شاهین عزیز راستش از شما انتظار داشتم حداقل تا فردا صبر کنید بعد در سایت نظر بگذارید . دوست عزیزم یک توصیه به شما می کنم به چند صفحه قبل تر همین تایپیک مراجعه کنیدشاید یکی از همین عزیزان را بشناسید !
منظورم این نیست که شما حتما یکی از کسانی بودید که فحاشی کردید اما بدون شک یکی از کسانی بودید که فضای همین سایت و این تایپیک را به سویی بردید که نتیجه اش را امروز دیدید ! عزیز من شما و دوستان دیگری که مثل شما وقتی در یک سایت رسمی به صورت کتبی نفس کش می طلبید می گویید که فلان و فلان می کنیم ! بعید به نظر می رسد که در جو استادیوم گوشه ای ساکت بنشینید!!!!!!!! این دلیل که این کامنت ها برای ترسوندن انزلیچی ها بوده خود شما هم بهتر می دانی که تا چه حد به طنز شباهت دارد . عزیز من کامنتهای شما و بعضی از دوستان حتی باعث شد که فضای این تایپیک هم غیر قابل کنترل و حتی صحبت شود و مطمئن باشید تا زمانی که بچه های این سایت که در میان هواداران خاص هستند نتوانند منطقی و با دور اندیشی صحبت کنند سکوها را بهتر از امروز نخواهیم دید
راستش من اینروزها از شما حداقل انتظار چنین کامنتهایی نداشتم اینکه اینها ناشی از سفر قبلی شما و سایر دوستان به انزلی بوده پس خواهش می کنم یا ظرفیت خود را بالا ببرید یا مثل حقیر از خیر سفر به انزلی بگذرید
البته شما درست می گویید یک عامل بزرگ شکست امروز مسئله ای بود که عنوان کردید اما قبول کنید مطرح شدن آن از سوی شما جای تعجب بسیار داشت !