[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - گفتگو آزاد

گفتگو آزاد

پیشنهادات و انتقادات + مطالب متفرقه ورزشی، اجتماعی، تاریخی و... (ارسال های سیاسی حذف خواهند شد) را در این بخش قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, antiros

پستتوسط amir-damashi » شنبه دسامبر 07, 2013 8:43 am

[quote:ca7b154631="farhad2590076"]تمرین امروز کجا و چه ساعتنی است

فرهاد ازرشت[size=18:ca7b154631] [/size:ca7b154631][b][color=red:ca7b154631] [/color:ca7b154631][/quote:ca7b154631]

آقا فرهاد گویا میخوای بری سرتمرین حالشونو بگیری هاااا...
فعلا تمرین تعطیله برادر،

امیر از انزلی !
رو قلب ما نـــوشــته
فقط داماشو عشقه
نماد کاربر
amir-damashi
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: يکشنبه جولاي 31, 2011 12:00 am

پستتوسط Mordab » شنبه دسامبر 07, 2013 8:44 am

دست خوش بازيكنان داماش شهر باران
اقاي هادي سهرابي كه تو بازي فقط به فكر نمايش حركات تكنيكي خودت هستي
اقاي كاردوست ايا انتظار داري مردم رشت تو رو با اون حركت كودكانه ات ببخشن
اقاي مهدوي كه ديگه حتي قادر به استپ توپ نيستي
اقاي نظيف كار شمايي كه هر سال به سر مردم رشت منت ميذاري افرين كه گذاشتي ثاقبي ازت عبور كنه
اقاي دروازبان اقاي دهقاني تو كه ككت هم نميگذه افرين كه اون گل هاي استثنايي رو خوردي
..........................
مازيار مديرت سايت حتما"يه سري قرعه كشي لاتاري شركت كن چون تو پيش بيني هات خيلي خوبه
.......................
و اما عبدالله مرغوب اگه به من بگن تو دنيا سه نفر رو معرفي كه كه ازش متنفري؟
من ميگم يكيش تو هستي بهت توهين نميكنم چون لايق ناسزا هم نيستي
....................................
فوتبال رشت در مقابل انزلي تحقير شد چون تو اين باشگاه هيچ چيز رو حساب نيست از مدير عامل بگير تا پاشور مديرعامل عبدالله مرغوب...
اقاي سهرابي و اقاي حاجتي گريه شما بعد بازي بدرد ما هوادارا نميخوره شما بازيكنان غرور ما هوادارا رو شكستين بهتون تبريك ميگم...
نماد کاربر
Mordab
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: پنج شنبه دسامبر 01, 2011 12:00 am

پستتوسط soroosh8 » شنبه دسامبر 07, 2013 8:58 am

[quote:697577c0c5="Mordab"]دست خوش بازيكنان داماش شهر باران
اقاي هادي سهرابي كه تو بازي فقط به فكر نمايش حركات تكنيكي خودت هستي
اقاي كاردوست ايا انتظار داري مردم رشت تو رو با اون حركت كودكانه ات ببخشن
اقاي مهدوي كه ديگه حتي قادر به استپ توپ نيستي
اقاي نظيف كار شمايي كه هر سال به سر مردم رشت منت ميذاري افرين كه گذاشتي ثاقبي ازت عبور كنه
اقاي دروازبان اقاي دهقاني تو كه ككت هم نميگذه افرين كه اون گل هاي استثنايي رو خوردي
..........................
مازيار مديرت سايت حتما"يه سري قرعه كشي لاتاري شركت كن چون تو پيش بيني هات خيلي خوبه
.......................
و اما عبدالله مرغوب اگه به من بگن تو دنيا سه نفر رو معرفي كه كه ازش متنفري؟
من ميگم يكيش تو هستي بهت توهين نميكنم چون لايق ناسزا هم نيستي
....................................
فوتبال رشت در مقابل انزلي تحقير شد چون تو اين باشگاه هيچ چيز رو حساب نيست از مدير عامل بگير تا پاشور باشگاه عبدالله مرغوب...
اقاي سهرابي و اقاي حاجتي گريه شما بعد بازي بدرد ما هوادارا نميخوره شما بازيكنان غرور ما هوادارا رو شكستين بهتون تبريك ميگم...[/quote:697577c0c5]

[color=darkblue:697577c0c5][size=18:697577c0c5]اصلا منظورتون رو ازین جمله تحقیر نمیفهمم اصلا هم توی کتم نمیره,منم خیلی از اینایی که گفتی رو قبول دارم جز این,چون این شکست فقط از روی ضعف تیم مارقم نخورد,این مدیون آقای مظفری زاده بود!70 دقیقه 10 نفره بازی کردن جایزه بزرگ ایشون به "ان زلی" چیها بود.
من حس نمیکنم بحث تحقیری که مطرح میکنید درست باشه,چون اگه داور مغرض نبود مطمئن باش اگه نمیبردیم مساوی بود نتیجه![/size:697577c0c5][/color:697577c0c5]
نماد کاربر
soroosh8
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه آگوست 20, 2012 12:00 am

پستتوسط fire_boy » شنبه دسامبر 07, 2013 9:00 am

farhad2590076
روح و روان ما که عنایت شده هست شما دیگه عنایت نکن بردار من :roll:
هی تقی به توقی میخوره

سلام
...
فرهاد از رشت

سلام
...
فرهاد از رشت

سلام
...
فرهاد از رشت

بسه دیگه بره * :(
تصوير
fire_boy
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: جمعه ژانويه 18, 2013 12:00 am

پستتوسط golsar-boy » شنبه دسامبر 07, 2013 9:15 am

[quote:e369281558="fire_boy"]farhad2590076
روح و روان ما که عنایت شده هست شما دیگه عنایت نکن بردار من :roll:
هی تقی به توقی میخوره

سلام
...
فرهاد از رشت

سلام
...
فرهاد از رشت

سلام
...
فرهاد از رشت

بسه دیگه بره * :([/quote:e369281558]

آبرار از تو بعیده، به خودت مسلط باش عزیزم
داشتیم؟!!!
همه ناراحتیم، از صبح تا حالا دست و دلم به هیچ کاری نمیره و فقط یه گوشه نشستم دارم خود خوری میکنم.
سعی کنید به خودتون مسلط باشید و با گیر دادن به همدیگه چیزی درست نمیشه
نماد کاربر
golsar-boy
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: پنج شنبه جولاي 19, 2012 12:00 am

پستتوسط nima_beckham » شنبه دسامبر 07, 2013 9:30 am

8O هر کاری میکنم بازی دیروز فراموش بشه ! بازم نمیتونم ...
قبلا کامنت های بچه ها رو می خوندم یه خرده آرام میشدم ولی الان بچه ها هم گیر دادن به هوادارا ! آوردن اون پرچم اشتباه بود ! (قبول) ولی غیر این دیگه من اشتباهی از هوادارا ندیدم . تا 20 دقیقه اول همه چیز عالی بود ... ولی وقتی مازیار اون حرکات رو انجام میده ! وقتی تیم ما تو فشار هست انزلی چیا فحش میدند ! فکر نکنم سکوت هوادارای رشتی کار خوبی باشه ...

ما میگیم داماش گل بزن .... اونا در جواب میگند رشتیا بی بخارند ! ما باید سکوت کنیم تو رشت ؟؟؟

/15/ /9/ من رفتم تا چند روز دیگه که تاپیک ملوان بره پایین ...
در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط nima_beckham در شنبه دسامبر 07, 2013 9:32 am .
نماد کاربر
nima_beckham
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 14, 2010 12:00 am

پستتوسط ali-tifusi » شنبه دسامبر 07, 2013 9:30 am

تمرین ساعت 2عضدی ماکه میریم هرکی میخوادبیاد /21/
نماد کاربر
ali-tifusi
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: چهارشنبه سپتامبر 18, 2013 12:00 am

پستتوسط golsar-boy » شنبه دسامبر 07, 2013 9:49 am

مدیران محترم سایت ، اعصابها همه داغونه
آماده باشید تا اگر کسی سوتی داد زود سانسور کنید، مثل عادل فردوسی پور تو برنامه 90 دیشبش نباشید که کم کم به نشون دادن دست خانومه رسیده بود و اگر برنامه ادادمه داشت معلوم نبود کجاها نمایان می شد
Be Careful
This is DAMASH
نماد کاربر
golsar-boy
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: پنج شنبه جولاي 19, 2012 12:00 am

پستتوسط Emadz3 » شنبه دسامبر 07, 2013 10:06 am

دایی تو بازی کم مونده داورو چک بزاره!
بعد افشین ناظمی که من خودم خیلی دوسش دارم میاد میگه که به خاطر آیین نامه نمیتونم خیلی چیزارو بگم
بگو برادر من تو از تیمت دفاع نکنی انتظار داری اسکوچیچ بیاد دفاع کنه؟!
این بازی حقمونو خوردن هیچی نگیم بعد باید انتظار بدتر از اینهارو هم داشته باشیم /9/
نماد کاربر
Emadz3
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: جمعه جولاي 05, 2013 12:00 am

پستتوسط rashti_sarvar » شنبه دسامبر 07, 2013 11:09 am

[quote:ab9a21e6f9="farhad2590076"]تمرین امروز کجا و چه ساعتنی است

فرهاد ازرشت[size=18:ab9a21e6f9] [/size:ab9a21e6f9][b][color=red:ab9a21e6f9] [/color:ab9a21e6f9][/quote:ab9a21e6f9] داری مغزمونو میخوریا...هی فرهاد از رشت.بابا همه ما رشتی هستیم.نه فرهاد از امریکا.بس کن دیگه :( تو کی هستی؟؟ اعصابمون خورد هست بدترش نکن
نماد کاربر
rashti_sarvar
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: دوشنبه آپريل 18, 2011 12:00 am

پستتوسط yaranemirza » شنبه دسامبر 07, 2013 12:01 pm

دوستان برین به گل جهانبخش رای بدین
http://video.varzesh3.com/goal-week/%DA ... 87-920915/
سایت هواداران منچسترسیتی در ایران
http://www.mc-fc.rozblog.com/
سایت هواداران منچسترسیتی
نماد کاربر
yaranemirza
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: چهارشنبه مه 15, 2013 12:00 am

پستتوسط aryanrecord » شنبه دسامبر 07, 2013 1:00 pm

[color=black:2f1b20767f]عابديني: داماش را بازنده کردند

مديرعامل باشگاه داماش گيلان گفت: باند مخوفي در فدراسيون فوتبال وجود دارد که اين مسئله را به کفاشيان و تاج هم گفته‌ام.
[عابديني: داماش را بازنده کردند]

امير عابديني در گفت و گو با فارس، در مورد شکست در دربي گيلان، گفت: ما در اين بازي بازنده نشديم و ما را بازاندند. در دقيقه 27 بازيکن ما را بي‌دليل اخراج کردند. بازيکني که تعداد کارت‌هاي زردش هم بسيار کم است يک بار کارت قرمز مي‌گيرد. داور به نحو احسنت وظيفه‌اش را انجام داد.

وي ادامه داد: وقتي تيم داوري و ناظري مسابقه اعلام شد من به مهدي تاج تلفن زدم و گفتم اين گروه براي نابودي داماش به رشت مي‌آيند و ارتباطاتي هم که وجود داشت را بيان کردم. او به من گفت نگران نباشد و بعد پيگيري کرد و به من تلفن زد و گفت خيالت راحت آنها درست قضاوت خواهند کرد.

مديرعامل داماش افزود: بعد از مسابقه هم تاج به من تلفن کرد و گفت فردي را در ورزشگاه داشته که به او گفته‌ اخراج بازيکن داماش بي‌ربط بوده است. به هر حال وقتي ديدم تاج حساس شده من کوتاه آمدم اما واقعيت اين است که باند مخوفي در فدراسيون فوتبال وجود دارد باندي که از تصميم‌گيران و اثرگذاران در فدراسيون فوتبال هستند و من اين مسئله را به مهدي تاج و علي کفاشيان هم گفته‌ام اگر آنها در اين مورد اقدامي نکنند من وظيفه قانوني خودم را انجام مي‌دهم. يک ماه پيش هم در هيئت رئيسه سازمان ليگ اين مسايل را بيان کردم و گفتم چه زماني قصد پاکسازي داريد؟ بهروان اگر بگويد نمي‌دانم درست نيست چون خودم اين مسئله را به او گفتم.

عابديني در مورد اينکه باخت به ملوان را فني نمي‌داند، گفت: به هيچ عنوان فني و فوتبالي نبود. گل دوم ملوان کاملا در موقعيت آفسايد به ثمر رسيد. اخراج بازيکن ما هم بي‌ربط بود. پنالتي که براي ملوان گرفته شد کاملا درست بود. اما وقتي يک اخراج بي‌ربط انجام مي‌شود و يک گل آفسايد هم درست اعلام مي‌شود در آنصورت مشخص است که همه چيز از پيش تعيين شده است.

مديرعامل داماش گيلان در مورد اينکه گفته بود بعد از دربي از باشگاه کناره‌گيري مي‌کند، گفت: من تاريخ نامه‌ استعفايم را امروز ديدم 23 مهر ماه بود و 23 آذر ديگر من مديرعامل نخواهم بود. بنابراين يک هفته ديگر بيشتر باقي‌ نمانده است اين هفته هم جلسه‌اي در باشگاه خواهم داشت. بايد شرايط مالي باشگاه داماش درست شود البته اگر شرايط مالي هم درست شود من ديگر نمي‌مانم و فرد ديگري بايد بيايد و مديريت باشگاه را قبول کند.

وي ادامه داد: ابوذر رحيمي دفاع چپ ما به خاطر 30 ميليون تومان که بايد براي پول رهن خانه‌اش مي‌داد تمرين را رها کرد و دنبال پول جور کردن رفت و رويش هم نشده بود به من بگويد و مربي هم وقتي ديد او تمرين را رها کرده او را بازي نداد و در نتيجه سهرابي را در دفاع چپ بازي کرد که اصلا در اين پست بازي نکرده و به حريف هم پنالتي داد. شرايط باشگاه بهم ريخته است. بايد وضعيت 250 نفري که از تيم نونهالان، نوجوانان، اميد و بزرگسال هستند مشخص شود و بايد پول آنها را به موقع داد و بدهي‌هاي گذشته را هم بايد بپردازيم.

عابديني در مورد جلسه‌اي که گفته بود با وزير ورزش داشته و اين جلسه برگزار نشد، گفت: اول اينکه من گفته بودم اين جلسه در مورد داماش است نه پرسپوليس ضمن اينکه خود وزير با کوچکي نژاد نماينده مردم رشت در مجلس شوراي اسلامي صحبت کرده بود و به او گفته بود دوشنبه به دفترم بيايد و چه کساني همراه شما خواهند بود که او هم گفته بود رئيس هيئت فوتبال و عابديني مديرعامل داماش گيلان ولي بعد وزير ورزش با کوچکي نژاد تماس گرفته و گفت به دليل جلسه با رئيس جمهور اين ديدار لغو شده است. اين کل ماجرا بود.
[/color:2f1b20767f]
نماد کاربر
aryanrecord
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه اکتبر 16, 2011 12:00 am

پستتوسط morteza-chamani » شنبه دسامبر 07, 2013 1:25 pm

ده من آبروم در مدرسه رفت همه بچه ها گفتند ملوان هم تیم بود ازشون باختین دیگه دارم دیوانه میشم وایییییییییییی
افشین خان برس به داد ما ها
نماد کاربر
morteza-chamani
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: شنبه اکتبر 05, 2013 12:00 am

پستتوسط barane_noghreei » شنبه دسامبر 07, 2013 2:43 pm

عابديني: داماش را بازنده کردند

اوه اوه جناب مدیر عامل!فکر نمیکنید الان یخورده دیره واسه یه همچین حرفایی؟اینو تنهایی فهمیدین؟الان 3 ساله که دارن داماش رو بازنده میکنن شما چیکار کردین؟راستی دیروز بازی رو از کجا دیدیدن؟تلویزیونتون LCD بود یا LED؟ناهار خوردین بازی رو دیدین؟راستی جایی که نشسته بودین خدای نکرده خیس نبود که؟یا خدای نکرده سردتون نشد که؟الان حنجرتون سالمه؟هنوز زخم دربی پارسال توی انزلی و ناداوری هاش التیام نیافته دیروز که ضربه نهایی رو زدن کجا تشریف داشتین؟ از این همه هوادار خجالت نمیکشین هیچ فکر کردین اون هواداری که از دورترین نقاط استان اومدن موقع برگشتن چی توی دلشون گذشته؟به خدا دیروز بعد از اون نمایشی که داور توی اخراج و گل دوم بازی کرد وقتی با خفت و خواری تیم داشت به بازی ادامه میداد به عنوان یه رشتی تاسف خوردم که مسئولیت تیم شهرم در دست کسایی افتاده که از خودشون اختیاری ندارن مگه ما نمیگیم رشتی میمیره اما زیر بار ذلت نمیره.خوبه همین چند روزه پیش سالگرد میرزای عزیزمون بوده آقایونی که عنان اختیار تیم دستتونه صبر مردم حدی داره دیروز کاری کردید که دل خیلیا شکست.این ضخم و دل شکستگی هرگز خوب شدنی نیست و با این ذلتی که تن دادین تاریخ در مورد شما خیلی بد مینویسه . آقای افشین ناظمی خیلی حرفا دارم اما جاش نیست فقط یه پیشنهاد دارم اینکه یه زنگ به مجید جلالی بزنین و بپرسین چرا ادبیات امسالش با کل سالایی که توی فوتبال بوده فرق داره؟
یه تیم داریم تو گیلان داماش شهر باران
نماد کاربر
barane_noghreei
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: دوشنبه مه 28, 2012 12:00 am

پستتوسط armilad » شنبه دسامبر 07, 2013 4:31 pm

همه این حرفا درست.
اما من موندم چرا رضا کار دوست بهونه ی به این قشنگی و راحتی داد دست داور.
ما که تماشاگریم میدونیم همه دنیا بر علیه ما هستن.
از رضا که این همه خوش اخلاقه بعید بود. /4/
داماش:یه حس مالکیت
نماد کاربر
armilad
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: شنبه آپريل 20, 2013 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به متفرقه

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 1 مهمان