[quote:ad5c7a6a4b="mehdi_damash"]افشين ناظمي در خصوص ديدار روز جمعه داماش گيلان و ملوان بندرانزلي اظهار داشت: اين ديدار بيشتر از 3 امتياز ندارد. [color=red:ad5c7a6a4b]دوست دارم روز جمعه ابتدا شاهد بازي تماشاگرپسندي از هر 2 تيم باشيم[/color:ad5c7a6a4b] که مردم از تماشاي آن لذت ببرند و در کنار آن به خوبي از ملوان ميزباني کنيم.
به گزارش تسنيم ، وي افزود: باشگاه داماش در طول فصل ميزبان خوبي براي تيمهاي ليگ برتري بوده است و روز جمعه هم آن را تداوم خواهد بخشيد. اميدوارم روز جمعه داماش و ملوان بازي خوبي انجام داده و فوتبال ناب گيلاني را به نمايش بگذارند.
سرمربي داماش گيلان با يادآوري اينکه تيمش در دربي گيلان محرومي ندارد، در مورد تيم ملوان بندرانزلي عنوان کرد: [color=red:ad5c7a6a4b]ملوان تيم خوبي است که در چند هفته اخير نتايج بدي نگرفته است[/color:ad5c7a6a4b]. البته ما هم داماش هستيم و نتايجمان در چند هفته اخير خيلي خوب بوده است.
ناظمي با اشاره به حساسيت ديدار داماش - ملوان افزود: از تماشاگران داماش ميخواهم روز جمعه تنها تيم خود را تشويق کنند. آنها هر زمان که داماش را حمايت کردهاند، به نتيجه رسيدهايم.
وي اميدوارانه از آينده تيم فوتبال داماش گيلان ياد کرد و گفت: با داشتن اين بازيکنان و هواداران ميتوانيم روند روبه رشدي که آغاز کردهايم را ادامه دهيم.
سرمربي تيم فوتبال داماش گيلان در مورد نتايج خوب اين تيم و حمايت مردم رشت از او و تيمش تصريح کرد: مردم به بنده لطف دارند که از من و تيم داماش حمايت ميکنند. همت بازيکنان و حمايت هواداران و مسئولان شهر رشت از اين تيم باعث شده که نتايج خوبي به دست بياوريم. اميدوارم با تلاش امير عابديني (مديرعامل باشگاه داماش) و کمک مسئولان مشکلات داماش برطرف شود، چون هر چقدر مشکلات کمتر باشد داماش موفقتر خواهد بود.
ناظمي در پايان درباره مسائل حاشيهاي هواداران داماش و ملوان گفت: سوالي نپرسيد که هواداران 2 تيم نسبت به هم حساسيت پيدا کنند. اميدوارم مردم رشت روز جمعه ورزشگاه را پُر کنند و فقط به تشويق داماش بپردازند. تيم داماش وابسته به طرفدارانش است و باز هم تاکيد ميکنم هر زمان که آنها حمايت کردهاند، داماش نتيجه گرفته است.[/quote:ad5c7a6a4b]
افشین خان چقدر تو منش بزرگی داری، چقدر قشنگ تیم ضعیف مول وان را دلداری میدی. همه میدونند مول وان چقدر ضعیفه و هرگز فوتبال تماشاگر پسندی ارائه نمیده نه در خونه خودش و نه در خانه حریف گواه من فحش هایی که هواداراش در عنزلی به بازیکنان تیم خودشون میدن. مول وان همیشه برای گرفتن کشتی به سبک انزلیچی پا به زمین مسابقه میزاره و اسمشو گذاشته جنگندگی در میدان!!!
اگر هم در چند هفته اخیر نتایج خوبی گرفتند تاثیر اشعار و غزلیاتیست که مدیرعاملشون سروده و از داوران لیگ دلربایی کرده