[quote:a6b528bff8="soroosh8"]مديرعامل داماش گيلان در مورد اينکه گفته بود بعد از دربي از باشگاه کنارهگيري ميکند، گفت: من تاريخ نامه استعفايم را امروز ديدم 23 مهر ماه بود و 23 آذر ديگر من مديرعامل نخواهم بود. بنابراين يک هفته ديگر بيشتر باقي نمانده است اين هفته هم جلسهاي در باشگاه خواهم داشت. بايد شرايط مالي باشگاه داماش درست شود البته اگر شرايط مالي هم درست شود من ديگر نميمانم و فرد ديگري بايد بيايد و مديريت باشگاه را قبول کند.
===========================
خداییش واسه رفتن روزشمار گذاشتی؟؟؟یعنی انقدر پس پس واست عزیز بود؟اصلا باور نمیشه تو یه روزی همونی بودی که من خیلی قبولت داشتم!کلا نا امیدمون کردی آقای مهندس.[/quote:a6b528bff8]
نه باو، ایشون هستند فعلا ، کجا بره بهتر از اینجا؟؟ والا - احتمالا 23 آذر یکبار دیگه نامه رو میخونه میگه پایینش یه بند بود که گفته اگه جانشینم مشخص نشه یک ماه دیگه باید بمونم
با اینکه شخصا دوست دارم تشریفشون رو ببرند ولی باز ته دلم میگه هرچی خیر اتفاق بیفته حتی اگه خیر تو این باشه که ایشون فعلا بمونه!!!!
ولی تنها چیزی که اصلا و به هیچ وجه نمیتونم حضورش رو تحمل کنم حتی برای یک ثانیه حضور عبدالله نا مرغوب تو تیمه