شده؟! واسه چی متاسفی دقیقا؟ جنابعالی خودت نگفتی پاکش کن؟ هتو تره اوج نیگیر...

من فکر کنم فقط یک بار واسه کامنتی از تو بهت زنگ زدم و اونم همین کامنت پنجشنبه بود چون واقعا تعجب آوره که یه هوادار در آستانه بازی تیمش در دربی میاد و از نبودن یه مهره واقعا تاثیر گذار تو 18 نفر اینجا می نویسه و فکر این قسمت رو نمی کنه که اینجا دیده میشه و شاید تیم رقیب خبر نداشته باشه و برای این مبحث برنامه ریزی کنه. دلیل نبودن ابوذر رحیمی هم تو یه قسمت از مطلبی که روی صفحه اصلی سایت اومده یه دور بخونی بد نیست.

ضمنا فکر کنم کاملا مشخصه که هیچکس تو این سایت جلوی انتقاد رو نگرفته و فقط جلوی هتاکی یا نظرات مشکوک غرض ورزانه گرفته میشه. اینو هم با یه نگاه به کامنتا میتونی متوجه شی که همیشه هر کس تونسته حرف و انتقادش رو بگه حالا اگر دوست داری همه هم نظرت باشند و توسط تمام کاربران همش تائید بشی بحثش فرق می کنه! خودت رو نسبت به سایر افراد حاضر در سایت بالاتر ندون و احترام سایت و کاربران رو داشته باش، این جزو قوانین سایت هست.

ضمنا بلا می سر فقط تو ایته تره از تیم خبر درست یا غلط فنرسه، که هی گی من دانم من بشنوستم...
تصوير

نماد کاربر
MEHRDAD
مدیر سایت
مدیر سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am

پستتوسط soroosh8 » شنبه دسامبر 07, 2013 5:34 pm

مديرعامل داماش گيلان در مورد اينکه گفته بود بعد از دربي از باشگاه کناره‌گيري مي‌کند، گفت: من تاريخ نامه‌ استعفايم را امروز ديدم 23 مهر ماه بود و 23 آذر ديگر من مديرعامل نخواهم بود. بنابراين يک هفته ديگر بيشتر باقي‌ نمانده است اين هفته هم جلسه‌اي در باشگاه خواهم داشت. بايد شرايط مالي باشگاه داماش درست شود البته اگر شرايط مالي هم درست شود من ديگر نمي‌مانم و فرد ديگري بايد بيايد و مديريت باشگاه را قبول کند.
===========================
خداییش واسه رفتن روزشمار گذاشتی؟؟؟یعنی انقدر پس پس واست عزیز بود؟اصلا باور نمیشه تو یه روزی همونی بودی که من خیلی قبولت داشتم!کلا نا امیدمون کردی آقای مهندس.
"دنیا فقط رشت و داماش"
نماد کاربر
soroosh8
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه آگوست 20, 2012 12:00 am

پستتوسط amin_asadolahpor » شنبه دسامبر 07, 2013 5:34 pm

[quote:2e9d61c94b="MEHRDAD"][quote:2e9d61c94b="amin_asadolahpor"]
متاسفانه من 5شنبه گفتم،اما مطلب من پاک شدش[/quote:2e9d61c94b]
به باقی نظرت هیچ کاری ندارم و محترم ولی در مورد این بخش باید بگم متاسفی که کامنتت پاک شده؟! واسه چی متاسفی دقیقا؟ جنابعالی خودت نگفتی پاکش کن؟ هتو تره اوج نیگیر...

من فکر کنم فقط یک بار واسه کامنتی از تو بهت زنگ زدم و اونم همین کامنت پنجشنبه بود چون واقعا تعجب آوره که یه هوادار در آستانه بازی تیمش در دربی میاد و از نبودن یه مهره واقعا تاثیر گذار تو 18 نفر اینجا می نویسه و فکر این قسمت رو نمی کنه که اینجا دیده میشه و شاید تیم رقیب خبر نداشته باشه و برای این مبحث برنامه ریزی کنه. دلیل نبودن ابوذر رحیمی هم تو یه قسمت از مطلبی که روی صفحه اصلی سایت اومده یه دور بخونی بد نیست.

ضمنا فکر کنم کاملا مشخصه که هیچکس تو این سایت جلوی انتقاد رو نگرفته و فقط جلوی هتاکی یا نظرات مشکوک غرض ورزانه گرفته میشه. اینو هم با یه نگاه به کامنتا میتونی متوجه شی که همیشه هر کس تونسته حرف و انتقادش رو بگه حالا اگر دوست داری همه هم نظرت باشند و توسط تمام کاربران همش تائید بشی بحثش فرق می کنه! خودت رو نسبت به سایر افراد حاضر در سایت بالاتر ندون و احترام سایت و کاربران رو داشته باش، این جزو قوانین سایت هست.

ضمنا بلا می سر فقط تو ایته تره از تیم خبر درست یا غلط فنرسه، که هی گی من دانم من بشنوستم...[/quote:2e9d61c94b]

من نگفتم فقط مهرداد جان تو زنگ بزیه ؟داغ گودی
منم به کسی بی احترامی نکردم، فکر میکنم شماها هر وقت از 1 نفر انتقاد میکنید خیلی ناراحت میشید؟
خبرش خیلی محکم هستش که گفتم،من نبودن ابوذر تو بازی جمعه گفتم برامون ایجاد دردرسر میکنه،تو برگشتی گفتی چه جور طرفداری هستی؟
اون کی بودش ترکیب داشت میچید نفهمدید ما مشکل داریم تو دفاع ، نباید تو بازی حساس 1بازیکن باتجربه رو بیرون بزاره
من هرگز خودمو بالاتر از هیچ کس ندونستم،و هیچ جا هم نگفتم
فکر میکنم ، گفتن واقعیت و انتقاد درست بهتون خیلی برمیخوره
شرمنده باعث ناراحتی شما ودیگران شدم
ایران داماش
نماد کاربر
amin_asadolahpor
کاربر فعال
کاربر فعال

پستتوسط havadarehamishegi » شنبه دسامبر 07, 2013 5:36 pm

[quote="amin_asadolahpor"][quote:00e0abd2ad="havadarehamishegi"]دقیقا می تونی بگی کی دوس داری بیاد تیم و بگیره ؟؟؟؟[/quote

1 نفر پیدا میشه
*

1خبرای خیلی خوبی توراهه اینو از من بشنوید،اما نمیتونم الان بگم اما بدونید بارفتن این امیر عابدینی روزی 1000000 بار شکر میکنید

[color=red:00e0abd2ad]مدیریت سایت: قوانین سایت رو رعایت کنید. [/color:00e0abd2ad][/quote:00e0abd2ad]

من کاری به عمه بچه ها ندارم فقط امیدوارم بعدش هم همین و بگی دوست عزیز
نماد کاربر
havadarehamishegi
متعصب سایت
متعصب سایت

پستتوسط soroosh8 » شنبه دسامبر 07, 2013 5:38 pm

[quote="havadarehamishegi"][quote:bd395ecf04="amin_asadolahpor"][quote:bd395ecf04="havadarehamishegi"]دقیقا می تونی بگی کی دوس داری بیاد تیم و بگیره ؟؟؟؟[/quote

1 نفر پیدا میشه
*

[color=red:bd395ecf04]مدیریت سایت: قوانین سایت رو رعایت کنید. [/color:bd395ecf04][/quote:bd395ecf04]

من کاری به عمه بچه ها ندارم فقط امیدوارم بعدش هم همین و بگی دوست عزیز[/quote:bd395ecf04]

ما 2 سال هست داریم میشنویم یکی داره میاد تیم رو بگیره,شاید این جمعه بیاید شاید...
نماد کاربر
soroosh8
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه آگوست 20, 2012 12:00 am

پستتوسط sepidroudi » شنبه دسامبر 07, 2013 5:44 pm

[quote:a6b528bff8="soroosh8"]مديرعامل داماش گيلان در مورد اينکه گفته بود بعد از دربي از باشگاه کناره‌گيري مي‌کند، گفت: من تاريخ نامه‌ استعفايم را امروز ديدم 23 مهر ماه بود و 23 آذر ديگر من مديرعامل نخواهم بود. بنابراين يک هفته ديگر بيشتر باقي‌ نمانده است اين هفته هم جلسه‌اي در باشگاه خواهم داشت. بايد شرايط مالي باشگاه داماش درست شود البته اگر شرايط مالي هم درست شود من ديگر نمي‌مانم و فرد ديگري بايد بيايد و مديريت باشگاه را قبول کند.
===========================
خداییش واسه رفتن روزشمار گذاشتی؟؟؟یعنی انقدر پس پس واست عزیز بود؟اصلا باور نمیشه تو یه روزی همونی بودی که من خیلی قبولت داشتم!کلا نا امیدمون کردی آقای مهندس.[/quote:a6b528bff8]

نه باو، ایشون هستند فعلا ، کجا بره بهتر از اینجا؟؟ والا - احتمالا 23 آذر یکبار دیگه نامه رو میخونه میگه پایینش یه بند بود که گفته اگه جانشینم مشخص نشه یک ماه دیگه باید بمونم :wink:

با اینکه شخصا دوست دارم تشریفشون رو ببرند ولی باز ته دلم میگه هرچی خیر اتفاق بیفته حتی اگه خیر تو این باشه که ایشون فعلا بمونه!!!!

ولی تنها چیزی که اصلا و به هیچ وجه نمیتونم حضورش رو تحمل کنم حتی برای یک ثانیه حضور عبدالله نا مرغوب تو تیمه :(
اگر سپیدرود بخشکد ماهیها می میرند
نماد کاربر
sepidroudi
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه مه 16, 2011 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به متفرقه

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 1 مهمان