[quote:5b35297f8f="abarar1989"][quote:5b35297f8f="hamed1992"][quote:5b35297f8f="abarar1989"][color=black:5b35297f8f]حواشی دور رفت توی انزلی رو نمیشه هرگز فراموش کرد.فحاشی های متعدد سنگ پراکنی های فراوان و خالی کردن گازهای اشک آور توی اتوبوس هواداران توسط مامورین شهرک دورگه نشین چیزی نیست که به این راحتی بشه ازش گذشت.خونهایی که ریخته شد هرگز فراموش نمیشه...
حال حرکات تحریک آمیزشون توسط مسئولین مول وان و تحریکات احتمالی توسط هوادارنشون رو هم به موارد بالا اضافه کنید.خواه ناخواه خیلی ها از کوره در میرن و انتقام میگیرند...
حالا ما بخوایم یا نخوایم این اتفاقات میوفته چون چیزی که عوض داره گله نداره.شاید شایسته باشه کسایی که فحش خوردن و سنگ خوردن و خونشون به زمین کشور خارجی ریخت گذشت داشته باشن و ببخشن ولی اگر کسی نبخشید نمیتونیم بهش خورده بگیریم...
فقط اینو بگم اینا رو گور به گورشون کنی خارجین.شاید اکثر بچه ها خبر نداشته باشن ولی این دورگه های شهرک نشین میخواستن بنری رو به استادیوم بیارن که به خداوندی خدا اگر این اتفاق میوفتاد بازی تعطیل میشد و داماشیها خاک جایگاه مهمان رو به توبره میکشیدند.ما اقداماتی رو انجام دادیم تا جلوش گرفته شه یا بهتر بگم امیدوارم جلوش گرفته شه چون عواقب کارهایی که میخوان بکنن خیلی بیشتر از دوتا شیشه شکستنه...
گویا قراره دورگه ها هنگام شروع بازی به داخل استادیوم بیان.پس بهتره قبل بازی حواشی تعطیل شه و تیم خودمونو تشویق کنیم.هر از چندگاهی یه خورده نوازش تیم حریف هم میتونه جالب باشه.در حین بازی هم یکصدا تیم حبوبمونو تشویق میکنیم چون 3 امتیاز برامون از همه چیز حیاطی تره.چون فحاشی یه کمترین شکل ممکن بوده خطر کسر امتیاز هم کمتر میشه حالا میرسیم به بعد از بازی.حالا اونایی که ضرر دیدن میتونن تلافی کنن و یا ببخشن.که بعید میدونم ببخش انجام بگیره در نتیجه مادر دورگه ها به عذاشون میشینه/حالا یه پیشنهاد طلایی برای دورگه های *# تبار:میتونن قید اومدن به رشت رو بزنن و از خارج 6 تایی شدن تیمشون رو ببینن
یه نکته هم بگم:برادرانه خواش میکنم بین ما نباید تفرقه بیوفته.خواهش میکنم احترام همو نگه داریم و به عقاید هم احترام بذاریم.و مهمتر از اون بعد بازی فریاد وا مصیبتا سر ندیم...
این نظر شخصی منه میتونه اشتباه باشه و میتونه هم تا روز بازی تغییر کنه...[/color:5b35297f8f][/quote:5b35297f8f]
رضا نمیخواد بگیا که کیا بودن دیشب بهت کمک کردن واسه پیدا کردن اون پیشنهاد شوم *# بکاشته ها!

[/quote:5b35297f8f]
خوب حالا

امی عمو پسر و آبرار بهراد دیشب یه چیزی رو متوجه شدن و گفتن که ازش استفاده ی خوبی شد...
ولی آبرار کارت واقعا زشسته.نمیدونم چرا شما اینطورید آخه برا.هی میگید *#.برا اونا هم موجود زنده ان.حالا دیگه یه نوع موجودن که البته انزلیچی نباید تاریخو زد تو سرشون آخه ... آشنائن

[/quote:5b35297f8f]
قبول نیست آبرار چون قبل از همه من اینجا به عمل اونا اشاره کردم
http://www.varesh-sport.com/ftopicp-177101.html#177101