توسط soroosh8 » شنبه دسامبر 07, 2013 7:34 am
[color=darkblue:356b9edfc9][size=18:356b9edfc9]من تنها دلیل باخت رو داور محبوب فدراسیون میدونم,چون در شرایط برابر ما میبردیم!این بازی واقعا غیر عادی بود,جوری که من و خیلیها شاید چنین حق کشی رو از نزدیک مشاهده نکرده بودیم.حال یه چیزی واقعا مسئولین ما مثل اون آقای "علی لابی" قدرت تکون دادن فدراسیون رو دارن؟؟آیا حتی یه اعتراض ساده میتونن بکنن؟سرمربی محجوب ما که کلا میگه با توجه به آیین نامه خلاف هستش اعتراض!!!!!!یعنی باید بزنیم سرمون رو به در و دیوار!!!!!
من این باخت رو به هیچ وجه فنی نمیدونم,عملکرد بعضی بازیکنها که تابلو هست ولی مطمئن باشید در بدترین حالت بازی مساوی بود!اعتراضاتتون رو معطوف فوتبالکثیف ایران و این داوری که تابلو بود بازی رو در آورده کنید اون الان راحت پولش رو گرفته داره به ریش ما میخنده!
سراوانی: زمانی که تیم داوری و نظارت مسابقه اعلام شد ما به این مسئله اعتراض کردیم زیرا مطمئن بودیم که تیم داوری به گونهای قضاوت میکند که به ضرر داماش تمام می شود. تاج و کفاشیان در جریان این اعتراض هستند، آنها قول دادند که چنین چیزی رخ ندهد اما شما دیدید که همین مسئله اتفاق افتاد.
*خوب پاشید الان همراه فیلم برید با همون فیلم بکوبید توی سر جفتشون حقمون رو بگیرید میتونید؟!
من دیگه توی این تاپیک نمیخوام نظر بذارم,خیلی ناراحتم ولی دیگه تموم شده رفته,خلاصه انتقام این شکست رو میگیریم,ولی چیزی که منو میسوزونه اینه که نتیجه این بازی در بیرون رقم خورد و تیم ما و مسئولامون جیک نزدن.من به همه چی فکرکرده بودم ما میبردیم,ولی اینکه داور یه تیم رو توی دربی از دقیقه 30 کلا خلا سلاح کنه بهش فکر نکرده بودم.خلاصه من این برد رو به کمیته داوران تبریک میگم.[/size:356b9edfc9][/color:356b9edfc9]
در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط
soroosh8 در شنبه دسامبر 07, 2013 7:48 am .
"دنیا فقط رشت و داماش"