[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - داماش گیلان VS ملوان انزلی /تایپیک نطرات، عکس ها وخبرهای کوتاه

داماش گیلان VS ملوان انزلی /تایپیک نطرات، عکس ها وخبرهای کوتاه

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

پستتوسط mehdi_damash » شنبه دسامبر 07, 2013 9:46 am

مقصر اصلی این باخت فقط عبداله مرغوب هست.برای خودت بیجا میکنی ابوذرو بازی نمیدی الماس خاله رو چرا انداختی تو بازی مگه قرار نبود متوسل زاده که تعویضی خوب کار می کنه برای چی فیکس بازی دادینش .افشین خان ناظمی با تمام احترامی که برات قائلم ولی داری از چش ما میفتی شمایی که میگی به دیسیپیلین تیمی اعتقاد داری چطور اجازه میدی این موجود پست تو کارت دخالت کنه چطور با فکر خودت پیش نمیری یعنی باقی موندن در پستت به هر خاری و ذلتی می ارزه جلوی این مردک بایست ما همه مسائل پشت پرده رو میدونیم که دیروز همین باقالا نزاشت ابوذر بازی کنه و چیزهای دیگه.در پایان هم خطاب به عبداله روزگارتو سیاه میکنیم خودت بزار از این تیم برو وگرنه شک نکن فراخوان بعدی برای برکناری تو و دور انداختنت از باشگاست.
نماد کاربر
mehdi_damash
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: سه شنبه اکتبر 18, 2011 12:00 am

پستتوسط yaran-mirzakochak » شنبه دسامبر 07, 2013 9:56 am

توهین به طرفداران اکیدآ ممنوع هست .
دوستانی که ادعای شخصیت دارن بهتره من بعد برن سالن پینگ پنگ یا شطرنج .
کری و صدالبته کار اشتباه , توهین 40-50 ساله رو نمیشه یه شبه از بین برد اون هم در مقابل کسانی که یه عمر از تیم وشهرت ووجودت نفرت دارن . قصد طرفداری از کسانی که ورزشگاه آمدن وبه ناموس دیگران توهین کردن رو به هیچ وجه ندارم .
ولی دیگه این قصه برامون تکراری شده هر بار تو دربی بد نتیجه میگیریم طرفداران مقصر اصلی این نتیجه هستن!!!!
سالهای نه چندان دور بارها و بارها سپیدرود با این تیم تا دندان مسلح بازی میکرد ولی یک بار هم نشد بعد از باخت طرفدارانش مقصر باشن چون تو زمین با تمام وجودش بازی میکرد . متاسفانه بازیکنان دیروز داماش اصلآ توجیه شده نبودن وعرق نسبت به این بازی رو نداشتن و سرافکندگی طرفدارشون براشون مهم نبود .
پس دنبال بهانه الکی نباشیم خیلی بهتره حداقل خودمون رو گول نزنیم .
yaran-mirzakochak
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: پنج شنبه سپتامبر 09, 2010 12:00 am

پستتوسط fire_boy » شنبه دسامبر 07, 2013 9:59 am

[quote:c1610b273a="mahmood1331"][size=18:c1610b273a][color=red:c1610b273a]

[color=blue]ولي ديروز 95% استاديوم و سكوها همه چيز رو باختند
آبرو،تاريخ،فرهنگ،فوتبال،ادعاي شهريت،ادعاي سواد،ادعاي روشنفكري،كَل كَل فوتبالي همه و همه رو باختيم
تاكيد ميكنم كه در حال خوزني هستم[/color:c1610b273a]
[color=black:c1610b273a]سرمربي تيم : من باخت رو به گردن ميگيرم چون بد تمرين و آناليز داشتم و در مورد داوري هم حرفي ندارم
جناب افشين خان دوست داشتني . . . دوست دوست داشتني من ،شما اشتباه و بيخود ميكنين كه اعتراض نميكنين .يادتون باشه كه شما داراي يك شخصيت حقوقي هستين ونميتوني از مَن خودت صحبت كني يا نكني .ميبايست داد ميزدي و حنجرت رو پاره ميكردي . . . .چرا ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ چون مظفري زاده غش كرده بود ... سمت دريا و دريا كنار هم غش كرده بود پس وظيفت بود وقتي كه تمرين و آناليز رو اشتباه ميكني حداقل در مقابل ناداوري دهان باز ميكردي و خودت رو به هر طرفي ميزدي[/color:c1610b273a]

[/quote:c1610b273a]

[color=black:c1610b273a]دوست روشنفکر من منتظر کامنت روشنفکرانه ی شما بودم!![/color:c1610b273a]
بنده دیروز تو سکوی c4 نشسته بودم و اگر اشتباه نکرده باشم شما در سکوی c5 یعنی سمت راست بنده نشسته بودید
مشخصات ظاهری شما دیروز در عضدی --> کاپشن یا کت نسکافه ای کمرنگ / عینک با فرم مشکی + بند گردنی /اگه اشتباه نکرده باشم شلوار لی پوشیده بودید
اینجور که معلومه سن و سالی هم از شما گذشته حدس میزنم بالای 30 سال

این تا اینجا

[color=red:c1610b273a]در تمام شعار های منشوری همکاری و حضور پر رنگی داشتید[/color:c1610b273a] بخصوص در صحنه ی پنالتی و اخراج + خطا رو سيف اللهي
منم در ورزشگاه بود نه از شما بیشتر نه از شما کمتر از کوره در رفتم...
هنوز که هنوز صدام گرفته حنجرم میسوزه اون ساعت های سیاه رو یادم نرفته
اما نمیام اینجا جا نماز آب بکشم
به قول یه شخصی! رطب خورده منع رطب نتوان کرده

[size=18][color=red:c1610b273a]لطفا هرگونه که هستیم خود را نشان دهیم![/color:c1610b273a][/size:c1610b273a]

این تا اینجا

[color=darkblue:c1610b273a]دوست روشنفکر!! این چه ادبیاتی(شما اشتباه و بيخود ميكنين كه اعتراض نميكنين) هست که نسب به افشین ناظمی نسبت میدهی؟؟؟[/color:c1610b273a]

:roll:
تصوير
fire_boy
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: جمعه ژانويه 18, 2013 12:00 am

پستتوسط jeff » شنبه دسامبر 07, 2013 10:02 am

الان از ورزش 3 دانلود کردم : رو گل دوم امین متوسل زاده اول با مهاجمشون یارگیری کرده بود، ولی بعد که اونا سانتر می کنند ولش می کنه و گل دوم به راحتی هر چه تمامتر بدست میاد. /4/ /4/ /4/
نماد کاربر
jeff
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: سه شنبه مارس 13, 2012 12:00 am

پستتوسط 888 » شنبه دسامبر 07, 2013 10:18 am

وقتی گل سومو خوردیم اقای نظیف کار یارشو اسکرت کرد وشعار هوادرای اونا وسکوت هوادارا خودمونو توشهرخودمون دیدم برای اولین بار به خاطر فوتبال گریم گرفته بود
888
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه جولاي 08, 2011 12:00 am

پستتوسط rashti_sarvar » شنبه دسامبر 07, 2013 10:29 am

بابا من تو این سایت میام اعصابم خراب میشه.......بس کنین دیگه بابا....وقتی مسئولین داماش بی غیرتن نمیتونن حقشونو بگیرن داور او بلا رو سر تیم میاره پس حقمونه انقدر دیگه اینجا کامنت نزارین اعصابه ادمو بهم نریزین اره باختیم جراتشو داشتن با داور بردن پس دیگه اینجا نظرای الکی ندین باختیم به خاطر مسئولین بی غیرت تیم. از علی دایی یاد بگیرین از ترکا یاد بگیرن دمشون گرم به غیرتشون هیچیکی جرات نداره خقشونو بخوره....سراوانی هم فقط بلده بیاد فیس بوک مطلب بنویسه مارو گیر بیاره حرفاتون حبابه...غیرته درودگر از مسئولین ما بیشتره یه مصاحبه میکنه همه رو دگرگون میکنه...اینجا همه خوابن. هر بلایی سرمون میارن حقمونه چون بیتفاوت عمل میکنیم...
در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط rashti_sarvar در شنبه دسامبر 07, 2013 10:40 am .
...VIVA DAMASH...
نماد کاربر
rashti_sarvar
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: دوشنبه آپريل 18, 2011 12:00 am

پستتوسط meraj130 » شنبه دسامبر 07, 2013 10:40 am

نظیف کار: بازی را به داور باختیم نه ملوان!/ در گروه سختی قرار داریم
مدافع تیم فوتبال داماش گیلان اشتباهات داوری را عامل شکست این هفته تیمش در دربی شمال کشور می داند.
علیرضا نظیف کار مدافع تیم فوتبال داماش گیلان در گفتگو با خبرنگار ورزشی باشگاه خبرنگاران در خصوص شکست 3 بر صفر تیمش در دربی شمال کشور و واگذاری نتیجه بازی به ملوان بندر انزلی نیز اظهار داشت: در ابتدا جا دارد به این نکته اشاره کنیم که ما بازی را به ملوان نباختیم بلکه این داور و کمک داورها بودند که ما را شکست دادند.

وی در ادامه افزود: تصمیمات داوری و اشتباهات آن ها تاثیر مستقیم و قابل تاملی در این بازی داشت و باز هم تاکید می کنم ما به داور و تصمیمات داوری باختیم و به تیم ملوان!

نظیف کار در ادامه گفت: داور مسابقه در دقیقه 20 بازی یکی از بازیکنان ما را اخراج کرد و با اینکه تا قبل از دقیقه 20 نبض و کنترل بازی در اختیار تیم ما بود ، پس از آن اخراج جریان بازی از دست ما خارج شد.

نظیف کار در ادامه تصریح کرد: در صحنه وقوع گل دوم هم تصمیم داور تاثیر گذار بود و داور مسابقه در حالی که می توانست خطای حریف را روی مدافع ما بگیرد این کار را نکرد و پوپ از بالای سر مدافع ما رد شد و مهاجم حریف دروازه خالی را باز کرد متاسفانه داور در این مسابقه قضاوت عادلانه ای نداشت و بیشتر خطا های ما را نمی گرفت به اعتقاد من آنقدر اشتباهات داوری زیاد و تاثیر گذار بود که اگر هر داور دیگری بود این اتفاق رخ نمی داد.

نظیف کار در خصوص مسائل فنی این بازی نیز اظهار داشت: تا قبل از این که داور تیم ما را 10 نفره کند نبض بازی در اختیار ما بود و چند موقعیت خود را هم مقابل دروازه ملوان داشتیم ولی در دقیقه 20 و با آن اخراج بازیکنان جریان کار از دست تیم خارج شد اما با این تفاسیر در نیمه دوم تیم ما فشار زیادی آور و موقعیتهای گل زیادی را خلق کردیم ولی دروازه بان ملوان روز خوبی را سپری می کرد و ستاره این بازی بود.

مدافع تیم فوتبال داماش در ادامه در خصوص قرعه تیم ملی کشورمان در جام جهانی نیز گفت: برعکس خیلی از کارشناسان که می گویند در گروه خوب و متعادلی قرار گرفته ایم، بنده معتقدم که کارمان در این گروه بسیار سخت خواهد بود در گروه ما آرژانتینی قرار دارد که از بهترین و با کیفیت ترین بازیکنان دنیا برخوردار است نیجریه دیگر تیم گروه ماست که نمی شود قدرت بالای این تیم را انکار کرد در حال حاضر ما از تیم ملی خوبی برخورداریم و بازیکنان کار آمدی در تیم ملی حضور دارند بحث جام جهانی هم مقوله ای کاملا جدا و متفاوت و با سایر تورنمنت ها است و امیدوارم بتوانیم با تدبیر کی روش و همت بازیکنان نتیجه مطلوبی به دست آوریم.

انتهای پیام/

وی در پایان خاطر نشان کرد: در فرصت باقی مانده تا شروع مسابقات کار درستی نیست که سطح توقع مردم را بالا ببریم ما نمی توانیم خودمان را گول بزنیم چون به خوبی می دانیم که تیم هایی که در گروه ما حضور دارند تیم های قدرت مندی هستند و باید تمام تلاشمان را در مدت باقی مانده به کار گیریم تا نتیجه مطلوب حاصل شود.

گفتنی است: تیم ملی فوتبال کشورمان در رقابت های جام جهانی برزیل در گروه F این مسابقات با تیم های آرژانتین، نتیجه و بوسنی هم گروه شده است.
نماد کاربر
meraj130
کاندیدا
کاندیدا

تاريخ عضويت: دوشنبه سپتامبر 06, 2010 12:00 am

پستتوسط soroosh8 » شنبه دسامبر 07, 2013 10:43 am

[color=darkblue:54b8b1f066][size=18:54b8b1f066]آقا این قضیه رو سفت بچسبید,باید تکلیف تیممون مشخص بشه دیگه ببینیم صاحبش کیه مسئولش کیه کی جوابگو باید باشه کی اسپانسر هست کی هیئت مدیره هست و خیلی چیزای دیگه,الان تیم رو نجات ندیم اوضاعمون بدتر میشه![/size:54b8b1f066][/color:54b8b1f066]
در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط soroosh8 در شنبه دسامبر 07, 2013 10:45 am .
"دنیا فقط رشت و داماش"
نماد کاربر
soroosh8
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه آگوست 20, 2012 12:00 am

پستتوسط shahre-baran » شنبه دسامبر 07, 2013 10:44 am

[color=red:eeb85916e2]آقا كسي خبر نداره از درگيري هاي بيرون ورزشگاه؟؟؟[/color:eeb85916e2][size=18:eeb85916e2] [/size:eeb85916e2][size=18:eeb85916e2] [/size:eeb85916e2]
نماد کاربر
shahre-baran
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: يکشنبه نوامبر 28, 2010 12:00 am

پستتوسط rashti_sarvar » شنبه دسامبر 07, 2013 10:51 am

[quote:35699a8e11="soroosh8"][color=darkblue:35699a8e11][size=18:35699a8e11]آقا این قضیه رو سفت بچسبید,باید تکلیف تیممون مشخص بشه دیگه ببینیم صاحبش کیه مسئولش کیه کی جوابگو باید باشه کی اسپانسر هست کی هیئت مدیره هست و خیلی چیزای دیگه,الان تیم رو نجات ندیم اوضاعمون بدتر میشه![/size:35699a8e11][/color:35699a8e11][/quote:35699a8e11] مسئولین داماش الان خوابیدن یکم ارومتر از خواب بیدار میشنا....اینجا تبریز و اصفهان نیست
نماد کاربر
rashti_sarvar
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: دوشنبه آپريل 18, 2011 12:00 am

پستتوسط saleh1346 » شنبه دسامبر 07, 2013 12:46 pm

عابديني: داماش را بازنده کردند

مديرعامل باشگاه داماش گيلان گفت: باند مخوفي در فدراسيون فوتبال وجود دارد که اين مسئله را به کفاشيان و تاج هم گفته‌ام.
پامير عابديني در گفت و گو با فارس، در مورد شکست در دربي گيلان، گفت: ما در اين بازي بازنده نشديم و ما را بازاندند. در دقيقه 27 بازيکن ما را بي‌دليل اخراج کردند. بازيکني که تعداد کارت‌هاي زردش هم بسيار کم است يک بار کارت قرمز مي‌گيرد. داور به نحو احسنت وظيفه‌اش را انجام داد.

وي ادامه داد: وقتي تيم داوري و ناظري مسابقه اعلام شد من به مهدي تاج تلفن زدم و گفتم اين گروه براي نابودي داماش به رشت مي‌آيند و ارتباطاتي هم که وجود داشت را بيان کردم. او به من گفت نگران نباشد و بعد پيگيري کرد و به من تلفن زد و گفت خيالت راحت آنها درست قضاوت خواهند کرد.

مديرعامل داماش افزود: بعد از مسابقه هم تاج به من تلفن کرد و گفت فردي را در ورزشگاه داشته که به او گفته‌ اخراج بازيکن داماش بي‌ربط بوده است. به هر حال وقتي ديدم تاج حساس شده من کوتاه آمدم اما واقعيت اين است که باند مخوفي در فدراسيون فوتبال وجود دارد باندي که از تصميم‌گيران و اثرگذاران در فدراسيون فوتبال هستند و من اين مسئله را به مهدي تاج و علي کفاشيان هم گفته‌ام اگر آنها در اين مورد اقدامي نکنند من وظيفه قانوني خودم را انجام مي‌دهم. يک ماه پيش هم در هيئت رئيسه سازمان ليگ اين مسايل را بيان کردم و گفتم چه زماني قصد پاکسازي داريد؟ بهروان اگر بگويد نمي‌دانم درست نيست چون خودم اين مسئله را به او گفتم.

عابديني در مورد اينکه باخت به ملوان را فني نمي‌داند، گفت: به هيچ عنوان فني و فوتبالي نبود. گل دوم ملوان کاملا در موقعيت آفسايد به ثمر رسيد. اخراج بازيکن ما هم بي‌ربط بود. پنالتي که براي ملوان گرفته شد کاملا درست بود. اما وقتي يک اخراج بي‌ربط انجام مي‌شود و يک گل آفسايد هم درست اعلام مي‌شود در آنصورت مشخص است که همه چيز از پيش تعيين شده است.

مديرعامل داماش گيلان در مورد اينکه گفته بود بعد از دربي از باشگاه کناره‌گيري مي‌کند، گفت: من تاريخ نامه‌ استعفايم را امروز ديدم 23 مهر ماه بود و 23 آذر ديگر من مديرعامل نخواهم بود. بنابراين يک هفته ديگر بيشتر باقي‌ نمانده است اين هفته هم جلسه‌اي در باشگاه خواهم داشت. بايد شرايط مالي باشگاه داماش درست شود البته اگر شرايط مالي هم درست شود من ديگر نمي‌مانم و فرد ديگري بايد بيايد و مديريت باشگاه را قبول کند.

وي ادامه داد: ابوذر رحيمي دفاع چپ ما به خاطر 30 ميليون تومان که بايد براي پول رهن خانه‌اش مي‌داد تمرين را رها کرد و دنبال پول جور کردن رفت و رويش هم نشده بود به من بگويد و مربي هم وقتي ديد او تمرين را رها کرده او را بازي نداد و در نتيجه سهرابي را در دفاع چپ بازي کرد که اصلا در اين پست بازي نکرده و به حريف هم پنالتي داد. شرايط باشگاه بهم ريخته است. بايد وضعيت 250 نفري که از تيم نونهالان، نوجوانان، اميد و بزرگسال هستند مشخص شود و بايد پول آنها را به موقع داد و بدهي‌هاي گذشته را هم بايد بپردازيم.

عابديني در مورد جلسه‌اي که گفته بود با وزير ورزش داشته و اين جلسه برگزار نشد، گفت: اول اينکه من گفته بودم اين جلسه در مورد داماش است نه پرسپوليس ضمن اينکه خود وزير با کوچکي نژاد نماينده مردم رشت در مجلس شوراي اسلامي صحبت کرده بود و به او گفته بود دوشنبه به دفترم بيايد و چه کساني همراه شما خواهند بود که او هم گفته بود رئيس هيئت فوتبال و عابديني مديرعامل داماش گيلان ولي بعد وزير ورزش با کوچکي نژاد تماس گرفته و گفت به دليل جلسه با رئيس جمهور اين ديدار لغو شده است. اين کل ماجرا بود.
نماد کاربر
saleh1346
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: چهارشنبه نوامبر 09, 2011 12:00 am

پستتوسط hesam150 » شنبه دسامبر 07, 2013 1:03 pm

[color=blue:05cbaf8268]در کارگاه عشق است تدبیر عقل بیکار
طوفان نمی کند گوش تعلیم ناخدا را[/color:05cbaf8268]

من هوادارم و هوادار فوتبال نیز به احساسی بودن متهم است. فرقی هم ندارد در رشت باشی یا در منچستر یا در میلان....شاید صحبت هایم از روی احساس باشد نه منطق. به همین سبب از همه ی عزیزان عذر خواهی می کنم و می خواهم به بزرگی خودشان بر من ببخشند.
می خواهم گله بکنم از کسی که بار ها نامش را صدا زدیم. همواره او را کوهی می دانستیم که پشت ما ایستاده. کوهی که این روزها کمتر حضورش را حس می کنیم. قویدل و درخشان را به کمک او از داماش جدا کردیم که اگر نمی کردیم شاید امروزی داماشی باقی نمی ماند. اما داماش سر پا ماند و ماند و ماند.
آقای عابدینی؛
بازی را باختیم. ناداوری و اشتباهات فنی و.... قبول اما انصافا چقدر در این شکست خود را مقصر می دانید؟ چند بار پیش از بازی حرف از استعفا و هیئت مدیره (!؟) زدید در حالی که اوضاع روحی تیم را می دانستید.
ابتدای فصل ترسمان از این بود که بازیکنان جوانمان از جمله سیف اللهی و حسن زاده و قدمی پس از چند بازی خوب، به فکر ترک داماش و حضور در پرسپولیس و استقلال خواهند افتاد. حال اما قضیه به نحوی دیگر است. وسوسه ی این بازیکنان جوان با پیشنهاد هایی از این دو تیم برایمان قابل تصور بود اما هرگز فکر نمی کردیم این اتفاق برای مدیرعاملمان بیفتد!!!
آن هم چه مدیرعاملی! کسی که خود را پدر داماش می داند و عجیب است اگر حس کنی این پدر تنها به فکر رهایی از فرزندش است!
نمی خواهم بیش از این یکطرفه به قاضی بروم اما برخی چیز ها آزار دهنده است. آزار دهنده تر از یک شکست خانگی. برخی شکست ها درونت رقم می خورند.
خیلی سخت است هوادار تیمی باشی و اینقدر تنها باشی.....
[color=indigo:05cbaf8268]دیدی که مرا هیچ کسی یاد نکرد
جز غم که هزار آفرین بر غم باد[/color:05cbaf8268]
آخرين ويرايش توسط hesam150 on شنبه دسامبر 07, 2013 1:17 pm, ويرايش شده در 2.
امشب صدای تیشه از بیستون نیامد / شاید به خواب شیرین، فرهاد رفته باشد
نماد کاربر
hesam150
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: سه شنبه ژوئن 04, 2013 12:00 am

پستتوسط shervin1381 » شنبه دسامبر 07, 2013 1:10 pm

[quote="miladcivil"][quote:876c2b7559="shervin1381"]اقایون من یه پیشنهاد دارم فقط تو این شرایط به من نخدید
پیشنهاد: در بازی بعد اصلا نیازی نیست که 15هزار هوادار رشتی ورزشگاه بیان یه برنامه ای بچینیم که فقط هزار نفر بیان مثل بازی با ذوب که فقط 90دقیقه تیم رو تشویق کنن واز فحاشی کسانی که تشریف مبارکشون روفقط برای این بازی وامثال این به استادیوم میارند جلوگیری بشه
دلیلش :باور کنید این فحاشیها در روحیه بازیکنانمون هم تاثیر داره وقتی که یک بازیکن میبینه که نود دقیقه جون میده تا تیم به نتیجه برسه اما روی سکوها دارن تلاشش رو بر باد میدن بطور ناخود اگاه کم میاره وکم میزاره وخود بخود در نتیجه گرفتن تیم تاثیر داره
هنوز هم اعتقاد دارم اگر امروز اون 10000یا 1500نفر بازی با ذوب اهن فقط در استایوم بودند ملوان وتیم داوری حریفمون نبودند چراکه همین داور ،داور همان بازی هم بود[/quote:876c2b7559]

[color=black:876c2b7559]دوست عزیزم (shervin1381) : اصلا مشکل سر هزار یا ده هزار نیست، مشکل سر طرز فکر هوادارا و اینکه هرچی
به ذهنشون میرسه و سریع به دهن منتقل نکنند، هست. این مشکل شامل حال ما فقط نیست، بلکه فراگیره !!!!![/color:876c2b7559]
[color=blue:876c2b7559]اما ما که ادعای تفکر و تعقل و فرهنگ و ..... هزار نکته مثبت داریم باید با دیگران متفاوت باشیم [که نیستیم] . [/color:876c2b7559]
[color=red:876c2b7559]مگه تو همون بازی که ما عقب افتادیم 1000 تا بد و بیراه نثار بازیکنا نشد؟ [/color:876c2b7559][color=green:876c2b7559]پس معلومه کار ازجای دیگه میلنگه .[/color:876c2b7559]
ازاینکه به من نخدیدید ممنونم ولی واقعا سخته بتونی 12ویا 13هزارنفر رو ،فرهنگشون رو تغییر بدی که اگه این کارهم بخواد انجام بشه سالها طول بکشه وعمر بنده هم قد نده درثانی معتقدم اصلاح فرهنگ به این سادگیها نیست حتما باید قوانین سفت وسخت واجرای عادلانه اون باشه نمونه هاش تو جامعه زیادن یکیش مثل بستن کمربند هنگام رانندگی ولی چون در ورزشگاه ما وامثالهم هیچ گونه قانون کنترلی نیست وهمچیزش کشکیه هرکسی به خود اجازه میده تا بیاد وهرکاری بکنه ومن هوادار هم از دستم کاری بر نمیاد با اینکه دیروز اونقدر فریاد زدم که فحش ندید گول حرکات مازیار رو نخورید ولی گوش شنوایی نبود به خدا اگر انرژی که دیروز صرف فحاشی شد صرف تشویق داماش وهوکردن ملوان در زمان حملاتش میشد نتیجه عکس میداد ولی حالا هیچ فایده ای نداره مهم اینه که از دیروز در سهای بزرگ بگیریم واز ان استفاده های بیشتری ببریم تا در میدانهای دیگر ازان استفاده کنیم
نماد کاربر
shervin1381
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: يکشنبه مارس 31, 2013 12:00 am

پستتوسط r4sht » شنبه دسامبر 07, 2013 1:16 pm

دوستان عزیز فکر کنم بهتره دیگه این تاپیک بسته بشه و این زخم باز نمونه
در کل تاپیک همه چیزایی که باید میگفتیم رو گفتیم
هر کسی یه نظری داره و قابل احترام ولی در اصل ماجرا چیزی تغییر نمیکنه
طبق قانون فوتبال مسولیت برد و باخت نفر اول به عهده سرمربی هست
به قول دوستی که قبل بازی میگفت افشین خان ببر تا لقب امپراطور از نادر به تو برسه حرف قشنگی زد چون اگه میبرد میشد افشین امپراطور حالا هم که باخته باید مسولیت قبول کنه
ولی جدا از کل کل از ادم های بی طرف که بازی رو دیدن هم شنیدم که میگفتن داوری جریان بازی رو بهم زد وگرنه داماش تیمی نبود که ببازه نهایت مساوی میشد. حالا یه مجموعه اتفاقات باعث این باخت شد .
حالا باید چیکار کرد ؟
با تیم قهر کرد ؟ قید هواداری فوتبال رو زد ؟
نه دوستای گلم
من خیلی خوب سال های گذشته رو تقریبا یادمه
سال هایی که تازه پگاه شدیم و باهاش هم 8 لیگ شدیم و هم دسته یک رفتیم و هم فینال جام حذفی
ما همیشه پشت تیم موندیم و تعصب غیرت یعنی همین
یعنی وقتی تیم خورد زمین دستش رو بگیری تا بلند بشه چنین تیمی خوشبخته
ما دست داماش رو محکم میگیریم بزار انزلیچی ها هرچی میخوان بگن مهم نیست مهم اینه تیم بتونه کمر راست کنه در پایان فصل در جایگاهی که شایسته فوتبال رشت هست قرار بگیره
بیاید این کامنت من رو پایانی بر همه حوادث تلخ قرار بدیم و همگی بریم برای بازی های سختی که در پیش داریم همفکری کنیم
سرمایه این داماش شماها هستین و تیم بی شما هوادارا معنی نمیده
اگه هنوز قلبت برای رشت و تیم میتپه خشمت رو بکش و بلند شو
هنوز کلی بازی مونده و ما ثابت میکنیم این شکست محصول خیلی اشتباهات و دست های کثیف پشت پرده بوده
زنده باد داماش و رشت
برادر شما : شاهین
زنده باد ایران
زنده باد گیلان
زنده با رشت
درود به داماش
( شاهین )
نماد کاربر
r4sht
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: پنج شنبه دسامبر 08, 2011 12:00 am

پستتوسط ali-tifusi » شنبه دسامبر 07, 2013 2:08 pm

درکل مقصرباخت دونفرن.میگم ولی مطمعنم همتون ناراحت میشین یک امیرعابدینی بخاطراینکه تیم به امیدخداول.کرده همش حرف ازپرسپولیس میزنه دلش بامانبیس ماهم دیگه خسته شدیم .دومی مرغوب. که بخاطر دخاتهای بیجاش همش باعث تنش میشه خسته شدیم بریدبذارین یه نفس راحت بکشیم
نماد کاربر
ali-tifusi
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: چهارشنبه سپتامبر 18, 2013 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 1 مهمان