عابديني: فردا با وزير ورزش جلسه دارم
مديرعامل باشگاه داماش گيلان گفت: فردا با وزير ورزش جلسهاي در مورد وضعيت باشگاه داماش خواهم داشت.
[عابديني: فردا با وزير ورزش جلسه دارم]
امير عابديني در مورد حضورش در باشگاه داماش گيلان و پيشنهاد مديرعاملي باشگاه پرسپوليس به او در گفتوگو با خبرنگار فارس گفت: از طرف وزارتخانه هيچکس به طور جدي با من براي حضور در پرسپوليس صحبت نکرده است. فردا جلسهاي با وزير ورزش دارم اما در اين جلسه قرار است در رابطه با باشگاه داماش، ورزشگاههاي سردار و عضدي بحث و گفتوگو کنيم. من چيزي درباره پرسپوليس نميگويم مگر اينکه ايشان اين بحث را مطرح کند.
وي در مورد اينکه اگر وزير ورزش پيشنهاد حضور در پرسپوليس را به او بدهد چه خواهد کرد گفت: بعيد ميدانم فردا فرصتي در مورد حضور در پرسپوليس فراهم شود. با اين حال اگر ايشان پيشنهاد دهند من بحثهاي کلاني دارم که مطرح خواهم کرد.
عابديني در مورد پيشنهاد فتحالله زاده به او براي حضور در استقلال گفت: فتحالله زاده ناهار ميهمان من بود و در مورد بحث کلان فوتبال صحبت کرديم. فتحالله زاده به من گفت اگر من نياز به کمک داشته باشم، در استقلال من را کمک ميکني؟ که به او گفتم کدام استقلال؟ استقلال دولتي يا استقلال تحت پيمان مديريت تو؟ گفت استقلال تحت پيمان مديريتي من که به او گفتم در اين صورت و در صورتي که قرارداد 5 ساله براي مديريت پيماني در استقلال داشته باشد در بخش آکادمي فوتبال توسعه زيرساختها به استقلال کمک خواهم کرد زيرا من لينکهايي داريم که ميتوانم آن آکادمي بزرگ باشگاه استقلال که فتحالله زاده آرزوي آن را دارد ايجاد کنم.
http://www.varzesh3.com/news.do?itemid= ... 8%B1%D9%85