[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - داماش گیلان VS ملوان انزلی /تایپیک نطرات، عکس ها وخبرهای کوتاه

داماش گیلان VS ملوان انزلی /تایپیک نطرات، عکس ها وخبرهای کوتاه

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

پستتوسط amirdamashcity » جمعه دسامبر 06, 2013 7:09 pm

[quote:e19559993f="farhad2590076"]آقا این farhad2590076 دیگه داره گندشو در میاره ها فقط داره چرت و پرت میگه

آ[b:e19559993f]خه مرد حسابی کجای مطالب من چرت و پرت بود مگر خودت استادیوم نبودی مگر ندیدی که به اصلاح هواداران از اول چرند گویی کردند تا آخر قبل از گل اول بعد از گل ما دلمان برای فوتبال رشت میسوزد چون آن موقعی که من در استادیوم فوتبال تماشا می کردم تو متولد نشده بودی. کجایش نادرست است بگو ببینم. 15000 نفر آمدند که به تیم قوت بدهند یا باعث تحقیر تیم که هیچ باعث بی آبرویی یک شهر شوند. کجای این مطلب من غلط است این تشویق بود یا روحیه دادن به تیم حریف و بازیکنان ملوان را جری کردن. تعصب بیخودی را بزارید کنار و معایب را عیان کنید. علت پیشرفت غرب همین رک گویی است که همه چیز را می گویند تا معایب بر طرف شود ولی ما بجای بیان حقیقت لاپوشانی میکنیم. همین حرفها باعث میشود که یک تعدادی به خود اجازه بدهند که آبروی مردم یک شهر را ببرند. شما لابد موافق این رفتارها هستی که از بیان حقایق ناراحت می شوی. پرچم انزلیچی را برای چه به استادیوم آوردند؟ مگر بارها نگفتند اینکار را نکنید نتیجه اش همین میشود دیگر ظرف این چند سال بدترین تبلیغات بر علیه رشتیها توسط فردسی پور در برنامه 90 انجام شد غیر از بدنامی چه برای ما مانده مقداری ذهن خود را باز کنید ببینید کدام راه درست است و کدام راه غلط اینجوری فوتبال ما در این شرایط سخت با مشکل جدی مواجه و تمام زحمات ما به هدر می رود. خداحافظ

فرهاد از رشت[/b:e19559993f][color=red:e19559993f] [/color:e19559993f][size=18:e19559993f] [/size:e19559993f][/quote:e19559993f]
جنابعالی کجا دیدی من تایید کنم این کارو؟من از این قسمت کامنت شما جریح شدم" خوب آخر آدم حضور انزلیچی که در رشت بیشتر از انزلی بوده از روز اول کنسولگری آنان در رشت بوده و تجار و نظامی های آنان در هنگام اشغال اینجا بودند الآن هم در رشت حضور دارند"کی همچین چرندیاتی رو گفته؟
وگرنه نظر شما رو جلب میکنم به کامنت قبل بازی بنده:"خدا کنه فردا جو ورزشگاه کنترل بشه , فقط تمام نیرومون صرف تشویق داماش و تحت فشار گذاشتن تیم حرف بشه تا جهنم سبز عضدی باز هم شاهد موفقیت پسران شهر باران بشه و گرنه با انتقال جو سنگین فحاشی یا ... به زمین مطمئنا دودش اول به چشم ما میره که اونا هم میخوان از این سوژه استفاده کنن،هم مظلوم نمایی کنن و هم با بر هم زدن جو،بازی رو به سود خودشون تموم کنن که امیدوارم این امر صورت نگیره.
البته ممکنه برای تحریک ما دست به کارهایی بزنن که در اینجا باید با بی توجهی و تشویق تیم خودمون باعث افزایش اعتماد به نفس تیم و در نهایت اگه خدا بخواد پیروزی داماش بشیم.

یادمون باشه بدترین فحش برای تمام حریفامون از استقلال و پرسپولیس گرفته تا تراکتور و ملوان پیروزی در مستطیل سبز وگرنه در هر جایی غیر از اینجا دودش به چشم خودمون میره خواه ضرر رسیدن به تیممون باشه خواه به چالش کشیده شدن فرهنگ یک شهر که جمع کردن اون کار بسیار سختیه.پس ما باید تمام انرژیمون رو معطوف این هدف کنیم نه برد در جنگ فحاشی ها!"
من حرفم اینه نباید به خاطر یه بازی اینطوری خود زنی کرد کما اینکه تو دیگر کامنت های شما هم مواردی مشاهده شد که مصداق بارز خودزنی است. برای همین من در نهایت از کوره در رفتم متاسفانه.
نماد کاربر
amirdamashcity
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: شنبه اکتبر 22, 2011 12:00 am

پستتوسط amirdamashcity » جمعه دسامبر 06, 2013 7:11 pm

[quote:1816a56dd6="civilboy"][quote:1816a56dd6="dani_0131"]اقای عابدینی در شبکه تهران[/quote:1816a56dd6]
تاسف[/quote:1816a56dd6]
و بازهم تاسف...
نماد کاربر
amirdamashcity
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: شنبه اکتبر 22, 2011 12:00 am

پستتوسط gilan-astaneh » جمعه دسامبر 06, 2013 7:16 pm

امروز یکی از بدترین روزهای عمرم بود اونم چه بازی هم باختیم مقابل ملوان تو زمین خودمون نه یکی نه دوتا بلکه 3تا خوردیم! نمیدونم بانیان این شکست امشب چجوری میخوان بخوابن! اشک هواداران دراوردن بخدا من امروز یه افرادی دیدم که از نارحتی داشتن قبض روح میشدن! به سایپا فجر که نباختیم به شهرک نشینان باختیم (برای همه غیرقابل هضمه)
آقای ناظمی آخه چه بازی بود امروز انجام شد؟ یعنی خودتون متوحه این همه ضعف تیم نمیشی؟ جناب سهرابی دیگه پنالتی دادن برای چی بود؟ همون گل کمر تیم شکست!
آقای حاجتی امروز همه بازی افتضاحتون دیدن واقعا خسته نباشین
در آخر هم وجود گلر شش دانگ به نام دهقانی در تیم جشن میگیریم تا زمانی که همچین گلر خوب و مطمئنی داریم دیگه هیچ غمی نداریم راحت همه تو خونه میشنن شاهکارهای این آقا رو میبینن! در1 کمله امروز گل کاشت دست مریزاد
نمیدونم الان چه حسی دارین که اینجوری هواداران با این بازی مزخرفتون آزورده خاطر کردین شبتون خوش آقایان به اصطلاح فوتبالیست!
gilan-astaneh
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: جمعه مه 11, 2012 12:00 am

پستتوسط The_King_of_rasht » جمعه دسامبر 06, 2013 7:17 pm

مدیریت کلان فدراسیون مهم تر از باشگاهی هست که مدیر عاملش هستی!!!!!

آن کسی را که در این ملک سلیمان کردیم
ملت امروز یقین کرد که او اهرمن است!
ما باز میگردیم

نماد کاربر
The_King_of_rasht
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: پنج شنبه اکتبر 20, 2011 12:00 am

پستتوسط abarar1989 » جمعه دسامبر 06, 2013 7:19 pm

[color=black:fa7febbbdf]من نمیدونم اینچه رفتاریه شما دارید.بازیو باختیم/تموم شد میشه عوضش کرد؟نه پس باید به فکر بازی بعد بود/کار خوبو inja rasht کرد که تاپیک بازی بعدو زد.باشه بازیو به داوری باختیم.میخواستن مارو ببازونن که بازوندن.مگه کم بازوندنمون بازی شاهین بوشهر دوسال پیش یادتون رفته همین مظفری زاده چی کار کرد باهامون؟بازی پارسال تو انزلی بازی آلمینیوم بازی استقلال همین امسال یادتون رفته؟ولی باز خدا بزرگه این همه سعی میکنن تا داماش نباشه ولی به لطف هواداراش هست.خدایی فکر میکنی این برد به انزلیچی حال داد نه خدایی.چون اونا هم میدونن تو بازی نبردن با فروختن ... بردن که امیدوارم خدا باعث و بانیشو به تیر غیب گرفتار کنه.دوسال پشت هم با داوری خیلی جالبه بخدا...
گیر بیخودم به عابدینی حاجتی و مرغوب و... ندین.گیر بدید ولی احساسی نه.بره 65 دقیقه 10 نفره بودیم بیخود میدونید یعنی چی؟گل خطا و ... هم که بماند...
حالا میخواد مظفری زاده خانوادشو به حراج بزاره یا صالحی داماشِ ما زندست با هواداراشم زندست،حالا یه بازیو مارو بازوندن ولی باز تیم هست ایشالا آخر فصل بازم زیرخوسن این دورگه های *#...
3 بازی خیلی سخت داریم(نفت،فولاد و استقلال)شاید تیم دوباره وارد بحران بشه مثل نیم فصل اول همین موقع ها که 5 بازی 3 امتیاز داشتیم که با درایت میتونیم رفعش کنیم.این بازی تموم شد بازیکنا تمرکزشونو زودتر بدست بیارن بریم برای بازی نفت...
طرفدار داماشیم/تا آخرش باهاشیم...[/color:fa7febbbdf]
نماد کاربر
abarar1989
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه جولاي 04, 2011 12:00 am

پستتوسط ali_damashi » جمعه دسامبر 06, 2013 7:20 pm

اقای عابدینی قرار بود بعد بازی بری
دیگه دوست ندارم مدیر تیمم باشی بهتره بری با فتل نهار بخوری فکرت تو پرسپولیس باشه
نماد کاربر
ali_damashi
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه ژانويه 09, 2012 12:00 am

پستتوسط metall » جمعه دسامبر 06, 2013 7:26 pm

[img:c6f1721e42]http://www.astroupload.com/uploads/1386357135891.jpg[/img:c6f1721e42]

حالا حق داشتم این عکس رو گذاشته بودم

[size=24:c6f1721e42]زمانی ما هواداران به این نتیجه رسیده بودیم که درخشان باید بره ، نتیجه اش رو هم دیدیم حالا باید به این نتیجه باید برسیم که عابدینی بازم میتونه به ما کمک کنه یا نه من به این نتیجه رسیدم ایشان ما رو ول کرده اند به نظر من عابدینی دیگه باید بره شاید این جالب باشه * که همیشه از ایشون حمایت میکردم الان میگم باید بره[/size:c6f1721e42]
[img:c6f1721e42]http://www.astroupload.com/uploads/138635865461.jpeg[/img:c6f1721e42]
آخرين ويرايش توسط metall on جمعه دسامبر 06, 2013 7:38 pm, ويرايش شده در 3.
همه دنیا به دنبال عشق میگردن ولی واسه من همه دنیا یعنی تو
تصوير
نماد کاربر
metall
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: سه شنبه فبريه 14, 2012 12:00 am

پستتوسط gilan-astaneh » جمعه دسامبر 06, 2013 7:26 pm

[quote:51fa6debeb="abarar1989"][color=black:51fa6debeb]من نمیدونم اینچه رفتاریه شما دارید.بازیو باختیم/تموم شد میشه عوضش کرد؟نه پس باید به فکر بازی بعد بود/کار خوبو inja rasht کرد که تاپیک بازی بعدو زد.باشه بازیو به داوری باختیم.میخواستن مارو ببازونن که بازوندن.مگه کم بازوندنمون بازی شاهین بوشهر دوسال پیش یادتون رفته همین مظفری زاده چی کار کرد باهامون؟بازی پارسال تو انزلی بازی آلمینیوم بازی استقلال همین امسال یادتون رفته؟ولی باز خدا بزرگه این همه سعی میکنن تا داماش نباشه ولی به لطف هواداراش هست.خدایی فکر میکنی این برد به انزلیچی حال داد نه خدایی.چون اونا هم میدونن تو بازی نبردن با فروختن ... بردن که امیدوارم خدا باعث و بانیشو به تیر غیب گرفتار کنه.دوسال پشت هم با داوری خیلی جالبه بخدا...
گیر بیخودم به عابدینی حاجتی و مرغوب و... ندین.گیر بدید ولی احساسی نه.بره 65 دقیقه 10 نفره بودیم بیخود میدونید یعنی چی؟گل خطا و ... هم که بماند...
حالا میخواد مظفری زاده خانوادشو به حراج بزاره یا صالحی داماشِ ما زندست با هواداراشم زندست،حالا یه بازیو مارو بازوندن ولی باز تیم هست ایشالا آخر فصل بازم زیرخوسن این دورگه های *#...
3 بازی خیلی سخت داریم(نفت،فولاد و استقلال)شاید تیم دوباره وارد بحران بشه مثل نیم فصل اول همین موقع ها که 5 بازی 3 امتیاز داشتیم که با درایت میتونیم رفعش کنیم.این بازی تموم شد بازیکنا تمرکزشونو زودتر بدست بیارن بریم برای بازی نفت...
طرفدار داماشیم/تا آخرش باهاشیم...[/color:51fa6debeb][/quote:51fa6debeb]

آبرار شما مثل اینکه متوجه نیستی چه بازی باختیم به سایپا نباختیم که بگیم فدای سرهمه
دربی به این مهمی تو زمین خودمون باختیم مطمئن باش اگر عابدینی پشت تیم بود اگر افشین ناظمی کار خودشو درست انجام میداد اینجوری تحقیر نمیشدیم
نباید همه مشکلات رو ساده انگاشت اگرم کسی انتقاد میکنه برای اینکه دلش خونه امروز روز بسیار بدی بود
gilan-astaneh
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: جمعه مه 11, 2012 12:00 am

پستتوسط hamed1992 » جمعه دسامبر 06, 2013 7:27 pm

من فقط 1 چیزی میخوام بگم:
تیمی که بی صاحب باشه(بی صاحاب شده)همین میشه
تیم ما طوری شده هر گاو و گوسفندی سرشو میندازه میره داخل یه کاره ای میشه
در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط hamed1992 در جمعه دسامبر 06, 2013 7:30 pm .
نماد کاربر
hamed1992
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: يکشنبه آگوست 21, 2011 12:00 am

پستتوسط The_King_of_rasht » جمعه دسامبر 06, 2013 7:27 pm

رضا جان سوال من رو واضح و شفاف جواب بده:
فرض که شما یک مدیرعامل باشگاه هستی

امروز در چنین روز سختی شما باید بالای سر تیمت باشی یا بری در برنامه ای مبنی بر مدیریت کلان کشور شرکت کنی؟

باور نداری بزن شبکه تهران

سوال دوم فرض شما بازیکنی هستی که 10 سال توی یک تیم بازی کردی وقتی تیمت 2 بر0 عقبه باید موقع تعویض قدم زنان بیای از زمین بیرون یا اینکه برای کمک به تیمت سریع بیای بیرون؟
ما باز میگردیم

نماد کاربر
The_King_of_rasht
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: پنج شنبه اکتبر 20, 2011 12:00 am

پستتوسط soroosh8 » جمعه دسامبر 06, 2013 7:30 pm

[quote:4ea928439f="gilan-astaneh"][quote:4ea928439f="abarar1989"][color=black:4ea928439f]من نمیدونم اینچه رفتاریه شما دارید.بازیو باختیم/تموم شد میشه عوضش کرد؟نه پس باید به فکر بازی بعد بود/کار خوبو inja rasht کرد که تاپیک بازی بعدو زد.باشه بازیو به داوری باختیم.میخواستن مارو ببازونن که بازوندن.مگه کم بازوندنمون بازی شاهین بوشهر دوسال پیش یادتون رفته همین مظفری زاده چی کار کرد باهامون؟بازی پارسال تو انزلی بازی آلمینیوم بازی استقلال همین امسال یادتون رفته؟ولی باز خدا بزرگه این همه سعی میکنن تا داماش نباشه ولی به لطف هواداراش هست.خدایی فکر میکنی این برد به انزلیچی حال داد نه خدایی.چون اونا هم میدونن تو بازی نبردن با فروختن ... بردن که امیدوارم خدا باعث و بانیشو به تیر غیب گرفتار کنه.دوسال پشت هم با داوری خیلی جالبه بخدا...
طرفدار داماشیم/تا آخرش باهاشیم...[/color:4ea928439f][/quote:4ea928439f]

آبرار شما مثل اینکه متوجه نیستی چه بازی باختیم به سایپا نباختیم که بگیم فدای سرهمه
دربی به این مهمی تو زمین خودمون باختیم مطمئن باش اگر عابدینی پشت تیم بود اگر افشین ناظمی کار خودشو درست انجام میداد اینجوری تحقیر نمیشدیم
نباید همه مشکلات رو ساده انگاشت اگرم کسی انتقاد میکنه برای اینکه دلش خونه امروز روز بسیار بدی بود[/quote:4ea928439f]
[color=darkblue:4ea928439f]
[size=18:4ea928439f]
عابدینی بود اصلا مظفری زاده جرات نمی کرد اونجوری کنه.
در ضمن عابدینی دیگه دلش با ما نیست,راهمون دیگه جداست,فقط اینو میخوام بهش بگم من همیشه بهت احترام شدید میذاشتم,یادت باشه دل کل جوونهای داماشی که بهت از ته دل علاقه داشتن خون کردی.مطمئن باش نصف این محبوبیت رو دیگه هیچ جا نخواهی دید.متاسفم واست نا امیدمون کردی.[/size:4ea928439f][/color:4ea928439f]
در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط soroosh8 در جمعه دسامبر 06, 2013 7:33 pm .
نماد کاربر
soroosh8
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه آگوست 20, 2012 12:00 am

پستتوسط Forza-Rasht » جمعه دسامبر 06, 2013 7:33 pm

بچه ها يك سوال:
توي مصاحبه وارش اسپرت با افشين چاوشي ،خود افشين گفت از لحاظ بدني در بهترين شرايط دوران فوتبالي هستم پس چرا به جاي اون امين متوسل زاده كه خوراكش دقيقه ٧٠ تا ٩٠ فيكس بود تازه شم
افشين اگه ميومد ملواني ها دفاهاشون از افشين بيشتر از بقيه ميترسيد و انگيزه كافي براي گلزني به ملوان داشت
نماد کاربر
Forza-Rasht
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: چهارشنبه اکتبر 23, 2013 12:00 am

پستتوسط toshiba » جمعه دسامبر 06, 2013 7:33 pm

آقای عابدینی فکرکنم فراموش کرده بعدازاینکه ازمدیرعاملی پرسپولیس اومدبیرون به یک شخص ازیادرفته تبدیل شده بود این داماش بودکه عابدینیرو به میادین فوتبال بازگردوند اینو هیچ وقت فراموش نکن آقای عابدینی این داماش بودکه شمارو دوباره احیا کرد
نماد کاربر
toshiba
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: دوشنبه جولاي 30, 2012 12:00 am

پستتوسط r4sht » جمعه دسامبر 06, 2013 7:34 pm

یادمه گفتم مردم کل ایران از جمله خود ما خوش استقبال و بد بدرقه هستیم بهم اعتراض کردید.
کجا هستن دوستانی که واسه قویدل فرش قرمز پهن کردن و اخرش فحش و بد و بیرا نثارش کردند ؟
کجا هستن دوستانی که محمد ابشکی که این همه برای ما بازی کرد و بنرش رو چاپ میکردن وقتی رفت کلی بهش اعتراض کردند ؟
و حالا کجا هستن عزیزانی به قول یکی از انزلیچی موقع فریاد رگ گردنشون میزد بیرون و شعار میدادن : داماش اسیا امیر عابدینی و حالا درب خروجی نشون میدن ؟
و کجا های دیگه ای هم هست .
قدمی توی بازی سایپا عالی کار کرد و امروز بهش اعتراض
حاجتی این همه سال برای ما بازی کرده و خیلی از هوادارای ال اون زمان استقلالی و پرسپولیسی بودن و این بازیکن داشت برای ما بازی میکرد حالا شد بی غیرت
چرا یکی رو بالا میبرین و بعد میکوبین زمین ؟
این کار باعث میشه شکافی بزرگ بین باشگاه و هوادار پیدا بشه
من یک کلمه بعد حذف شدن از جام حذفی گفتم انگیزه ندارم اونم چون عصبانی بودم کلی بهم اعتراض شد از ادمین گرفته تا کلی از دوستان ولی حالا خیلی راحت هرچی فحش و بدو بیراه نثار تیم میکنید .
حتی عابدینی اگه دلش با پرسپولیسه برای ما کار های زیادی کرده همه فراموش میشه و الان باید فحش بشنوه ؟
واقعا این کارها نهایت بی وجدانی یا نداشتن حافظه فوتبالی اون دسته از هوادارا رو نشون میده
بهتره این شکست رو قبول کنیم و برای بقیه لیگ برنامه داشته باشم
زنده باد ایران
زنده باد گیلان
زنده با رشت
درود به داماش
( شاهین )
نماد کاربر
r4sht
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: پنج شنبه دسامبر 08, 2011 12:00 am

پستتوسط hamed1992 » جمعه دسامبر 06, 2013 7:36 pm

[quote:184746d175="The_King_of_rasht"]رضا جان سوال من رو واضح و شفاف جواب بده:
فرض که شما یک مدیرعامل باشگاه هستی

امروز در چنین روز سختی شما باید بالای سر تیمت باشی یا بری در برنامه ای مبنی بر مدیریت کلان کشور شرکت کنی؟

باور نداری بزن شبکه تهران

سوال دوم فرض شما بازیکنی هستی که 10 سال توی یک تیم بازی کردی وقتی تیمت 2 بر0 عقبه باید موقع تعویض قدم زنان بیای از زمین بیرون یا اینکه برای کمک به تیمت سریع بیای بیرون؟[/quote:184746d175]
حمزه جان در مورد سوال اولت باید بگم که فقط میشه واسه عابدینی تاسف خورد و در مورد دومی تا اونجایی که منه بی سواد سراغ دارم سریع تر میرن بیرون تا وقت بازی گرفته نشه :(
نماد کاربر
hamed1992
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: يکشنبه آگوست 21, 2011 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: Bing [Bot] و 1 مهمان