[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - داماش گیلان VS ملوان انزلی /تایپیک نطرات، عکس ها وخبرهای کوتاه

داماش گیلان VS ملوان انزلی /تایپیک نطرات، عکس ها وخبرهای کوتاه

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

پستتوسط Majid_Rasht » جمعه دسامبر 06, 2013 8:22 pm

r4sht : [color=darkred:0b18e63202]. . . و بعد اون دسته عزیزانی که جو استادیوم رو بهم زدن. . . [/color:0b18e63202]
/4/
شاهین عزیز راستش از شما انتظار داشتم حداقل تا فردا صبر کنید بعد در سایت نظر بگذارید . دوست عزیزم یک توصیه به شما می کنم به چند صفحه قبل تر همین تایپیک مراجعه کنیدشاید یکی از همین عزیزان را بشناسید !
منظورم این نیست که شما حتما یکی از کسانی بودید که فحاشی کردید اما بدون شک یکی از کسانی بودید که فضای همین سایت و این تایپیک را به سویی بردید که نتیجه اش را امروز دیدید ! عزیز من شما و دوستان دیگری که مثل شما وقتی در یک سایت رسمی به صورت کتبی نفس کش می طلبید می گویید که فلان و فلان می کنیم ! بعید به نظر می رسد که در جو استادیوم گوشه ای ساکت بنشینید!!!!!!!! این دلیل که این کامنت ها برای ترسوندن انزلیچی ها بوده خود شما هم بهتر می دانی که تا چه حد به طنز شباهت دارد . عزیز من کامنتهای شما و بعضی از دوستان حتی باعث شد که فضای این تایپیک هم غیر قابل کنترل و حتی صحبت شود و مطمئن باشید تا زمانی که بچه های این سایت که در میان هواداران خاص هستند نتوانند منطقی و با دور اندیشی صحبت کنند سکوها را بهتر از امروز نخواهیم دید
راستش من اینروزها از شما حداقل انتظار چنین کامنتهایی نداشتم اینکه اینها ناشی از سفر قبلی شما و سایر دوستان به انزلی بوده پس خواهش می کنم یا ظرفیت خود را بالا ببرید یا مثل حقیر از خیر سفر به انزلی بگذرید
البته شما درست می گویید یک عامل بزرگ شکست امروز مسئله ای بود که عنوان کردید اما قبول کنید مطرح شدن آن از سوی شما جای تعجب بسیار داشت !
نماد کاربر
Majid_Rasht
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: شنبه دسامبر 17, 2011 12:00 am

پستتوسط shervin1381 » جمعه دسامبر 06, 2013 8:26 pm

دوستان وعزیزان وارشی چه اون موقع که تو استادیوم فریاد زده میشدایران اسیا امیر عابدینی وچه حالا که دستش برای خیلیها رو شد بنده همیشه عقیده داشتم که عابدینی داره نفع خودشرو میبره اصلا هم براش مهم نیست که داماش کی رو بگیره کی رو بده چندم بشه به ملوان ببازه یا نبازه اون گاه وبیگاه ،وقت و بی وقت استعفاءای نمادین میده تا امثال من بیان تو ورزشگاه اون شعار رو بدیم تا بازهیئت مدیره ای رو که هیچگاه نشناخته وندیده ایم به وی رای اعتماد بدن وبازهم پولی به خزانه داماش واریز بشه واین اقا نفعشو ببره اقایون یادمون باشه هیچگاه یادم نمیره که چطور این ادم تونست اون قویدل متقلب رو گول بزنه وبهش رکب بزنه ببخشید من وشما که پیشش خوشبختانه قویدل هم نمیشیم واقعا تاسف که حتی در روز اخر هم نخواست کنار تیمش باشه
نماد کاربر
shervin1381
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: يکشنبه مارس 31, 2013 12:00 am

پستتوسط hamed1992 » جمعه دسامبر 06, 2013 8:30 pm

[quote:b41a6e2928="r4sht"][quote:b41a6e2928="hamed1992"][quote:b41a6e2928="r4sht"][quote:b41a6e2928="soroosh8"][quote:b41a6e2928="r4sht"]یادمه گفتم مردم کل ایران از جمله خود ما خوش استقبال و بد بدرقه هستیم بهم اعتراض کردید.
کجا هستن دوستانی که واسه قویدل فرش قرمز پهن کردن و اخرش فحش و بد و بیرا نثارش کردند ؟
کجا هستن دوستانی که محمد ابشکی که این همه برای ما بازی کرد و بنرش رو چاپ میکردن وقتی رفت کلی بهش اعتراض کردند ؟
و حالا کجا هستن عزیزانی به قول یکی از انزلیچی موقع فریاد رگ گردنشون میزد بیرون و شعار میدادن : داماش اسیا امیر عابدینی و حالا درب خروجی نشون میدن ؟
و کجا های دیگه ای هم هست .
قدمی توی بازی سایپا عالی کار کرد و امروز بهش اعتراض
حاجتی این همه سال برای ما بازی کرده و خیلی از هوادارای ال اون زمان استقلالی و پرسپولیسی بودن و این بازیکن داشت برای ما بازی میکرد حالا شد بی غیرت
چرا یکی رو بالا میبرین و بعد میکوبین زمین ؟
این کار باعث میشه شکافی بزرگ بین باشگاه و هوادار پیدا بشه
من یک کلمه بعد حذف شدن از جام حذفی گفتم انگیزه ندارم اونم چون عصبانی بودم کلی بهم اعتراض شد از ادمین گرفته تا کلی از دوستان ولی حالا خیلی راحت هرچی فحش و بدو بیراه نثار تیم میکنید .
حتی عابدینی اگه دلش با پرسپولیسه برای ما کار های زیادی کرده همه فراموش میشه و الان باید فحش بشنوه ؟
واقعا این کارها نهایت بی وجدانی یا نداشتن حافظه فوتبالی اون دسته از هوادارا رو نشون میده
بهتره این شکست رو قبول کنیم و برای بقیه لیگ برنامه داشته باشم[/quote:b41a6e2928]

دقت کنی کسی فحش نداد,همه میگن میدونیم دلت با ما نیست پس برو,آقا امروز بازی به این حساسی نشسته الان داره توی برنامه شبکه تهران واسه ما تز میده!!!!!!کدوم مدیر عاملی اینکارو میکنه؟
فکر کن یکی ازین مدیرهای تیمهای سوگولی میتونه همچین کاری کنه؟یا سپاهان؟یا تراکتور؟!!!![/quote:b41a6e2928]

[color=blue:b41a6e2928]نگاه کنی توی تاپیک میبینی چند نفر به بازیکنان و مسولین داماش فحش دادن نیاز به ذکر نمونه نیست در مورد عابدینی این اقا دیگه باید به چه زبونی بگه نمیخواد با داماش کار کنه ؟ دیگه هر کاری کرد چه خوب چه بد مدیر عامل داماش نیست و هئت مدیره باید جانشین رو توی این 2 ماه انتخاب میکرد من بازم میگم نفر اول این شکست ناظمی هست که خوشبختانه خودش هم قبول کرده و بعد اون دسته عزیزانی که جو استادیوم رو بهم زدن و بعد هم اشتباهات بازیکنان و داوری [/color:b41a6e2928][/quote:b41a6e2928]
آخه تویی که اینقدر همه چیزو گردن تماشا گرا میندازی 1 سوال دارم ازت:
وقتی تو خیابون یا هر جای دیگه ای 1 نفر بهت فوش میده و یا بهت سنگ میزنه تو ازش تشکر میکنی؟یا واسش دسته گل میبری؟خوب مرد مومن 1 خورده حرفاتو سنجیده تر بزن.
مردم ناموسشونو از سر راه نیاوردن که،اگه انزلی تشریف آورده بودی میدیدی که داماشی ها خیلی در مقابل فحاشی های اونا تحمل کردن ولی اونا امروز چقدر حرکات تحریک آمیز انجام دادن؟
بنده خدا در برابر رفتار هر کسی باید مثله خودش بود
ما فقط میگیم فوش نده،مگه میشه اونا تو شهرمون به ناموسمون فوش بدن و ما ساکت وایستیم؟
پس حرفاتو سعی کن سنجیده تر بزنی[/quote:b41a6e2928]

[color=red:b41a6e2928]فداتشم بازی انزلی من بودم و بخدا قسم شیشه اولین اوتوبوس موقع برگشت سر من شکست اونجا ما کلی خواهش کردیم اقا فحش ندید و تا حدی جواب داد اما از دقیقه 60 همون جا دوستان رشتی هم مقابله به مثل کردن کاری که انجام میشه رو قبول ندارم یعنی چی فحش ناموس بدیم ؟ حالا به هر کسی . یعنی اینقدر بی فرهنگ هستیم ؟ تازه با اون داستان پرچم انزلیچی بازم مشکل درست شده و متاسفانه باید بگم عواقب این اتفاق رو بزودی میبینیم و واردش نمیشم که مبادا یک درصد احتمال برخوردش نباشه با بحث در این مورد دوباره مورد توجه قرار بگیره . من سنجیده حرف میزدم بدور از احساس ولی اگه بخوام احساسی رفتار کنم باید بگم دمشون گرم کارشون عالی بود باید اصلا ملوانی هارو میکشتن . نه عزیزم داداشم کار بد بده حالا هر کسی انجام بده [/color:b41a6e2928][/quote:b41a6e2928]
حالا خوبه خودت میگی تا دقیقه 60 تحمل کردیم ولی اونا امروز همین کارم کردن؟
در باره اینکه اولین نفری بودی که سرت شکست هم صحبتی ندارم
در آخرم بگم که این ادعای فرهنگ بازیمونه که بدبختمون کرده،برادر اینجا ایرانه،اینجور رفتارهای که تو میگی واسه کره ی ماهه،نگفتم اروپا واسه اینکه 1 مثال میخوام برات بزنم:خیابان منتهی به ورزشگاه آنفیلد میدونی اسمش چیه؟اسمشو گذاشتن قبرستان.میدونی چرا؟واسه اینکه طرفدارای تیمای دیگه رو بعد از اینکه میکشتن همونجا دفن میکردن،پس حالا کمی بیندیش
نماد کاربر
hamed1992
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: يکشنبه آگوست 21, 2011 12:00 am

پستتوسط The_King_of_rasht » جمعه دسامبر 06, 2013 8:30 pm

shervin1381 :

حرف شما صحیحه
متاسفانه اینجوری که بعضی از دوستان از عابدینی طرفداری میکنند فکر میکنم به زودی باید پس از شنیدن اسمش صلوات هم ختم کنیم!
ما باز میگردیم

نماد کاربر
The_King_of_rasht
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: پنج شنبه اکتبر 20, 2011 12:00 am

پستتوسط miladcivil » جمعه دسامبر 06, 2013 8:37 pm

[size=18:8109c61087][color=red:8109c61087]جز اظهار تاسف و اعصاب خراب چیزی نمیشه بیان کرد.[/color:8109c61087][/size:8109c61087]
[color=indigo:8109c61087]باید به تیم حریف هم بخاطر مسائل بسیاری و پیشرفت چشمگیر تبریک گفت.[/color:8109c61087]
[color=green:8109c61087]متاسفانه چراغهای هشدار از خیلی وقت پیش روشن شده بود، اما بعضی حرفها، بعضی بازیا (مثل ذوب) و یا یکسری
اتفاقات باعث شد نقاط ضعف دیده نشد [size=18:8109c61087][شایدم نخواستیم ببینیم][/size:8109c61087].[/color:8109c61087]
[color=blue:8109c61087][size=20:8109c61087]اما مهم اینه که بعد یه باخت دنیا به پایان نمیرسه و باید خودمون جمع و جور کنیم برای ادامه لیگ ...[/size:8109c61087][/color:8109c61087]
[color=black:8109c61087]وقتی اول فصل امثال جهانبخش و ابراهیمی رفتند و هشدار داده شد با جهانگیر و سیف اللهی و قدمی نمیشه جای
اونا پر کرد، اگه هدف بازیکنسازی هست، پس باید تحمل چنین باختهایی داشت.[/color:8109c61087]
[color=brown:8109c61087]هرچند که با همین بازیکنان هم میشد بهتر از این نتیجه گرفت، اما اگه الان حرفی بزنیم حمله هجوم میارن که: آآآو ناظمی
اله بله، عابدینی جانشین خدا رو زمینه و .......[/color:8109c61087]
[color=red:8109c61087]چیزی که ذهن منو راجع به تیم حدود یک ماهه درگیر کرده، مشخص شدن وزیر ورزش و هیئت مدیره و پرسپولیس و موقعیت
عابدینی و نهایتا انزلیچی داماش هست.[/color:8109c61087]
[color=darkblue:8109c61087]در مورد بازی امروزم که همه چیز آشکار بود، اول از همه استراتژی غلط، طبق معمول چینش اشتباه و در پایان بدشانسی و
حرکات بچه گانه و نهایتا آمادگی بالای ذهنی ملوانی ها.[/color:8109c61087]
just DAMASH

نماد کاربر
miladcivil
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

پستتوسط zxzx » جمعه دسامبر 06, 2013 8:39 pm

[color=black:e1fa4cb101]اول اینکه من بعد از اخراج کاردوست که کمر تیم رو شکست از ورزشگاه اومدم بیرون حتی گل دوم رو هم ندیدم چون اگه میموندم یه بلایی سرم میومد
دقیه 5 بازی متوجه شدم ابوذر رحیمی نیست !!!!!!!!!!!! بعدا شنیدم از فرمایشات جناب عابدینی بوده

نیمه دوم رو از تلوزیون نگاه کردم تیم با اونکه 10 نفره بود خیلی خوب بازی کرد ولی افسوس که اشتباه بچه گانه کاردوست شیرازه تیم رو از هم پاشید
اشک های مصطفی حاجتی امین متوسل زاده بعد بازی خیلی ناراحتم کرد برخلاف نظر حمزه عزیز مصطفی خوب بازی کرد و زمانی که داشت میومد بیرون انگار یه جورایی توشوک بود و هیچی حالیش نبود
هنوز باورم نمیشه ظرف پنج دقیقه اینطور تیم نابود بشه
فقط نگاه کنید ببینید نیمه دوم پاشنکو چند تا توپ رو از رو خط بیرون اورد به جرات میتونم بگم 20 امتیاز ملوان رو پاشنکو واسشون اورد در عوض اینطرف حبیب دهقانی که گل دوم و سوم مقصر 100% بود
مدیرعامل محترم هم که تهران تشریف داره امیدوارم دیگه هرگز به رشت تشریف نیارن
بعد از پایان بازی میخوام فخش بدم ولی به کی به بازیکن ها که خدا وکیلی 70دقیقه 10 نفره خوب بازی کردن به افشین ناظمی اخه دیگه اون چکار باید بکنه که بازیکنش اخراج میشه بازیکنش مصدوم میشه
این بازی تموم شد و رفت درسته که خیلی ناراحت کننده هستش ولی دربی های زیادی در کشورهای مختلف برگزار میشه و چنین نتایجی رقم میخوره تا بوده همین بوده پس بهتره از روی عصبانیت بهم نپریم و بازیکن ها رو تخریب نکنیم[/color:e1fa4cb101]
داماش تا ابد جاویدان
نماد کاربر
zxzx
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: دوشنبه سپتامبر 12, 2011 12:00 am

پستتوسط r4sht » جمعه دسامبر 06, 2013 8:40 pm

[quote:a5e0d351cd="Majid_Rasht"]r4sht : [color=darkred:a5e0d351cd]. . . و بعد اون دسته عزیزانی که جو استادیوم رو بهم زدن. . . [/color:a5e0d351cd]
/4/
شاهین عزیز راستش از شما انتظار داشتم حداقل تا فردا صبر کنید بعد در سایت نظر بگذارید . دوست عزیزم یک توصیه به شما می کنم به چند صفحه قبل تر همین تایپیک مراجعه کنیدشاید یکی از همین عزیزان را بشناسید !
منظورم این نیست که شما حتما یکی از کسانی بودید که فحاشی کردید اما بدون شک یکی از کسانی بودید که فضای همین سایت و این تایپیک را به سویی بردید که نتیجه اش را امروز دیدید ! عزیز من شما و دوستان دیگری که مثل شما وقتی در یک سایت رسمی به صورت کتبی نفس کش می طلبید می گویید که فلان و فلان می کنیم ! بعید به نظر می رسد که در جو استادیوم گوشه ای ساکت بنشینید!!!!!!!! این دلیل که این کامنت ها برای ترسوندن انزلیچی ها بوده خود شما هم بهتر می دانی که تا چه حد به طنز شباهت دارد . عزیز من کامنتهای شما و بعضی از دوستان حتی باعث شد که فضای این تایپیک هم غیر قابل کنترل و حتی صحبت شود و مطمئن باشید تا زمانی که بچه های این سایت که در میان هواداران خاص هستند نتوانند منطقی و با دور اندیشی صحبت کنند سکوها را بهتر از امروز نخواهیم دید
راستش من اینروزها از شما حداقل انتظار چنین کامنتهایی نداشتم اینکه اینها ناشی از سفر قبلی شما و سایر دوستان به انزلی بوده پس خواهش می کنم یا ظرفیت خود را بالا ببرید یا مثل حقیر از خیر سفر به انزلی بگذرید
البته شما درست می گویید یک عامل بزرگ شکست امروز مسئله ای بود که عنوان کردید اما قبول کنید مطرح شدن آن از سوی شما جای تعجب بسیار داشت ![/quote:a5e0d351cd]

[color=blue:a5e0d351cd]از اونجایی که اکثر دوستان و دیدگاهشون رو میشناسم باید عرض کنم در صداقت و با معرفتی شما من شکی ندارم و در مورد تاثیر منفی که رفتن انزلی در خود من داشته حق رو به شما میدم چون حداقل باعث شد دیگه هیچ وقت دنبال اشتی بین این دو تیم نرم با اینکه قبلا این موضوع رو مطرح میکردم ولی درمورد برهم زدن جو استادیوم توسط کامنت های من با شما مخالف هستم چون اگه چند تا سایت هوادار ملوان رو رصد میکردی دقیقا متوجه میشدی که هشدار من در ورد نیومدن اونجا مطرح شده بود حالا تاثیر داشت یا نه یه بحث جداست ولی من بدون شک بعید میدونم از دوستان وارش کسی فحش داده بشه و همه با علم بر اینکه محروم میشیم همه مانع فحاشی ها در جریان بازی میشدن . مشکل اینه که در چنین بازی همون طور که در کامنت های قبلیم هست و گفتم جو بازی قابل کنترل نیست و کسایی به استادیوم میان که هنوز طرفدار استقلال و پرسپولیس هستند و فقط بخاطر فحاشی به انزلیچی ها میان و دقیقا اون ها بودن که جو رو ملتهب کردن پس اجازه بده که در این مورد با شما مخالف باشم حالا اینکه چرا از من انتظار اینقدر بالا هست که مثلا بعد حذف در جام حذفی میگم بی انگیزه شدم اون همه بازتاب پیدا میکنه و بهم اعتراض میشه ولی این بعضی اعضا دارن خود زنی میکنن و زحمات تمامی کسایی که برای این تیم زحمت کشیدن رو با توهین زیر سوال میبرن کسی چیزی نمیگه . در نهایت مسولیت این باخت بر گردن ناظمی هست و بهترین کار اینه این باخت تلخ رو فراموش کنیم و همین طور عابدینی رو [/color:a5e0d351cd]
زنده باد ایران
زنده باد گیلان
زنده با رشت
درود به داماش
( شاهین )
نماد کاربر
r4sht
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: پنج شنبه دسامبر 08, 2011 12:00 am

پستتوسط Dane_Ali » جمعه دسامبر 06, 2013 8:41 pm

خلاصه ما اگه قبل بازی چیزی گفتیم فقط واسه ترسوندن انزلیچیا بوده :D

ضرب المثل گیلکی : کور امرا کرا آشتالو توشک بازی کوداندری مگه :lol:

البته امیدوارم درست گفته باشم :arrow:
نماد کاربر
Dane_Ali
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: يکشنبه فبريه 19, 2012 12:00 am

پستتوسط abarar0131 » جمعه دسامبر 06, 2013 8:41 pm

[quote:f4741e4f19="abarar1989"][quote:f4741e4f19="gilan-astaneh"][quote:f4741e4f19="abarar1989"][color=black:f4741e4f19]من نمیدونم اینچه رفتاریه شما دارید.بازیو باختیم/تموم شد میشه عوضش کرد؟نه پس باید به فکر بازی بعد بود/کار خوبو inja rasht کرد که تاپیک بازی بعدو زد.باشه بازیو به داوری باختیم.میخواستن مارو ببازونن که بازوندن.مگه کم بازوندنمون بازی شاهین بوشهر دوسال پیش یادتون رفته همین مظفری زاده چی کار کرد باهامون؟بازی پارسال تو انزلی بازی آلمینیوم بازی استقلال همین امسال یادتون رفته؟ولی باز خدا بزرگه این همه سعی میکنن تا داماش نباشه ولی به لطف هواداراش هست.خدایی فکر میکنی این برد به انزلیچی حال داد نه خدایی.چون اونا هم میدونن تو بازی نبردن با فروختن ... بردن که امیدوارم خدا باعث و بانیشو به تیر غیب گرفتار کنه.دوسال پشت هم با داوری خیلی جالبه بخدا...
گیر بیخودم به عابدینی حاجتی و مرغوب و... ندین.گیر بدید ولی احساسی نه.بره 65 دقیقه 10 نفره بودیم بیخود میدونید یعنی چی؟گل خطا و ... هم که بماند...
حالا میخواد مظفری زاده خانوادشو به حراج بزاره یا صالحی داماشِ ما زندست با هواداراشم زندست،حالا یه بازیو مارو بازوندن ولی باز تیم هست ایشالا آخر فصل بازم زیرخوسن این دورگه های *#...
3 بازی خیلی سخت داریم(نفت،فولاد و استقلال)شاید تیم دوباره وارد بحران بشه مثل نیم فصل اول همین موقع ها که 5 بازی 3 امتیاز داشتیم که با درایت میتونیم رفعش کنیم.این بازی تموم شد بازیکنا تمرکزشونو زودتر بدست بیارن بریم برای بازی نفت...
طرفدار داماشیم/تا آخرش باهاشیم...[/color:f4741e4f19][/quote:f4741e4f19]

آبرار شما مثل اینکه متوجه نیستی چه بازی باختیم به سایپا نباختیم که بگیم فدای سرهمه
دربی به این مهمی تو زمین خودمون باختیم مطمئن باش اگر عابدینی پشت تیم بود اگر افشین ناظمی کار خودشو درست انجام میداد اینجوری تحقیر نمیشدیم
نباید همه مشکلات رو ساده انگاشت اگرم کسی انتقاد میکنه برای اینکه دلش خونه امروز روز بسیار بدی بود[/quote:f4741e4f19]
[color=black:f4741e4f19]من متوجه ام به کی باختیم.مثل اینکه شما احساساتت بر همه چیز غلبه کرده.مثل اینکه شما متوجه نیستی فوتبال یعنی چی.ما تو انزلی بردیمشون اونا اومدن رشت با داوری بردن.با چی؟!!!!خلاصه بازی سه حالت داره برد باخت مساوی.امروز روز بدش به ما خورد یه داور بی شرف که همه چیز این بازیو سیاه کرد ولی 13 هفته دیگه لیگ مونده چی کار کنیم بخاطر یه باخت تیمو از هم بپاشیم خودمون با دست خودمون بندازیم پایین.آقایون محترم این تیم بیوفته همه میدونیم منحل میشه و داغ یه فوتبال تو لیگ برتر باید رو دلمون بمونه ها.پس قدر داشته هاتونو بدونید...کسی نمیگه اعتراض نکنید نمیگه انتقاد نکنیدولی از تیم حمایت کنید.به فکر چیزی باشید که تیم رو سرپا نگه داره...حالا اون آدم هرکی میخواد باشه،هرکی...
در اینکه چرا عابدینی نیومد من نباید جواب بدم و خودم کلی شاکیم و حرف دارم ولی این دلیل نمیشه این همه ناداوری رو نبینی؟آقا ما 1-0 عقب اگه 10 نفره نمیشدیم وو 11نفره 90 دقیقه بازی میکردیم به نظرت نتیجه ی بازی این بود؟این همه سوال پرسیدین یکی جواب منو بده...نتیجه ی این بازی سگ مذهب این بود؟!!!!!!!!!!!!!
یکی میگه عابدینی بود مظفری زاده جرات نمیکرد اینطوری کنه مگه جلوی چشم عابدینی تو بازی شاهین سرمونو نبریدن؟چی شد؟بهتره یکم خونسر باشید بهتره یکم از روی خشم کامنت نذارید.یکم زمان خیلی چیزها رو معلوم میکنه.که عابدینی باید بره یا بمونه/باید یکم چرتکه بندازیم ببنیم رفتنش بیشتر به سودمونه یا موندنش.این یارو پسرخاله من نیست که بخوام ازش حمایت کنم.برای همه ی ما تیم اولویت داره نه اشخاص حالا هرکس میخواد باشه...[/color:f4741e4f19][/quote:f4741e4f19]
مرسی ابرار.امبدوارم آتیشش ابن باخت دامن تیم رو نگیره که آینده فقط پشیمونی واسمون بمونه و بس.
حاجتی رایان گیکز
به احترام کاپیتان سوم ارزشمند داماش شهر باران
نماد کاربر
abarar0131
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه مه 11, 2013 12:00 am

پستتوسط r4sht » جمعه دسامبر 06, 2013 8:43 pm

[quote:1fca1f9c28="Majid_Rasht"]r4sht : [color=darkred:1fca1f9c28]. . . و بعد اون دسته عزیزانی که جو استادیوم رو بهم زدن. . . [/color:1fca1f9c28]
/4/
البته شما درست می گویید یک عامل بزرگ شکست امروز مسئله ای بود که عنوان کردید اما قبول کنید مطرح شدن آن از سوی شما جای تعجب بسیار داشت ![/quote:1fca1f9c28]

[color=blue:1fca1f9c28]از اونجایی که اکثر دوستان و دیدگاهشون رو میشناسم باید عرض کنم در صداقت و با معرفتی شما من شکی ندارم و در مورد تاثیر منفی که رفتن انزلی در خود من داشته حق رو به شما میدم چون حداقل باعث شد دیگه هیچ وقت دنبال اشتی بین این دو تیم نرم با اینکه قبلا این موضوع رو مطرح میکردم ولی درمورد برهم زدن جو استادیوم توسط کامنت های من با شما مخالف هستم چون اگه چند تا سایت هوادار ملوان رو رصد میکردی دقیقا متوجه میشدی که هشدار من در ورد نیومدن اونجا مطرح شده بود حالا تاثیر داشت یا نه یه بحث جداست ولی من بدون شک بعید میدونم از دوستان وارش کسی فحش داده بشه و همه با علم بر اینکه محروم میشیم همه مانع فحاشی ها در جریان بازی میشدن . مشکل اینه که در چنین بازی همون طور که در کامنت های قبلیم هست و گفتم جو بازی قابل کنترل نیست و کسایی به استادیوم میان که هنوز طرفدار استقلال و پرسپولیس هستند و فقط بخاطر فحاشی به انزلیچی ها میان و دقیقا اون ها بودن که جو رو ملتهب کردن پس اجازه بده که در این مورد با شما مخالف باشم حالا اینکه چرا از من انتظار اینقدر بالا هست که مثلا بعد حذف در جام حذفی میگم بی انگیزه شدم اون همه بازتاب پیدا میکنه و بهم اعتراض میشه ولی این بعضی اعضا دارن خود زنی میکنن و زحمات تمامی کسایی که برای این تیم زحمت کشیدن رو با توهین زیر سوال میبرن کسی چیزی نمیگه . در نهایت مسولیت این باخت بر گردن ناظمی هست و بهترین کار اینه این باخت تلخ رو فراموش کنیم و همین طور عابدینی رو [/color:1fca1f9c28]
زنده باد ایران
زنده باد گیلان
زنده با رشت
درود به داماش
( شاهین )
نماد کاربر
r4sht
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

پستتوسط shervin1381 » جمعه دسامبر 06, 2013 8:44 pm

اقایون من یه پیشنهاد دارم فقط تو این شرایط به من نخدید
پیشنهاد: در بازی بعد اصلا نیازی نیست که 15هزار هوادار رشتی ورزشگاه بیان یه برنامه ای بچینیم که فقط هزار نفر بیان مثل بازی با ذوب که فقط 90دقیقه تیم رو تشویق کنن واز فحاشی کسانی که تشریف مبارکشون روفقط برای این بازی وامثال این به استادیوم میارند جلوگیری بشه
دلیلش :باور کنید این فحاشیها در روحیه بازیکنانمون هم تاثیر داره وقتی که یک بازیکن میبینه که نود دقیقه جون میده تا تیم به نتیجه برسه اما روی سکوها دارن تلاشش رو بر باد میدن بطور ناخود اگاه کم میاره وکم میزاره وخود بخود در نتیجه گرفتن تیم تاثیر داره
هنوز هم اعتقاد دارم اگر امروز اون 10000یا 1500نفر بازی با ذوب اهن فقط در استایوم بودند ملوان وتیم داوری حریفمون نبودند چراکه همین داور ،داور همان بازی هم بود
نماد کاربر
shervin1381
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: يکشنبه مارس 31, 2013 12:00 am

پستتوسط zxzx » جمعه دسامبر 06, 2013 8:54 pm

[color=black:a7b96bca99]مازیار زارع در گفت‌و‌‌ گو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس در مورد فحاشی به خودش در دربی گیلان گفت: این مسایل متاسفانه عادی شده است. به من گفته شد چون بعد از گل اول به داماش خیلی شادی کردی اینگونه به تو فحاشی کردند.[/color:a7b96bca99]
داماش تا ابد جاویدان
نماد کاربر
zxzx
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: دوشنبه سپتامبر 12, 2011 12:00 am

پستتوسط r4sht » جمعه دسامبر 06, 2013 8:58 pm

شروین جان اگه بازی بعد محروم نبودیم شک نکن اون دسته از هوادار نماها نمیان چون دیگه ملوانی نیست که بیاد فحش بدن یا صندلی اتیش بزنن اخر بازی

با نظر های zxzx موافق هستم
miladcivil هم که دقیقا حرف هایی رو زد که نظر منه

امیدوارم این باخت رو زود فراموش کنیم
زنده باد ایران
زنده باد گیلان
زنده با رشت
درود به داماش
( شاهین )
نماد کاربر
r4sht
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

پستتوسط miladcivil » جمعه دسامبر 06, 2013 9:00 pm

[quote:a962f259d2="shervin1381"]اقایون من یه پیشنهاد دارم فقط تو این شرایط به من نخدید
پیشنهاد: در بازی بعد اصلا نیازی نیست که 15هزار هوادار رشتی ورزشگاه بیان یه برنامه ای بچینیم که فقط هزار نفر بیان مثل بازی با ذوب که فقط 90دقیقه تیم رو تشویق کنن واز فحاشی کسانی که تشریف مبارکشون روفقط برای این بازی وامثال این به استادیوم میارند جلوگیری بشه
دلیلش :باور کنید این فحاشیها در روحیه بازیکنانمون هم تاثیر داره وقتی که یک بازیکن میبینه که نود دقیقه جون میده تا تیم به نتیجه برسه اما روی سکوها دارن تلاشش رو بر باد میدن بطور ناخود اگاه کم میاره وکم میزاره وخود بخود در نتیجه گرفتن تیم تاثیر داره
هنوز هم اعتقاد دارم اگر امروز اون 10000یا 1500نفر بازی با ذوب اهن فقط در استایوم بودند ملوان وتیم داوری حریفمون نبودند چراکه همین داور ،داور همان بازی هم بود[/quote:a962f259d2]

[color=black:a962f259d2]دوست عزیزم (shervin1381) : اصلا مشکل سر هزار یا ده هزار نیست، مشکل سر طرز فکر هوادارا و اینکه هرچی
به ذهنشون میرسه و سریع به دهن منتقل نکنند، هست. این مشکل شامل حال ما فقط نیست، بلکه فراگیره !!!!![/color:a962f259d2]
[color=blue:a962f259d2]اما ما که ادعای تفکر و تعقل و فرهنگ و ..... هزار نکته مثبت داریم باید با دیگران متفاوت باشیم [که نیستیم] . [/color:a962f259d2]
[color=red:a962f259d2]مگه تو همون بازی که ما عقب افتادیم 1000 تا بد و بیراه نثار بازیکنا نشد؟ [/color:a962f259d2][color=green:a962f259d2]پس معلومه کار ازجای دیگه میلنگه .[/color:a962f259d2]
just DAMASH

نماد کاربر
miladcivil
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

پستتوسط The_King_of_rasht » جمعه دسامبر 06, 2013 9:00 pm

/15/
دیگه وارد این تاپیک نمیشم چون به نتیجه مطلوبی رسیدم از کامنت دوستان
عابدینی=خلیفة الله فی الارض
ناظمی=مسبب باخت به علت ارنج غلط که باید جبران کنه
حاجتی= بازیکن بومیه برار،بزرگتره تیمه از مجله کیکر بالاترین نمرات رو داشت واسه بازی امروز،یادتون رفت بازی با سایپا چیکار کرد
کاردوست=به خاطر سیلی ای که نزده شده بدترین بازیکن زمین
نتیجه بازی=باخت به داور
دربی گیلان=مثل همه بازیهای دیگه فقـــــــــــــط 3 امتیاز داره
هوادار=پرچم انزلیچی میاری،پس تو باعث شدی که ببازیم!
در ضمن از این به بعد تیم حریف رو تهدید میکنیم که اگه بیای جرت میدیم ولی بعدش میگیم که میخواستیم بترسونیمشون که نیان(در اینجا ما با بچه طرف هستیم)

و آخرین جمله از حافظ:

"میان گریه میخندم،چو شمعم اندر این محفل
زبان آتشینم هست لیکن در نمیگیرد! "
ما باز میگردیم

نماد کاربر
The_King_of_rasht
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: پنج شنبه اکتبر 20, 2011 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان

چه کسي حاضر است ؟