[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - داماش گیلان VS ملوان انزلی /تایپیک نطرات، عکس ها وخبرهای کوتاه

داماش گیلان VS ملوان انزلی /تایپیک نطرات، عکس ها وخبرهای کوتاه

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

پستتوسط shahre-baran » شنبه دسامبر 07, 2013 6:46 am

داور 3--------------0 داماش
آخه اين چه داور احمق پول بگير رو گذاشتن واسه دربي آخه
در اينكه درودگر داور رو خريده بود هيچ شكي نيست.مثل بازي با سپاهان كه داور دو تا پنالتي واسه ملوان گرفته بود.
اما داماش نبايد به بازي ادامه ميداد.ميخواست سه هيچ بشه لا اقل بازي نميكرديم و مردانه ميباختيم .
تيم ما كه قربونش برم مثل علي دايي مافيا نداره كه سريع داور رو محروم كنه.الان مسوئلين داماش مثل هميشه ساكت و تو سري خور هستن حالا اگه درودگر بود تا يك ماه فقط از نا داوري و شكايت و اين حرفا بود اما ما هيچي به هيچي.
اما اينم بدونين هيچ ظلمي پايدار نمي مونه.نه اين برد واسه اونا مي مونه و نه اين باخت واسه ما.همونطور كه ما با گل جهانگير عسگري اونا رو برديم.
دنيا هميشه اينجور نمي مونه نمي مونه نمي مونه دنيا همينجوري نمي مونه
بسپارش دست خدا درست ميشه مشكلات و غصه ها درست ميشه فردا يه روز روشنه نوبت باخت ملوانه.
نماد کاربر
shahre-baran
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: يکشنبه نوامبر 28, 2010 12:00 am

پستتوسط sepidrod » شنبه دسامبر 07, 2013 7:22 am

حالم از این اوضاع بهم می خوره از دیروز تا حالا تو حالت هنگم بدترین باخت سالیان اخیر فوتبال رشت رو تو عضدی رو به ملوان دادیم آخه ملوان هم شد تیم که ازش سه تا بخوریم اونم تو خونه !!! خداییش بدتر از این نمیشد تو چهار بازی اخیر با ملوان اونا 6 بر یک از ما جلو هستند مگه اونا پول گرفتن ؟
همه به یک اندازه مقصر بودن انزلی چی ها هم به هدفشون رسیدن علاوه بر اینکه داماش رو بردن با حاشیه های بوجود اومده یک امتیاز هم ازمون کم میشه همه ایران هم به رشتی ها به خاطر اون پرچم کذایی باید متلک بندازن(از ماست که بر ماست)
در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط sepidrod در شنبه دسامبر 07, 2013 7:47 am .
نماد کاربر
sepidrod
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: پنج شنبه سپتامبر 16, 2010 12:00 am

پستتوسط soroosh8 » شنبه دسامبر 07, 2013 7:34 am

[color=darkblue:356b9edfc9][size=18:356b9edfc9]من تنها دلیل باخت رو داور محبوب فدراسیون میدونم,چون در شرایط برابر ما میبردیم!این بازی واقعا غیر عادی بود,جوری که من و خیلیها شاید چنین حق کشی رو از نزدیک مشاهده نکرده بودیم.حال یه چیزی واقعا مسئولین ما مثل اون آقای "علی لابی" قدرت تکون دادن فدراسیون رو دارن؟؟آیا حتی یه اعتراض ساده میتونن بکنن؟سرمربی محجوب ما که کلا میگه با توجه به آیین نامه خلاف هستش اعتراض!!!!!!یعنی باید بزنیم سرمون رو به در و دیوار!!!!!
من این باخت رو به هیچ وجه فنی نمیدونم,عملکرد بعضی بازیکنها که تابلو هست ولی مطمئن باشید در بدترین حالت بازی مساوی بود!اعتراضاتتون رو معطوف فوتبالکثیف ایران و این داوری که تابلو بود بازی رو در آورده کنید اون الان راحت پولش رو گرفته داره به ریش ما میخنده!

سراوانی: زمانی که تیم داوری و نظارت مسابقه اعلام شد ما به این مسئله اعتراض کردیم زیرا مطمئن بودیم که تیم داوری به گونه‌ای قضاوت می‌کند که به ضرر داماش تمام می شود. تاج و کفاشیان در جریان این اعتراض هستند، آنها قول دادند که چنین چیزی رخ ندهد اما شما دیدید که همین مسئله اتفاق افتاد.

*خوب پاشید الان همراه فیلم برید با همون فیلم بکوبید توی سر جفتشون حقمون رو بگیرید میتونید؟!

من دیگه توی این تاپیک نمیخوام نظر بذارم,خیلی ناراحتم ولی دیگه تموم شده رفته,خلاصه انتقام این شکست رو میگیریم,ولی چیزی که منو میسوزونه اینه که نتیجه این بازی در بیرون رقم خورد و تیم ما و مسئولامون جیک نزدن.من به همه چی فکرکرده بودم ما میبردیم,ولی اینکه داور یه تیم رو توی دربی از دقیقه 30 کلا خلا سلاح کنه بهش فکر نکرده بودم.خلاصه من این برد رو به کمیته داوران تبریک میگم.[/size:356b9edfc9][/color:356b9edfc9]
در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط soroosh8 در شنبه دسامبر 07, 2013 7:48 am .
"دنیا فقط رشت و داماش"
نماد کاربر
soroosh8
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه آگوست 20, 2012 12:00 am

پستتوسط farhad2590076 » شنبه دسامبر 07, 2013 7:46 am

[b:da667b7c68]سلام
آقایان اونها بازیکن گرفتند ما بازیکنان خوب خود را از دست دادیم. وانگهی همین تیم هفته قبل مگر سایپا را در زمین حریف نبرده بود پس چرا به یکباره واداد! بنظر من علاوه بر تماشاگران خود بازیکن هم باید یک جو عقل داشته باشد. بهترین تیم های پایتخت نتوانستند ما را در زمین خودمان اینطور شکست دهند چطور ملوان اینکار را کرد. آیا بعد از گل اول بازیکن نباید خونسردی خود را حفظ می کرد تا آرام ارام تیم به بازی بر می گشت. بمحض گل خوردن سلسله اعصابشان بهم ریخت 8 دقیقه بعد گل دوم را خوردند آنهم با یک اخراجی حالا ملوان هم دو گل جلو افتاد و تیم مقابل هم یکیار کمتر دارد خوب نتیجه اش معلوم است. علاوه بر بی عقلی تماشاگران بعض بازیکنان ما هم اهل حماقتند بابا جان شما که می دانید ملوان مرتبا" با پنالتی بازیها را می برد و این فشنگچی هر هفته کارش اینست که برای ملوان پنالتی بگیرد نباید حواستان را جمع می کردید در هجده قدم خطا نکنید. اخر یک اصولی را بازیکن باید بداند همه چیز را که نباید به او گفت این تاکتیک تیم ملوان است. پارسال هم این رافخایی با پنالتی آقای گل شد بعد شما همه اینها را در بازی فراموش می کنید و راحت پنالتی می دهید. امیدوار هستم در بازی با نفت جبران کنند و به جدول برگردند. اما راجع به هوادار اگر قرار است اینطور تشویق کنند پس اسم اینان هوادار نیست اینان تماشاگرند همان 5000 نفر برای ما کافی است هم تیم نتیجه می گیرد هم آبرو و حیثیت ما نمی رود. ما از خیر اینان گذشتیم شر خود را کم کنند. به امید پیروزی داماش در هفته های آتی

فرهاد از رشت[/b:da667b7c68][size=18:da667b7c68] [/size:da667b7c68][color=red:da667b7c68] [/color:da667b7c68]
نماد کاربر
farhad2590076
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: سه شنبه جولاي 16, 2013 12:00 am

پستتوسط sepidrod » شنبه دسامبر 07, 2013 7:56 am

[quote:c7b8ccac46="farhad2590076"][b:c7b8ccac46]سلام
آقایان اونها بازیکن گرفتند ما بازیکنان خوب خود را از دست دادیم. وانگهی همین تیم هفته قبل مگر سایپا را در زمین حریف نبرده بود پس چرا به یکباره واداد! بنظر من علاوه بر تماشاگران خود بازیکن هم باید یک جو عقل داشته باشد. بهترین تیم های پایتخت نتوانستند ما را در زمین خودمان اینطور شکست دهند چطور ملوان اینکار را کرد. آیا بعد از گل اول بازیکن نباید خونسردی خود را حفظ می کرد تا آرام ارام تیم به بازی بر می گشت. بمحض گل خوردن سلسله اعصابشان بهم ریخت 8 دقیقه بعد گل دوم را خوردند آنهم با یک اخراجی حالا ملوان هم دو گل جلو افتاد و تیم مقابل هم یکیار کمتر دارد خوب نتیجه اش معلوم است. علاوه بر بی عقلی تماشاگران بعض بازیکنان ما هم اهل حماقتند بابا جان شما که می دانید ملوان مرتبا" با پنالتی بازیها را می برد و این فشنگچی هر هفته کارش اینست که برای ملوان پنالتی بگیرد نباید حواستان را جمع می کردید در هجده قدم خطا نکنید. اخر یک اصولی را بازیکن باید بداند همه چیز را که نباید به او گفت این تاکتیک تیم ملوان است. پارسال هم این رافخایی با پنالتی آقای گل شد بعد شما همه اینها را در بازی فراموش می کنید و راحت پنالتی می دهید. امیدوار هستم در بازی با نفت جبران کنند و به جدول برگردند. اما راجع به هوادار اگر قرار است اینطور تشویق کنند پس اسم اینان هوادار نیست اینان تماشاگرند همان 5000 نفر برای ما کافی است هم تیم نتیجه می گیرد هم آبرو و حیثیت ما نمی رود. ما از خیر اینان گذشتیم شر خود را کم کنند. به امید پیروزی داماش در هفته های آتی

فرهاد از رشت[/b:c7b8ccac46][size=18:c7b8ccac46] [/size:c7b8ccac46][color=red:c7b8ccac46] [/color:c7b8ccac46][/quote:c7b8ccac46]

فرمایش شما کاملا درست و متینه الانه که سیل اتهامات و برچسب های کذایی به شما نسبت داده بشه !
به نظر من این بازی اگر همون سه چهار هزار نفر معمولی به ورزشگاه می اومدن و تشویق های معمول صورت می گرفت در بدترین حالت مساوی می کردیم و حاشیه به زمین منتقل نمیشد.
اینکه سهرابی هل کرد و مفت مفت پنالتی داد و کاردوست رو جو گرفت بخش زیادیش حاشیه های روی سکو بود که به زمین بازی منتقل شد خیلی از هواداران اصلا برای فوتبال و داماش نمیان و این بازی رو واسه فحش و تخلیه میان(منظور هوادارای داماش که در هر حالت پشت تیمشون هستند نیست) فکر نکنم این چهار امتیاز از دست رفته واسه اون تماشاگران و از اون بدتر تقلیل شان و شخصیت شهر ما براشون اهمیت داشته باشه.
نماد کاربر
sepidrod
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: پنج شنبه سپتامبر 16, 2010 12:00 am

پستتوسط pezhman-paskiyabi » شنبه دسامبر 07, 2013 8:08 am

انگار واجب شد خیلی چیزها رو بدونید همه از لحاظ فنی تخصیر مرغوبه از اونجایی شروع شد که ابوذر به مرغوب گفت من تا سه شنبه از خونه میندازن بیرون اگه به صاحبخانه پول ندم مرغوب گفت باشه تو تمرین کن تا سه شنبه میشه ابوذر میگه من دیگه تمرین نمیکنم تا پول خونمو ندین مرغوب که کلا چیزی به عابدینی نمیگه. ناظمی هم میگه بازیکنی که 3روز با تیم تمرین نکنه من بازی نمیدم دقیقا پنالتی رو جانشین ابوذر داد .حضور الماسخاله تو زمین به دستور مرغوب بوده .مرغوب زنگ میزنه به عابدینی میگه ناظمی میخواد مظلوم بازی بده عابدینی میگه کار خوبیه میگه حاجی بمون شاید ورق برگشت تا گوشی رو قطع میکنه میگه الماسخاله بره تو زمین مظلوم نمیخواد.داورم که گند زد عوضی تخصیر باخت فقط فقط داور خودتون گول نزنید
تارنمای هواداران سپیدرود رشت
http://www.FCSepidrood.com
نماد کاربر
pezhman-paskiyabi
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: پنج شنبه اکتبر 28, 2010 12:00 am

پستتوسط yaran-mirzakochak » شنبه دسامبر 07, 2013 8:11 am

بازم باختیم و بازم طبق معمول طرفداران مقصر بودن !!!!! کسانی که تا دیروز مایه افتخار این تیم بودن شدن مقصر شماره یک !!!!!
ترکیب اشتباه ! بازیکن بی عار! عدم احساس وحساسیت دربی! هیچکدوم نمیتونه مقصر باشه ؟؟؟؟؟
کی فحاشی طرفداران داماش رو محکوم میکنه ؟؟؟؟؟ همونهای که تو انزلی به رشتی ها فحش میدن از 40 سال پیش تا الان !!!!
بس کنید تیم عرضه بازی کردن نداشت چرا گیر میدین به مردم . کدوم طرفدارا پرید تو زمین یا کدوم طرفدار تونست تو ترکیب تیم دست ببره که همه چیز رو به گردن طرفداران میندازین . نکنه انتظار دارین تو بازی با این تیم گل و شیرینی پخش بشه !!!!
بازیکن خودشون ( رافخای) اعلام میکنه من از شام دست جمعی قبل از بازی حالم بهم میخوره !!! این شخص مشخصه روز بازی حساسیت بازی رو درک میکنه وبا تمام وجود در مقابل حریف بازی میکنه . بازیکنان ما چی کار کردن تا حالا همچین حسی رو داشتن؟؟؟!!! باید بخوای . جنگنده باشی نه این که با حرف مدارا کنی.
این باخت چطور می خواد از ذهن مردم بیرون بره آقای بازیکن؟؟؟؟!!!!!
تو کی با تمام حساسیت این بازی تونستی شرایط طرفداران رو درک کنی که چطور دیشب رو به صبح رسوندن ؟؟؟!!!
فقط میتونم بگم دربی هم دربی سابق این دو شهر حداقل رگ غیرت بازیکنان تا دو روز بعد از بازی ورم کرده بود.
yaran-mirzakochak
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: پنج شنبه سپتامبر 09, 2010 12:00 am

پستتوسط soroosh8 » شنبه دسامبر 07, 2013 8:17 am

[quote:f02dc0e990="yaran-mirzakochak"]بازم باختیم و بازم طبق معمول طرفداران مقصر بودن !!!!! کسانی که تا دیروز مایه افتخار این تیم بودن شدن مقصر شماره یک !!!!!
ترکیب اشتباه ! بازیکن بی عار! عدم احساس وحساسیت دربی! هیچکدوم نمیتونه مقصر باشه ؟؟؟؟؟
کی فحاشی طرفداران داماش رو محکوم میکنه ؟؟؟؟؟ همونهای که تو انزلی به رشتی ها فحش میدن از 40 سال پیش تا الان !!!!
بس کنید تیم عرضه بازی کردن نداشت چرا گیر میدین به مردم . کدوم طرفدارا پرید تو زمین یا کدوم طرفدار تونست تو ترکیب تیم دست ببره که همه چیز رو به گردن طرفداران میندازین . نکنه انتظار دارین تو بازی با این تیم گل و شیرینی پخش بشه !!!!
بازیکن خودشون ( رافخای) اعلام میکنه من از شام دست جمعی قبل از بازی حالم بهم میخوره !!! این شخص مشخصه روز بازی حساسیت بازی رو درک میکنه وبا تمام وجود در مقابل حریف بازی میکنه . بازیکنان ما چی کار کردن تا حالا همچین حسی رو داشتن؟؟؟!!! باید بخوای . جنگنده باشی نه این که با حرف مدارا کنی.
این باخت چطور می خواد از ذهن مردم بیرون بره آقای بازیکن؟؟؟؟!!!!!
تو کی با تمام حساسیت این بازی تونستی شرایط طرفداران رو درک کنی که چطور دیشب رو به صبح رسوندن ؟؟؟!!!
فقط میتونم بگم دربی هم دربی سابق این دو شهر حداقل رگ غیرت بازیکنان تا دو روز بعد از بازی ورم کرده بود.[/quote:f02dc0e990]

دقیقا من آرزو به دلم موند که بازیکنهای ما حداقل توی این بازی مثل اونا تخس رفتار کنن!اهمیت بازی رو درک کنن,بدونن اصلا ببازن پوستشون کندس,بدونن باید تیم حریف رو تحقیر کنن حتی,توی زمین سفت بازی کنن,مازیار ... موقع گرم کردن پشت کرده بود سمت ما... کدوم بازیکن ما میره همچین کاری میکنه؟!!!باز دم هادی محمدی گرم توی یه صحنه با اون جلال... کل کل کرد!
نماد کاربر
soroosh8
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه آگوست 20, 2012 12:00 am

پستتوسط golsar-boy » شنبه دسامبر 07, 2013 8:29 am

آبرارم آبرارم ، رو دَم آبای میزارم

ولی متاسفانه تعداد بازیکنهای آبرار تیم ما کم شده!!!
Be Careful
This is DAMASH
نماد کاربر
golsar-boy
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: پنج شنبه جولاي 19, 2012 12:00 am

پستتوسط ali-tifusi » شنبه دسامبر 07, 2013 9:10 am

منم مثل پژمان خیلی چیزافهمیدم چون تورختگن بودم دیشب توخواب گریه میکردم بسه توروخدابسه بخدادیگه سرمونونمیتونم بالابگیریم آقایون چراچشماتون به روی همه چیزبستین دیروزمرغوب همه کاربود.دیروزخیلی چیزارودیدم شنیدم تاالان باهیچکس حرف نزدم روزه سکوت گرفتم ولی امروزمیرم سرتمرین میترکم ساعت 2تمرینه عضدی هرکی میخوادبیاد.بعدش دیروزبامازیارزارع جروبحث کردم حیف که پلیسا اونجا بودن وگرنه .*
نماد کاربر
ali-tifusi
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: چهارشنبه سپتامبر 18, 2013 12:00 am

پستتوسط ali-tifusi » شنبه دسامبر 07, 2013 9:15 am

منم مثل پژمان خیلی چیزافهمیدم چون تورختگن بودم دیشب توخواب گریه میکردم بسه توروخدابسه بخدادیگه سرمونونمیتونم بالابگیریم آقایون چراچشماتون به روی همه چیزبستین دیروزمرغوب همه کاربود.دیروزخیلی چیزارودیدم شنیدم تاالان باهیچکس حرف نزدم روزه سکوت گرفتم ولی امروزمیرم سرتمرین میترکم ساعت 2تمرینه عضدی هرکی میخوادبیاد.بعدش دیروزبامازیارزارع جروبحث کردم حیف که پلیسا اونجا بودن وگرنه .همش عدد 3رونشون میدادمنم آتیش میگرفتم هیییییییییییی
نماد کاربر
ali-tifusi
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

پستتوسط ali0131 » شنبه دسامبر 07, 2013 9:20 am

تمرین ساعت2 هستش؟
همان قدر که شما به اکسیژن نیاز دارین تا زنده باشد من به شهرم رشت برای زنده ماندن نیاز دارم
نماد کاربر
ali0131
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: چهارشنبه دسامبر 26, 2012 12:00 am

پستتوسط mahmood1331 » شنبه دسامبر 07, 2013 9:21 am

[size=18:0a88ab5911][color=red:0a88ab5911]با سلام خدمت اعضاي سايت و دوستان[/color:0a88ab5911]
[color=green:0a88ab5911]به هر حال بايستي قبول كنيم كه شكست هم جزئي از فوتبال،ورزش و صد البته زندگيه[/color:0a88ab5911]
[color=indigo:0a88ab5911]راستش ميخواستم يه خورده به قول بعضيها خوزني كنم با اين توضيح كه هيچ كامنت و نظري رو از ديروز تابحال نخوندم

دوستاي عزيز باختيم ،بدطوري هم باختيم.بله شكست جزئي از زندگيه[/color:0a88ab5911]
[color=blue:0a88ab5911]ولي ديروز 95% استاديوم و سكوها همه چيز رو باختند
آبرو،تاريخ،فرهنگ،فوتبال،ادعاي شهريت،ادعاي سواد،ادعاي روشنفكري،كَل كَل فوتبالي همه و همه رو باختيم
تاكيد ميكنم كه در حال خوزني هستم[/color:0a88ab5911]
[color=black:0a88ab5911]سرمربي تيم : من باخت رو به گردن ميگيرم چون بد تمرين و آناليز داشتم و در مورد داوري هم حرفي ندارم
جناب افشين خان دوست داشتني . . . دوست دوست داشتني من ،شما اشتباه و بيخود ميكنين كه اعتراض نميكنين .يادتون باشه كه شما داراي يك شخصيت حقوقي هستين ونميتوني از مَن خودت صحبت كني يا نكني .ميبايست داد ميزدي و حنجرت رو پاره ميكردي . . . .چرا ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ چون مظفري زاده غش كرده بود ... سمت دريا و دريا كنار هم غش كرده بود پس وظيفت بود وقتي كه تمرين و آناليز رو اشتباه ميكني حداقل در مقابل ناداوري دهان باز ميكردي و خودت رو به هر طرفي ميزدي[/color:0a88ab5911]

[color=darkblue:0a88ab5911]واسه داوري و بي عدالتي اين قصهْ تكراري هم كه ديگه تكراري و نخ نما شده خيلي صحبتها وجود داره و اين فرياد و حنجره پاره كردن با كانون هواداران ،روابط عمومي باشگاه و يا هر كس ديگه اي كه مسئوليت داره هستش
پس الان زمان داد زدن و گلو دريدنه
وظيفه دارين كه از طرف ما داد بزنين و حنجرتون رو پاره كنين
رسيديم به قصه تاسف انگيز تماشاگران[/color:0a88ab5911]
[color=red:0a88ab5911]تاسف تاسف تاسف تاسف تاسف تاسف تاسف تاسف تاسف تاسف[/color:0a88ab5911]
[color=black:0a88ab5911]ديروز همه چيز رو به تماشاگران حاضر تو استاديوم باختيم.تقريباً 95 % كسايي كه رو سكوها حضور داشتند.[/color:0a88ab5911]
[color=darkred:0a88ab5911]عده اي از همياران كانون هواداران –كسايي كه كاور نارنجي پوشيده بودند –مسئوليت ليدري فحاشي رو بر عهده داشتند . . .مثلاً رو سكوي C5 قابل توجه بعضيها[/color:0a88ab5911]

[color=darkblue:0a88ab5911]جالب اينجاست وقتي تيم به ناحقي و با ناداوري و حالا به هر شكل ممكن 2 هيچ عقب ميفته ،تمام استاديوم به جاي تشويق(كاري كه ديروز اصلاً انجام نشد)شروع به نسبت دادن بي غيرت به تيم ،در صورت ادامه بازي ميدن
تا قبلش كه بازيكنهاي مادرمُرده تيم حريف ،وظيفه كادو كردن مادر،خواهر و زنشون رو به حاضرين رو سكوها بر عهده داشتند بعدش هم كه بازيكنهاي خودي لقب بي غيرت ميگيرند[/color:0a88ab5911]
من در عجبم آخه دوستاني كه فوتبال نميفهمند و از فوتبال دوستي فقط ادعاشو رو حمل ميكنند چرا ميان استاديوم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
چرا مياين با اعصاب بازيكنها و آدمهايي كه واسه عشقشون ميان و دل و روح ميسوزونند، بازي ميكنين
بخدا اتفاقات ديروز سكوها رو -بدون اغراق -بايستي تو گينس ثبت كنند.ممكنه دوباره بعضي كه دايه مهربانتر از مادر هستند بگن كه تو انزلي بدتره و فلان و بهمان
فقط ديگه برين كه حناتون واسه آدمهايي كه ميفهمند رنگي نداره
[color=blue:0a88ab5911]تاسف تاسف تاسف تاسف تاسف تاسف تاسف تاسف تاسف تاسف تاسف[/color:0a88ab5911]
[color=red:0a88ab5911]تنفر تنفر تنفر تنفر تنفر تنفر تنفر تنفر تنفر تنفر تنفر تنفر تنفر تنفر تنفر[/color:0a88ab5911]

[color=black:0a88ab5911]واسه خودم و اونهايي كه ديروز بعد از باخت گريه كردند متاسفم .گريه نه واسه باخت فوتبالي. ،بلكه باخت حيثيت ،باخت فرهنگ،باخت درك و باخت شعور
متاسف از اين بابت كه جاي خيليها ديروز تو اون فضاي كثيف و اون فضاي وحشي نبود[/color:0a88ab5911]
[color=red:0a88ab5911]تاسف تاسف تاسف تاسف تاسف تاسف تاسف تاسف تاسف تاسف تاسف[/color:0a88ab5911]
[color=blue:0a88ab5911]تنفر تنفر تنفر تنفر تنفر تنفر تنفر تنفر تنفر تنفر تنفر تنفر تنفر تنفر تنفر[/color:0a88ab5911][/size:0a88ab5911]

[color=black:0a88ab5911]منظور بنده هيچ فرد خاصي نيست و هر كس ميتونه هر جور در مورد عرايضم تحليل داشته باشه و فكر كنه
فقط اميدوارم كه هممون يه روز بزرگ بشيم و فقط ادعا نداشته باشيم[/color:0a88ab5911]
[size=24:0a88ab5911][color=red:0a88ab5911]به اميد اون روز[/color:0a88ab5911][/size:0a88ab5911]
کوروش کبیر: من برای متنفر بودن از کسانیکه از من متنفرند وقتی ندارم، زیرا گرفتار دوست داشتن کسانی هستم که مرا دوست دارند
mahmood1331
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه آپريل 13, 2013 12:00 am

پستتوسط ali126 » شنبه دسامبر 07, 2013 9:33 am

با یه برد عاشقش نشدم که با یه باخت ولش کنم داماش تو زندگیمی :P دیشبب نیومدم comment بزارم چون آروم نبودم ولی الان میگم ببازه بیوفته عاشقشم
تصوير
ali126
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 20, 2011 12:00 am

پستتوسط ali-tifusi » شنبه دسامبر 07, 2013 9:36 am

آره ساعت دوتمرینه
نماد کاربر
ali-tifusi
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال