[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - گفتگو آزاد

گفتگو آزاد

پیشنهادات و انتقادات + مطالب متفرقه ورزشی، اجتماعی، تاریخی و... (ارسال های سیاسی حذف خواهند شد) را در این بخش قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, antiros

پستتوسط meelad » دوشنبه دسامبر 02, 2013 9:20 am

فوتبال ایران > لیگ برتر - امیر عابدینی، مدیرعامل باشگاه داماش گیلان درباره انتشار شایعات دوباره در مورد حضورش در باشگاه پرسپولیس گفت: در آخرین صحبتی که با رویانیان داشتم به او گفتم نمی‌توانم داماش را روی هوا رها کنم. باید نفر بعدی مشخص شود و من آزاد شوم و پس از آن به صورت جدی درباره همکاری با پرسپولیس مذاکره داشته باشیم.
فکر می‌کنم ‌تا 15 روز آینده وضعیت من در داماش مشخص خواهد شد. اجازه بدهید نفر جدید بیاید و من هم به او خیرمقدم بگویم تا بعد درباره آینده صحبت کنم. مدیرعامل داماش درباره اینکه به نظرش رویانیان به چه دلیلی می‌خواهد پرسپولیس را ترک کند، گفت: دو حالت دارد؛ اگر دلگیری وجود دارد باید او را راضی کرد تا بماند اما اگر خسته شده، بحث دیگری است. او واقعاً در پرسپولیس خوب کار کرده و نباید اجازه بدهیم چنین مدیری به این راحتی از باشگاه پرسپولیس جدا شود.

عابدینی درباره اینکه گفته می‌شود رئیس جمهور روی مدیرعاملی‌‌اش در پرسپولیس نظر مثبتی دارد و از او خواسته مسئولیت قبول کند، عنوان کرد: با توجه به شناختی که از دکتر روحانی دارم، می‌دانم او اختیاراتش را بین وزرا تقسیم می‌کند و در کار آنها ورود به جزئیات ندارد. ممکن است مشورت بدهد ولی خودش ورود نمی‌کند. تا به امروز هم پیغام رسمی‌ای از سوی نفر اول اجرایی کشور به من نرسیده است. چیزی که تا به امروز در این باره مطرح بوده، حرف و حدیث و پیغام و پسغام بوده است.

با این وجود اگر این فضا از مبادی قانونی مطرح شود، شخصاً فکر می‌کنم می‌توانم به پرسپولیس کمک کنم و تأکید می‌کنم اگر بیایم، رویانیان را حفظ می‌کنم. او درباره تکلیف بودجه فدراسیون فوتبال گفت: من روی مواضع قبلی‌ام هستم. فدراسیون فوتبال باید بودجه‌‌اش را مصوب کند تا به تأیید مجمع برسد. اخیراً آقای نبی بودجه اصلاح شده را برای من فرستاده‌اند که خیلی اصلاح شده است. سعی می‌کنیم در روزهای آینده با اعضای تعیین شده از سوی مجمع در این خصوص تشکیل جلسه بدهیم تا بودجه اصلاح شده را بررسی کنیم.
نماد کاربر
meelad
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: دوشنبه آگوست 01, 2011 12:00 am

پستتوسط sepidroudi » دوشنبه دسامبر 02, 2013 9:51 am

تاپیک سپیدرود که مشکل داره - اینجا میگم

ساعت 2 بازی هست اگه تونستید بیایید
اگر سپیدرود بخشکد ماهیها می میرند
نماد کاربر
sepidroudi
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه مه 16, 2011 12:00 am

پستتوسط hatam » دوشنبه دسامبر 02, 2013 11:40 am

[color=black:49fd83f088]بدهی های بابک زنجانی، 10 برابر اختلاس سه هزار میلیاردی

http://www.entekhab.ir/fa/news/139355

[/color:49fd83f088]
♥ دامـــــاش ♥

تصوير
hatam
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه ژوئن 04, 2011 12:00 am

پستتوسط havadarehamishegi » دوشنبه دسامبر 02, 2013 12:13 pm

کد خبر: ۷۹۷۰۷
تاریخ انتشار: ۱۱ آذر ۱۳۹۲ - ۱۵:۳۴
تعداد بازدید: ۳۱
اخبار روز » ورزشی
جهانبخش: دوست دارم با هلند همگروه شویم
هافبک ملی‌پوش ایرانی نایمخن هلند گفت: از وقتی در تیم ملی فیکس شدم اعتماد به نفسم بیشتر شده و باعث شده تا بازی‌های خوبی برای تیمم در لیگ هلند انجام دهم.
فارس: علیرضا جهانبخش با گلزنی در دیدار شب گذشته مقابل آلکمار در لیگ هلند که با برتری نایمخن هم همراه شد، به نوعی در لیگ هلند اوج گرفت و دوران درخشش خود را آغاز کرد.

گفت و گویی با جهانبخش که در زیر می‌خوانید:

از بازی شب گذشته بگو.

بازی خوبی بود و از جمله دیدارهایی بود که کل تیممان خوب بازی کرد و همه بازیکنان سرحال بودند. در این دیدار برای نتیجه گرفتن رفته بودیم تا با کسب هر 3 امتیاز شرایطمان در آینده بهتر شود.بر همین اساس بازی را خوب آغاز کردیم و فرصت‌های مناسبی را هم در نیمه اول به دست آوردیم که با بی‌دقتی از دست رفتند. البته در نیمه اول روی پاس گل من به گل اول رسیدیم و یک بر یک کار در این نیمه به پایان رسید.

اما در نیمه دوم درخشش تو هم آغاز شد؟

با صحبت‌های کادرفنی در بین دو نیمه و شرایطی که داشتیم فقط برای برد قدم به زمین گذاشتیم که این اتفاق افتاد و با لطف خدا در نیمه دوم با گلزنی‌های من، توانستیم به هدفمان برسیم.

گل‌های فوق‌العاده‌ای هم به ثمر رساندی، به خصوص گل سومت.

روی گل دوم از همان ابتدا این احساس را داشتم که توپ روی سر من خواهد آمد و خودم را برای زدن یک ضربه خوب آماده کرده بودم که خوشبختانه توپ به درون دروازه رفت. البته یک موقعیت دیگر به این شکل داشتم که بازیکن حریف توپ را از خط درآورد. روی این صحنه‌های خیلی در تمرینات کار کرده بودیم.

گل دومت هم به واقع یک گل اروپایی کلاسیک بود!

واقعا گل خوبی بود و توپ به خوبی به روی پایم نشست.

شاید هم این گل هفته یا ماه لیگ هلند شود.

احتمال دارد، البته شب گذشته به عنوان بهترین بازیکن زمین انتخاب شدم و حتی شنیدم که به عنوان بهترین بازیکن هفته هم معرفی شدم. اینکه گلم انتخاب شود یا خیر هم باید صبر کرد.

به نظر این مسابقه باید آغازی باشد برای درخشش شما در لیگ هلند. قبول داری؟

همین طور است و من هم امیدوارم. طی چند هفته اخیر هم شرایط خوبی در تیم داشتم و بازی‌های خوبی را انجام دادم. این در شرایطی است که من مهاجم هم نبودم. در این بین چون نتیجه نمی‌گرفتیم و گل هم نزده بودم، خیلی به چشم نمی‌آمدم اما در هفته اخیر برد نایمخن با گلزنی من همراه شد که باعث شد توجه ویژه‌ای به من شود.

فکر نمی‌کنی از وقتی در تیم ملی فیکس شدی، این اتفاق باعث شده تا برای بازی در لیگ هلند هم اعتماد به نفس خوبی پیدا کنی؟

قطعا همین طور است و به نوعی من به این اتفاقی که گفتید نیاز داشتم. شرایط در روزهای اول برایم متفاوت بود اما با دعوت به تیم ملی اعتماد به نفس خوبی گرفتم. در هفته‌های اول کمتر به من بازی می‌رسید و باعث شده بود از شرایط خوب خودم دور شوم.

اما در هفته‌های اخیر فیکس بودی؟

درست است. در حال حاضر 3 هفته است که فیکس هستم که البته این موضوع کار من را برای آینده سخت‌تر می‌کند. بازیکنان خوبی داریم و باید بیشتر بجنگم و تلاش کنم تا بتوانم این روند خوب را ادامه دهم.

با این حال تیمت همچنان در قعر جدول لیگ هلند است.

تیم‌های بالاتر از ما خوشبختانه این هفته خوب نتیجه نگرفتند و در حال حاضر با تیم چهاردهم یک امتیاز اختلاف داریم. فکر می‌کنم در صورت ادامه روند خوبمان می‌توانیم از قعر جدول هم جدا شویم.

از استقبال هواداران پس از بازی بگو؟

خداراشکر استقبال ویژه‌ای داشتند و از همان اول هم خیلی من را تشویق کردند چون اولین بازی خانگی بود که فیکس بازی می‌کردم. پس از دو گلی هم که به ثمر رساندم هواداران فقط من را تشویق می‌کردند که خیلی جای خوشحالی و امیدواری داشت برایم تا در آینده شرایطم بهتر هم شود.

به آقای گلی که فکر نمی‌کنی؟

دیگر خیلی دیر شده است. فکر به آقای گلی در این مقطع یک مقدار رویایی است.

در کل شرایط برایت راضی کننده است؟

واقعا همین طور است.

شرایط زندگی چطور است؟

قطعا شرایط زندگی بهتر شده است که همین موضوع روی عملکردم تأثیرگذار بوده. در هلند به تفاوت‌هایی که وجود دارد عادت کرده‌ام.

جمعه جام جهانی فوتبال قرعه‌کشی می‌شود. با توجه به اینکه در لیگ هلند هستی دوست داری با این کشور همگروه شویم؟

اگر واقعیت را بخواهیم واقعا این موضوع را دوست دارم. البته بیشتر دوست دارم در گروهی راحت قرار بگیریم تا حتی برای صعود به دور دوم هم شانس داشته باشیم که این هم خیلی مهم است. با این حال به شخصه دوست دارم با پرتغال یا هلند همگروه شویم تا با بازی با یک تیم بزرگ محک جدی خوبی بخوریم.

http://www.shahrekhabar.com/sport/1385985960708994
فوتبال=عابدینی=داماش=رشت=زندگی=جایگاه H
ببین ما یکی دوتا نیستیم داماشیم و بیشمار اره
نماد کاربر
havadarehamishegi
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: شنبه اکتبر 02, 2010 12:00 am

پستتوسط Rasht131 » دوشنبه دسامبر 02, 2013 12:28 pm

جهانبخش تو هلنده / داماشی سربلنده /3/
نماد کاربر
Rasht131
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: يکشنبه نوامبر 17, 2013 12:00 am

پستتوسط sepidroudi » دوشنبه دسامبر 02, 2013 1:17 pm

سپیدرود باخت!!!!! 8O

در بازی ای که توپ و میدان کاملا در اختیار سپیدرود بود (هرچند در امر موقعیت سازی خیلی ضعیف بود) روی یک ضربه ایستگاهی با شوت از راه دور که موقعیتی خوشبینانه 20 درصدی!!!! بود گل خورد!
اگر سپیدرود بخشکد ماهیها می میرند
نماد کاربر
sepidroudi
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه مه 16, 2011 12:00 am

پستتوسط Rashti0131 » دوشنبه دسامبر 02, 2013 1:43 pm

ممنون رفقا که به یادم هستین!!!
افتخار مي کنيم که داماش مان را با نام مقدس رشت مي شناسند ، نه نام شهرمان را با تيم مان!
نماد کاربر
Rashti0131
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه اکتبر 30, 2011 12:00 am

پستتوسط aryanrecord » دوشنبه دسامبر 02, 2013 3:33 pm

جلسه عابديني با وزير ورزش و جوانان لغو شد

نشست مديرعامل باشگاه داماش با وزير ورزش و جوانان برگزار نشد.
[جلسه عابديني با وزير ورزش و جوانان لغو شد]

در حاليکه قرار بود ظهر روز دوشنبه امير عابديني در محل وزارت ورزش و جوانان ديداري با محمود گودرزي داشته باشد اما اين نشست به دليل جلسه فوري براي وزير ورزش،لغو شد.

به گزارش اوج نيوز،قرار است عابديني هفته آينده به ديدار گودرزي برود.

همچنين مديرعامل داماش چهارشنبه براي حضور در اردوي تيمش پيش از دربي گيلان عازم رشت خواهد شد.
نماد کاربر
aryanrecord
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه اکتبر 16, 2011 12:00 am

پستتوسط abarar0131 » دوشنبه دسامبر 02, 2013 5:46 pm

/3/
[img:03e44ab2f7]http://8pic.ir/images/37744884427660602299.jpg[/img:03e44ab2f7]
حاجتی رایان گیکز
به احترام کاپیتان سوم ارزشمند داماش شهر باران
نماد کاربر
abarar0131
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه مه 11, 2013 12:00 am

پستتوسط MEHRDAD » دوشنبه دسامبر 02, 2013 6:02 pm

[quote:fa04e59841="golsar-boy"]مدیران سایت چه دلیلی داره در جدول گلزنان داماش کنار اسم متوسل زاده (+) درج بشه و به گل به خودی حریف اشاره بشه، آیا در زننده گل ابهامی است؟[/quote:fa04e59841]
در انتهای جدول گلزنان برای علامت + توضیح داده شده. + به معنای گل به خودی و قرار گرفتنش در مقابل نام متوسل زاده یعنی اینکه باعث گل به خودی حریف متوسل زاده بوده.
تصوير

نماد کاربر
MEHRDAD
مدیر سایت
مدیر سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am

پستتوسط MEHRDAD » دوشنبه دسامبر 02, 2013 6:06 pm

[color=black:9d62f32015]هدر سایت، یادبود سردار جنگل میرزاکوچک

Ctrl+F5 بزنید[/color:9d62f32015]
تصوير

نماد کاربر
MEHRDAD
مدیر سایت
مدیر سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am

پستتوسط abarar0131 » دوشنبه دسامبر 02, 2013 6:14 pm

با سلام خدمت دوستان عزیز
خدا را شاکرم که توانستم با حمایت های شما یک موفقیت دیگر به دست بیاورم.مانند گذشته و به رسم همیشگی از شما تشکر می کنم و امیدوارم بتوانم به این روند ادامه دهم.
همچنین برای داماش عزیز در دربی گیلان آرزوی موفقیت می کنم و امیدوارم بازی خوب و همراه با پیروزی برای تیم محبوبم داماش باشد.امیدوارم فرهنگ والای گیلانی و رشتی را به عرصه نمایش بگذارید.
دوستدار شما
علیرضا جهانبخش
FB[img:5370d6c856]http://8pic.ir/images/87536645014031098241.jpg[/img:5370d6c856]
حاجتی رایان گیکز
به احترام کاپیتان سوم ارزشمند داماش شهر باران
نماد کاربر
abarar0131
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه مه 11, 2013 12:00 am

پستتوسط M0H3N » دوشنبه دسامبر 02, 2013 9:07 pm

کل رشت و گشتم این پیرهن داماشو پیدا نکردم :( این خیلی بده خیلی بده که هیجا نمیشه لباس درس حسابی داماش و گیر آورد
[img:77645b5ad7]http://8pic.ir/images/89575679936266940621.jpg[/img:77645b5ad7]
نماد کاربر
M0H3N
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: پنج شنبه ژوئن 23, 2011 12:00 am

پستتوسط havadarehamishegi » دوشنبه دسامبر 02, 2013 9:13 pm

[quote:28e14db826="M0H3N"]کل رشت و گشتم این پیرهن داماشو پیدا نکردم :( این خیلی بده خیلی بده که هیجا نمیشه لباس درس حسابی داماش و گیر آورد
[img:28e14db826]http://8pic.ir/images/89575679936266940621.jpg[/img:28e14db826][/quote:28e14db826]

1/وارش سر معلم سر زدی؟؟

2/بعد فروشگاه احمدی کنار مغازه زینو یه فروشگاه ورزشی هست اونم داره
نماد کاربر
havadarehamishegi
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: شنبه اکتبر 02, 2010 12:00 am

پستتوسط M0H3N » دوشنبه دسامبر 02, 2013 9:23 pm

1 - سر زدم خیلی گرون بود شبیه پیرهن داماشم نبود به نظرم لااقل اونی که من دنبالش بودم نبود
2 - دقیقا آدرسش کجاست ؟
نماد کاربر
M0H3N
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: پنج شنبه ژوئن 23, 2011 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به متفرقه

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 3 مهمان