[quote:d48d541dd1="popo131"][quote:d48d541dd1="r4sht"][quote:d48d541dd1="popo131"][quote:d48d541dd1="r4sht"]فردا ملوانی های جهش ژنتیکی به ترک پیدا کرده رو چنان گل باران کنیم که تا سال ها نتونن سر بلند کنند
بدجوری ترسیدن
اخرین هشدار من اینه که اون 4یا 5 تا مینی بوس اوباشی که میخوان بیاد بهتره پا توی عضدی نزارند چون مطمن باشن رشتی ها تلافی خون هایی که توی انزلی از تن و جون رشتی های با غیرت ریخت رو جبران میکنند
اقای شبه ایرانی که میخوای با ماشین و پرچم از فرزانه تا عضدی بیای شک نکن اگه وجودش رو پیدا کردی بیای موقع برگشت با زیر شلواری باید فرار کنی به طرف دهاتت[/quote:d48d541dd1]
استاد (با احترام به حمزه ) شما همون كاربر رشت r4sht سابق هستين ... [color=red:d48d541dd1][size=24:d48d541dd1]!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟[/size:d48d541dd1][/color:d48d541dd1][/quote:d48d541dd1]
[color=blue:d48d541dd1]در جواب دوست عزیز باید به 2 موضوع اشاره کنم 1- مطرح کردن این سوال شما یه جور خود زنی هست و باعث بهره برداری میشه توی این فضای التهات 2- فلسفه من این هست که بعضی ها نه درکی از فرهنگ دارن و نه فوتبال و خیلی راحت به تمامی ارزش های شما توهین میکنند کاری که اوباش شهرک نشین دارن انجام میدن و نیاز به لینک دادن نیست در چنین مواردی شما باید رفتاری به سبک خودشون انجام بده البته در شرایط خاص مخصوصا همین بازی تا جواب بگیری . داستان شما مثل این میمونه شما بخوای با یک ادم خوار که فقط در انسان بودن فیزیکی با شما مشترک هست بحث فلسفی کنید . در پایان بنده لقب استاد بودن رو به خود شما تقدیم میکنم و بازهم میگم بدون در نظر گرفتن تایید و یا نقد دوستان نظر شخصی خودم رو میگم . امیدوارم چنین سوال هایی که برای شما مطرح میشه رو خصوصی به من بگین تا مورد سو استفاده اونم قبل بازی حساس نشه [/color:d48d541dd1][/quote:d48d541dd1]
قطعا چيزي كه مشخص بود جواب سوال من يك كلام بود ... بله ..خير
حالا شما كه دس به مقاله شدي ... ما هم چند خطي مينويسيم ... مثل اين كه شما به ما (من) لقب استادي دادينا
شما آقاي شاهين كينگ ... ( اولين هوادار اينترنتي و مجازي فوتبال رشت از اون اون پگاه گرفته تا به داماش ) از شما انتظار نميره عزيز من
شماي كه آواتارت اينه
پندار نيك
گفتار نيك
كردار نيك
نباس اين حرفو بزني
منِ كوچيك كه فقط 1 ساله ميام استاديوم ميام تخمه ميشكنم ..تازشم فحشم ميده از من شايد اين حركت انتظار بره ولي از شما نه.. شما اولين هوادار اينترنتي و مجازي فوتبال رشت هستي
واين كه چرا ما بايد حركت مون مثل اونا باشه ... چرا ... اصن غير قابل دركه واسه من :|
در آخر مهرداد و مازيارم ... اين ها هم مديران سايت يك تيم فوتبال هستن كه اتفاقا اون تيم رشتي هست ..همون تيمي كه شما اولين هوادارش بودي ... از اين ها هيچ وقت اين حركت سر نزده و نميزنه ... صحبت هاي مازيار هم امشب ديديمو شنيدم
در ضمن ممنون كه به من لقب استادي ... امروز استاد يار بوديم ... در كنار حمزه ... ولي الان ...به هر حال ممنون
پ.ن : مهرداد و مازيار ..ببخشيد كه اسمتون رو تو اين بحث آوردم[/quote:d48d541dd1]
[color=blue:d48d541dd1]باید در جواب شما بگم مطرح کردن این بحث فقط نشون میده چقدر دل شما از دست من پره که حق این رو داری هرچی دوست داری بگی چون من به دموکراسی معتقد هستم حالا شما پسته میشکنی یا تخمه به خود شما ربط داره ولی حق تمامی چیز هایی که من گفتم حقیقت داشته و نیاز به توضیح نمیبنم اونم به شما . در مورد آواتار من هم میتونی شما نظر بدی ولی حق ندارین خط مشی برای من تهیه کنید و در پایان باید بگم من نا ادمین این پیج هستم و نه مدیر و نه کاندیدای این سایت تاره حتی دوستی به من گفته خیلی هم خوشحال میشند بعضی از دوستان که من کامنتی در سایت نزارم و کلا نیام حالا وارد حاشیه نمیشم ولی در مورد حرف هایی که زدم حقیقت محض رو گفتم به زبونی عا میانه چون گفتم *# بکاشته ( اصلاح پدر *# ) میتونی تاریخ رو بخونی که چقدر سربازان *# تجاوز کردن در شهر انزلی و بچه هایی از این تجاوز به وجود اومد اگه گفتم اوباش شاید شما نیومدی انزلی ولی من با چشم خودم دیدم چطور با سنگ به اتوبوس ها حمله شد و حتی شیششه یکی روی سر ما ریخت و اگه گفتم جهش ژنیتیکی به ترک دارن کافیه یه چند ساعتی توی انزلی قدم بزنی تا متوجه بشی که زبان این شهر در حال تبدیل شدن به ترکی هست پس هیچ کدم از حرف های من توهین نبوده . حالا شما یه انتظاراتی از گفتار من داری نظر شخصی خودت هست دوست عزیز ولی بازم میگم سعی نکنید از حرف هایی که در یه جای به یه دلیلی در گذشته گفته شده سو استفاده کنی اون حرف برمیگره به متهم شدن من به طرفدار انزلیچی ها بودن و منم به اون عزیز ثابت کردم که طرفدار پگاه سابق و داماش کنونی بودم . امیدوارم این روش مازیار خان رو که یکبار در تخریب شخصیت انجام داد رو شما این بار که انجام دادی هیچ بار دیگه انجام ندی چون اخرین بار بود این توضیح رو میدادم و درضمن یک روز مونده با بازی وقتی همه در حال بالا بردن انگیزه هستن شما در فروم چالش ایجاد نکن که سایت رقیب همین رو رصد کنه و سو استفاده کنه . [/color:d48d541dd1]