[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - داماش گیلان VS ملوان انزلی /تایپیک نطرات، عکس ها وخبرهای کوتاه

داماش گیلان VS ملوان انزلی /تایپیک نطرات، عکس ها وخبرهای کوتاه

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

پستتوسط soroosh8 » جمعه دسامبر 06, 2013 7:37 pm

[quote:cec1c2f6a0="r4sht"]یادمه گفتم مردم کل ایران از جمله خود ما خوش استقبال و بد بدرقه هستیم بهم اعتراض کردید.
کجا هستن دوستانی که واسه قویدل فرش قرمز پهن کردن و اخرش فحش و بد و بیرا نثارش کردند ؟
کجا هستن دوستانی که محمد ابشکی که این همه برای ما بازی کرد و بنرش رو چاپ میکردن وقتی رفت کلی بهش اعتراض کردند ؟
و حالا کجا هستن عزیزانی به قول یکی از انزلیچی موقع فریاد رگ گردنشون میزد بیرون و شعار میدادن : داماش اسیا امیر عابدینی و حالا درب خروجی نشون میدن ؟
و کجا های دیگه ای هم هست .
قدمی توی بازی سایپا عالی کار کرد و امروز بهش اعتراض
حاجتی این همه سال برای ما بازی کرده و خیلی از هوادارای ال اون زمان استقلالی و پرسپولیسی بودن و این بازیکن داشت برای ما بازی میکرد حالا شد بی غیرت
چرا یکی رو بالا میبرین و بعد میکوبین زمین ؟
این کار باعث میشه شکافی بزرگ بین باشگاه و هوادار پیدا بشه
من یک کلمه بعد حذف شدن از جام حذفی گفتم انگیزه ندارم اونم چون عصبانی بودم کلی بهم اعتراض شد از ادمین گرفته تا کلی از دوستان ولی حالا خیلی راحت هرچی فحش و بدو بیراه نثار تیم میکنید .
حتی عابدینی اگه دلش با پرسپولیسه برای ما کار های زیادی کرده همه فراموش میشه و الان باید فحش بشنوه ؟
واقعا این کارها نهایت بی وجدانی یا نداشتن حافظه فوتبالی اون دسته از هوادارا رو نشون میده
بهتره این شکست رو قبول کنیم و برای بقیه لیگ برنامه داشته باشم[/quote:cec1c2f6a0]

دقت کنی کسی فحش نداد,همه میگن میدونیم دلت با ما نیست پس برو,آقا امروز بازی به این حساسی نشسته الان داره توی برنامه شبکه تهران واسه ما تز میده!!!!!!کدوم مدیر عاملی اینکارو میکنه؟
فکر کن یکی ازین مدیرهای تیمهای سوگولی میتونه همچین کاری کنه؟یا سپاهان؟یا تراکتور؟!!!!
نماد کاربر
soroosh8
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه آگوست 20, 2012 12:00 am

پستتوسط shervin1381 » جمعه دسامبر 06, 2013 7:44 pm

همین الان اخبار شبانگاهی شبکه باران قسمتهای حساس بازی رو پخش کردومن ظبطش کردم وبارها نگاش کردم از جمله حرکتی رو که کاردوست باعث اخراجش شد به خدا به پیر به پیغمبر اون حرکت حتی کارت زرد هم نداشت چه برسه به کارت قرمز این مظفری زاده اشغال باز هم مثل همیشه تیشه به ریشه تیممون زد امیدوارم همانطور که خیلی از هواداران رو ناراحت وگریان کرد خونواده اش همیشه گریان واندوهگین باشند
نماد کاربر
shervin1381
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: يکشنبه مارس 31, 2013 12:00 am

پستتوسط r4sht » جمعه دسامبر 06, 2013 7:47 pm

[quote:cbde26e64f="soroosh8"][quote:cbde26e64f="r4sht"]یادمه گفتم مردم کل ایران از جمله خود ما خوش استقبال و بد بدرقه هستیم بهم اعتراض کردید.
کجا هستن دوستانی که واسه قویدل فرش قرمز پهن کردن و اخرش فحش و بد و بیرا نثارش کردند ؟
کجا هستن دوستانی که محمد ابشکی که این همه برای ما بازی کرد و بنرش رو چاپ میکردن وقتی رفت کلی بهش اعتراض کردند ؟
و حالا کجا هستن عزیزانی به قول یکی از انزلیچی موقع فریاد رگ گردنشون میزد بیرون و شعار میدادن : داماش اسیا امیر عابدینی و حالا درب خروجی نشون میدن ؟
حاجتی این همه سال برای ما بازی کرده و خیلی از هوادارای ال اون زمان استقلالی و پرسپولیسی بودن و این بازیکن داشت برای ما بازی میکرد حالا شد بی غیرت
من یک کلمه بعد حذف شدن از جام حذفی گفتم انگیزه ندارم اونم چون عصبانی بودم کلی بهم اعتراض شد از ادمین گرفته تا کلی از دوستان ولی حالا خیلی راحت هرچی فحش و بدو بیراه نثار تیم میکنید .
حتی عابدینی اگه دلش با پرسپولیسه برای ما کار های زیادی کرده همه فراموش میشه و الان باید فحش بشنوه ؟
واقعا این کارها نهایت بی وجدانی یا نداشتن حافظه فوتبالی اون دسته از هوادارا رو نشون میده
بهتره این شکست رو قبول کنیم و برای بقیه لیگ برنامه داشته باشم[/quote:cbde26e64f]

دقت کنی کسی فحش نداد,همه میگن میدونیم دلت با ما نیست پس برو,آقا امروز بازی به این حساسی نشسته الان داره توی برنامه شبکه تهران واسه ما تز میده!!!!!!کدوم مدیر عاملی اینکارو میکنه؟
فکر کن یکی ازین مدیرهای تیمهای سوگولی میتونه همچین کاری کنه؟یا سپاهان؟یا تراکتور؟!!!![/quote:cbde26e64f]

[color=blue:cbde26e64f]نگاه کنی توی تاپیک میبینی چند نفر به بازیکنان و مسولین داماش فحش دادن نیاز به ذکر نمونه نیست در مورد عابدینی این اقا دیگه باید به چه زبونی بگه نمیخواد با داماش کار کنه ؟ دیگه هر کاری کرد چه خوب چه بد مدیر عامل داماش نیست و هئت مدیره باید جانشین رو توی این 2 ماه انتخاب میکرد من بازم میگم نفر اول این شکست ناظمی هست که خوشبختانه خودش هم قبول کرده و بعد اون دسته عزیزانی که جو استادیوم رو بهم زدن و بعد هم اشتباهات بازیکنان و داوری [/color:cbde26e64f]
زنده باد ایران
زنده باد گیلان
زنده با رشت
درود به داماش
( شاهین )
نماد کاربر
r4sht
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: پنج شنبه دسامبر 08, 2011 12:00 am

پستتوسط ba-taasob-2 » جمعه دسامبر 06, 2013 7:49 pm

سومین بازی پیاپی الگیانو هست که نتیجش رو داورا رقم میزنن. عابدینی بد قبول، حاجتی بد قبول، دهقانی بد قبول، ناظمی بد قبول، ولی آقا سوت دست داوره و اگه اون بخواد کاری کنه مسی و رونالدو هم نمیتونن مانعش بشن. قبل بازی هم که اسم نجس داور بازی رو دیدم گفتم چیزی که میتونه مول1 رو نجات بده دستور از بالا به داوره. آخه پنالتی مشکوک، گل ناسالم، اخراج ناحق هرکدوم از این اتفاقات به تنهایی میتونه پدر یه تیمو دربیاره ولی امروز این 3تا گندکاری رو باهم فراهم آورد اونم تو یه بازی دربی.
اگه بازی برگشت پارسال بعد از 90 دقیقه بی شرفی داور و در نهایت اون پنالتی اخراج مسخره مسئولین داماش تیمو میکشیدن بیرون و گرد وخاک به پا میکردن شاید دیگه جرات نمیکردن که پنالتی 100% دقیقه 94 بازی رفت امسال رو نگیرن یا جرات نمیکردن که امروز اینطوری سرمون رو ببرن
اون حرکات تحریک آمیز مازیار بی همه چیزو که داور نمیبینه. وسط بازی بازیکنای ذخیره شون دارن همگام با تماشاچیاشون بالا پایین می پرن و پایکوبی میکنن خداییش اگه تو انزلی ما جلو بودیم و بازیکنامون این کارو میکردن مامورین نیروی انتظامی! میریختن رو سر بازیکنا و هوادارا.
من به این نتیجه رسیدم که بعد از اتفاقات فینال جام حذفی مول1 با چرتپولیس و بعد از اتفاقات الگیلانویی که ما 1-0 تو انزلی بردیم قرار این شده که دیگه نذارن مول1 بازینده دربی باشه.
[color=black:3863b7565f]درود میفرستم به شرف تیم و کل بازیکنامون مخصوصا سیف الهی، متوسل زاده، مختاری و هادی محمدی که از جون مایه گذاشتن و اندازه دو نفر دویدن. نیمه دوم که ناداور بعد از انجام موفقیت آمیز ماموریتش داور شده بود با یه بازیکن کمتر مول1 رو لوله کرده بودیم[/color:3863b7565f]
در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط ba-taasob-2 در جمعه دسامبر 06, 2013 7:52 pm .
راه در هستی یکی است و آن راه راستی است
نماد کاربر
ba-taasob-2
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: سه شنبه نوامبر 23, 2010 12:00 am

پستتوسط The_King_of_rasht » جمعه دسامبر 06, 2013 7:51 pm

آقای اقا شاهین r4sht کلا دوست داری خلاف جهت شنا کنی نه؟
اول اینکه اگه توی کامنتت منظورت منم صاف نام من رو ببر وگر نه تیکه ننداز یه بار دیدی یه چیزی بارت کردم که میسوزی و دیگه حرمتی اینجا باقی نمونه
دوم فکر کنم شما بازی حاجتی رو ندیدی چون مشغول فحش دادن به انزلی چی ها بودی !چون اون جور که داشتی قبل بازی واسشون نقشه میکشیدی و توی سایت همش میگفتی میزنم ،میترکونم که فکر کنم اصلا حواست به بازی نبوده و عنان از کف داده بودی
سوم مدیر عامل تیمی که در خطر نابودی قرار داره به جای اینکه بالای سر تیمش باشه با خونسردی در یک شبکه استانی دیگر در حال بحث درباره مدیریت کلان فوتبال کشور هست
آقای با حافظه که عقلت به خیلی جاها میرسه !به فجر نباختیم ها به ملوان بندر انزلی باختیم این آتش دامن خیلی ها رو میگیره

بعدش جلوی ضرر رو هر جا بگیریم منفعت هست عابدینی خوب عابدینی بهترین مدیر دنیا عابدینی استغفرالله خواهر زاده خدا! این درسته که الان توی شبکه تهران درباره همه چیز حرف بزنه غیر داماش
ما باز میگردیم

نماد کاربر
The_King_of_rasht
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: پنج شنبه اکتبر 20, 2011 12:00 am

پستتوسط majid13 » جمعه دسامبر 06, 2013 7:54 pm

واقعا بعضیا دیگه شورشو درآوردن!! آقا شماره عابدینیو بدین ببینیم شرایطش چجوریه شاید ماهم طرفدارش شدیم! دیگه چیه این عابدینی حمایت داره؟ ما اینجا روانمون بهم ریخت رفته اونجا کارشناسی کنه!!!
امروز ارتباط درودگر با بازیکناشونو ندیدین چجوری هواشونو داشت؟ ولی اینجا بازیکنای ما برعکس تخریب میشن
تصوير
نماد کاربر
majid13
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه ژانويه 07, 2012 12:00 am

پستتوسط soroosh8 » جمعه دسامبر 06, 2013 7:58 pm

[quote:58a8153dbc="majid13"]واقعا بعضیا دیگه شورشو درآوردن!! آقا شماره عابدینیو بدین ببینیم شرایطش چجوریه شاید ماهم طرفدارش شدیم! دیگه چیه این عابدینی حمایت داره؟ ما اینجا روانمون بهم ریخت رفته اونجا کارشناسی کنه!!!
امروز ارتباط درودگر با بازیکناشونو ندیدین چجوری هواشونو داشت؟ ولی اینجا بازیکنای ما برعکس تخریب میشن[/quote:58a8153dbc]

آبرار بعضی بازیکن ها هم شورشرو در آوردن دیگه,آخه اون اضافه وزن چیه,شکم و اینا,آدم یکم باید به فکر خودش باشه,وقتی خودت میبینی اضافه وزن داری تلاش کن خودت رو به مرز ایدآلی برسونی حداقل!
نماد کاربر
soroosh8
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه آگوست 20, 2012 12:00 am

پستتوسط abarar1989 » جمعه دسامبر 06, 2013 7:58 pm

[quote:6951ab5979="gilan-astaneh"][quote:6951ab5979="abarar1989"][color=black:6951ab5979]من نمیدونم اینچه رفتاریه شما دارید.بازیو باختیم/تموم شد میشه عوضش کرد؟نه پس باید به فکر بازی بعد بود/کار خوبو inja rasht کرد که تاپیک بازی بعدو زد.باشه بازیو به داوری باختیم.میخواستن مارو ببازونن که بازوندن.مگه کم بازوندنمون بازی شاهین بوشهر دوسال پیش یادتون رفته همین مظفری زاده چی کار کرد باهامون؟بازی پارسال تو انزلی بازی آلمینیوم بازی استقلال همین امسال یادتون رفته؟ولی باز خدا بزرگه این همه سعی میکنن تا داماش نباشه ولی به لطف هواداراش هست.خدایی فکر میکنی این برد به انزلیچی حال داد نه خدایی.چون اونا هم میدونن تو بازی نبردن با فروختن ... بردن که امیدوارم خدا باعث و بانیشو به تیر غیب گرفتار کنه.دوسال پشت هم با داوری خیلی جالبه بخدا...
گیر بیخودم به عابدینی حاجتی و مرغوب و... ندین.گیر بدید ولی احساسی نه.بره 65 دقیقه 10 نفره بودیم بیخود میدونید یعنی چی؟گل خطا و ... هم که بماند...
حالا میخواد مظفری زاده خانوادشو به حراج بزاره یا صالحی داماشِ ما زندست با هواداراشم زندست،حالا یه بازیو مارو بازوندن ولی باز تیم هست ایشالا آخر فصل بازم زیرخوسن این دورگه های *#...
3 بازی خیلی سخت داریم(نفت،فولاد و استقلال)شاید تیم دوباره وارد بحران بشه مثل نیم فصل اول همین موقع ها که 5 بازی 3 امتیاز داشتیم که با درایت میتونیم رفعش کنیم.این بازی تموم شد بازیکنا تمرکزشونو زودتر بدست بیارن بریم برای بازی نفت...
طرفدار داماشیم/تا آخرش باهاشیم...[/color:6951ab5979][/quote:6951ab5979]

آبرار شما مثل اینکه متوجه نیستی چه بازی باختیم به سایپا نباختیم که بگیم فدای سرهمه
دربی به این مهمی تو زمین خودمون باختیم مطمئن باش اگر عابدینی پشت تیم بود اگر افشین ناظمی کار خودشو درست انجام میداد اینجوری تحقیر نمیشدیم
نباید همه مشکلات رو ساده انگاشت اگرم کسی انتقاد میکنه برای اینکه دلش خونه امروز روز بسیار بدی بود[/quote:6951ab5979]
[color=black:6951ab5979]من متوجه ام به کی باختیم.مثل اینکه شما احساساتت بر همه چیز غلبه کرده.مثل اینکه شما متوجه نیستی فوتبال یعنی چی.ما تو انزلی بردیمشون اونا اومدن رشت با داوری بردن.با چی؟!!!!خلاصه بازی سه حالت داره برد باخت مساوی.امروز روز بدش به ما خورد یه داور بی شرف که همه چیز این بازیو سیاه کرد ولی 13 هفته دیگه لیگ مونده چی کار کنیم بخاطر یه باخت تیمو از هم بپاشیم خودمون با دست خودمون بندازیم پایین.آقایون محترم این تیم بیوفته همه میدونیم منحل میشه و داغ یه فوتبال تو لیگ برتر باید رو دلمون بمونه ها.پس قدر داشته هاتونو بدونید...کسی نمیگه اعتراض نکنید نمیگه انتقاد نکنیدولی از تیم حمایت کنید.به فکر چیزی باشید که تیم رو سرپا نگه داره...حالا اون آدم هرکی میخواد باشه،هرکی...
در اینکه چرا عابدینی نیومد من نباید جواب بدم و خودم کلی شاکیم و حرف دارم ولی این دلیل نمیشه این همه ناداوری رو نبینی؟آقا ما 1-0 عقب اگه 10 نفره نمیشدیم وو 11نفره 90 دقیقه بازی میکردیم به نظرت نتیجه ی بازی این بود؟این همه سوال پرسیدین یکی جواب منو بده...نتیجه ی این بازی سگ مذهب این بود؟!!!!!!!!!!!!!
یکی میگه عابدینی بود مظفری زاده جرات نمیکرد اینطوری کنه مگه جلوی چشم عابدینی تو بازی شاهین سرمونو نبریدن؟چی شد؟بهتره یکم خونسر باشید بهتره یکم از روی خشم کامنت نذارید.یکم زمان خیلی چیزها رو معلوم میکنه.که عابدینی باید بره یا بمونه/باید یکم چرتکه بندازیم ببنیم رفتنش بیشتر به سودمونه یا موندنش.این یارو پسرخاله من نیست که بخوام ازش حمایت کنم.برای همه ی ما تیم اولویت داره نه اشخاص حالا هرکس میخواد باشه...[/color:6951ab5979]
نماد کاربر
abarar1989
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه جولاي 04, 2011 12:00 am

پستتوسط abarar1989 » جمعه دسامبر 06, 2013 8:01 pm

[quote:0a9492adad="shervin1381"]همین الان اخبار شبانگاهی شبکه باران قسمتهای حساس بازی رو پخش کردومن ظبطش کردم وبارها نگاش کردم از جمله حرکتی رو که کاردوست باعث اخراجش شد به خدا به پیر به پیغمبر اون حرکت حتی کارت زرد هم نداشت چه برسه به کارت قرمز این مظفری زاده اشغال باز هم مثل همیشه تیشه به ریشه تیممون زد امیدوارم همانطور که خیلی از هواداران رو ناراحت وگریان کرد خونواده اش همیشه گریان واندوهگین باشند[/quote:0a9492adad]
آبرار آپلود کن تا دوستان هم ببینن یکم بیشتر به زمین و زمان گیر بدن...
نماد کاربر
abarar1989
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط hamed1992 » جمعه دسامبر 06, 2013 8:10 pm

[quote:e10fe703f2="r4sht"][quote:e10fe703f2="soroosh8"][quote:e10fe703f2="r4sht"]یادمه گفتم مردم کل ایران از جمله خود ما خوش استقبال و بد بدرقه هستیم بهم اعتراض کردید.
بهتره این شکست رو قبول کنیم و برای بقیه لیگ برنامه داشته باشم[/quote:e10fe703f2]

فکر کن یکی ازین مدیرهای تیمهای سوگولی میتونه همچین کاری کنه؟یا سپاهان؟یا تراکتور؟!!!![/quote:e10fe703f2]

[color=blue:e10fe703f2]نگاه کنی توی تاپیک میبینی چند نفر به بازیکنان و مسولین داماش فحش دادن نیاز به ذکر نمونه نیست در مورد عابدینی این اقا دیگه باید به چه زبونی بگه نمیخواد با داماش کار کنه ؟ دیگه هر کاری کرد چه خوب چه بد مدیر عامل داماش نیست و هئت مدیره باید جانشین رو توی این 2 ماه انتخاب میکرد من بازم میگم نفر اول این شکست ناظمی هست که خوشبختانه خودش هم قبول کرده و بعد اون دسته عزیزانی که جو استادیوم رو بهم زدن و بعد هم اشتباهات بازیکنان و داوری [/color:e10fe703f2][/quote:e10fe703f2]
آخه تویی که اینقدر همه چیزو گردن تماشا گرا میندازی 1 سوال دارم ازت:
وقتی تو خیابون یا هر جای دیگه ای 1 نفر بهت فوش میده و یا بهت سنگ میزنه تو ازش تشکر میکنی؟یا واسش دسته گل میبری؟خوب مرد مومن 1 خورده حرفاتو سنجیده تر بزن.
مردم ناموسشونو از سر راه نیاوردن که،اگه انزلی تشریف آورده بودی میدیدی که داماشی ها خیلی در مقابل فحاشی های اونا تحمل کردن ولی اونا امروز چقدر حرکات تحریک آمیز انجام دادن؟
بنده خدا در برابر رفتار هر کسی باید مثله خودش بود
ما فقط میگیم فوش نده،مگه میشه اونا تو شهرمون به ناموسمون فوش بدن و ما ساکت وایستیم؟
پس حرفاتو سعی کن سنجیده تر بزنی
نماد کاربر
hamed1992
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: يکشنبه آگوست 21, 2011 12:00 am

پستتوسط shervin1381 » جمعه دسامبر 06, 2013 8:11 pm

[quote:0b8a6b4505="abarar1989"][quote:0b8a6b4505="shervin1381"]همین الان اخبار شبانگاهی شبکه باران قسمتهای حساس بازی رو پخش کردومن ظبطش کردم وبارها نگاش کردم از جمله حرکتی رو که کاردوست باعث اخراجش شد به خدا به پیر به پیغمبر اون حرکت حتی کارت زرد هم نداشت چه برسه به کارت قرمز این مظفری زاده اشغال باز هم مثل همیشه تیشه به ریشه تیممون زد امیدوارم همانطور که خیلی از هواداران رو ناراحت وگریان کرد خونواده اش همیشه گریان واندوهگین باشند[/quote:0b8a6b4505]
آبرار آپلود کن تا دوستان هم ببینن یکم بیشتر به زمین و زمان گیر بدن...[/quote:0b8a6b4505]
راسیتش من زیاد وارد نیستم اگه راهنماییم کنید اینکاررو خواهم کرد
نماد کاربر
shervin1381
کاربر فعال
کاربر فعال

پستتوسط abarar1989 » جمعه دسامبر 06, 2013 8:11 pm

[quote:1ca5e9f58a="abarar1989"][quote:1ca5e9f58a="aryanrecord"]اعلام اسامی داوران هفته هفدهم

جمعه - 15 آذرماه 92

داماش گيلان - ملوان بندرانزلي، ساعت 15، ورزشگاه شهيد عضدي رشت

داور: سعيد مظفري‌زاده، کمک‌ها: بهرام کياني و رضا عبدوس، داور چهارم: رسول رهبرفام

ناظر داوري: اسماعيل صفيري

بازی با ذوب که خوش یمن بود :D[/quote:1ca5e9f58a]
یا علی/سعید مظفری زاده برای این بازی!!!!!!!!!!!
فدراسیون داور خودشو برای این بازی گذاشته،خدا بخیر کنه...
[color=red:1ca5e9f58a]صرفا جهت یاد آوری[/color:1ca5e9f58a] [/quote:1ca5e9f58a]
نماد کاربر
abarar1989
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط r4sht » جمعه دسامبر 06, 2013 8:12 pm

[quote:08eccf8c35="The_King_of_rasht"]آقای اقا شاهین r4sht کلا دوست داری خلاف جهت شنا کنی نه؟
اول اینکه اگه توی کامنتت منظورت منم صاف نام من رو ببر وگر نه تیکه ننداز یه بار دیدی یه چیزی بارت کردم که میسوزی و دیگه حرمتی اینجا باقی نمونه
دوم فکر کنم شما بازی حاجتی رو ندیدی چون مشغول فحش دادن به انزلی چی ها بودی !چون اون جور که داشتی قبل بازی واسشون نقشه میکشیدی و توی سایت همش میگفتی میزنم ،میترکونم که فکر کنم اصلا حواست به بازی نبوده و عنان از کف داده بودی
سوم مدیر عامل تیمی که در خطر نابودی قرار داره به جای اینکه بالای سر تیمش باشه با خونسردی در یک شبکه استانی دیگر در حال بحث درباره مدیریت کلان فوتبال کشور هست
آقای با حافظه که عقلت به خیلی جاها میرسه !به فجر نباختیم ها به ملوان بندر انزلی باختیم این آتش دامن خیلی ها رو میگیره

بعدش جلوی ضرر رو هر جا بگیریم منفعت هست عابدینی خوب عابدینی بهترین مدیر دنیا عابدینی استغفرالله خواهر زاده خدا! این درسته که الان توی شبکه تهران درباره همه چیز حرف بزنه غیر داماش[/quote:08eccf8c35]

نه اتفاقا داشتم بازی رو خوب میدیدم و کلی فیلم هم از فحاشی ها پرچم اوردن ها گرفتم که ارشیو کنم
من اهل فحش ناموس دادن و کتک کاری نیستم
الان که بازی تموم شده هم میگم دلیل اون پست ها ترسوندن انزلیچی ها بود که باعث بشه حداقل اون هایی که دو دل بودن نیان به استادیوم
در مورد عابدیی کاملا با شما مخالف هستم چون ایشون گفتن که دیگه با داماش کاری ندارن شما چه انتظاری داری؟ تازه توی شبکه تهران که مخاطب شهر تهران هست از داماش واسه کی بگه ؟ واسه تهرانی ها که چی بشه ؟ این اقا خدمات زیادی برای ما کرد و حالا به هر دلیلی نمیخواد با ما باشه دستش بابت زحمت هاش درد نکنه و به سلامت چرا تقصیر رو گردنش میندازین؟ اگه بگین دهقانی ضعیف کار کرده منم میگم قبول حق با شما اگه بگین کاردوست اشتباه کرد یا داور نباید اخراج میکرد منم میگم با شما ولی اعتراض شما بی مورد هست تازه با این حرف شما هم مخالف هستم که میگی سایپا نبود ملوان بود . ملوان مگه کیه ؟ حالا باختیم همه هم دیدن چطور باختیم حرف اونا اصلا مهم نیست اگه مهم باشه پس توهین های که به میرزا کوچیک کردن هم مهمه ؟ داداش شما ناراحت و عصبانی هستی منم مثل شما و شاید ناراحت تر چون هم باید با دوست بجنگم هم با دوشمن ماشلا منتقد زیاد دارم دیگه که به من لطق دارن تازه منت گذاشتن که فحش ندادن به من جالب اینکه مخاطب من از اون حرف شما نبودی مگه اینکه بین هوادارا فقط رگ گردن شما موقع داد زدن بیرون میزنه اونوقت حق با شماست
در اخر هم باید بازم بگم مقصر اصلی ناظمی بوده با ارنج اشتباه و بقیش هم حوادث فوتبالی
این بازی هم تموم شد کلی هم بازی مونده و در اخر لیگ هم ما بالای ملوان میمونیم انشالا
در ضمن حالا فرض هم به این بگیریم شما و چند تا دیگه از دوستانتون با من مخالف هستین و مشکل دارین توهین کردن کار درستی نیست نه به حرمت بردار بزرگتر بودن و کوچیکتر بودن و نه همشهری به حرمت اینکه همه اینجا هوادار داماش هستن
زنده باد ایران
زنده باد گیلان
زنده با رشت
درود به داماش
( شاهین )
نماد کاربر
r4sht
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

پستتوسط shervin1381 » جمعه دسامبر 06, 2013 8:15 pm

[quote:a85a69ce3e="abarar1989"][quote:a85a69ce3e="abarar1989"][quote:a85a69ce3e="aryanrecord"]اعلام اسامی داوران هفته هفدهم

جمعه - 15 آذرماه 92

داماش گيلان - ملوان بندرانزلي، ساعت 15، ورزشگاه شهيد عضدي رشت

داور: سعيد مظفري‌زاده، کمک‌ها: بهرام کياني و رضا عبدوس، داور چهارم: رسول رهبرفام

ناظر داوري: اسماعيل صفيري

بازی با ذوب که خوش یمن بود :D[/quote:a85a69ce3e]
یا علی/سعید مظفری زاده برای این بازی!!!!!!!!!!!
فدراسیون داور خودشو برای این بازی گذاشته،خدا بخیر کنه...
[color=red:a85a69ce3e]صرفا جهت یاد آوری[/color:a85a69ce3e] [/quote:a85a69ce3e][/quote:a85a69ce3e]
خداییش بنده هم به همراه تعدادی از هوادارها قبل از اینکه بازی شروع بشه ذهنیت خوبی از این اشغالدونی نداشتیم متاسفانه همانگونه شد که فکرش رو میکردیم مظفری زاده واحمد صالحی باید در لیست سیاه ما هواداران قرار بگیرند تا اگر کمیته داوران انهارا برای بازیهایمان انتخاب کردند با اعتراض مانع شویم ونگذاریم بیش از این به ما لطمه بزنن
نماد کاربر
shervin1381
کاربر فعال
کاربر فعال

پستتوسط r4sht » جمعه دسامبر 06, 2013 8:18 pm

[quote:3ba1d66f2c="hamed1992"][quote:3ba1d66f2c="r4sht"][quote:3ba1d66f2c="soroosh8"][quote:3ba1d66f2c="r4sht"]یادمه گفتم مردم کل ایران از جمله خود ما خوش استقبال و بد بدرقه هستیم بهم اعتراض کردید.
بهتره این شکست رو قبول کنیم و برای بقیه لیگ برنامه داشته باشم[/quote:3ba1d66f2c]

فکر کن یکی ازین مدیرهای تیمهای سوگولی میتونه همچین کاری کنه؟یا سپاهان؟یا تراکتور؟!!!![/quote:3ba1d66f2c]

[color=blue:3ba1d66f2c]نگاه کنی توی تاپیک میبینی چند نفر به بازیکنان و مسولین داماش فحش دادن نیاز به ذکر نمونه نیست در مورد عابدینی این اقا دیگه باید به چه زبونی بگه نمیخواد با داماش کار کنه ؟ دیگه هر کاری کرد چه خوب چه بد مدیر عامل داماش نیست و هئت مدیره باید جانشین رو توی این 2 ماه انتخاب میکرد من بازم میگم نفر اول این شکست ناظمی هست که خوشبختانه خودش هم قبول کرده و بعد اون دسته عزیزانی که جو استادیوم رو بهم زدن و بعد هم اشتباهات بازیکنان و داوری [/color:3ba1d66f2c][/quote:3ba1d66f2c]
آخه تویی که اینقدر همه چیزو گردن تماشا گرا میندازی 1 سوال دارم ازت:
وقتی تو خیابون یا هر جای دیگه ای 1 نفر بهت فوش میده و یا بهت سنگ میزنه تو ازش تشکر میکنی؟یا واسش دسته گل میبری؟خوب مرد مومن 1 خورده حرفاتو سنجیده تر بزن.
مردم ناموسشونو از سر راه نیاوردن که،اگه انزلی تشریف آورده بودی میدیدی که داماشی ها خیلی در مقابل فحاشی های اونا تحمل کردن ولی اونا امروز چقدر حرکات تحریک آمیز انجام دادن؟
بنده خدا در برابر رفتار هر کسی باید مثله خودش بود
ما فقط میگیم فوش نده،مگه میشه اونا تو شهرمون به ناموسمون فوش بدن و ما ساکت وایستیم؟
پس حرفاتو سعی کن سنجیده تر بزنی[/quote:3ba1d66f2c]

[color=red:3ba1d66f2c]فداتشم بازی انزلی من بودم و بخدا قسم شیشه اولین اوتوبوس موقع برگشت سر من شکست اونجا ما کلی خواهش کردیم اقا فحش ندید و تا حدی جواب داد اما از دقیقه 60 همون جا دوستان رشتی هم مقابله به مثل کردن کاری که انجام میشه رو قبول ندارم یعنی چی فحش ناموس بدیم ؟ حالا به هر کسی . یعنی اینقدر بی فرهنگ هستیم ؟ تازه با اون داستان پرچم انزلیچی بازم مشکل درست شده و متاسفانه باید بگم عواقب این اتفاق رو بزودی میبینیم و واردش نمیشم که مبادا یک درصد احتمال برخوردش نباشه با بحث در این مورد دوباره مورد توجه قرار بگیره . من سنجیده حرف میزدم بدور از احساس ولی اگه بخوام احساسی رفتار کنم باید بگم دمشون گرم کارشون عالی بود باید اصلا ملوانی هارو میکشتن . نه عزیزم داداشم کار بد بده حالا هر کسی انجام بده [/color:3ba1d66f2c]
زنده باد ایران
زنده باد گیلان
زنده با رشت
درود به داماش
( شاهین )
نماد کاربر
r4sht
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

قبليبعدي

بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان