توسط r4sht » پنج شنبه دسامبر 05, 2013 6:38 pm
[quote:c478bb0904="popo131"][quote:c478bb0904="r4sht"]فردا ملوانی های جهش ژنتیکی به ترک پیدا کرده رو چنان گل باران کنیم که تا سال ها نتونن سر بلند کنند
بدجوری ترسیدن
اخرین هشدار من اینه که اون 4یا 5 تا مینی بوس اوباشی که میخوان بیاد بهتره پا توی عضدی نزارند چون مطمن باشن رشتی ها تلافی خون هایی که توی انزلی از تن و جون رشتی های با غیرت ریخت رو جبران میکنند
اقای شبه ایرانی که میخوای با ماشین و پرچم از فرزانه تا عضدی بیای شک نکن اگه وجودش رو پیدا کردی بیای موقع برگشت با زیر شلواری باید فرار کنی به طرف دهاتت[/quote:c478bb0904]
استاد (با احترام به حمزه ) شما همون كاربر رشت r4sht سابق هستين ... [color=red:c478bb0904][size=24:c478bb0904]!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟[/size:c478bb0904][/color:c478bb0904][/quote:c478bb0904]
[color=blue:c478bb0904]در جواب دوست عزیز باید به 2 موضوع اشاره کنم 1- مطرح کردن این سوال شما یه جور خود زنی هست و باعث بهره برداری میشه توی این فضای التهات 2- فلسفه من این هست که بعضی ها نه درکی از فرهنگ دارن و نه فوتبال و خیلی راحت به تمامی ارزش های شما توهین میکنند کاری که اوباش شهرک نشین دارن انجام میدن و نیاز به لینک دادن نیست در چنین مواردی شما باید رفتاری به سبک خودشون انجام بده البته در شرایط خاص مخصوصا همین بازی تا جواب بگیری . داستان شما مثل این میمونه شما بخوای با یک ادم خوار که فقط در انسان بودن فیزیکی با شما مشترک هست بحث فلسفی کنید . در پایان بنده لقب استاد بودن رو به خود شما تقدیم میکنم و بازهم میگم بدون در نظر گرفتن تایید و یا نقد دوستان نظر شخصی خودم رو میگم . امیدوارم چنین سوال هایی که برای شما مطرح میشه رو خصوصی به من بگین تا مورد سو استفاده اونم قبل بازی حساس نشه [/color:c478bb0904]
زنده باد ایران
زنده باد گیلان
زنده با رشت
درود به داماش
( شاهین )