[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - گفتگو آزاد

گفتگو آزاد

پیشنهادات و انتقادات + مطالب متفرقه ورزشی، اجتماعی، تاریخی و... (ارسال های سیاسی حذف خواهند شد) را در این بخش قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, antiros

پستتوسط golsar-boy » يکشنبه دسامبر 01, 2013 9:28 am

[quote:74ab02518a="havadarehamishegi"][quote:74ab02518a="popo131"]Paul Walker مُرد :o :o :o :o 8O 8O 8O 8O 8O[/quote:74ab02518a]

دیروز بر اثر تصادف از دنیا رفت رحش شادو یادش گرامی[/quote:74ab02518a]

ای وای من

پس فیلم سریع و خشمگین 7 را کی بازی کنه!!!!
نماد کاربر
golsar-boy
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: پنج شنبه جولاي 19, 2012 12:00 am

پستتوسط popo131 » يکشنبه دسامبر 01, 2013 9:28 am

[quote:c5dbba934a="havadarehamishegi"][quote:c5dbba934a="popo131"]Paul Walker مُرد :o :o :o :o 8O 8O 8O 8O 8O[/quote:c5dbba934a]

دیروز بر اثر تصادف از دنیا رفت رحش شادو یادش گرامی[/quote:c5dbba934a]

خدايش بيامرزد

DAMASH per tutta la mia vita

popo131
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه مه 20, 2012 12:00 am

پستتوسط dani_0131 » يکشنبه دسامبر 01, 2013 9:53 am

سلام اگه شماره ی مکان های زیر رو دارید لطف کنید:
سالن دهگان .6000نفری و...وچمن مصنوعی منطریه و6000 نفری و...
داماش تمام نشدنی است
نماد کاربر
dani_0131
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: سه شنبه ژوئن 04, 2013 12:00 am

پستتوسط dani_0131 » يکشنبه دسامبر 01, 2013 9:53 am

سلام اگه شماره ی مکان های زیر رو دارید لطف کنید:
سالن دهگان .6000نفری و...وچمن مصنوعی منطریه و6000 نفری و...ممنون
داماش تمام نشدنی است
نماد کاربر
dani_0131
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: سه شنبه ژوئن 04, 2013 12:00 am

پستتوسط mojtaba24 » يکشنبه دسامبر 01, 2013 11:30 am

خاصی نکردند.

هافبک قرمزپوشان یادآور شد: این بازی حواشی‌هایی داشت که به سه نفر از بازیکنان ما توهین کردند. نمی‌دانم اینها واقعا چه کسانی بودند. یادتان هست به خاطر چند دقیقه بی‌احترامی به بازیکنان داماش یک امتیاز از ما کم کردند اما حالا جالب است بدانید هواداران تراکتور 10 برابر آن بازی به ما بی‌احترامی کردند اما نمی‌دانم می‌خواهد چه اتفاقی بیفتد.

وی افزود: به نظرم با کسر یک امتیاز مشکل این ورزشگاه حل نمی‌شود اگر بخواهیم فقط برای جلوگیری از این کار یک امتیاز کم کنیم راه به جایی نمی‌بریم و هیچ فایده‌ای ندارد. چون این مسائل اصلا ربطی به باشگاه‌ها ندارد. باید جلوی هواداری را گرفت که به ورزشگاه می‌آید و نمی‌تواند هیجان خود را کنترل کند. باشگاه که مقصر نیست اما به نظرم با کسر یک امتیاز هیچ مشکلی حل نمی‌شود و باید خود هوادار را جریمه کرد.

حقیقی در پاسخ به سؤالی که به نظر شما چه جریمه‌ای برای هوادار در نظر گرفته شود بهتر است، گفت:‌ بازی بدون تماشاگر باید برگزار شود. کسر یک امتیاز هیچ مشکلی را حل نمی‌کند. چون هوادار باید جریمه شود که این حرف‌ها را می‌زند نه باشگاه.
http://farsnews.com/newstext.php?nn=13920910000883
زنده باد گیلان سرسبز من

تصوير
نماد کاربر
mojtaba24
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: شنبه دسامبر 03, 2011 12:00 am

پستتوسط havadarehamishegi » يکشنبه دسامبر 01, 2013 11:35 am

[quote:f3828be990="dani_0131"]سلام اگه شماره ی مکان های زیر رو دارید لطف کنید:
سالن دهگان .6000نفری و...وچمن مصنوعی منطریه و6000 نفری و...ممنون[/quote:f3828be990]

آبرار من ندارم اما زنگ بزن 118 اونا دارن
نماد کاربر
havadarehamishegi
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: شنبه اکتبر 02, 2010 12:00 am

پستتوسط Forza-Rasht » يکشنبه دسامبر 01, 2013 11:49 am

[color=red:ab5a9dbb9a][size=18:ab5a9dbb9a]توضیحاتی درباره مرگ بازیگر آمریکایی پل واکر:[/size:ab5a9dbb9a][/color:ab5a9dbb9a]

در حدود ساعت ۳:۳۰ بعد از ظهر واکر به همراه دوستش راجر روداس از مراسم خیریه مرتبط با قربانیان طوفان هایان خارج می‌شود. اندکی پس از ترک محل با پورشه کاررا جی‌تی قرمز رنگ روداس، راننده کنترل خودرو را از دست می‌دهد و پس از برخورد با تیر چراغ برق و درخت در والنسیا سانتا کلاریتا، کالیفرنیا خودرو منفجر شده و در آتش می‌سوزد. در پی آن کلانتری بخش لس آنجلس خبر مرگ دو تن را گزارش می‌دهد. پس از آن ایمی ون ایدن مدیر تبلیغات واکر خبر فوت او را تایید می‌کند. کلانتری بخش لس آنجلس سرعت را دلیل اصلی حادثه اعلام کرده است.
منبع: ویکی پدیای فارسی
نماد کاربر
Forza-Rasht
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: چهارشنبه اکتبر 23, 2013 12:00 am

پستتوسط mojtaba24 » يکشنبه دسامبر 01, 2013 12:21 pm

عابديني: فردا با وزير ورزش جلسه دارم

مديرعامل باشگاه داماش گيلان گفت: فردا با وزير ورزش جلسه‌اي در مورد وضعيت باشگاه داماش خواهم داشت.
[عابديني: فردا با وزير ورزش جلسه دارم]

امير عابديني در مورد حضورش در باشگاه داماش گيلان و پيشنهاد مديرعاملي باشگاه پرسپوليس به او در گفت‌وگو با خبرنگار فارس گفت: از طرف وزارتخانه هيچ‌کس به طور جدي با من براي حضور در پرسپوليس صحبت نکرده است. فردا جلسه‌اي با وزير ورزش دارم اما در اين جلسه قرار است در رابطه با باشگاه داماش، ورزشگاه‌هاي سردار و عضدي بحث و گفت‌وگو کنيم. من چيزي درباره پرسپوليس نمي‌گويم مگر اينکه ايشان اين بحث را مطرح کند.

وي در مورد اينکه اگر وزير ورزش پيشنهاد حضور در پرسپوليس را به او بدهد چه خواهد کرد گفت: بعيد مي‌دانم فردا فرصتي در مورد حضور در پرسپوليس فراهم شود. با اين حال اگر ايشان پيشنهاد دهند من بحث‌هاي کلاني دارم که مطرح خواهم کرد.

عابديني در مورد پيشنهاد فتح‌الله زاده به او براي حضور در استقلال گفت: فتح‌الله زاده ناهار ميهمان من بود و در مورد بحث کلان فوتبال صحبت کرديم. فتح‌الله زاده به من گفت اگر من نياز به کمک داشته باشم، در استقلال من را کمک مي‌کني؟ که به او گفتم کدام استقلال؟ استقلال دولتي يا استقلال تحت پيمان مديريت تو؟ گفت استقلال تحت پيمان مديريتي من که به او گفتم در اين صورت و در صورتي که قرارداد 5 ساله براي مديريت پيماني در استقلال داشته باشد در بخش آکادمي فوتبال توسعه زيرساخت‌ها به استقلال کمک خواهم کرد زيرا من لينک‌هايي داريم که مي‌توانم آن آکادمي بزرگ باشگاه استقلال که فتح‌الله زاده آرزوي آن را دارد ايجاد کنم.
http://www.varzesh3.com/news.do?itemid= ... 8%B1%D9%85
زنده باد گیلان سرسبز من

تصوير
نماد کاربر
mojtaba24
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: شنبه دسامبر 03, 2011 12:00 am

پستتوسط ali_damashi » يکشنبه دسامبر 01, 2013 2:05 pm

[img:94afa73554]http://8pic.ir/images/84723957055102651189.jpg[/img:94afa73554]

ترکیب امشب
نماد کاربر
ali_damashi
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه ژانويه 09, 2012 12:00 am

پستتوسط Forza-Rasht » يکشنبه دسامبر 01, 2013 2:55 pm

[quote:264ff3e882="ali_damashi"][img:264ff3e882]http://8pic.ir/images/84723957055102651189.jpg[/img:264ff3e882]

ترکیب امشب[/quote:264ff3e882]

پس امشب جهان بخش نقش بال چپ تهاجمی تو سیستم 4-3-3 رو ایفا می کنه
نماد کاربر
Forza-Rasht
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: چهارشنبه اکتبر 23, 2013 12:00 am

پستتوسط The_King_of_rasht » يکشنبه دسامبر 01, 2013 4:30 pm

[quote:34ca4e72dd="Forza-Rasht"][color=red:34ca4e72dd][size=18:34ca4e72dd]توضیحاتی درباره مرگ بازیگر آمریکایی پل واکر:[/size:34ca4e72dd][/color:34ca4e72dd]

در حدود ساعت ۳:۳۰ بعد از ظهر واکر به همراه دوستش راجر روداس از مراسم خیریه مرتبط با قربانیان طوفان هایان خارج می‌شود. اندکی پس از ترک محل با پورشه کاررا جی‌تی قرمز رنگ روداس، راننده کنترل خودرو را از دست می‌دهد و پس از برخورد با تیر چراغ برق و درخت در والنسیا سانتا کلاریتا، کالیفرنیا خودرو منفجر شده و در آتش می‌سوزد. در پی آن کلانتری بخش لس آنجلس خبر مرگ دو تن را گزارش می‌دهد. پس از آن ایمی ون ایدن مدیر تبلیغات واکر خبر فوت او را تایید می‌کند. کلانتری بخش لس آنجلس سرعت را دلیل اصلی حادثه اعلام کرده است.
منبع: ویکی پدیای فارسی[/quote:34ca4e72dd]

خدا بیامرزه :? :?
همین دو سه شب پیش نشستم فیلم سریع و خشمگین 1و 2و 3 رو نگاه کردم!
روحش شاد
ما باز میگردیم

نماد کاربر
The_King_of_rasht
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: پنج شنبه اکتبر 20, 2011 12:00 am

پستتوسط farhad2590076 » يکشنبه دسامبر 01, 2013 5:15 pm

سلام
تمرین داماش کجا و چه زمانی پیگیری می شود.
فرهاد از رشت
نماد کاربر
farhad2590076
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: سه شنبه جولاي 16, 2013 12:00 am

پستتوسط hamidjavan » يکشنبه دسامبر 01, 2013 5:33 pm

جهانبخش امشب کولاک کرد 2تا از 3گل تیمشو زد وتیمش هم مثل داماش 3-2 برد.
hamidjavan
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: پنج شنبه دسامبر 16, 2010 12:00 am

پستتوسط RASHTBOY » يکشنبه دسامبر 01, 2013 5:38 pm

[b:7396cd2323][color=red:7396cd2323]تفاوت اشک شادی و غم زیر انزلیچی[/color:7396cd2323][/b:7396cd2323]

[color=darkblue:7396cd2323]به گزارش العالم، ما خوشحال که می‌شویم گریه می‌کنیم، ناراحت که می‌شویم هم گریه می‌کنیم، ما حتی با پیاز پوست کردن هم گریه می‌کنیم.

Rose-Lynn Fisher عکاسی است که سعی کرده پاسخی برای این سوال پیدا کند و در مجموعه عکس‌های خود این تفاوت را نشان دهد و برای این کار اشک خشک شده را که از احساسات مختلفی تولید شده در زیر انزلیچی قرار داد تا تفاوت میان آنها مشخص شود.

سه نوع اشک متفاوت وجود دارد. اشک ناشی از احساسات (شادی و غم)، اشکی که برای خیس نگه داشتن محیط چشم ترشح می‌شود و اشک غیرارادی (تاثیر پیاز و یا گاز اشک آور) که در نتیجه یک فرآیند خارجی بوجود می‌آید.

فیشر متوجه شد که این سه نوع اشک از مولکول‌های متفاوتی تشکیل شده‌اند. این امر منطقی به نظر می‌رسد! چرا که دلیل تولید این سه نوع اشک با یکدیگر کاملا متفاوت است. اما چگونه ممکن است اشک ناشی از غم و اندوه و اشکی که با خوشحالی ایجاد می‌شود و هر دو از یک منبع خارج می‌شوند با یکدیگر تفاوت داشته باشند؟ دلیل این امر شرایط است. با وجود اینکه آن قطرات اشک از جای یکسانی خارج شده‌اند. اینکه شما چه طور گریه می‌کنید و همچنین عوامل بیرونی بر اینکه این مولکول‌ها در پایان چه شکلی بگیرند تاثیرگذار است.

تصاویر سیاه وسفید گرفته شده از این قطرات اشک را ببینید:[/color:7396cd2323]

نماد کاربر
RASHTBOY
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه آگوست 28, 2011 12:00 am

پستتوسط DORFAK » يکشنبه دسامبر 01, 2013 5:45 pm

ابرار جهانبخش ترکوند امشب
یک پاس گل و دو گل
بهترین بازیکن زمین
6 ضربه به سمت دروازه 6 تکل و 5 دریبل
یعنی عاشقشم